05.07.2019 12:17 -
Re: Gearbox Faulty
|
3228877
|
|
cjeky
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 133 |
|
|
A já ti Martine mockrát děkuji
A já ti Martine mockrát děkuji :palec
|
|
14.07.2019 17:51 -
Re: Gearbox Faulty
|
3229909
|
|
cjeky
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 133 |
|
|
Taaaak. Mám výsledek.
V pátek jsem si půjčil na vyzkouení elektroniku z Am6 v X7. Ze 4hp20 mi nefungovala, naopak hodila chybu obou signálů + i -.
Z X7 jsem teda funkci sekvence nezkouel, nebyl čas a jen v rychlosti jsem připojil na konektor jednotku s cívkou shiftlock. Pak po nastartování se ádná chyba neobjevila, tak jsem zkusil i projíďku a ve v pohodě. A budu doma tak to komplet zapojím a vyzkouím i sekvenci.
Mám alespoň ověření e závada je opravdu v té destičce a rozířily se monosti shánění dílů. Z x7 je jich k sehnání víc a levnějí .
Taaaak. Mám výsledek.
V pátek jsem si půjčil na vyzkouení elektroniku z Am6 v X7. Ze 4hp20 mi nefungovala, naopak hodila chybu obou signálů + i -.
Z X7 jsem teda funkci sekvence nezkouel, nebyl čas a jen v rychlosti jsem připojil na konektor jednotku s cívkou shiftlock. Pak po nastartování se ádná chyba neobjevila, tak jsem zkusil i projíďku a ve v pohodě. A budu doma tak to komplet zapojím a vyzkouím i sekvenci. :palec
Mám alespoň ověření e závada je opravdu v té destičce a rozířily se monosti shánění dílů. Z x7 je jich k sehnání víc a levnějí :nevim.
|
|
| |