| | |
10.11.2008 07:14 -
Level of diesel antipollution aditivum low
|
168159
|
|
buracik
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Dva dni dozadu mi to začalo hlási na displeji a nemám ani poňatia čo to je. Vie mi tu k tomu niekto niečo pveda?
Dva dni dozadu mi to začalo hlási na displeji a nemám ani poňatia čo to je. Vie mi tu k tomu niekto niečo pveda?
|
|
10.11.2008 09:08 -
Re: Level of diesel antipollution aditivum low
|
168160
|
|
tief
|
|
|
Dochadza ti napln aditiva do FAP-u. Prejdi si diskusie o FAP filtre a budes vediet na com si, je tu toho hromada
Dochadza ti napln aditiva do FAP-u. Prejdi si diskusie o FAP filtre a budes vediet na com si, je tu toho hromada :-)
|
|
11.11.2008 16:03 -
|
168161
|
|
tomikm
|
Město: Tabor, Auto: Toyota Auris TS hybrid | Počet příspěvků: 443 |
|
|
přesně tak, jak píe tief, dochází ti aditivum, musí v citroenu nebo peugeotu koupit nové, nalít a na origo diagnostich nastavit dolití aditiva
přesně tak, jak píe tief, dochází ti aditivum, musí v citroenu nebo peugeotu koupit nové, nalít a na origo diagnostich nastavit dolití aditiva
|
|
11.11.2008 19:08 -
|
168162
|
|
rum
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 20 |
|
|
tak koukam ze to je nejaka podzimní nemoc-pred 3tydny me to napsalo poprve a tak jsem se objednal na doplneni a vynulovani v citroenu-nulovani udajne nejde na kazde diagnostice
eolys 176 jsem koupil v peugeotu 3 LT za 3250kč
práce v citroenu 1,5hodiny a zaplatil jsem 780kč za praci
myslel jsem si ze kdyz to ukaze toto hlaseni tak ze tam jeste nejake aditivum je ale bylo me receno ze uz tam zadne není
ujel jsem bez nej cca 1500km
tak koukam ze to je nejaka podzimní nemoc-pred 3tydny me to napsalo poprve a tak jsem se objednal na doplneni a vynulovani v citroenu-nulovani udajne nejde na kazde diagnostice
eolys 176 jsem koupil v peugeotu 3 LT za 3250kč
práce v citroenu 1,5hodiny a zaplatil jsem 780kč za praci
myslel jsem si ze kdyz to ukaze toto hlaseni tak ze tam jeste nejake aditivum je ale bylo me receno ze uz tam zadne není
ujel jsem bez nej cca 1500km
|
|
10.12.2008 20:50 -
|
168163
|
|
jumep
|
|
|
to je blbost, ked to pise je tam este aditivum, nadobka ma 4.5L ci tak nejak, doplnit si to mozes sam, je to kus lacnejsie akurat diag si musis dat spravit
to je blbost, ked to pise je tam este aditivum, nadobka ma 4.5L ci tak nejak, doplnit si to mozes sam, je to kus lacnejsie akurat diag si musis dat spravit
|
|
11.12.2008 10:12 -
|
168164
|
|
Darja
|
|
|
Myslim, ze igok tu ma navod, jak na doliti eolys
Myslim, ze igok tu ma navod, jak na doliti eolys :-)
|
|
04.02.2009 07:43 -
|
386995
|
|
spooky
|
Město: Beroun, Auto: | Počet příspěvků: 60 |
|
|
Zdravim Tak mi taky doslo aditivum.. no a ve finale doplneni stalo 7500 kacek. Pedesilam ze jsem nemel naladu to resit.. tak ted jak doslo na tuhle cenu... Klasika... citroen servis, doplnit "plnou" udajne tan nebyla ani kapka... (to jsem tam jel asi za 2 dny co mi to napsalo) takze 5400 "doliti" vcetne prace... no co cert nechtel.. odjedu a porad mi to hlasi ze neni aditivum... tak jim volam ze teda nic moc a ze pry musim ujet nejaky kilaky a natankovat alespon 30 litru paliva... Udelal jsem a stejne to psalo... tak jsem po tydu sel na "reklamaci" stravil jsem v servisu 3 hodiny a ve finale mi rekli ze bohuzel ale ze to museli preprogramovat komplet vsechno a ze to nemuzou jako reklamaci a ze tedy dalsi 2k za vysoce kvalifikovanou praci.. pravda jestli na tom opravdu delali 3 hodiny nactovali si jen 2 ale zase v te nejvssi sazbe 990...
Problem pry byl ze nekomuikovali spolu ridici jednotky a proto "reset" celeho systemu.. Zatim ale subjektivne musim rict, ze se mi zda ze to lip i radi
Zdravim :-)) Tak mi taky doslo aditivum.. no a ve finale doplneni stalo 7500 kacek. Pedesilam ze jsem nemel naladu to resit.. tak ted jak doslo na tuhle cenu... Klasika... citroen servis, doplnit "plnou" udajne tan nebyla ani kapka... (to jsem tam jel asi za 2 dny co mi to napsalo) takze 5400 "doliti" vcetne prace... no co cert nechtel.. odjedu a porad mi to hlasi ze neni aditivum... tak jim volam ze teda nic moc a ze pry musim ujet nejaky kilaky a natankovat alespon 30 litru paliva... Udelal jsem a stejne to psalo... tak jsem po tydu sel na "reklamaci" stravil jsem v servisu 3 hodiny a ve finale mi rekli ze bohuzel ale ze to museli preprogramovat komplet vsechno a ze to nemuzou jako reklamaci a ze tedy dalsi 2k za vysoce kvalifikovanou praci.. pravda jestli na tom opravdu delali 3 hodiny nactovali si jen 2 ale zase v te nejvssi sazbe 990...
Problem pry byl ze nekomuikovali spolu ridici jednotky a proto "reset" celeho systemu.. Zatim ale subjektivne musim rict, ze se mi zda ze to lip i radi :)
|
|
04.02.2009 08:08 -
|
386998
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
tak to je mazec...dle tvych prispevku asi kvalitni servis uz jen to ze Eolysu je v novem modelu jen 3l
:palec:-)))) tak to je mazec...dle tvych prispevku asi kvalitni servis uz jen to ze Eolysu je v novem modelu jen 3l
|
|
04.02.2009 23:04 -
|
387020
|
|
rum
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 20 |
|
|
tak koukam ze servisy citroen jsou skoro vsude stejne-bohuzel
prvni C5 maji vetsi objem coz je 4,5 LT,ja mam rok vyroby 2003 a mam jen napln 3 LT.doplneni bylo behem 1,5 Hodiny hotove i s diagnostikou a to me vedouci servisu rekl ze to muze trvat i dele zalezi udajne na danem vozu
jsem zvedav jak dlouho to vydrzi do dalsiho doplneni
tak koukam ze servisy citroen jsou skoro vsude stejne-bohuzel
prvni C5 maji vetsi objem coz je 4,5 LT,ja mam rok vyroby 2003 a mam jen napln 3 LT.doplneni bylo behem 1,5 Hodiny hotove i s diagnostikou a to me vedouci servisu rekl ze to muze trvat i dele zalezi udajne na danem vozu
jsem zvedav jak dlouho to vydrzi do dalsiho doplneni;-)
|
|
05.02.2009 11:54 -
|
387034
|
|
spooky
|
Město: Beroun, Auto: | Počet příspěvků: 60 |
|
|
autodiag napsal(a): proste drazsi ? .. bezna prodejni cena v siti citroen je 1000/L S DPH
Bohuzel to nikde napsany neni "bezne ceny jsou..." Ja tam jezdim ze jsem tady cetl pomerne slusne nazory a nevim kdo se mi o automat postara lip. Mozna ze nekdo vi lip co se skryva pod polozkou 973685 ja vim jen co mi rekli... "aditivum" Joooo... kdyby bylo moje hobby zjistovat ceny obvykle, pak chapu ze se nekdo muze divit... Ja proste autem neziju.. mam ho jako vec a takhle (bohuzel) ziskavam zkusenosti.. nekdy lepsi jindy treba drazsi.
Mozna si asi zalozim vlastni vlakno..."Kdo opravuje auta pro cleny klubu co autum nerozumi" Treba se nekdo najde a ja mu dam vydelat za "beznou" cenu a budeme spokojeni vsichni... Neber to prosim osoben.. jen jsem napsal moji zkusenost ale jak se rika po bitve je kazdej general. A kvuli aditivu si den dovoleny abych jel do Holetina, Brna nebo Ostravy brat nebudu.. to by me to vyslo totiz uplne stejne...
Bohuzel to nikde napsany neni "bezne ceny jsou..." Ja tam jezdim ze jsem tady cetl pomerne slusne nazory a nevim kdo se mi o automat postara lip. Mozna ze nekdo vi lip co se skryva pod polozkou 973685 ja vim jen co mi rekli... "aditivum" Joooo... kdyby bylo moje hobby zjistovat ceny obvykle, pak chapu ze se nekdo muze divit... Ja proste autem neziju.. mam ho jako vec a takhle (bohuzel) ziskavam zkusenosti.. nekdy lepsi jindy treba drazsi.
Mozna si asi zalozim vlastni vlakno..."Kdo opravuje auta pro cleny klubu co autum nerozumi" Treba se nekdo najde a ja mu dam vydelat za "beznou" cenu a budeme spokojeni vsichni... Neber to prosim osoben.. jen jsem napsal moji zkusenost ale jak se rika po bitve je kazdej general. A kvuli aditivu si den dovoleny abych jel do Holetina, Brna nebo Ostravy brat nebudu.. to by me to vyslo totiz uplne stejne...
|
|
05.02.2009 13:13 -
|
387036
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
..a co se nejdriv zeptat pak by nemusel byt kazdej po bitve general...nic osobniho ale lina huba.....
..a co se nejdriv zeptat pak by nemusel byt kazdej po bitve general...nic osobniho ale lina huba.....
|
|
05.02.2009 13:41 -
|
387038
|
|
máca
|
|
|
Spooky- kde jsi byl v tom servisu? jsme ze stejného města a nerada bych se do toho servisu dostala.
:-(((( Spooky- kde jsi byl v tom servisu? jsme ze stejného města a nerada bych se do toho servisu dostala.:-(
|
|
05.02.2009 13:59 -
|
387040
|
|
Darja
|
|
|
OT: Pokud víte o servisu, který doopravdy nedoporučujete, máme tu topic servisy a tam můete přímo doporučit a nebo nedoporučit.
OT: Pokud víte o servisu, který doopravdy nedoporučujete, máme tu topic servisy a tam můete přímo doporučit a nebo nedoporučit.
|
|
05.02.2009 16:22 -
|
387048
|
|
Darja
|
|
|
náááhodou, v autoportu mám pána, se kterým ráda chodím kecat jop a 2 procenta slevu za tu kecavou povahu ale na servis tam nejezdím, u jen kvůli té ceně hodinové práce
náááhodou, v autoportu mám pána, se kterým ráda chodím kecat:-)))) jop a 2 procenta slevu:-)))) za tu kecavou povahu :-)))) ale na servis tam nejezdím, u jen kvůli té ceně hodinové práce
|
|
09.06.2009 13:34 -
|
661329
|
|
petr_v
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 21 |
|
|
Tak u to na mě taky přilo - potřebuju dolít aditivum.
Jetě jsem nikdy nebyl ve značkovém servisu, ale tohle je zrovna úkon (aditivum plus diagnostika), kterej můj dvorní mechanik neudělá
Udělal jsem si tedy telefonickej rychloprůzkum mezi brněnskými značkovými servisy a pokud to někoho zajímá, tady jsou dojmy:
Auto H.B.:
3312,- aditivum
2-3h práce (!!!) po 690,-
1000,- diagnostika reset
chlápek blekotal, pletl si FAP filtr s aditivem, nejhorí dojem
Brnocar
1500,- / litr aditiva
1,5-2h práce po 770,-
diag v ceně
Carling
3312,- aditivum
1h práce za 750,-
diag v ceně
Nejlepí dojem, jako u jedinýho bylo vidět, e borec ví o čem mluví. Jedu tam. Jestli to někoho zajímá, můu dát vědět, jak jsem dopadl prakticky ;o)
Tak u to na mě taky přilo - potřebuju dolít aditivum.
Jetě jsem nikdy nebyl ve značkovém servisu, ale tohle je zrovna úkon (aditivum plus diagnostika), kterej můj dvorní mechanik neudělá :-(
Udělal jsem si tedy telefonickej rychloprůzkum mezi brněnskými značkovými servisy a pokud to někoho zajímá, tady jsou dojmy:
Auto H.B.:
3312,- aditivum
2-3h práce (!!!) po 690,-
1000,- diagnostika reset
chlápek blekotal, pletl si FAP filtr s aditivem, nejhorí dojem
Brnocar
1500,- / litr aditiva
1,5-2h práce po 770,-
diag v ceně
Carling
3312,- aditivum
1h práce za 750,-
diag v ceně
Nejlepí dojem, jako u jedinýho bylo vidět, e borec ví o čem mluví. Jedu tam. Jestli to někoho zajímá, můu dát vědět, jak jsem dopadl prakticky ;o)
|
|
| |
|
|