| | |
09.03.2013 07:12 -
Re: Parking Assistant Faulty - chyba parkovacího asistenta
|
2555095
|
|
Sindy
|
Město: Nová Role, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 192 |
|
|
Mikra napsal(a): Ale pokud čidla, tak origo asistent, protoe je dokonale integrovaný v audio i video systému. Zobrazuje se mi krásně na velkým displayi, zvuky se ozývají z reproduktorů prostorově, podle toho, kde se překáka nachází. Tohle ádný dokoupený asistent z druhovýroby neumí. O to bych nerad přiel.
Přesně tak
Ale pokud čidla, tak origo asistent, protoe je dokonale integrovaný v audio i video systému. Zobrazuje se mi krásně na velkým displayi, zvuky se ozývají z reproduktorů prostorově, podle toho, kde se překáka nachází. Tohle ádný dokoupený asistent z druhovýroby neumí. O to bych nerad přiel.
Přesně tak :palec
|
|
09.03.2013 12:02 -
|
2555124
|
|
DrMarvin
|
|
|
No kadopádně já mluvil o c5 I řádě...kde je pouze reprák někde vzadu za tapecím v kufru......akorát reprák u tý neorigo neni tak hlasitej jako irog....take doporučuju ho natáhnout třeba do tunelu mezi sedačkama nebo podobně
No kadopádně já mluvil o c5 I řádě...kde je pouze reprák někde vzadu za tapecím v kufru......akorát reprák u tý neorigo neni tak hlasitej jako irog....take doporučuju ho natáhnout třeba do tunelu mezi sedačkama nebo podobně:-)
|
|
20.03.2013 17:30 -
|
2559325
|
|
Sindy
|
|
|
Tak mám nové čidlo a zase to krásně maká, staré čidlo jsem opatrně zbavil té gumy a pravá strana tiáku u nebyla v nejlepí formě, umyl jsem jí pořádně kontaktolem , nechám vyschnout a pak něčím zaleju, třeba to jetě rozchodí, dva dny před výměnou to jetě na chvilku naskočilo.
Někdo tu psal e zadělat silikonem, mě by se víc líbilo zalít to epoxidem, je to blbý ??
Tak mám nové čidlo a zase to krásně maká, staré čidlo jsem opatrně zbavil té gumy a pravá strana tiáku u nebyla v nejlepí formě, umyl jsem jí pořádně kontaktolem , nechám vyschnout a pak něčím zaleju, třeba to jetě rozchodí, dva dny před výměnou to jetě na chvilku naskočilo.
Někdo tu psal e zadělat silikonem, mě by se víc líbilo zalít to epoxidem, je to blbý ??
|
|
20.03.2013 21:24 -
|
2559371
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Moná by byl nejlepí polyuretanový tmel (je to jako silikon ale tvrdí a drí jako bejk...) Prodává se v tubách do pistole na silikon ale je to plechové ,ne plastový obal jako silikon. Nebo lepidlo na autoskla - myslím e to bude stejný materiál taky polyuretan a v Kelly to stojí méně ne polyuretan v Bauhaus atd...
Je to ale jen můj tip pouívám to v práci jako instalatér a o proti silikonu to drí o hodně víc a neloupe se...
Bacha na ruce jde to blbě dolů
Já s tím lepil i vyrané díry v podběhu na xantii - drí to super...
Moná by byl nejlepí polyuretanový tmel (je to jako silikon ale tvrdí a drí jako bejk...) Prodává se v tubách do pistole na silikon ale je to plechové ,ne plastový obal jako silikon. Nebo lepidlo na autoskla - myslím e to bude stejný materiál taky polyuretan a v Kelly to stojí méně ne polyuretan v Bauhaus atd...
Je to ale jen můj tip pouívám to v práci jako instalatér a o proti silikonu to drí o hodně víc a neloupe se...
Bacha na ruce jde to blbě dolů:-))
Já s tím lepil i vyrané díry v podběhu na xantii - drí to super...
|
|
20.03.2013 21:37 -
|
2559373
|
|
jumep
|
|
|
pocitaj s tym ze to je elektronika, epoxyd mi nepride vhodny, skor nieco pruznejsie a podstatne na celej veci, skor ako to zamazes skus to pripojit, ak bude mrtve, zbytocne to budes riesit
pocitaj s tym ze to je elektronika, epoxyd mi nepride vhodny, skor nieco pruznejsie a podstatne na celej veci, skor ako to zamazes skus to pripojit, ak bude mrtve, zbytocne to budes riesit
|
|
20.03.2013 22:23 -
|
2559402
|
|
jumep
|
|
|
to je presne co hovorim, treba najst vhodny k elektronike, aby to nezozralo alebo tam dat nejaky oddelovaci papier alebo tak nejak
to je presne co hovorim, treba najst vhodny k elektronike, aby to nezozralo alebo tam dat nejaky oddelovaci papier alebo tak nejak
|
|
21.03.2013 16:21 -
|
2559559
|
|
Sindy
|
|
|
A co ty součástky přelepit tavící pistolí, ta je na to přece určená a pak něčím přelít?
Jo tady přidávám fotku toho obnaenýho čidla.
A co ty součástky přelepit tavící pistolí, ta je na to přece určená a pak něčím přelít?
Jo tady přidávám fotku toho obnaenýho čidla.
Přílohy: IMG_4396.JPG ( 994017b ) - parkovací čidlo C5 II |
|
21.03.2013 20:31 -
|
2559600
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
ja bych to zalil nějakým elektrikářským nevodivým lakem jednu vrstvu a pak bych to doplnil butylem, zůstává elastický, netvrdne, nesmruje se
ja bych to zalil nějakým elektrikářským nevodivým lakem jednu vrstvu a pak bych to doplnil butylem, zůstává elastický, netvrdne, nesmruje se
|
|
08.04.2013 09:37 -
|
2564420
|
|
DanV
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 153 |
|
|
jruze napsal(a): No tak jsem to zkouel i já a před silikonem lo a po mrtvola(červenej na motory)-ale dojde na nové řeení(mikroskop s promítáním na obrazovku PC součástí je i mikropájka+ lepička těch mrňosků (6.) po krajích - ti to mají zřejmě na svědomí a začnem s repasí (jestli to vyjde tak potom otevřu tubu na lepení oken) - a jich bude opraveno tolik aby se ta tuba zdělala páč po otevření se musí zdělat jinak je KO.
Asi budu potřebovat hoodně vadných tak nevyhazovat a a to bude aktuální a kdy se to povede tak zadám poadavek na vadná čidla.
Tak tobě si to dám určitě repasovat. A zvlát pokud to zaleje lepidlem na okna, který je plný uhlíku a pak je to pěkně vodivé.
JINAK POKUD BY BYL ZÁJEM MOHU SEHNAT ORIG.PARK ČIDLA BOSCH NA C5 II ZA 800Kč. Byla by to hromadná objednávka.
Tak tobě si to dám určitě repasovat. A zvlát pokud to zaleje lepidlem na okna, který je plný uhlíku a pak je to pěkně vodivé.:-))))
JINAK POKUD BY BYL ZÁJEM MOHU SEHNAT ORIG.PARK ČIDLA BOSCH NA C5 II ZA 800Kč. Byla by to hromadná objednávka.
|
|
08.04.2013 21:45 -
|
2564746
|
|
DanV
|
|
|
jruze napsal(a): No mám za to e pokud se to povede tak je teoreticky jedno čím to utěsní proti vodě(a rozhodně není nutné zalévat součástky) - no a k těm čidlům - má jejich čísla - ony toti nejsou shodná ani třeba s C6 (leda e by jsi si opatřil program ,kterým dovede nakonfigurovat jednotku) - vzhledem k tomu e mám dost velkou poptávku a sháním kde se dá a od koho se dá (u několika majitelů skladů a nikomu se nevede)-a za ty peníze? tak 20.-30. zatím a dalí mám odbyt do sítě Citroen (mám přístup k jejich nákupním cenám a ta je podstatně vyí)-v tomto případě jsou nákupčí (výrobce) tupci e to nakupují tak draze A jetě otázečka origo lak na ploché spoje je také vodiví jako uhlíková samovulkanická guma?(kdy u mne napadá - a nebudu to opravovat já,ale kolega já na to nemám ani čas ani chu - mne stačí na to mít lidi a na jejich práci záruku)
Tak asi nemá kontakty na správném místě. Kadopádně začal jsem to řeit, kdy mě potkalo první vadné čidlo. Mám ho na autě je to bosch číslo souhlasí a maká to jako barevné. Mnoství není problém. Dám sem fotky. Prodej bez papíru. Teda já ho budu mít, ale na celou dodávku. Záloha na 1 kus bude 500Kč.
Co se týče laku, nevím čemu říká origo. lak. Pouívam lak, který dokáe izolovat a 5kV. Take o vodivosti nemůe být řeč, samozřejmě a zaschne, ale lepidlo na okna vodí i zaschlé. Taky jsem to nevěděl, ale praxe mě na to přivedla.
A kdy u jsem u toho rozdílu C6 a C5. Jak mi vysvětlí, e čidla pro C5 II mají objednací číslo 6590 A5 a to stejné číslo je i pro čidla na C6. Tak kde je rozdíl????
Tak asi nemá kontakty na správném místě. Kadopádně začal jsem to řeit, kdy mě potkalo první vadné čidlo. Mám ho na autě je to bosch číslo souhlasí a maká to jako barevné. Mnoství není problém. Dám sem fotky. Prodej bez papíru. Teda já ho budu mít, ale na celou dodávku. Záloha na 1 kus bude 500Kč.
Co se týče laku, nevím čemu říká origo. lak. Pouívam lak, který dokáe izolovat a 5kV. Take o vodivosti nemůe být řeč, samozřejmě a zaschne, ale lepidlo na okna vodí i zaschlé. Taky jsem to nevěděl, ale praxe mě na to přivedla.
A kdy u jsem u toho rozdílu C6 a C5. Jak mi vysvětlí, e čidla pro C5 II mají objednací číslo 6590 A5 a to stejné číslo je i pro čidla na C6. Tak kde je rozdíl????
|
|
15.04.2013 20:52 -
|
2567316
|
|
DanV
|
|
|
Zde slibované foto senzorů za 800Kč
Zde slibované foto senzorů za 800Kč
Přílohy: IMAG0180.jpg ( 1364124b ) - IMAG0181.jpg ( 1283049b ) - IMAG0182.jpg ( 2156655b ) - |
|
16.04.2013 08:58 -
|
2567461
|
|
gull
|
|
|
Tak to se co nejdřív pokusím zjistit, kolik mám patných senzorů já....zatím mám info z diagnostiky e úplně vechny...čemu autodiag nevěřil, tak se mám prý podívat na kabelá, počasí u je ideální na leení pod autem, tak snad o víkendu.
Tak to se co nejdřív pokusím zjistit, kolik mám patných senzorů já....zatím mám info z diagnostiky e úplně vechny...čemu autodiag nevěřil, tak se mám prý podívat na kabelá:nevim, počasí u je ideální na leení pod autem, tak snad o víkendu.
|
|
| |
|
|