| | |
20.02.2013 21:56 -
Re: Parking Assistant Faulty - chyba parkovacího asistenta
|
2550062
|
|
Jano
|
Město: Vychodna, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 117 |
|
|
Hanz 397 napsal(a): ...a co kdy jich bude vadných víc? Je to docela častý. Tak můe hledat,měnit odcvakávat,zacvakávat,měnit,hledat,odcvakávat,zacvakávat,měnit,hledat... a najde prd. Diag ti napoví,uetří čas a rozhodně,ani v autorizáku za ní nedá litr.
Navíc,jak psal drMarvin,můe být i kabelá ko(poslední dobou jí v práci měním docela často) a to zas můe měnit,... a zase prd.
Ale dělej,jak chce.
To je pravda ja som mal v háji hneď dva.
To je pravda ja som mal v háji hneď dva.
|
|
21.02.2013 05:06 -
|
2550121
|
|
Sindy
|
Město: Nová Role, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 192 |
|
|
Hanz 397 napsal(a): ...a co kdy jich bude vadných víc? Je to docela častý. Tak můe hledat,měnit odcvakávat,zacvakávat,měnit,hledat,odcvakávat,zacvakávat,měnit,hledat... a najde prd. Diag ti napoví,uetří čas a rozhodně,ani v autorizáku za ní nedá litr. Navíc,jak psal drMarvin,můe být i kabelá ko(poslední dobou jí v práci měním docela často) a to zas můe měnit,... a zase prd. Ale dělej,jak chce.
Litr nestojí diag. ale s prací ano.
A kdy se nepovede, do servisu pak můu vyrazit, ne ?
Vdy ty přední je otázka pár minut, to za vyzkouení stojí.
...a co kdy jich bude vadných víc? Je to docela častý. Tak můe hledat,měnit odcvakávat,zacvakávat,měnit,hledat,odcvakávat,zacvakávat,měnit,hledat... a najde prd. Diag ti napoví,uetří čas a rozhodně,ani v autorizáku za ní nedá litr. Navíc,jak psal drMarvin,můe být i kabelá ko(poslední dobou jí v práci měním docela často) a to zas můe měnit,... a zase prd. Ale dělej,jak chce.:-p
Litr nestojí diag. ale s prací ano.
A kdy se nepovede, do servisu pak můu vyrazit, ne ?
Vdy ty přední je otázka pár minut, to za vyzkouení stojí.
|
|
21.02.2013 09:26 -
|
2550129
|
|
jumep
|
|
|
nie som si isty inak ci to hned na prvy krat nepipne chybu a az na druhy krat povie ze je to ok
nie som si isty inak ci to hned na prvy krat nepipne chybu a az na druhy krat povie ze je to ok
|
|
21.02.2013 16:57 -
|
2550176
|
|
Sindy
|
|
|
jumep napsal(a): nie som si isty inak ci to hned na prvy krat nepipne chybu a az na druhy krat povie ze je to ok
Tak jasně, e po výměně bych to zkusil několikrát, ne bych se vrhnul na dalí
...a dneska od rána funguje jak má, tak počkám.
Někde jsem taky četl, e je dobrý v létě a suchu ty čidla přetáhnout na tu zalitou vrstvu silikonem, e se ta vrstva stává částečně prodynou a proto tam vleze vlhkost.
Tak jasně, e po výměně bych to zkusil několikrát, ne bych se vrhnul na dalí :palec
...a dneska od rána funguje jak má, tak počkám.
Někde jsem taky četl, e je dobrý v létě a suchu ty čidla přetáhnout na tu zalitou vrstvu silikonem, e se ta vrstva stává částečně prodynou a proto tam vleze vlhkost.
|
|
21.02.2013 17:51 -
|
2550186
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
To jsi četl správně. To u je i tady popsaný mnohokrát. Problém ale je, e jestli to u uvnitř zoxidovalo, tak můe být na samotný utěsnění pozdě.
Proto tady předseda mnohokrát radil vem, kdo s tím jetě problémy nemají, aby to zamazali preventivně. I na úplně nových autech.
To jsi četl správně. To u je i tady popsaný mnohokrát. Problém ale je, e jestli to u uvnitř zoxidovalo, tak můe být na samotný utěsnění pozdě.
Proto tady předseda mnohokrát radil vem, kdo s tím jetě problémy nemají, aby to zamazali preventivně. I na úplně nových autech.
|
|
23.02.2013 12:51 -
|
2550801
|
|
Sindy
|
|
|
Mikra napsal(a): To jsi četl správně. To u je i tady popsaný mnohokrát. Problém ale je, e jestli to u uvnitř zoxidovalo, tak můe být na samotný utěsnění pozdě. Proto tady předseda mnohokrát radil vem, kdo s tím jetě problémy nemají, aby to zamazali preventivně. I na úplně nových autech.
Teď u se mi zase uzdravuje, týden fungoval tak jednou z pěti případů a jen chviličku, teď u mi funguje tak na 80% pokud naskočí úplně nechám řádně vyschnout a pak je vechny zamau tím silikonem.
To jsi četl správně. To u je i tady popsaný mnohokrát. Problém ale je, e jestli to u uvnitř zoxidovalo, tak můe být na samotný utěsnění pozdě. Proto tady předseda mnohokrát radil vem, kdo s tím jetě problémy nemají, aby to zamazali preventivně. I na úplně nových autech.
Teď u se mi zase uzdravuje, týden fungoval tak jednou z pěti případů a jen chviličku, teď u mi funguje tak na 80% pokud naskočí úplně nechám řádně vyschnout a pak je vechny zamau tím silikonem.
|
|
04.03.2013 16:12 -
|
2553662
|
|
Sindy
|
|
|
...tak ty přední vnitřní jsem vynadal, nechal je 5 dní doma v teple, zamatlal silikonem a od té doby u to nefunguje vůbec, se na to vy....u
Ale zase to auto dlouho stálo, tak a ho provětrám, půjdu na brigádu a začnu etřit na čidlo
...tak ty přední vnitřní jsem vynadal, nechal je 5 dní doma v teple, zamatlal silikonem a od té doby u to nefunguje vůbec, se na to vy....u :-((((
Ale zase to auto dlouho stálo, tak a ho provětrám, půjdu na brigádu a začnu etřit na čidlo :-(
|
|
05.03.2013 04:29 -
|
2554008
|
|
Sindy
|
|
|
To mi ani neříkej, e to tak odchází.
A nevadí třeba, e jsem bez těch čidel jednou jezdil, není třeba to pak nějak resetovat, nebo odpojit baterku ??
To mi ani neříkej, e to tak odchází.
A nevadí třeba, e jsem bez těch čidel jednou jezdil, není třeba to pak nějak resetovat, nebo odpojit baterku ??
|
|
05.03.2013 12:20 -
|
2554080
|
|
vseved
|
Město: Mratín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 636 |
|
|
Před 3mi roky jsem eně (C5I 2.2HDi) namontoval zadního park. asistenta z Jablotronu a doposud bez závad.
Před 3mi roky jsem eně (C5I 2.2HDi) namontoval zadního park. asistenta z Jablotronu a doposud bez závad.
|
|
06.03.2013 15:07 -
|
2554334
|
|
Sindy
|
|
|
Mě to taky při příjezdu domů naběhlo, ale jak jsem ty dvě čidla na týden vyndal a dal je zpátky, od té doby ani uk
Mě to taky při příjezdu domů naběhlo, ale jak jsem ty dvě čidla na týden vyndal a dal je zpátky, od té doby ani uk :-((((
|
|
07.03.2013 15:55 -
|
2554660
|
|
Sindy
|
|
|
Tak tu diag. mám za sebou. Zadní levé vnitřní
Nejlepí ale je e za to nic nechtěli, prý to byla chvilička.Objednal jsem čidlo (2240,-) a kdy mi řekl, e i s prací by to bylo za 2450,- nebylo co řeit a objednal jsem se. Na to, e jsou to K.Vary a autorizovaný servis, je to myslím velice sluná cena.
Tak tu diag. mám za sebou. Zadní levé vnitřní :-((((
Nejlepí ale je e za to nic nechtěli, prý to byla chvilička.Objednal jsem čidlo (2240,-) a kdy mi řekl, e i s prací by to bylo za 2450,- nebylo co řeit a objednal jsem se. Na to, e jsou to K.Vary a autorizovaný servis, je to myslím velice sluná cena.
|
|
07.03.2013 16:34 -
|
2554667
|
|
DrMarvin
|
|
|
Docela pálka za jedno čidlo
Já měl v háji jednotku a ani jsem nekoukal kolik stojí , počítám 2k + tak jsem vzal neorigo i se signalizací za 600, namontoval a uz rok bez problemu.=)
Docela pálka za jedno čidlo:-(
Já měl v háji jednotku a ani jsem nekoukal kolik stojí , počítám 2k + tak jsem vzal neorigo i se signalizací za 600, namontoval a uz rok bez problemu.=)
|
|
07.03.2013 16:37 -
|
2554668
|
|
BlueSeven
|
Město: Černovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 613 |
|
|
Sindy napsal(a): Tak tu diag. mám za sebou. Zadní levé vnitřní
Vím, e jdu s kříkem po funuse, ale senzory se dají sehnat za dobrou cenu na ebay.de, např:
.link.
Vím, e jdu s kříkem po funuse, ale senzory se dají sehnat za dobrou cenu na ebay.de, např:
http://www.ebay.de/itm/Parksensor-PDC-Peugeot-607-807-Citroen-C5-9639945580-602-356-14-/221081758589?pt=DE_Autoteile&hash=item33797feb7d#ht_2692wt_1139
|
|
07.03.2013 16:51 -
|
2554670
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
DrMarvin napsal(a): Docela pálka za jedno čidlo
Jo, kdyby 2+, samotná jednotka je za cca 6500,- a senzor 2300,-
Jo, kdyby 2+, samotná jednotka je za cca 6500,- a senzor 2300,- :-d
|
|
07.03.2013 17:07 -
|
2554672
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Tak kdybych nahrazoval, volil bych kameru místo čidel. Ale pokud čidla, tak origo asistent, protoe je dokonale integrovaný v audio i video systému. Zobrazuje se mi krásně na velkým displayi, zvuky se ozývají z reproduktorů prostorově, podle toho, kde se překáka nachází. Tohle ádný dokoupený asistent z druhovýroby neumí. O to bych nerad přiel. Zadní kameru s integrovaným zobrazením na origo displayi navigace bych ale bral.
Tak kdybych nahrazoval, volil bych kameru místo čidel. Ale pokud čidla, tak origo asistent, protoe je dokonale integrovaný v audio i video systému. Zobrazuje se mi krásně na velkým displayi, zvuky se ozývají z reproduktorů prostorově, podle toho, kde se překáka nachází. Tohle ádný dokoupený asistent z druhovýroby neumí. O to bych nerad přiel. Zadní kameru s integrovaným zobrazením na origo displayi navigace bych ale bral.
|
|
| |
|
|