| | |
01.07.2011 11:09 -
Air intake auto monitoring
|
2399998
|
|
dpadevet
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0 V6 HDi Tourer | Počet příspěvků: 39 |
|
|
Tuítě někdo, co znamená hláka Air intake auto monitoring? Občas se mi zobrazí na display. Čuhometr (čidlo znečitění vzduchu vstupujícího do kabiny) ve výbavě nemám.
Tuítě někdo, co znamená hláka Air intake auto monitoring? Občas se mi zobrazí na display. Čuhometr (čidlo znečitění vzduchu vstupujícího do kabiny) ve výbavě nemám.
|
|
01.07.2011 12:34 -
Re: Air intake auto monitoring
|
2400003
|
|
jumep
|
|
|
je to nieco s nasavanim vzduchu, chcelo by to konkretnejsi vypis asi z diagnostiky
je to nieco s nasavanim vzduchu, chcelo by to konkretnejsi vypis asi z diagnostiky
|
|
01.07.2011 12:46 -
|
2400004
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Podle informací odjinud (např fórum Peugeot) to není chybová ale informační hláka, která říká, e ovládání "nasávání vzduchu zvenku/vnitřní recirkulace" je v automatickém reimu (řízené počítačem klimy).
Podle informací odjinud (např fórum Peugeot) to není chybová ale informační hláka, která říká, e ovládání "nasávání vzduchu zvenku/vnitřní recirkulace" je v automatickém reimu (řízené počítačem klimy).
|
|
01.07.2011 12:55 -
|
2400010
|
|
jumep
|
|
|
to by ale najskor znamenalo ze tam ten snimac znecistenia ma
vnutorny okruh sa sam zapina ked je vonku nad 40 stupnov alebo ak snimac znecistenia zisti skodliviny vo vzduchu
v tomto podani ako to je ta hlaska dost nedava zmysel ... chapat sa vsak da tak ako si napisal
to by ale najskor znamenalo ze tam ten snimac znecistenia ma
vnutorny okruh sa sam zapina ked je vonku nad 40 stupnov alebo ak snimac znecistenia zisti skodliviny vo vzduchu
v tomto podani ako to je ta hlaska dost nedava zmysel ... chapat sa vsak da tak ako si napisal
|
|
01.07.2011 14:27 -
|
2400014
|
|
dpadevet
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0 V6 HDi Tourer | Počet příspěvků: 39 |
|
|
Ano, je to informační hláka, omlouvám, to jsem zapomněl napsat. Taky si myslím, e to souvisí s vnitřní reciruklací, ale dle service.citroen.com čuchometr nemám a hláka se objevuje i při teplotách kolem 15°C. Vůbec netuím, na čem to závisí - klimu mám stále na auto a tahle hláka se objeví třeba jednou za měsíc 2x po sobě a pak dlouho ne. Polu jumepovi VIN, třeba zjistí víc... Zatím díky!
Ano, je to informační hláka, omlouvám, to jsem zapomněl napsat. Taky si myslím, e to souvisí s vnitřní reciruklací, ale dle service.citroen.com čuchometr nemám a hláka se objevuje i při teplotách kolem 15°C. Vůbec netuím, na čem to závisí - klimu mám stále na auto a tahle hláka se objeví třeba jednou za měsíc 2x po sobě a pak dlouho ne. Polu jumepovi VIN, třeba zjistí víc... Zatím díky!
|
|
04.09.2011 23:22 -
|
2411926
|
|
zico
|
|
|
mne sa tato hlaska zobrazila dnes pri zjazde Pezinskou Babou (cisty les), asi 28 stupnov vonkajsia teplota. zaujimave
manzelka ma na volve tento bazmek. ale ze by to robil aj citroen, to som nevedel. v navode nic take nespominaju.
mne sa tato hlaska zobrazila dnes pri zjazde Pezinskou Babou (cisty les), asi 28 stupnov vonkajsia teplota. zaujimave :nevim
manzelka ma na volve tento bazmek. ale ze by to robil aj citroen, to som nevedel. v navode nic take nespominaju.
|
|
04.09.2011 23:24 -
|
2411928
|
|
jumep
|
|
|
robili to tam a da sa to vyhodit a vypnut ak ti to bude vadit
niekde mam k tomu cidlu popis na co reaguje, ak je zaujem mozem to pohladat
robili to tam a da sa to vyhodit a vypnut ak ti to bude vadit :)
niekde mam k tomu cidlu popis na co reaguje, ak je zaujem mozem to pohladat
|
|
05.09.2011 22:07 -
|
2412080
|
|
zico
|
|
|
nic, pohoda. vsak ked to poinformuje vynimocne a bez nejakej trvalej chybovky a pod. tak je to asi len spravne.
aspon vieme, ze to funguje
nic, pohoda. vsak ked to poinformuje vynimocne a bez nejakej trvalej chybovky a pod. tak je to asi len spravne.
aspon vieme, ze to funguje :-)
|
|
06.09.2011 08:18 -
|
2412088
|
|
flyteSVK
|
|
|
jumep: ja by som celkom ocenil ten popis Mam to stale na automativke prepinanie vonkajsieho/vnutorneho okruhu, ale minule idem za nakladakom, dym jak z lokomotivy a vseeeetko vnutri. Je nutne, aby aj klima bola v rezime auto?
jumep: ja by som celkom ocenil ten popis :) Mam to stale na automativke prepinanie vonkajsieho/vnutorneho okruhu, ale minule idem za nakladakom, dym jak z lokomotivy a vseeeetko vnutri. Je nutne, aby aj klima bola v rezime auto?
|
|
06.09.2011 09:45 -
|
2412094
|
|
jumep
|
|
|
je nutne mat tam cidlo v klime
je nutne mat tam cidlo v klime
|
|
12.03.2016 10:13 -
|
2927934
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Dík, e to tu je. Včera se mi to zobrazilo na benzínce, kdy jsem při tankování měl zapnutý rádio a nevěděl jsem o co jde..
Dík, e to tu je. :-) Včera se mi to zobrazilo na benzínce, kdy jsem při tankování měl zapnutý rádio a nevěděl jsem o co jde.. :)
|
|
| |
|
|