| | |
22.04.2010 13:52 -
Hláky vo Francútine
|
2343267
|
|
richard
|
|
|
Ahojte,
vzhladom k tomu e som kúpil auto dovezené z francúzka nemám tam iadny iný jazyk čo ma privádza do zúfalstva. Keď mi vyhodí nejakú hláku, vôbec si ju neviem preloi, nikto známi francúčtinu neovláda a translátory? vak to poznáte, tie nepomôu.
Cez leto mi zvikne vyhadzova túto hláku : "Demande ďasistance Degradeé" neviem či som to napísal správne, ale je to v tomto týle.
Stretol sa s tým niekto? vie niekto čo by to mohlo znamena?
Ďakujem za kadú odpoveď.
Ahojte,
vzhladom k tomu e som kúpil auto dovezené z francúzka nemám tam iadny iný jazyk čo ma privádza do zúfalstva. Keď mi vyhodí nejakú hláku, vôbec si ju neviem preloi, nikto známi francúčtinu neovláda a translátory? vak to poznáte, tie nepomôu:-(.
Cez leto mi zvikne vyhadzova túto hláku : "Demande ďasistance Degradeé" neviem či som to napísal správne, ale je to v tomto týle.
Ďakujem za kadú odpoveď.
|
|
22.04.2010 14:11 -
Re: Hláky vo Francútine
|
2343268
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
určitě jde změnit jazyk na jiný, najdi si to tady někde v manuálu: .link.
určitě jde změnit jazyk na jiný, najdi si to tady někde v manuálu: http://www.c5club.cz/clanky/ke-stazeni/manualy/servisni-manualy-a-dokumentace-ke-stazeni ;-)
|
|
22.04.2010 15:11 -
|
2343269
|
|
máca
|
|
|
richard napsal(a): Ahojte,
vzhladom k tomu e som kúpil auto dovezené z francúzka nemám tam iadny iný jazyk čo ma privádza do zúfalstva. Keď mi vyhodí nejakú hláku, vôbec si ju neviem preloi, nikto známi francúčtinu neovláda a translátory? vak to poznáte, tie nepomôu .
Ďakujem za kadú odpoveď.
Napis mi mejl a ja ti poslu vsechny prelozene hlasky z Fr.do Cj.Mne pc hlasi ve Fr,ale da se nastavit Aj,a jine.
Ahojte,
vzhladom k tomu e som kúpil auto dovezené z francúzka nemám tam iadny iný jazyk čo ma privádza do zúfalstva. Keď mi vyhodí nejakú hláku, vôbec si ju neviem preloi, nikto známi francúčtinu neovláda a translátory? vak to poznáte, tie nepomôu:-(.
Ďakujem za kadú odpoveď.
Napis mi mejl a ja ti poslu vsechny prelozene hlasky z Fr.do Cj.Mne pc hlasi ve Fr,ale da se nastavit Aj,a jine.
|
|
22.04.2010 17:14 -
|
2343272
|
|
richard
|
|
|
No tá monos tam je, k zmene jazyku som sa dopátral ale keď ho chcem zmeni na nejaký iný jazyk tak odo mňa pýta intalačku, ktorú ja nemám.
No tá monos tam je, k zmene jazyku som sa dopátral ale keď ho chcem zmeni na nejaký iný jazyk tak odo mňa pýta intalačku, ktorú ja nemám.
|
|
22.04.2010 17:27 -
|
2343273
|
|
jumep
|
|
|
v tom pripade mas RT3, na ktore dokonca existuje aj slovencina, alebo tu par ludi za peniaze nahrava cestinu
v tom pripade mas RT3, na ktore dokonca existuje aj slovencina, alebo tu par ludi za peniaze nahrava cestinu
|
|
22.04.2010 23:01 -
|
2343284
|
|
d3fr0st
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive | Počet příspěvků: 35 |
|
|
instal cd sa da najst na internete ja som si to sam prehodil na eng tiez keby si mal problem mozem ti to uploudnut.
instal cd sa da najst na internete ja som si to sam prehodil na eng tiez keby si mal problem mozem ti to uploudnut.
|
|
22.04.2010 23:02 -
|
2343285
|
|
jumep
|
|
|
uz sme si pisali SZ
skusi slovencinu
hlavne tvoje cd mu nepomoze, len CAN a VAN cd su rozdielne
uz sme si pisali SZ
skusi slovencinu :)
hlavne tvoje cd mu nepomoze, len CAN a VAN cd su rozdielne
|
|
22.04.2010 23:44 -
|
2343287
|
|
d3fr0st
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive | Počet příspěvků: 35 |
|
|
jj su rozdielne ale tiez je to na nete
jj su rozdielne ale tiez je to na nete:palec
|
|
23.04.2010 09:53 -
|
2343291
|
|
máca
|
|
|
"Demande ďasistance Degradeé" Já mám jedničkovou řadu, a tuto hláku v návodu nemám.Ale vím, e dle slovníku je
Demande - kontrola
dasistance - asistence
degradée - pokození
Tak zkuste něco vymyslet,
"Demande ďasistance Degradeé" Já mám jedničkovou řadu, a tuto hláku v návodu nemám.Ale vím, e dle slovníku je
Demande - kontrola
dasistance - asistence
degradée - pokození
Tak zkuste něco vymyslet, :-))
|
|
07.12.2010 20:17 -
|
2365494
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Přepínat do jiných jazyků umím a trvale mám nastavenou aj. Přesto (tj přes nastavenou angličtinu) na mne auto v pátek vybaflo namalovaný tankovací stojan s nápisem "Ouvert". Vytuil jsem cosi o otevřeném víku nádre. Silně mrzlo a po jízdě se mi to u neopakovalo. Nechci ádnou radu - píi jen pro ilustraci, co vechno a v jakých jazycích z auta občas vypadne.
Přepínat do jiných jazyků umím a trvale mám nastavenou aj. Přesto (tj přes nastavenou angličtinu) na mne auto v pátek vybaflo namalovaný tankovací stojan s nápisem "Ouvert". Vytuil jsem cosi o otevřeném víku nádre. Silně mrzlo a po jízdě se mi to u neopakovalo. Nechci ádnou radu - píi jen pro ilustraci, co vechno a v jakých jazycích z auta občas vypadne.
|
|
11.07.2011 12:10 -
|
2401294
|
|
brumla
|
Město: Blansko, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Break | Počet příspěvků: 44 |
|
|
Zdravím , Co prosím znamená hláka : Completer niveau eau moteur ?
Zdravím , Co prosím znamená hláka : Completer niveau eau moteur ?
|
|
11.07.2011 13:16 -
|
2401298
|
|
Darja
|
|
|
jeslti jí u toho svítí stopka, a doleje destilku a jede dál. pokud auta neteče voda...
jeslti jí u toho svítí stopka, a doleje destilku a jede dál. pokud auta neteče voda...
|
|
07.02.2012 06:53 -
|
2448530
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
zdravím c-pětkaře nenala by se dobrá due co by mi poslala na mejla anglické hláky p.c.s překladem do cz.?pokud by to bylo i s nějakým návodem jak odstranit budu vděčný jak malé těně za pohlazení.ted v těch mrazech to píe jak pohlupavé jednu hláku za druhou a na displey jde prd vidět..(mihotá,mizí,objevuje se jen půlka atd.)A klima displey je kapitola sama o sobě(sem tam čárečka ) e-mail: Pablik1@seznam.cz nebo:tunningman1@seznam.cz
zdravím c-pětkaře nenala by se dobrá due co by mi poslala na mejla anglické hláky p.c.s překladem do cz.?pokud by to bylo i s nějakým návodem jak odstranit budu vděčný jak malé těně za pohlazení.ted v těch mrazech to píe jak pohlupavé jednu hláku za druhou a na displey jde prd vidět..(mihotá,mizí,objevuje se jen půlka atd.)A klima displey je kapitola sama o sobě(sem tam čárečka :-( ) e-mail: Pablik1@seznam.cz nebo:tunningman1@seznam.cz
|
|
07.02.2012 15:46 -
|
2448602
|
|
JirkaŘ
|
|
|
Pablik1 : A nemá slabou baterku ? Při ní pak auto dělá divy... něco z těch hláek vím, ale jinak vechny jsou přeloeny v manuálu k vozu na str. 54 a 58. Zde : .link.
Akorát, e je to z Francoutiny...
Pablik1 : A nemá slabou baterku ? Při ní pak auto dělá divy... něco z těch hláek vím, ale jinak vechny jsou přeloeny v manuálu k vozu na str. 54 a 58. Zde : http://www.c5club.cz/files/pdf/c5_1.pdf
Akorát, e je to z Francoutiny...
|
|
07.02.2012 16:10 -
|
2448613
|
|
Darja
|
|
|
Jestli mihotá displej, tak chcípá telematika. Začni shánět novou.
A ty hláky si projeď podle toho návodu, má to tam rovnou z fj do čj.
A kdy neví, jakou tam má hláku, tak asi návod ti k tomu, co udělat, nikdo nedá
Jestli mihotá displej, tak chcípá telematika. Začni shánět novou.
A ty hláky si projeď podle toho návodu, má to tam rovnou z fj do čj.
A kdy neví, jakou tam má hláku, tak asi návod ti k tomu, co udělat, nikdo nedá:nevim
|
|
08.02.2012 11:07 -
|
2448930
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Tak pak to nech v aborouttině a překladmá v manuálu jak psáno výe. A je to
Tak pak to nech v aborouttině a překladmá v manuálu jak psáno výe. A je to :palec
|
|
| |
|
|