| | |
18.07.2011 07:59 -
Suspension faulty: max speed 90 km/h
|
2402071
|
|
Kristyna
|
Město: kvorec, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Dnes ráno na mě vyběhla tato hláka. Na jízdních vlastnostech se to nijak neprojevilo a auto nemělo problém ani při vyí rychlosti. Nevíte, co to znamená, prosím?
díky
Dnes ráno na mě vyběhla tato hláka. Na jízdních vlastnostech se to nijak neprojevilo a auto nemělo problém ani při vyí rychlosti. Nevíte, co to znamená, prosím?
díky
|
|
18.07.2011 08:35 -
Re: Suspension faulty: max speed 90 km/h
|
2402073
|
|
C5stepan
|
|
|
Porucha pérování. Zadej si tu hláku do okénka vpravo nahoře (vyhledávání). Tam se o tom hodně dočte.
Porucha pérování. Zadej si tu hláku do okénka vpravo nahoře (vyhledávání). Tam se o tom hodně dočte;-).
|
|
18.07.2011 08:44 -
|
2402074
|
|
tief
|
|
|
Spis nekoho kdo ma diagnostiku aby zistil co tomu je ...
Spis nekoho kdo ma diagnostiku aby zistil co tomu je ...
|
|
27.12.2013 20:32 -
|
2650995
|
|
monkus
|
Město: Banská Bystrica, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 59 |
|
|
Tak ja som túto hláku vyfasoval dnes. Mohlo by to ma príčinu v nízkej hladine LDS, alebo na to je iná hláka? Pripadne nízky tlak v systéme? Nakožko auto sa správa úplne normálne. Len ete musím skúsi, či fungujú vetky polohy.
Edit://
No tak predok mám u padnutý o kus, asi tobude senzor výky tipujem.
Tak ja som túto hláku vyfasoval dnes. Mohlo by to ma príčinu v nízkej hladine LDS, alebo na to je iná hláka? Pripadne nízky tlak v systéme? Nakožko auto sa správa úplne normálne. Len ete musím skúsi, či fungujú vetky polohy.
Edit://
No tak predok mám u padnutý o kus, asi tobude senzor výky tipujem.
|
|
28.12.2013 11:38 -
|
2651241
|
|
jumep
|
|
|
bude prasknuta poistka ak si nepocul bhi, ostatne je v podstate mechanicka zavada na ktoru ti diag nepovie nic
bude prasknuta poistka ak si nepocul bhi, ostatne je v podstate mechanicka zavada na ktoru ti diag nepovie nic
|
|
26.03.2014 21:14 -
|
2680418
|
|
monkus
|
Město: Banská Bystrica, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 59 |
|
|
Tak po necelých troch mesiacoh opä táto hláka. A opä poistka vydymela. Poslednú dobu pouívam dvíhanie dos často, ale závada bude zjavnie niekde inde. Má to 5 rokov, zilo by sa tomu zjavne vymeni LDS, lebo pochybujem, e menená bola. Príjimam tipy na identifikáciu závady.
Tak po necelých troch mesiacoh opä táto hláka. A opä poistka vydymela. Poslednú dobu pouívam dvíhanie dos často, ale závada bude zjavnie niekde inde. Má to 5 rokov, zilo by sa tomu zjavne vymeni LDS, lebo pochybujem, e menená bola. Príjimam tipy na identifikáciu závady. :nevim
|
|
26.03.2014 21:19 -
|
2680421
|
|
DaveLbc
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 422 |
|
|
Podle mé zkuenosti a rad od kluků vím,e nic jiného ne motor nebo hydro blok to být nemůe. Taky jsem se snail různě zjitovat závady přeměřováním el. motoru,ale to nic moc neřekne. Motor o.k,ale stále odpaloval pojistku. Koupil jsem nové BHI a je klid. Myslím,e tě to taky čeká
Podle mé zkuenosti a rad od kluků vím,e nic jiného ne motor nebo hydro blok to být nemůe. Taky jsem se snail různě zjitovat závady přeměřováním el. motoru,ale to nic moc neřekne. Motor o.k,ale stále odpaloval pojistku. Koupil jsem nové BHI a je klid. Myslím,e tě to taky čeká :nevim
|
|
26.03.2014 22:29 -
|
2680451
|
|
jumep
|
|
|
odpoved je tu uz X krat, otvorit BHI a pokontrolovat
odpoved je tu uz X krat, otvorit BHI a pokontrolovat
|
|
26.03.2014 22:44 -
|
2680454
|
|
jruze
|
|
|
monkus napsal(a): Tak po necelých troch mesiacoh opä táto hláka. A opä poistka vydymela. Poslednú dobu pouívam dvíhanie dos často, ale závada bude zjavnie niekde inde. Má to 5 rokov, zilo by sa tomu zjavne vymeni LDS, lebo pochybujem, e menená bola. Príjimam tipy na identifikáciu závady.
C5 I - bezproblémů 10let , C5 II 7let , C5 III 5 let - u jsem tu měl i 4. roky starou a motor BHI KO. Je to tak ze spoustou věcí(klima chladič,sahary,stahování oken,pístnice,AP atd...) - nepotřebují aby to vydrelo na věky tak to bohuel je.Já mám třeba na autě klimachladič z C5 I (2001 - najeto 450 tisíc) a pořád OK a na X7 jsem tu měnil u čtyři a to mi jich sem jezdí asi 10.
Teď se mi tu mnoí samovolná změna výky a horí pérování bez vyhláení chyby(po přenastavení OK - take koule OK),čerpadlo BHI zvedá jako v posledním taení .
C5 I - bezproblémů 10let , C5 II 7let , C5 III 5 let - u jsem tu měl i 4. roky starou a motor BHI KO. Je to tak ze spoustou věcí(klima chladič,sahary,stahování oken,pístnice,AP atd...) - nepotřebují aby to vydrelo na věky tak to bohuel je.Já mám třeba na autě klimachladič z C5 I (2001 - najeto 450 tisíc) a pořád OK a na X7 jsem tu měnil u čtyři a to mi jich sem jezdí asi 10.
Teď se mi tu mnoí samovolná změna výky a horí pérování bez vyhláení chyby(po přenastavení OK - take koule OK),čerpadlo BHI zvedá jako v posledním taení .
|
|
28.01.2015 10:16 -
|
2779812
|
|
valenciaCF
|
Město: Opava, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 6 |
|
|
Zdarec, zaparkoval jsem citrona se zvednutým podvozkem a druhý den kdy jsem nastartoval vyskočila na mě stejná hláka. Zároveň jsem si viml, e kdy jedu rovně tak mám pootočený volant mírně doprava, můe to spolu nějak souviset? EDIT: Tak jsem vypozoroval, e po nastartování funguje hydraulika normálně, cca po 2 minutách napíe tu chybu a u s tím nejde pohnout. Zajímavé...
Zdarec, zaparkoval jsem citrona se zvednutým podvozkem a druhý den kdy jsem nastartoval vyskočila na mě stejná hláka. Zároveň jsem si viml, e kdy jedu rovně tak mám pootočený volant mírně doprava, můe to spolu nějak souviset? EDIT: Tak jsem vypozoroval, e po nastartování funguje hydraulika normálně, cca po 2 minutách napíe tu chybu a u s tím nejde pohnout. Zajímavé...
|
|
28.01.2015 11:55 -
|
2779820
|
|
jumep
|
|
|
jeden vyskac bude nacaty, ostal ti predok alebo zadok hore?
volant bude mat len tolko ze zla geometria
jeden vyskac bude nacaty, ostal ti predok alebo zadok hore?
volant bude mat len tolko ze zla geometria
|
|
29.01.2015 08:37 -
|
2779962
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1300 |
|
|
Jardo, myslím e je docela jasné, e odpovídám pouze na polovinu otázky
Posledně mi zrovna volal majitel po opravě ramen celej asnej, e u má zase volant rovně ... a to neměl ani vydřené ramena.
Na tu první část otázky bude znát asi nejlepí odpověď přítelkyně Lexia
Jardo, myslím e je docela jasné, e odpovídám pouze na polovinu otázky ;-)
Posledně mi zrovna volal majitel po opravě ramen celej asnej, e u má zase volant rovně ... a to neměl ani vydřené ramena.
Na tu první část otázky bude znát asi nejlepí odpověď přítelkyně Lexia :palec
|
|
07.02.2015 14:51 -
|
2783089
|
|
valenciaCF
|
Město: Opava, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 6 |
|
|
jumep napsal(a): jeden vyskac bude nacaty, ostal ti predok alebo zadok hore? volant bude mat len tolko ze zla geometria
Právěe se to chová následovně: Auto stojí v normální výce, předek i zadek. Nastartuju a hydrauliku jde ovládat bez problému. Po ujetí cca 200 metrů napíe Suspension faulty: max speed 90 km/h.
jeden vyskac bude nacaty, ostal ti predok alebo zadok hore? volant bude mat len tolko ze zla geometria
Právěe se to chová následovně: Auto stojí v normální výce, předek i zadek. Nastartuju a hydrauliku jde ovládat bez problému. Po ujetí cca 200 metrů napíe Suspension faulty: max speed 90 km/h.
|
|
| |
|
|