| | |
22.11.2011 11:27 -
Re: Level of diesel antipollution aditivum low
|
2426665
|
|
lemac
|
Město: Třebíč, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 71 |
|
|
milek napsal(a): Obrázek auta s puntíkem v místě víčka nádre mi skákal taky. Bádal jsem (i na diagnostice jsem kvůli tomu byl), pak jsem zjistil, e mi ve víčku nádre chybí jeden magnet. Vzal jsem takový ten magnetický obrázek co se "lepí" na lednici, magnet z něj otípal do přibliného tvaru típačkami, na brusce doladil ostré hrany, epoxydem zalepil do víčka. A svítící puntík zmizel.
Hustý, prava e na diagnostice to vlastně psalo chybějící víčko nádre. A taky pravda, e víčko je neorigo (myslel jsem, e s magnetem, ale asi to bude nějakej univerzál bez magnetu). Díky za tip!
Hustý, prava e na diagnostice to vlastně psalo chybějící víčko nádre. A taky pravda, e víčko je neorigo (myslel jsem, e s magnetem, ale asi to bude nějakej univerzál bez magnetu). Díky za tip!
|
|
22.11.2011 13:46 -
|
2426672
|
|
polpot
|
Město: J. hradec, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 33 |
|
|
minulý týden infineum cena 3300 v pegueotu v praze, dolití cca 45 minut sám, vynulování 15 minut u p. hejdy v J. Hradci za 200 Kč
minulý týden infineum cena 3300 v pegueotu v praze, dolití cca 45 minut sám, vynulování 15 minut u p. hejdy v J. Hradci za 200 Kč
|
|
09.09.2012 13:28 -
DIESEL ADDITIVE MINIMUM LEVEL
|
2504039
|
|
ferai.e
|
Město: Nový Bor, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 19 |
|
|
Ahoj dnes mě počítač napsal (DIESEL ADDITIVE MINIMUM LEVEL ). Prosím co to znamená a co mám dělat?
Také se rozblikal nápis servis ale ten po cca 10 sekundách zmizí.Prosím o radu co mám dělat ?
Ahoj dnes mě počítač napsal (DIESEL ADDITIVE MINIMUM LEVEL ). Prosím co to znamená a co mám dělat?
Také se rozblikal nápis servis ale ten po cca 10 sekundách zmizí.Prosím o radu co mám dělat ?
|
|
09.09.2012 13:33 -
Re: DIESEL ADDITIVE MINIMUM LEVEL
|
2504042
|
|
jumep
|
|
|
troska pohladaj, je tu o tom toho dost
.link.
troska pohladaj, je tu o tom toho dost
http://www.c5club.cz/clanky/uzivatelske-navody/fap-eolys-kedy-doplnit-vycistit-strucny-popis-funkcie
|
|
21.06.2015 10:48 -
|
2833519
|
|
Leonidas.1
|
Město: Pohorská Ves, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 60 |
|
|
Ahoj, chci se zeptat jestli pokud vyskakuje hláka "Level of diesel antipollution aditivum low" tak stačí dolít aditivum nebo se musí i čistit/vyměnit fap filtr...? Kde se dá aditivum nejlépe koupit... ? Ptám se z důvodu, e poslední odpověď v tomto vláknu je z roku 2012 tak jestli se něco nezměnilo od té doby...
Díky za kadou reakci
Leon
Ahoj, chci se zeptat jestli pokud vyskakuje hláka "Level of diesel antipollution aditivum low" tak stačí dolít aditivum nebo se musí i čistit/vyměnit fap filtr...? Kde se dá aditivum nejlépe koupit... ? Ptám se z důvodu, e poslední odpověď v tomto vláknu je z roku 2012 tak jestli se něco nezměnilo od té doby... :)
Díky za kadou reakci
Leon
|
|
21.06.2015 11:17 -
|
2833521
|
|
rrromek
|
Město: Ostrava, Auto: Peugeot 307 SW | Počet příspěvků: 76 |
|
|
Měl by jsi udělat i FAP. Já nechal jen dolít a do 3. měsíců mi začla vyskakovat hláka, e mám ucpaný filtr. Eolys jsem kupoval přes net, Citroeny.eu. Dělal mi to ikula Jumep. Jinak více se dočte zde - www.c5club.cz/diskuze/motor-prevodovka-vyfukovy-system/167846-fap-filtr-pevnych-castic/ nebo .link.
Měl by jsi udělat i FAP. Já nechal jen dolít a do 3. měsíců mi začla vyskakovat hláka, e mám ucpaný filtr. Eolys jsem kupoval přes net, Citroeny.eu. Dělal mi to ikula Jumep. Jinak více se dočte zde - www.c5club.cz/diskuze/motor-prevodovka-vyfukovy-system/167846-fap-filtr-pevnych-castic/ nebo http://www.c5club.cz/clanky/uzivatelske-navody/fap-eolys-kedy-doplnit-vycistit-strucny-popis-funkcie.
|
|
21.06.2015 14:58 -
|
2833562
|
|
Robert
|
Město: Horní Holetín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 52 |
|
|
Hledal u někdo problém na aditivačním systému C5 1. generace, kdy chaoticky vyskakují závady aditivace nafty, např vadná ŘJ aditivace, nepřesná aditivace, nízká hladina aditiv, čerpadlo aditivace zkrat nebo odpojení... ? Mám podezření na ŘJ aditivace nebo slabinu kabeláe, která bude navlhlá a přehnívá. Pár lidí to řeilo softwarovým zásahem (FAP OFF) a dalích X to neřeí a jezdí. Viděl bych to na typovou věc po 12 - 15 letech provozu.
Hledal u někdo problém na aditivačním systému C5 1. generace, kdy chaoticky vyskakují závady aditivace nafty, např vadná ŘJ aditivace, nepřesná aditivace, nízká hladina aditiv, čerpadlo aditivace zkrat nebo odpojení... ? Mám podezření na ŘJ aditivace nebo slabinu kabeláe, která bude navlhlá a přehnívá. Pár lidí to řeilo softwarovým zásahem (FAP OFF) a dalích X to neřeí a jezdí. Viděl bych to na typovou věc po 12 - 15 letech provozu.
|
|
21.06.2015 17:15 -
|
2833591
|
|
jumep
|
|
|
ako vypada samotny konektor na nadrzke?
takto som to tu este nemal, mal som tu vzdy jasne zavady, ale zeby pobehovali atd som nemal (okrem jedneho auta kde obcas naskakuje chyba cerpadla, ale tu viem ze je konektor zly a chystam sa na vymenu)
ako vypada samotny konektor na nadrzke?
takto som to tu este nemal, mal som tu vzdy jasne zavady, ale zeby pobehovali atd som nemal (okrem jedneho auta kde obcas naskakuje chyba cerpadla, ale tu viem ze je konektor zly a chystam sa na vymenu)
|
|
21.06.2015 20:55 -
|
2833616
|
|
Leonidas.1
|
Město: Pohorská Ves, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 60 |
|
|
jetě se zeptám - dá se s tím jetě jezdit - někde tady jsem se dočetl, e se na to dá jetě najezdit cca 30 tkm kdy to začne hlásit - neříkám, e to na to chci jetě nalítat, ale jde mi o to jak moc na to chvátat...
jinak a to budu objednávat tak asi mám vzít EOLYS DPX 42 KIT 4l - aditiva pro FAP filtr ? mám auto vyrobené před listopadem 2002
jetě se zeptám - dá se s tím jetě jezdit - někde tady jsem se dočetl, e se na to dá jetě najezdit cca 30 tkm kdy to začne hlásit - neříkám, e to na to chci jetě nalítat, ale jde mi o to jak moc na to chvátat...
jinak a to budu objednávat tak asi mám vzít EOLYS DPX 42 KIT 4l - aditiva pro FAP filtr ? mám auto vyrobené před listopadem 2002
|
|
21.06.2015 21:44 -
|
2833634
|
|
Leonidas.1
|
|
|
jruze napsal(a): OPR !!
???? OPR!!! co to je???
???? OPR!!! co to je???
|
|
21.06.2015 21:47 -
|
2833635
|
|
jumep
|
|
|
vsetko je to v tom clanku rozpisane, aj co je opr (je to presny den vyroby auta, da sa pozret aj podla vin)
vsetko je to v tom clanku rozpisane, aj co je opr (je to presny den vyroby auta, da sa pozret aj podla vin)
|
|
22.06.2015 10:15 -
|
2833718
|
|
Robert
|
Město: Horní Holetín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 52 |
|
|
jruze napsal(a): Nenateklo ti do auta? Jednotka je na pravém prahu pod kobercem (abych nebyl za blbce- nejsem si jistý jestli v pravo nebo v levo) - kousek za středovím sloupkem.Jinak diag a test - něco by to mohlo napovědět.
Jak jsem psal výe, diagnostika vykazuje v ŘJ motoru náhodně vyskakující hláky, chvíli jsou trvalé, pak zase přechodné... proto jsem vznesl tenhle dotaz. Závada bude v kabelái pod kobercem nebo ve vlastní ŘJ aditivace, ale nechce se mi jen pro kontrolu vyndávat sedačky a koberce. Konektory co jsou přístupné jsou v pohodě (na nádrce aditiv).
Jak jsem psal výe, diagnostika vykazuje v ŘJ motoru náhodně vyskakující hláky, chvíli jsou trvalé, pak zase přechodné... proto jsem vznesl tenhle dotaz. Závada bude v kabelái pod kobercem nebo ve vlastní ŘJ aditivace, ale nechce se mi jen pro kontrolu vyndávat sedačky a koberce. Konektory co jsou přístupné jsou v pohodě (na nádrce aditiv).
|
|
23.06.2015 10:59 -
|
2833879
|
|
Robert
|
|
|
Jene jakou máte jistotu, e uvedený problém nevzniká cestou k BSI v kabelái případně v BSI? Měl jsem v posledku na diagnostice připojených několik aut, kdy jsem jezdil s kamarádem po prohlídkách aut před koupí a tenhle problém má kadá druhá stará C5. Proto jsem čekal e dostanu konkrétní odpověď.
Jene jakou máte jistotu, e uvedený problém nevzniká cestou k BSI v kabelái případně v BSI? Měl jsem v posledku na diagnostice připojených několik aut, kdy jsem jezdil s kamarádem po prohlídkách aut před koupí a tenhle problém má kadá druhá stará C5. Proto jsem čekal e dostanu konkrétní odpověď.
|
|
23.06.2015 11:28 -
|
2833881
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
robert - tak jak já pochopil jruzeho, tak ti dal jasnou nápovědu, kde se tenhle problém můe vyskytovat.. Koukni pod práh a pak uvidí jestli trefil, ne? A pokud ne, tak diag..
robert - tak jak já pochopil jruzeho, tak ti dal jasnou nápovědu, kde se tenhle problém můe vyskytovat.. Koukni pod práh a pak uvidí jestli trefil, ne? A pokud ne, tak diag..:nevim
|
|
24.06.2015 20:41 -
|
2834306
|
|
Leonidas.1
|
|
|
nevíte o někom v okolí ČB kdo by mi vyčistil fap filtr a doplnil Eolys? abych nemusel hledat a experimentovat zase s nějakým servisem...?
díky za případnou odpověď
nevíte o někom v okolí ČB kdo by mi vyčistil fap filtr a doplnil Eolys? abych nemusel hledat a experimentovat zase s nějakým servisem...?
díky za případnou odpověď
|
|
| |
|
|