| | |
08.08.2011 18:33 -
Počítač hlásí vysokou hladinu oleje - up level huil
|
2405464
|
|
koblih9
|
Město: Prachatice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 14 |
|
|
Zdravím.U po druhé se mi stalo,e počítač zahlásil tuto chybu.Olej je na měrce zároveň s horní ryskou.Je moné,e by čidlo,které zahlásí počítači stav hladiny(moná spí tlaku oleje),spustilo u počítače něco jako omezení výkonu?V obou případech se to stalo při vyích otáčkách motoru.Díky za nápady.
Zdravím.U po druhé se mi stalo,e počítač zahlásil tuto chybu.Olej je na měrce zároveň s horní ryskou.Je moné,e by čidlo,které zahlásí počítači stav hladiny(moná spí tlaku oleje),spustilo u počítače něco jako omezení výkonu?V obou případech se to stalo při vyích otáčkách motoru.Díky za nápady.
|
|
08.08.2011 19:46 -
Re: Počítač hlásí vysokou hladinu oleje - up level huil
|
2405558
|
|
jumep
|
|
|
moc oleja to nepise
tu hlasku to pise ako?
a antipollution fault a nudzak najdes hladaj vo fore
moc oleja to nepise
tu hlasku to pise ako?
a antipollution fault a nudzak najdes hladaj vo fore
|
|
17.08.2011 19:45 -
|
2407892
|
|
koblih9
|
|
|
Přesné znění hláky nevím,stalo se to pouze dvakrát a v mezidobí jsem měnil jazyk zobrazovaných hláení..Je moné někde najít kompletní seznam chybových hláení v angličtině?
Přesné znění hláky nevím,stalo se to pouze dvakrát a v mezidobí jsem měnil jazyk zobrazovaných hláení..Je moné někde najít kompletní seznam chybových hláení v angličtině?
|
|
17.08.2011 20:36 -
|
2407912
|
|
TheOne
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 374 |
|
|
koblih9 napsal(a): Přesné znění hláky nevím,stalo se to pouze dvakrát a v mezidobí jsem měnil jazyk zobrazovaných hláení..Je moné někde najít kompletní seznam chybových hláení v angličtině?
ne je jich hodně moc, a pokud neví čeho se to přesně týkalo tak to nemá anci najít. Dej si angličtinu, nebo jazyk kteremu aspoň trochu rozumí, a pak to tu dej nebo se optej. Vekeré problému tu u řeené jsou.
ne je jich hodně moc, a pokud neví čeho se to přesně týkalo tak to nemá anci najít. Dej si angličtinu, nebo jazyk kteremu aspoň trochu rozumí, a pak to tu dej nebo se optej. Vekeré problému tu u řeené jsou.
|
|
17.08.2011 21:15 -
|
2407920
|
|
jumep
|
|
|
tych hlasok az tak extremne moc neni, ale ako bolo povedane, nastav si tam anglictinu a potom nam to povacsine bude zrozumitelnejsie
tych hlasok az tak extremne moc neni, ale ako bolo povedane, nastav si tam anglictinu a potom nam to povacsine bude zrozumitelnejsie
|
|
18.08.2011 15:23 -
|
2407988
|
|
C5stepan
|
|
|
Chtěls nápad, tak Ti ho předkládám: Pokud nemá vysokou hladinu - píe, e jsi na vrchní rysce - tak ta slátanina "up level huil" můe znamenat i "vysokou nekvalitu (levotu) oleje. Co a kdy jsi tam nalil?
Chtěls nápad, tak Ti ho předkládám: Pokud nemá vysokou hladinu - píe, e jsi na vrchní rysce - tak ta slátanina "up level huil" můe znamenat i "vysokou nekvalitu (levotu) oleje. Co a kdy jsi tam nalil?
|
|
18.08.2011 15:54 -
|
2407998
|
|
C5stepan
|
|
|
No dy! Up level - AJ - vysoká hladina. Huile - FJ - olej. Ale "level" má mnoho významů. Take kdy neumí hlásit vysokou hladinu oleje, hlásí něco jiného, ne?
No dy:-)! Up level - AJ - vysoká hladina. Huile - FJ - olej. Ale "level" má mnoho významů. Take kdy neumí hlásit vysokou hladinu oleje, hlásí něco jiného, ne:palec?
|
|
18.08.2011 16:10 -
|
2408004
|
|
jruze
|
|
|
Teď jsem tu ml jednu C5II ta po nastartování napsala také nco takového(tuím e je málo oleje) a k tomu servis-po chvilce zhasne servis a do dalí kontroly OK,oleje dost.Byla to vadná el.měrka oleje.
Teď jsem tu ml jednu C5II ta po nastartování napsala také nco takového(tuím e je málo oleje) a k tomu servis-po chvilce zhasne servis a do dalí kontroly OK,oleje dost.Byla to vadná el.měrka oleje.;-)
|
|
18.08.2011 20:47 -
|
2408063
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
mně to skoro pokadé hlásí kdy stojím na křivo před garáí, na měrce OK, ránov garáí opět a odpoledne ji OK, zase do doby ne zaparkujem nahnutý na pravou stranu, neřeím
mně to skoro pokadé hlásí kdy stojím na křivo před garáí, na měrce OK, ránov garáí opět a odpoledne ji OK, zase do doby ne zaparkujem nahnutý na pravou stranu, neřeím ;-)
|
|
18.08.2011 21:23 -
|
2408077
|
|
koblih9
|
|
|
Předpokládejme,e si hláku patně pamatuji a správně je v angličtině "*up level oil*".Take se to týká hladiny nebo tlaku oleje,Je moné,e počítač omezí výkon motoru,jestlie zjistí,e jedna z těchto veličin je mimo dané hodnoty?
Předpokládejme,e si hláku patně pamatuji a správně je v angličtině "*up level oil*".Take se to týká hladiny nebo tlaku oleje,Je moné,e počítač omezí výkon motoru,jestlie zjistí,e jedna z těchto veličin je mimo dané hodnoty?
|
|
18.08.2011 21:26 -
|
2408078
|
|
jumep
|
|
|
nie, teda pokial je malo oleja, tak len svieti servis a pise hlasku, ako najk pisal a ostatny, je to dost bezne ze ostanes sikmo a zahlasi malo oleja ... jedine ak to pise stale, moze byt problem ako pise jruze v el. mierke
ak je nizky tlak oleja, isto to vypise chybu a bude svietit STOP, mozno to zhasne motor, to uz nie som si isty ...
nie, teda pokial je malo oleja, tak len svieti servis a pise hlasku, ako najk pisal a ostatny, je to dost bezne ze ostanes sikmo a zahlasi malo oleja ... jedine ak to pise stale, moze byt problem ako pise jruze v el. mierke
ak je nizky tlak oleja, isto to vypise chybu a bude svietit STOP, mozno to zhasne motor, to uz nie som si isty ...
|
|
19.08.2011 08:07 -
|
2408099
|
|
Tony_Z
|
Město: Okr. Kladno, Auto: C5 III (X7) Tourer 2.2HDi 125Kw (4HT, 2009); C5 I 2.0HDi 80Kw (RHZ, 2002) | Počet příspěvků: 519 |
|
|
Koblih: Nepíe ti to náhodou - "Top up oil level" - letmo přeloeno zvy hladinu olej, prostě dolij . huil rozhodně anglicky není, take pokud ve francoutině nebo co to tam má za jazyk stačí říct místo "top up" pouze "up", tak by to bylo to samé.
Mám olej kousek pod horní ryskou, u i při mírném náklonu, pokud se mi stane, e mi auto chcípne ( na zahradě na trávníku, s rygoly a náklonem se mi to občas stává ) a znovu nastartuji, tak se mi tato hláka okamitě objeví, tipnul bych si, e to je ono.
Koblih: Nepíe ti to náhodou - "Top up oil level" - letmo přeloeno zvy hladinu olej, prostě dolij :-) . huil rozhodně anglicky není, take pokud ve francoutině nebo co to tam má za jazyk stačí říct místo "top up" pouze "up", tak by to bylo to samé.
Mám olej kousek pod horní ryskou, u i při mírném náklonu, pokud se mi stane, e mi auto chcípne ( na zahradě na trávníku, s rygoly a náklonem se mi to občas stává :-D ) a znovu nastartuji, tak se mi tato hláka okamitě objeví, tipnul bych si, e to je ono.
|
|
19.08.2011 11:14 -
|
2408107
|
|
troll
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 269 |
|
|
Mě tedy po otočení klíčkem na display místo ujetých KM ukazuje chvíli hladinu oleje kterou si elektronické čidlo myslí e tam je. (je to popsáno i v návodu k autu) vypozoroval jsem, e ač měrka mechnická je stále těsně pod horní ryskou tak v závislosti na náklonu auta elektronika detekuje hladinu oleje různou a to někdy i s touto chybou. Pokud by se ti to stalo na rovině a měrka vykazovala hladinu dostatečnou, koukal bych jakou hladinu elektronika ukazuje a el bych po čidle hladiny oleje.
Mě tedy po otočení klíčkem na display místo ujetých KM ukazuje chvíli hladinu oleje kterou si elektronické čidlo myslí e tam je. (je to popsáno i v návodu k autu) vypozoroval jsem, e ač měrka mechnická je stále těsně pod horní ryskou tak v závislosti na náklonu auta elektronika detekuje hladinu oleje různou a to někdy i s touto chybou. Pokud by se ti to stalo na rovině a měrka vykazovala hladinu dostatečnou, koukal bych jakou hladinu elektronika ukazuje a el bych po čidle hladiny oleje.
|
|
19.08.2011 11:17 -
|
2408108
|
|
tief
|
|
|
Zhrnu to: merka oleje na citrousovi lze uz od doby citroenu bx ... kontrolovat olej rucne a na rovince.
Zhrnu to: merka oleje na citrousovi lze uz od doby citroenu bx ... kontrolovat olej rucne a na rovince.
|
|
19.08.2011 17:35 -
|
2408129
|
|
C5stepan
|
|
|
Otázka zněla "co znamená hláka....." a ne jak se měří hladina oleje. Zajímal by mě názor (překlad) autodiaga, tedy pokud tady jetě je.
Otázka zněla "co znamená hláka....." a ne jak se měří hladina oleje:-)))). Zajímal by mě názor (překlad) autodiaga, tedy pokud tady jetě je;-).
|
|
20.08.2011 11:41 -
|
2408202
|
|
jruze
|
|
|
Nevím co se děje,asi je něco ve vzduchu - za poslední týden z esti aut co jsem dělal na dvou KO měrka oleje.
Nevím co se děje,asi je něco ve vzduchu - za poslední týden z esti aut co jsem dělal na dvou KO měrka oleje.:nevim
|
|
12.02.2012 20:53 -
|
2450310
|
|
Jimmivon
|
Město: Blíkovice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 124 |
|
|
Chtel bych se zeptat na jednu vec.
Kdyz otocim klickem v zapalovani, tak se mi sice rozsviti palubni deska, ale nevidim kontrolku MAZANI a DOBIJENI. Jak je to reseno u C5 II? Pokud je neco spatne rozsviti se varovani STOP a neco na palubnim PC, a nebo se mylim a tyto kontrolky mi nesviti a tudiz nevim, jestli indikuji svoji funkci?
Jimmi
Chtel bych se zeptat na jednu vec.
Kdyz otocim klickem v zapalovani, tak se mi sice rozsviti palubni deska, ale nevidim kontrolku MAZANI a DOBIJENI. Jak je to reseno u C5 II? Pokud je neco spatne rozsviti se varovani STOP a neco na palubnim PC, a nebo se mylim a tyto kontrolky mi nesviti a tudiz nevim, jestli indikuji svoji funkci?
Jimmi
|
|
| |
|
|