| | |
12.02.2012 20:56 -
Re: Počítač hlásí vysokou hladinu oleje - up level huil
|
2450312
|
|
jumep
|
|
|
napise na displayi OIL pressure too low a bude svietit STOP
pri dobijani mas merak, ale tiez to napise na displayi nieco o dobijani
napise na displayi OIL pressure too low a bude svietit STOP
pri dobijani mas merak, ale tiez to napise na displayi nieco o dobijani
|
|
19.05.2012 14:15 -
|
2479505
|
|
Ales
|
Město: Prachatice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 26 |
|
|
Tony_Z napsal(a): Koblih: Nepíe ti to náhodou - "Top up oil level" - letmo přeloeno zvy hladinu olej, prostě dolij . huil rozhodně anglicky není, take pokud ve francoutině nebo co to tam má za jazyk stačí říct místo "top up" pouze "up", tak by to bylo to samé. Mám olej kousek pod horní ryskou, u i při mírném náklonu, pokud se mi stane, e mi auto chcípne ( na zahradě na trávníku, s rygoly a náklonem se mi to občas stává ) a znovu nastartuji, tak se mi tato hláka okamitě objeví, tipnul bych si, e to je ono.
Tohle je přesně - Google to překládá "Doplňte hladinu oleje", "Top up .... bla bla bla" mi to pořád psalo, kdy jsem měl díru v nádrce ostřikovače a chtěl jsem ostřikovat. Take to řvě "Dolij..."
Mám ale jiný problém, po výměně oleje - nalili tam přesně 4,75litru jak píe manuál, vypustili to roubem, tak doufám e vechno a samozřejmě vyměnili filtr, tak tam snad nikde nic nezbylo, ale mám asi 0,5cm nad horní rysku.
Nevím jestli to můe být problém pro něco v motoru, nebo se to nějak během krátký doby dostane do normálu.
Zatím jsem s tím ujel akorát pár km domů, ale nerad bych něco podojil, to tam radi dojedu aby mi trochu odpustil do flaky a pak to časem doleju, kdy to klesne.
Koblih: Nepíe ti to náhodou - "Top up oil level" - letmo přeloeno zvy hladinu olej, prostě dolij :-) . huil rozhodně anglicky není, take pokud ve francoutině nebo co to tam má za jazyk stačí říct místo "top up" pouze "up", tak by to bylo to samé. Mám olej kousek pod horní ryskou, u i při mírném náklonu, pokud se mi stane, e mi auto chcípne ( na zahradě na trávníku, s rygoly a náklonem se mi to občas stává :-D ) a znovu nastartuji, tak se mi tato hláka okamitě objeví, tipnul bych si, e to je ono.
Tohle je přesně - Google to překládá "Doplňte hladinu oleje", "Top up .... bla bla bla" mi to pořád psalo, kdy jsem měl díru v nádrce ostřikovače a chtěl jsem ostřikovat. Take to řvě "Dolij..." :-)
Mám ale jiný problém, po výměně oleje - nalili tam přesně 4,75litru jak píe manuál, vypustili to roubem, tak doufám e vechno a samozřejmě vyměnili filtr, tak tam snad nikde nic nezbylo, ale mám asi 0,5cm nad horní rysku.
Nevím jestli to můe být problém pro něco v motoru, nebo se to nějak během krátký doby dostane do normálu.
Zatím jsem s tím ujel akorát pár km domů, ale nerad bych něco podojil, to tam radi dojedu aby mi trochu odpustil do flaky a pak to časem doleju, kdy to klesne.
|
|
19.05.2012 15:02 -
|
2479506
|
|
jruze
|
|
|
Teoreticky by to vadit nemuselo,ale 1) ti nebude ukazovat el.měrka,2) je lepí udrovat hladinu ve 3/4 mezi min.-max. Příli oleje motoru spí kodí ne prospívá(mohlo by ti to vyrazit gufera)-nechal bych je to odpustit a vysvětlil bych jim e se naleje mení mnoství a po protočení motoru se doplní kousek pod horní rysku.(to co odpustí klidně vyhoď a do motoru to nelej-naleje si tam nefiltrované sračky přímo do motoru)
Teoreticky by to vadit nemuselo,ale 1) ti nebude ukazovat el.měrka,2) je lepí udrovat hladinu ve 3/4 mezi min.-max. Příli oleje motoru spí kodí ne prospívá(mohlo by ti to vyrazit gufera)-nechal bych je to odpustit a vysvětlil bych jim e se naleje mení mnoství a po protočení motoru se doplní kousek pod horní rysku.(to co odpustí klidně vyhoď a do motoru to nelej-naleje si tam nefiltrované sračky přímo do motoru)
|
|
01.10.2012 23:00 -
|
2509511
|
|
jumep
|
|
|
ukaz mi co je na tom motore idealne umiestnene ? )
ale myslim ze odspodu ked das nejake veci lahko dostupne dole to slo von, ale uz si to presne nepamatam
ukaz mi co je na tom motore idealne umiestnene ? :)))
ale myslim ze odspodu ked das nejake veci lahko dostupne dole to slo von, ale uz si to presne nepamatam
|
|
| |
|
|