| |  |
20.02.2013 21:56 -
Re: Parking Assistant Faulty - chyba parkovacího asistenta
|
2550062
|
|
Jano
|
Město: Vychodna, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 117 |
|
|
Hanz 397 napsal(a): ...a co když jich bude vadných víc? Je to docela častý. Tak můžeš hledat,měnit odcvakávat,zacvakávat,měnit,hledat,odcvakávat,zacvakávat,měnit,hledat... a najdeš prd. Diag ti napoví,ušetří čas a rozhodně,ani v autorizáku za ní nedáš litr.
Navíc,jak psal drMarvin,může být i kabeláž ko(poslední dobou jí v práci měním docela často) a to zas můžeš měnit,... a zase prd.
Ale dělej,jak chceš. 
To je pravda ja som mal v háji hneď dva.
To je pravda ja som mal v háji hneď dva.
|
|
21.02.2013 05:06 -
|
2550121
|
|
Sindy
|
Město: Nová Role, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 192 |
|
|
Hanz 397 napsal(a): ...a co když jich bude vadných víc? Je to docela častý. Tak můžeš hledat,měnit odcvakávat,zacvakávat,měnit,hledat,odcvakávat,zacvakávat,měnit,hledat... a najdeš prd. Diag ti napoví,ušetří čas a rozhodně,ani v autorizáku za ní nedáš litr. Navíc,jak psal drMarvin,může být i kabeláž ko(poslední dobou jí v práci měním docela často) a to zas můžeš měnit,... a zase prd. Ale dělej,jak chceš. 
Litr nestojí diag. ale s prací ano.
A když se nepovede, do servisu pak můžu vyrazit, ne ?
Vždyť ty přední je otázka pár minut, to za vyzkoušení stojí.
...a co když jich bude vadných víc? Je to docela častý. Tak můžeš hledat,měnit odcvakávat,zacvakávat,měnit,hledat,odcvakávat,zacvakávat,měnit,hledat... a najdeš prd. Diag ti napoví,ušetří čas a rozhodně,ani v autorizáku za ní nedáš litr. Navíc,jak psal drMarvin,může být i kabeláž ko(poslední dobou jí v práci měním docela často) a to zas můžeš měnit,... a zase prd. Ale dělej,jak chceš.:-p
Litr nestojí diag. ale s prací ano.
A když se nepovede, do servisu pak můžu vyrazit, ne ?
Vždyť ty přední je otázka pár minut, to za vyzkoušení stojí.
|
|
21.02.2013 09:26 -
|
2550129
|
|
jumep
|
|

|
nie som si isty inak ci to hned na prvy krat nepipne chybu a az na druhy krat povie ze je to ok
nie som si isty inak ci to hned na prvy krat nepipne chybu a az na druhy krat povie ze je to ok
|
|
21.02.2013 16:57 -
|
2550176
|
|
Sindy
|
|
|
jumep napsal(a): nie som si isty inak ci to hned na prvy krat nepipne chybu a az na druhy krat povie ze je to ok
Tak jasně, že po výměně bych to zkusil několikrát, než bych se vrhnul na další 
...a dneska od rána funguje jak má, tak počkám.
Někde jsem taky četl, že je dobrý v létě a suchu ty čidla přetáhnout na tu zalitou vrstvu silikonem, že se ta vrstva stává částečně prodyšnou a proto tam vleze vlhkost.
Tak jasně, že po výměně bych to zkusil několikrát, než bych se vrhnul na další :palec
...a dneska od rána funguje jak má, tak počkám.
Někde jsem taky četl, že je dobrý v létě a suchu ty čidla přetáhnout na tu zalitou vrstvu silikonem, že se ta vrstva stává částečně prodyšnou a proto tam vleze vlhkost.
|
|
21.02.2013 17:51 -
|
2550186
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|

|
To jsi četl správně. To už je i tady popsaný mnohokrát. Problém ale je, že jestli to už uvnitř zoxidovalo, tak může být na samotný utěsnění pozdě.
Proto tady předseda mnohokrát radil všem, kdo s tím ještě problémy nemají, aby to zamazali preventivně. I na úplně nových autech.
To jsi četl správně. To už je i tady popsaný mnohokrát. Problém ale je, že jestli to už uvnitř zoxidovalo, tak může být na samotný utěsnění pozdě.
Proto tady předseda mnohokrát radil všem, kdo s tím ještě problémy nemají, aby to zamazali preventivně. I na úplně nových autech.
|
|
23.02.2013 12:51 -
|
2550801
|
|
Sindy
|
|
|
Mikra napsal(a): To jsi četl správně. To už je i tady popsaný mnohokrát. Problém ale je, že jestli to už uvnitř zoxidovalo, tak může být na samotný utěsnění pozdě. Proto tady předseda mnohokrát radil všem, kdo s tím ještě problémy nemají, aby to zamazali preventivně. I na úplně nových autech.
Teď už se mi zase uzdravuje, týden fungoval tak jednou z pěti případů a jen chviličku, teď už mi funguje tak na 80% pokud naskočí úplně nechám řádně vyschnout a pak je všechny zamažu tím silikonem.
To jsi četl správně. To už je i tady popsaný mnohokrát. Problém ale je, že jestli to už uvnitř zoxidovalo, tak může být na samotný utěsnění pozdě. Proto tady předseda mnohokrát radil všem, kdo s tím ještě problémy nemají, aby to zamazali preventivně. I na úplně nových autech.
Teď už se mi zase uzdravuje, týden fungoval tak jednou z pěti případů a jen chviličku, teď už mi funguje tak na 80% pokud naskočí úplně nechám řádně vyschnout a pak je všechny zamažu tím silikonem.
|
|
04.03.2013 16:12 -
|
2553662
|
|
Sindy
|
|
|
...tak ty přední vnitřní jsem vynadal, nechal je 5 dní doma v teple, zamatlal silikonem a od té doby už to nefunguje vůbec, se na to vy....u 
Ale zase to auto dlouho stálo, tak až ho provětrám, půjdu na brigádu a začnu šetřit na čidlo
...tak ty přední vnitřní jsem vynadal, nechal je 5 dní doma v teple, zamatlal silikonem a od té doby už to nefunguje vůbec, se na to vy....u :-((((
Ale zase to auto dlouho stálo, tak až ho provětrám, půjdu na brigádu a začnu šetřit na čidlo :-(
|
|
05.03.2013 04:29 -
|
2554008
|
|
Sindy
|
|
|
To mi ani neříkej, že to tak odchází.
A nevadí třeba, že jsem bez těch čidel jednou jezdil, není třeba to pak nějak resetovat, nebo odpojit baterku ??
To mi ani neříkej, že to tak odchází.
A nevadí třeba, že jsem bez těch čidel jednou jezdil, není třeba to pak nějak resetovat, nebo odpojit baterku ??
|
|
05.03.2013 12:20 -
|
2554080
|
|
vseved
|
Město: Mratín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 636 |
|

|
Před 3mi roky jsem ženě (C5I 2.2HDi) namontoval zadního park. asistenta z Jablotronu a doposud bez závad.
Před 3mi roky jsem ženě (C5I 2.2HDi) namontoval zadního park. asistenta z Jablotronu a doposud bez závad.
|
|
06.03.2013 15:07 -
|
2554334
|
|
Sindy
|
|
|
Mě to taky při příjezdu domů naběhlo, ale jak jsem ty dvě čidla na týden vyndal a dal je zpátky, od té doby ani ťuk
Mě to taky při příjezdu domů naběhlo, ale jak jsem ty dvě čidla na týden vyndal a dal je zpátky, od té doby ani ťuk :-((((
|
|
07.03.2013 15:55 -
|
2554660
|
|
Sindy
|
|
|
Tak tu diag. mám za sebou. Zadní levé vnitřní 
Nejlepší ale je že za to nic nechtěli, prý to byla chvilička.Objednal jsem čidlo (2240,-) a když mi řekl, že i s prací by to bylo za 2450,- nebylo co řešit a objednal jsem se. Na to, že jsou to K.Vary a autorizovaný servis, je to myslím velice slušná cena.
Tak tu diag. mám za sebou. Zadní levé vnitřní :-((((
Nejlepší ale je že za to nic nechtěli, prý to byla chvilička.Objednal jsem čidlo (2240,-) a když mi řekl, že i s prací by to bylo za 2450,- nebylo co řešit a objednal jsem se. Na to, že jsou to K.Vary a autorizovaný servis, je to myslím velice slušná cena.
|
|
07.03.2013 16:34 -
|
2554667
|
|
DrMarvin
|
|
|
Docela pálka za jedno čidlo
Já měl v háji jednotku a ani jsem nekoukal kolik stojí , počítám 2k + tak jsem vzal neorigo i se signalizací za 600, namontoval a uz rok bez problemu.=)
Docela pálka za jedno čidlo:-(
Já měl v háji jednotku a ani jsem nekoukal kolik stojí , počítám 2k + tak jsem vzal neorigo i se signalizací za 600, namontoval a uz rok bez problemu.=)
|
|
07.03.2013 16:37 -
|
2554668
|
|
BlueSeven
|
Město: Černovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 613 |
|

|
Sindy napsal(a): Tak tu diag. mám za sebou. Zadní levé vnitřní 
Vím, že jdu s křížkem po funuse, ale senzory se dají sehnat za dobrou cenu na ebay.de, např:
.link.
Vím, že jdu s křížkem po funuse, ale senzory se dají sehnat za dobrou cenu na ebay.de, např:
http://www.ebay.de/itm/Parksensor-PDC-Peugeot-607-807-Citroen-C5-9639945580-602-356-14-/221081758589?pt=DE_Autoteile&hash=item33797feb7d#ht_2692wt_1139
|
|
07.03.2013 16:51 -
|
2554670
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
DrMarvin napsal(a): Docela pálka za jedno čidlo 
Jo, kdyby 2+, samotná jednotka je za cca 6500,- a senzor 2300,-
Jo, kdyby 2+, samotná jednotka je za cca 6500,- a senzor 2300,- :-d
|
|
07.03.2013 17:07 -
|
2554672
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|

|
Tak kdybych nahrazoval, volil bych kameru místo čidel. Ale pokud čidla, tak origo asistent, protože je dokonale integrovaný v audio i video systému. Zobrazuje se mi krásně na velkým displayi, zvuky se ozývají z reproduktorů prostorově, podle toho, kde se překážka nachází. Tohle žádný dokoupený asistent z druhovýroby neumí. O to bych nerad přišel. Zadní kameru s integrovaným zobrazením na origo displayi navigace bych ale bral.
Tak kdybych nahrazoval, volil bych kameru místo čidel. Ale pokud čidla, tak origo asistent, protože je dokonale integrovaný v audio i video systému. Zobrazuje se mi krásně na velkým displayi, zvuky se ozývají z reproduktorů prostorově, podle toho, kde se překážka nachází. Tohle žádný dokoupený asistent z druhovýroby neumí. O to bych nerad přišel. Zadní kameru s integrovaným zobrazením na origo displayi navigace bych ale bral.
|
|
| |
|
|