| | |
11.02.2012 08:13 -
Re: Hláky vo Francútine
|
2449736
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
Darja napsal(a): Jestli mihotá displej, tak chcípá telematika. Začni shánět novou. A ty hláky si projeď podle toho návodu, má to tam rovnou z fj do čj. A kdy neví, jakou tam má hláku, tak asi návod ti k tomu, co udělat, nikdo nedá nenené Darjo displeye jsou o.k.akorát nějako nezvládají mrazy kolem -15a-20st.C to myslím e bude blbnout kadému stejně jako mobil.no nic přepnu p.c.do francie a postupně jak se budou psát hláky tak to budu hledat dle manualu který mám staený od té doby co jsem kůpil c-5 a pak přes google to nějako přeloím.já se ptal jestli náhodou si někdo u stím nedal práci a nemá to v aj.protoe některé hláky se objevily díky extr.mrazům a u se nemusí objevit(třeba rusáci poručí větru atd.a ten mráz budou fučet na aljaku a ne do eu.)
Jestli mihotá displej, tak chcípá telematika. Začni shánět novou. A ty hláky si projeď podle toho návodu, má to tam rovnou z fj do čj. A kdy neví, jakou tam má hláku, tak asi návod ti k tomu, co udělat, nikdo nedá:nevim nenené Darjo displeye jsou o.k.akorát nějako nezvládají mrazy kolem -15a-20st.C to myslím e bude blbnout kadému stejně jako mobil.no nic přepnu p.c.do francie a postupně jak se budou psát hláky tak to budu hledat dle manualu který mám staený od té doby co jsem kůpil c-5 a pak přes google to nějako přeloím.já se ptal jestli náhodou si někdo u stím nedal práci a nemá to v aj.protoe některé hláky se objevily díky extr.mrazům a u se nemusí objevit(třeba rusáci poručí větru atd.a ten mráz budou fučet na aljaku a ne do eu.)
|
|
11.02.2012 11:24 -
|
2449785
|
|
jumep
|
|
|
tam je len zopar nic nehovoriacich hlasok
antipollution fault poznas
top up washer level poznas
top up engine oil tu uz bolo pisane
top up coolant level rovnako, asi kazda hlaska co vybehla uz tu niekde na fore ma aj vlakno
tam je len zopar nic nehovoriacich hlasok
antipollution fault poznas
top up washer level poznas
top up engine oil tu uz bolo pisane
top up coolant level rovnako, asi kazda hlaska co vybehla uz tu niekde na fore ma aj vlakno
|
|
11.02.2012 11:45 -
|
2449802
|
|
jumep
|
|
|
presne ice alert
presne ice alert
|
|
11.02.2012 13:38 -
|
2449857
|
|
jumep
|
|
|
top up engine coolant = nemrzka / chladiaca zmes presne
top up engine oil level = cidlo zaznamenalo malo oleja
top up engine coolant = nemrzka / chladiaca zmes presne
top up engine oil level = cidlo zaznamenalo malo oleja
|
|
13.02.2012 20:40 -
|
2450808
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
A funguje Ti sahara?
A funguje Ti sahara?
|
|
13.02.2012 21:13 -
|
2450817
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Omlouvám se, prosím smazat!!!!
Omlouvám se, prosím smazat!!!!
|
|
07.12.2016 14:57 -
|
3018381
|
|
martinpad
|
Město: Velim, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 21 |
|
|
Ahoj vichni, od včera jsem čerstvým majitelem C5 III 2,0 HDI 120kw Automat a jeliko mám Auto z Itálie tak na mě mluví Italsky Mám model po faceliftu 2011 s navigací, ale rádio bez MP3. Chtěl bych poprosit někoho zkueného, kdo by mi poradil s těmito věcmi:
1) Potřeboval bych přehodit jazyk do Četiny (nebo nahrát Četinu pokud tam není, za nějakou rozumnou cenu) Eventuelně to přehodit alespoň do AJ. ádné CD k autu nemám a v menu jsem změnu jazyka nikde nenael.
2) palubní počítač mi ukazuje spotřebu v km/l lze to změnit na klasický údaj l/100km?
3) Předchozí majitel nějakým ubrousem pokrábal Display navigace, zle to nějak zachránit? novou rohodně kupovat nebudu
4) V rádiu mám SD kartu s mapamy, někdo zde psal, e po faceliftu by la tato SD karta nahradit jinou s MP3, máte s tím jetě někdo zkuenost? Protoe navigaci pouívám stejně v mobilu, která je aktuálnějí a uivatelsky příjemnějí.
5) FAP mám společně s katalyzatorem - v Citroenu mi změřili zanesení 77% a dojezd do zaplnění filtru jetě 58tis km. Mám nechat filtr řeit ji teď s předstihem nebo počkat a se zaplní na cca 99 a více %? Doporučujete výměnu za repas v Citroenu, kde mi řekli 28tis a nebo čitění advanpure, kde mi to komplet spočítali za 15 tis a údajně se dostanou na 95% vyčitění. Či doporučujete jinou technologii? Připomínám, e to mám společně s katíkem. Jinak Auto má najeto 200tis km a dle proveření citroena to souhlasí, take jaký postup s FAP doporučujete? Děkuji mockrát za pomoc a kdyby se nael někdo z okolí Prahy/Kolína tak se stejným autem, tak bych se rád seel, pokecal získal pár dobrých rad k autu
díky moc a mějte se
Martin
Ahoj vichni, od včera jsem čerstvým majitelem C5 III 2,0 HDI 120kw Automat a jeliko mám Auto z Itálie tak na mě mluví Italsky :) Mám model po faceliftu 2011 s navigací, ale rádio bez MP3. Chtěl bych poprosit někoho zkueného, kdo by mi poradil s těmito věcmi:
1) Potřeboval bych přehodit jazyk do Četiny (nebo nahrát Četinu pokud tam není, za nějakou rozumnou cenu) Eventuelně to přehodit alespoň do AJ. ádné CD k autu nemám a v menu jsem změnu jazyka nikde nenael.
2) palubní počítač mi ukazuje spotřebu v km/l lze to změnit na klasický údaj l/100km?
3) Předchozí majitel nějakým ubrousem pokrábal Display navigace, zle to nějak zachránit? novou rohodně kupovat nebudu :)
4) V rádiu mám SD kartu s mapamy, někdo zde psal, e po faceliftu by la tato SD karta nahradit jinou s MP3, máte s tím jetě někdo zkuenost? Protoe navigaci pouívám stejně v mobilu, která je aktuálnějí a uivatelsky příjemnějí.
5) FAP mám společně s katalyzatorem - v Citroenu mi změřili zanesení 77% a dojezd do zaplnění filtru jetě 58tis km. Mám nechat filtr řeit ji teď s předstihem nebo počkat a se zaplní na cca 99 a více %? Doporučujete výměnu za repas v Citroenu, kde mi řekli 28tis a nebo čitění advanpure, kde mi to komplet spočítali za 15 tis a údajně se dostanou na 95% vyčitění. Či doporučujete jinou technologii? Připomínám, e to mám společně s katíkem. Jinak Auto má najeto 200tis km a dle proveření citroena to souhlasí, take jaký postup s FAP doporučujete? Děkuji mockrát za pomoc a kdyby se nael někdo z okolí Prahy/Kolína tak se stejným autem, tak bych se rád seel, pokecal získal pár dobrých rad k autu :)
díky moc a mějte se
Martin
|
|
07.12.2016 15:23 -
|
3018384
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
martinpad napsal(a): 1) Potřeboval bych přehodit jazyk do Četiny (nebo nahrát Četinu pokud tam není, za nějakou rozumnou cenu) Eventuelně to přehodit alespoň do AJ. ádné CD k autu nemám a v menu jsem změnu jazyka nikde nenael.
podle vseho budes mit RNEG ,jazyk se prehazuje na palubce pomoci meni ,ovladanim na volantu
cestina oficialne neni ale muzu ti ji tam dat..navi ma potom text i hlas cesky..vice SZ
martinpad napsal(a): 2) palubní počítač mi ukazuje spotřebu v km/l lze to změnit na klasický údaj l/100km?
martinpad napsal(a): 3) Předchozí majitel nějakým ubrousem pokrábal Display navigace, zle to nějak zachránit? novou rohodně kupovat nebudu
ano udaj se da zmenit v menu navigace
s tim neudelas nic..je setrena antireflexni vrstva,na fci LCD to nema vliv
martinpad napsal(a): 4) V rádiu mám SD kartu s mapamy, někdo zde psal, e po faceliftu by la tato SD karta nahradit jinou s MP3, máte s tím jetě někdo zkuenost? Protoe navigaci pouívám stejně v mobilu, která je aktuálnějí a uivatelsky příjemnějí.
RNEG umi MP3 jen pres CD
SD karta slouzi POUZE na mapy a update
martinpad napsal(a): 5) FAP mám společně s katalyzatorem - v Citroenu mi změřili zanesení 77% a dojezd do zaplnění filtru jetě 58tis km. Mám nechat filtr řeit ji teď s předstihem nebo počkat a se zaplní na cca 99 a více %? Doporučujete výměnu za repas v Citroenu, kde mi řekli 28tis a nebo čitění advanpure, kde mi to komplet spočítali za 15 tis a údajně se dostanou na 95% vyčitění. Či doporučujete jinou technologii? Připomínám, e to mám společně s katíkem. Jinak Auto má najeto 200tis km a dle proveření citroena to souhlasí, take jaký postup s FAP doporučujete? Děkuji mockrát za pomoc a kdyby se nael někdo z okolí Prahy/Kolína tak se stejným autem, tak bych se rád seel, pokecal získal pár dobrých rad k autu
ja bych ti doporucil provest nejakou delsi trasu,nejlepe dalnici s okrskama aby mel FAP moznost se poradne zregenerovat pripadne zkusit i regeneraci na miste pokud pujde..nenapsal jsi kolik to ma najeto
ja bych ti doporucil provest nejakou delsi trasu,nejlepe dalnici s okrskama aby mel FAP moznost se poradne zregenerovat pripadne zkusit i regeneraci na miste pokud pujde..nenapsal jsi kolik to ma najeto
|
|
07.12.2016 19:55 -
|
3018442
|
|
Dawe
|
Město: Praha, Auto: Peugeot 508 R8 2,0BHDi | Počet příspěvků: 151 |
|
|
bod 2. údaje palubního počítače se nemění v navi, ale na budíkách v menu které se vyvodí zmáčknutím levého kolečka na volantu při stojícím vozidle.
bod 2. údaje palubního počítače se nemění v navi, ale na budíkách v menu které se vyvodí zmáčknutím levého kolečka na volantu při stojícím vozidle.
|
|
07.12.2016 20:26 -
|
3018458
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
Mikra napsal(a):
ja husa slepa
ja husa slepa :D
|
|
07.12.2016 21:08 -
|
3018478
|
|
autodiag
|
|
|
ajo..uz to vidim...v menu navigace to je ale ne u X7,tam je to v budiku jasne,moje chyba
ajo..uz to vidim...v menu navigace to je ale ne u X7,tam je to v budiku jasne,moje chyba
|
|
09.12.2016 07:39 -
|
3018784
|
|
martinpad
|
Město: Velim, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 21 |
|
|
Dekuji moc za pomoc chlapi, podel vasi rad jsem zmíčkl váleček na volantu a u mám konečně Angličtinu Jakmile jsem přehodil do AJ tak změnit údaje spotřeby a dalí nastavení typu: doba svícení světel po oputění auta atd u byla hračka kdy u tomu člověk rozumí Ohledně displaye je to koda, v noci to vidět není, ale ve dne je to pěkně hnusný, ale kdy jsem viděl, jaký jsou ostatní C5 na bazaru odřený a obouchaný, tak jsem raději vzal kus s krásnou karoserií za cenu pokrábané navigace. co se FAP týče ¨problém s regenerací nebude, dojídím kadý den od Kolína do Prahy. Take denně necelých 50km tam a 50km zpět. Někdy po dálnici, někdy po starokolínské. Spíe mi lo o to, jakou technologii pro FAP zvolit a doslouí. Citroen repas za 28tis? Advanpure za 15tis nebo máte dobrou zkuenost s jinou technologií čitění FAPu kdy je společně s katalyzátorem? CD s MP3 zkusím, ale na rádiu nikde nápis MP3 není tak uvidím, zdali to bude fungovat. Musím vypálit zkuení CD, protoe mám ve jen na SD kartě
Dekuji moc za pomoc chlapi, podel vasi rad jsem zmíčkl váleček na volantu a u mám konečně Angličtinu :) Jakmile jsem přehodil do AJ tak změnit údaje spotřeby a dalí nastavení typu: doba svícení světel po oputění auta atd u byla hračka kdy u tomu člověk rozumí :) Ohledně displaye je to koda, v noci to vidět není, ale ve dne je to pěkně hnusný, ale kdy jsem viděl, jaký jsou ostatní C5 na bazaru odřený a obouchaný, tak jsem raději vzal kus s krásnou karoserií za cenu pokrábané navigace. co se FAP týče ¨problém s regenerací nebude, dojídím kadý den od Kolína do Prahy. Take denně necelých 50km tam a 50km zpět. Někdy po dálnici, někdy po starokolínské. Spíe mi lo o to, jakou technologii pro FAP zvolit a doslouí. Citroen repas za 28tis? Advanpure za 15tis nebo máte dobrou zkuenost s jinou technologií čitění FAPu kdy je společně s katalyzátorem? CD s MP3 zkusím, ale na rádiu nikde nápis MP3 není tak uvidím, zdali to bude fungovat. Musím vypálit zkuení CD, protoe mám ve jen na SD kartě :)
|
|
| |
|
|