| | |
07.11.2017 22:59 -
Re: Suspension faulty: max speed 90 km/h
|
3107580
|
|
Royce
|
Město: Frýdek-Místek, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) | Počet příspěvků: 221 |
|
|
Ahoj, taky jsem dostal tuhle hláku, auto jetě chvíli houpalo a pak spadlo na dorazy.. Teďka po odemčení ani nehrčí čerpadlo. Take počítám pojistka (ale jetě jsem neměl monost se kouknout do červené krabičky). Dřív ne ji případně vyměním mě ale zarazila jiná věc. Při pohledu do nádrky na LDS má straně nezdravou barvu.. takovou mléčnou doluta (viz foto). Takhle asi nemá vypadat hydraulický olej
Tuíte, čím se tohle můe stát? Jde nějak jednodue celá soustava vypustit a napustit čistým olejem? Můe to být důvod proč se mi pojistka spálila? e třeba protékal olej moc ztuha
Ahoj, taky jsem dostal tuhle hláku, auto jetě chvíli houpalo a pak spadlo na dorazy.. Teďka po odemčení ani nehrčí čerpadlo. Take počítám pojistka (ale jetě jsem neměl monost se kouknout do červené krabičky). Dřív ne ji případně vyměním mě ale zarazila jiná věc. Při pohledu do nádrky na LDS má straně nezdravou barvu.. takovou mléčnou doluta (viz foto). Takhle asi nemá vypadat hydraulický olej :nevim
Tuíte, čím se tohle můe stát? Jde nějak jednodue celá soustava vypustit a napustit čistým olejem? Můe to být důvod proč se mi pojistka spálila? e třeba protékal olej moc ztuha :nevim
Přílohy: IMG_1172.jpg ( 907755b ) - LDS |
|
08.11.2017 12:53 -
|
3107669
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1300 |
|
|
Ta barva - je tam houby vidět ... ale připadá mi to jako napěněné, pokud je to kalné, neprůsvitné, tak to můe být pěna, nebo emulze s něčím -nejčastěj voda .... pokud vím, vechny běně pouívané hydrauliky do aut jsou různých barev, ale jsou čiré - průhledné. Pokud to někde protíká ve ventilu, pístnici, můe se to napěnit a pak by to mohlo vypadat takto .
Ta barva - je tam houby vidět ... ale připadá mi to jako napěněné, pokud je to kalné, neprůsvitné, tak to můe být pěna, nebo emulze s něčím -nejčastěj voda .... pokud vím, vechny běně pouívané hydrauliky do aut jsou různých barev, ale jsou čiré - průhledné. Pokud to někde protíká ve ventilu, pístnici, můe se to napěnit a pak by to mohlo vypadat takto .
|
|
08.11.2017 13:18 -
|
3107691
|
|
jruze
|
|
|
Takhle napění i při odtlakování diagnostikou - kdy to nechá nějakou chvíli odstát mělo by se to vrátit do normálu - pokud je přidřenej zadní regulátor dovede toto udělat také - to můe být i důvod proč se zastavil motor BHI a vyrazil pojistku pokud je pojistka KO.
Takhle napění i při odtlakování diagnostikou - kdy to nechá nějakou chvíli odstát mělo by se to vrátit do normálu - pokud je přidřenej zadní regulátor dovede toto udělat také - to můe být i důvod proč se zastavil motor BHI a vyrazil pojistku pokud je pojistka KO.
|
|
08.11.2017 15:57 -
|
3107702
|
|
Royce
|
Město: Frýdek-Místek, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) | Počet příspěvků: 221 |
|
|
To auto u se týden nehlo, take to nebude pěna jde nějak vytáhnout sítko? abych mohl případně trochu toho oleje vycucnout do skleničky.. hned bychom byli chytřejí.
lo mi taky o to, abych nevyměnil pojistku a nekurvil to jetě více, ne to je.
Jestli nebude lepí nejdříve vyměnit.
To auto u se týden nehlo, take to nebude pěna :-( jde nějak vytáhnout sítko? abych mohl případně trochu toho oleje vycucnout do skleničky.. hned bychom byli chytřejí.
|
|
08.11.2017 19:38 -
|
3107779
|
|
jruze
|
|
|
Royce napsal(a): To auto u se týden nehlo, take to nebude pěna jde nějak vytáhnout sítko? abych mohl případně trochu toho oleje vycucnout do skleničky.. hned bychom byli chytřejí.
Na straně je otvor ( +- 8mm) - je to na odsávačku tudy to jde - sítko je napevno.
Na straně je otvor ( +- 8mm) - je to na odsávačku tudy to jde - sítko je napevno.
|
|
19.02.2018 16:05 -
|
3132671
|
|
tomtomas
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Přeji pěkné odpoledne pánové. Chtěl bych odborníky poprosit o radu.
Dnes jsem si byl vyzkouet C5 III s Hydractive, s tím e bych ji rád vyměnil za svou Citroen C5 III bez Hydractive.
Byla to ji druhá C5 co jsem s Hydractive 3+ zkouel, avak tenhle byl podvozek neuvěřitelně tvrdý a skákavý (uskakoval hlavně zadek). Tedy alespoň proti mé C5 a jiné zkouené C5 s Hydractivem...
Vzpomněl jsem si vak, e jsem před rozjezdem dal auto do nejnií polohy (parkovací) a za pár jm dokonce vyskočila hláka o ni je toto téma. Myslíte, e to můe být tím, e jsem auto před rozjezdem nezdvihl, nebo by se mělo zvednout samo a chyba bude jinde?
Děkuji Vám moc.
Přeji pěkné odpoledne pánové. Chtěl bych odborníky poprosit o radu.
Dnes jsem si byl vyzkouet C5 III s Hydractive, s tím e bych ji rád vyměnil za svou Citroen C5 III bez Hydractive.
Byla to ji druhá C5 co jsem s Hydractive 3+ zkouel, avak tenhle byl podvozek neuvěřitelně tvrdý a skákavý (uskakoval hlavně zadek). Tedy alespoň proti mé C5 a jiné zkouené C5 s Hydractivem...
Vzpomněl jsem si vak, e jsem před rozjezdem dal auto do nejnií polohy (parkovací) a za pár jm dokonce vyskočila hláka o ni je toto téma. Myslíte, e to můe být tím, e jsem auto před rozjezdem nezdvihl, nebo by se mělo zvednout samo a chyba bude jinde?
Děkuji Vám moc.
|
|
28.05.2018 17:45 -
|
3159905
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
A tak jsem v tom taky. Dnes za jízdy vyskočila hláka, pak jetě asi 3x. Auto je v horní poloze. Zítra jdu hledat
A tak jsem v tom taky. Dnes za jízdy vyskočila hláka, pak jetě asi 3x. Auto je v horní poloze. Zítra jdu hledat :-((((
|
|
29.05.2018 09:40 -
|
3160037
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Auto se do rána vyspalo a funguje to. Jde o to jak dlouho
Auto se do rána vyspalo a funguje to. Jde o to jak dlouho :-p
|
|
29.05.2018 12:34 -
|
3160081
|
|
jumep
|
|
|
najskor vyskac, bude v diag o tom zapis
najskor vyskac, bude v diag o tom zapis
|
|
29.05.2018 18:28 -
|
3160107
|
|
jruze
|
|
|
To je zase nějaký bacil ve vzduchu - také mi sem dnes přijel ,,C pětka " z clubu e mu auto zústalo nahoře a nejde dolů - auto snad ve v chybách a kolem hydry přední korektor neviděl kde je - po chvilce začal normálně fungovat (chtěl jen zjistit chyby e si to někde opraví) - no potom e u mne a budu mít čas.
To je zase nějaký bacil ve vzduchu - také mi sem dnes přijel ,,C pětka " z clubu e mu auto zústalo nahoře a nejde dolů - auto snad ve v chybách a kolem hydry přední korektor neviděl kde je - po chvilce začal normálně fungovat (chtěl jen zjistit chyby e si to někde opraví:-o) - no potom e u mne a budu mít čas.:-o
|
|
| |
|
|