| | |
07.02.2015 19:09 -
Re: Suspension faulty: max speed 90 km/h
|
2783433
|
|
jumep
|
|
|
pripadne som tu mal uz aj pripad ked bol predraty ovladaci kablik a skratoval o karoseriu (za svetlom ako je to pripojene do bhi)
pripadne som tu mal uz aj pripad ked bol predraty ovladaci kablik a skratoval o karoseriu (za svetlom ako je to pripojene do bhi)
|
|
09.02.2015 15:03 -
|
2784353
|
|
valenciaCF
|
Město: Opava, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 6 |
|
|
2 mouchy jednou ranou... Přestal mi k tomu jetě fungovat posilovač řízení take u to bylo jasné o co jde. Děravá trubka, vyteklá LDS. Hydra jezdí normálně a chybu u nepíe.
2 mouchy jednou ranou... Přestal mi k tomu jetě fungovat posilovač řízení take u to bylo jasné o co jde. Děravá trubka, vyteklá LDS. Hydra jezdí normálně a chybu u nepíe.:palec
|
|
09.02.2015 15:19 -
|
2784359
|
|
jumep
|
|
|
to chudak bhi kolko bezalo nasucho ...
to chudak bhi kolko bezalo nasucho ...
|
|
03.04.2015 22:12 -
|
2805299
|
|
macikm
|
|
|
Tak mě taky potkala tahle chyba. Četl jsem tu, e by to teoreticky mohl dělat akumulátor (auto se přestalo spoutět/zvedat spínačem v kufru), tak jsem ho v rámci průběné obnovy vyměnil - ten starý tam byla původní Varta z roku 2006, tak u si výměnu zaslouila.
Bohuel akumulátor to nevyřeil.
Auto sedí na zadku.
Tak jsem si říkal, e konečně zkusím bluetooth OBD II, co jsem si koupil, ne půjdu někam do servisu. Ale mám k dispozici jenom smartfoun s androidem - existuje nějaká diagnostika, kde bych vyčetl, co je patně ?
Nebo někdo poblí Smíchova s diagnostikou ?
Tak mě taky potkala tahle chyba. Četl jsem tu, e by to teoreticky mohl dělat akumulátor (auto se přestalo spoutět/zvedat spínačem v kufru), tak jsem ho v rámci průběné obnovy vyměnil - ten starý tam byla původní Varta z roku 2006, tak u si výměnu zaslouila.
Bohuel akumulátor to nevyřeil.
Auto sedí na zadku.
Tak jsem si říkal, e konečně zkusím bluetooth OBD II, co jsem si koupil, ne půjdu někam do servisu. Ale mám k dispozici jenom smartfoun s androidem - existuje nějaká diagnostika, kde bych vyčetl, co je patně ?
Nebo někdo poblí Smíchova s diagnostikou ?
|
|
03.04.2015 22:14 -
|
2805304
|
|
jumep
|
|
|
obd myslim BHI neprecita
ale ako je tu niekolko krat napisane, najskor to bude niektory vyskac
obd myslim BHI neprecita
|
|
14.06.2015 22:04 -
|
2831151
|
|
macikm
|
|
|
jumep napsal(a): obd myslim BHI neprecita
asi bych měl napsat, e to senzor nebyl - ani přední, ani zadní
jrue vyměnil BHI - sice tedy i s vějkáčema, ale ty prej spí pro jistotu
podle diagnostiky vějkáče hlásili hodnoty, jene BHI na ně nereagovala - nekomunikovala
take tímto jetě jednou díky za opravu
asi bych měl napsat, e to senzor nebyl - ani přední, ani zadní
jrue vyměnil BHI - sice tedy i s vějkáčema, ale ty prej spí pro jistotu
podle diagnostiky vějkáče hlásili hodnoty, jene BHI na ně nereagovala - nekomunikovala
take tímto jetě jednou díky za opravu
|
|
17.08.2015 14:22 -
Re: Pomoc s odprurním - Chorvatsko 2015
|
2851968
|
|
jruze
|
|
|
Maanichka napsal(a): Zdravím vechny,
prosím o radu ohledně chyby podvozku "Suspension faulty - max.speed 90km/h" - stalo se mi to v Chorvatsku, kde právě teď jsem i s rodinou. Auto "sedí" na břie a mám strach, e s tím nedojedu domů. Auto nereaguje na ovládánípodvozku - nezvedá se, i kdy displej tvrdí e ano. A po zapnutí zapalování se neozve jako dřív takové to zavrnění čerpadla.
Co s tím můe bát, poraďte, prosím.
Je to C5 Tourer 2.0hdi 100kW - rok 2008.
Díky
V lepím případě maxi pojistka v motorovém prostoru, v horím případě motor BHI. V kadé vesničce tam najde malou dílnu kde ti jsou schopni pomoct - řekni jim e je to maxipojistka a e je v motorovém prostoru na straně řidiče, pokud budou OK tak na straně spolujezdce je hnědá kostka (relé) - to sice moc neodchází ale ... (na zkouku mohou přivézt + a - přímo na silné kablíky k motoru. (pozdě - včera jsem se vrátil - kde tam jsi?)
V lepím případě maxi pojistka v motorovém prostoru, v horím případě motor BHI. V kadé vesničce tam najde malou dílnu kde ti jsou schopni pomoct - řekni jim e je to maxipojistka a e je v motorovém prostoru na straně řidiče, pokud budou OK tak na straně spolujezdce je hnědá kostka (relé) - to sice moc neodchází ale ... (na zkouku mohou přivézt + a - přímo na silné kablíky k motoru.;-) (pozdě - včera jsem se vrátil - kde tam jsi?)
|
|
17.08.2015 15:52 -
|
2852028
|
|
Zbyňa
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 459 |
|
|
Jak pise jruze. Zacit od maxipojistky, stalo se mi v Chorvatsku uplne to stejny (ale tenkrat jsem to nevedel a dojel jsem v nejnizsi poloze 1000km domu ) Pokud maxipojistku sezenes, vymenis a cerpadlo pojede, doporucil bych si jich vzit par navic na cestu zpet. Ze shorela ma nejak duvod a nejspis se to bude opakovat. Jen vymenou pojistky se to neopravi, nicmene na dojeti dom dobry... Hodne zdaru
Jak pise jruze. Zacit od maxipojistky, stalo se mi v Chorvatsku uplne to stejny (ale tenkrat jsem to nevedel a dojel jsem v nejnizsi poloze 1000km domu :-)))) ) Pokud maxipojistku sezenes, vymenis a cerpadlo pojede, doporucil bych si jich vzit par navic na cestu zpet. Ze shorela ma nejak duvod a nejspis se to bude opakovat. Jen vymenou pojistky se to neopravi, nicmene na dojeti dom dobry... Hodne zdaru
|
|
17.08.2015 19:37 -
|
2852093
|
|
Maanichka
|
Město: Heřmanův Městec, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 36 |
|
|
Jsme cca 15km jině od ibeniku - aborić.
Maxipojistky jsem nael a vypadají vechny OK. Take jednoduchý to nebude. Ale podstatný je, e se s tím v případě nouze dá dojet - měl jsem strach, e si to sedne a na gumy.
Jetě mám na zítra s "domácím" domluvený servis asi 2km odtud - tak uvidíme.
Jsme cca 15km jině od ibeniku - aborić.
Maxipojistky jsem nael a vypadají vechny OK. Take jednoduchý to nebude. Ale podstatný je, e se s tím v případě nouze dá dojet - měl jsem strach, e si to sedne a na gumy.
Jetě mám na zítra s "domácím" domluvený servis asi 2km odtud - tak uvidíme.
|
|
17.08.2015 20:35 -
|
2852140
|
|
Maanichka
|
Město: Heřmanův Městec, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 36 |
|
|
Spí mám strach, jestli je v systému dostatek LDS kapaliny - koukal jsem do nádrky a přilo mi, e tam nic není. Viděl jsem jen takové to sítko pod víčkem...
Spí mám strach, jestli je v systému dostatek LDS kapaliny - koukal jsem do nádrky a přilo mi, e tam nic není. Viděl jsem jen takové to sítko pod víčkem...
|
|
17.08.2015 20:38 -
|
2852142
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Kdy má auto v nejnií poloze, měl bys na dně sítka vidět LDS. Ale ne moc, jen tak dotek hladiny se sítkem. LDS jistě koupí i v Chorvatsku.
Ale to asi nebude tvůj problém, kdy se ti netočí motor BHI.
Kdy má auto v nejnií poloze, měl bys na dně sítka vidět LDS. Ale ne moc, jen tak dotek hladiny se sítkem. LDS jistě koupí i v Chorvatsku.
Ale to asi nebude tvůj problém, kdy se ti netočí motor BHI.
|
|
18.08.2015 09:52 -
|
2852378
|
|
Maanichka
|
|
|
Červenou krabičku jsem sice nael, ale nevím, jak se do ní dostat - potřeboval bych ji vytáhnout, ale nechci urvat ádný plast, na kterém to drí.
Červenou krabičku jsem sice nael, ale nevím, jak se do ní dostat - potřeboval bych ji vytáhnout, ale nechci urvat ádný plast, na kterém to drí.
|
|
18.08.2015 09:57 -
|
2852381
|
|
Maanichka
|
|
|
Mimochodem, motor BHI nemá ádnou ochranu proti chodu nasucho???
Mimochodem, motor BHI nemá ádnou ochranu proti chodu nasucho???
|
|
18.08.2015 13:29 -
|
2852444
|
|
Zbyňa
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 459 |
|
|
Jak do krabicky, to musi poradit jruze...
Co se tyka chodu na sucho, tak se obavam, ze to zadnou ochranu nema (vzhledem k tomu, ze tam neni ani kontrola hladiny LDS). Auto ted mas v nejnizsi poloze, tzn. ze bys fakt mel videt aspon nekde hladinu te LDS v nadrzce, pochybuju, ze by ti to nekde vyteklo tak, az by cerpadlo slo na sucho.
Edit: Jeste jeda vec - pokud bys tam tu LDS dolival, tak zas v nejnizsi poloze po rysku, co je na nadrzce (jak se auto zvedne, vypada to, ze je tam toho malo, ale je to v poradku). Kdyz to prelejes, tak zas hrozi, ze to bude chcat pres to vicko a natece to do cerpadla pod nim.
Jak do krabicky, to musi poradit jruze...
Co se tyka chodu na sucho, tak se obavam, ze to zadnou ochranu nema (vzhledem k tomu, ze tam neni ani kontrola hladiny LDS). Auto ted mas v nejnizsi poloze, tzn. ze bys fakt mel videt aspon nekde hladinu te LDS v nadrzce, pochybuju, ze by ti to nekde vyteklo tak, az by cerpadlo slo na sucho.
Edit: Jeste jeda vec - pokud bys tam tu LDS dolival, tak zas v nejnizsi poloze po rysku, co je na nadrzce (jak se auto zvedne, vypada to, ze je tam toho malo, ale je to v poradku). Kdyz to prelejes, tak zas hrozi, ze to bude chcat pres to vicko a natece to do cerpadla pod nim.
|
|
18.08.2015 16:11 -
|
2852524
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Kdy se celá hydra odtlakuje, tak hladina jetě stoupne. Proto musí být jen po dno sítka, aby tam byla rezerva. A kdyby to bylo suchý, neel by ani posilovač řízení. Nádrka je společná.
Ty musí najít problém, proč se netočí motor BHI.
Kdy se celá hydra odtlakuje, tak hladina jetě stoupne. Proto musí být jen po dno sítka, aby tam byla rezerva. A kdyby to bylo suchý, neel by ani posilovač řízení. Nádrka je společná.
Ty musí najít problém, proč se netočí motor BHI.
|
|
| |
|
|