| | |
23.12.2008 22:33 -
4-Druckschalter info - KFZ Beladung fehlen
|
166365
|
|
Janm
|
Město: Kokory, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 12 |
|
|
Moc prosím , ví někdo co to znamená? Objevuje se to po nastartování . Auto máme asi týden a manuál v němčině.
Moc prosím , ví někdo co to znamená? Objevuje se to po nastartování . Auto máme asi týden a manuál v němčině.
|
|
23.12.2008 22:44 -
Re: 4-Druckschalter info - KFZ Beladung fehlen
|
166366
|
|
Darja
|
|
|
Tak nejdriv bych si dala auto do jazyka, se kterym si treba budes rozumnet vic Treba aj
A hlasi ti to chvilicku po tom, co se rozjedes, pipne to? Moje nemcina je silne pasivni, ale ma to docineni s hlidanim tlaku vozidla, asi cidlo tlaku v gume?
Tak nejdriv bych si dala auto do jazyka, se kterym si treba budes rozumnet vic :-) Treba aj :-)
A hlasi ti to chvilicku po tom, co se rozjedes, pipne to? Moje nemcina je silne pasivni, ale ma to docineni s hlidanim tlaku vozidla, asi cidlo tlaku v gume?
|
|
23.12.2008 23:13 -
|
166367
|
|
Janm
|
|
|
Ano po rozjetí pípne. Druckschalter by mělo být tlačítko, podle německého návodu. Fehlen je chybět . Ale co znamená ta zkratka KFZ?
Ano po rozjetí pípne. Druckschalter by mělo být tlačítko, podle německého návodu. Fehlen je chybět . Ale co znamená ta zkratka KFZ?
|
|
23.12.2008 23:19 -
|
166368
|
|
Janm
|
|
|
jak se přepiná jazik
jak se přepiná jazik
|
|
23.12.2008 23:27 -
|
166369
|
|
Janm
|
|
|
přezouval jsem na zimní gumy a potom to začalo hlasit
přezouval jsem na zimní gumy a potom to začalo hlasit
|
|
23.12.2008 23:28 -
|
166370
|
|
Darja
|
|
|
No, drucken znamena tlacit, to si ze skoly pamatuju A Schalter byl vypinac A podle me je to cidlo tlaku v pneu. KFZ je uzasna zkratka pro vozidlo. Dost nemciny ale
Kdyz to pipne po rozjeti, zahlasi to, ze cidlo, ktere je naprogramovane jako 4, ma chybku.
Zkontroluj, na kolik mas nafoukany kola, jestli jsou na spravne hodnoty.. jen tak pro jistotu. Cidlu mohla dojit treba baterka, mohlo se pri prezouvani poskodit. Je dobre chlapy v servise na to UPOZORNIT! Kdyz "svlekaji" gumy tim hakem, muzou jej poskodit. No a varianta, ze ted jezdis na plechacich a cidla mas na hlinikach doma, tu sem davat nebudu
A jazYk si nastav podle navodu od Igoka .link. a nebo si stahni cesky uzivatelsky navod odsud .link.
No, drucken znamena tlacit, to si ze skoly pamatuju :-) A Schalter byl vypinac :-D A podle me je to cidlo tlaku v pneu. KFZ je uzasna zkratka pro vozidlo. Dost nemciny ale :-)
Kdyz to pipne po rozjeti, zahlasi to, ze cidlo, ktere je naprogramovane jako 4, ma chybku.
Zkontroluj, na kolik mas nafoukany kola, jestli jsou na spravne hodnoty.. jen tak pro jistotu. Cidlu mohla dojit treba baterka, mohlo se pri prezouvani poskodit. Je dobre chlapy v servise na to UPOZORNIT! Kdyz "svlekaji" gumy tim hakem, muzou jej poskodit. No a varianta, ze ted jezdis na plechacich a cidla mas na hlinikach doma, tu sem davat nebudu :D
A jazYk si nastav podle navodu od Igoka http://www.c5club.cz/index.php?gal=28448314&kod=32&ids=igok#pc a nebo si stahni cesky uzivatelsky navod odsud http://www.c5club.cz/page/kod-39/sub-21.html
|
|
23.12.2008 23:45 -
|
166371
|
|
Janm
|
|
|
To je přesně ta varianta hliniky mam v garai a NOVÝ plechače na autě
ma to řeeni
To je přesně ta varianta hliniky mam v garai a NOVÝ plechače na autě
ma to řeeni
|
|
24.12.2008 11:40 -
|
166372
|
|
Darja
|
|
|
heh
Jestli ta cidla zustala na kolech, mas dve moznosti, prehodit je a nebo nechat hlidani tlaku vypnout na diagnostice. Pak by ti to nemelo pipat pri rozjezdu, ani hazet zadne divne hlasky
heh :-))))
Jestli ta cidla zustala na kolech, mas dve moznosti, prehodit je a nebo nechat hlidani tlaku vypnout na diagnostice. Pak by ti to nemelo pipat pri rozjezdu, ani hazet zadne divne hlasky :-)
|
|
24.12.2008 13:35 -
|
166373
|
|
Janm
|
|
|
dik za odpověd se hodná
hezky vanoce
dik za odpověd se hodná
hezky vanoce
|
|
25.12.2008 23:17 -
|
166374
|
|
citrous
|
Město: Kaplice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive Break | Počet příspěvků: 24 |
|
|
Zdravím
Jeliko mi němčina říká víc ne angličtina tak mám zapnutou němčinu. Jen pro upřesnění by měl být překlad takto:
" čtyři tlaková čidla informuji - KFZ vybavení nenalezeno"
to KFZ je v němčině zkratka,která označuje vybavení zabezpečující hlídání tlaku v pneumatikách
To označení vozidla jak psala Darja v němčině není KFZ, ale
PKW - osobní a LKW - nákladní
Mám toti stejné hláení také jsem přezul, ale po chvilce jízdy to hláení zmizí samo nebo ho snadno odmáčkne tlačítkem ESC na palubním počítači. Na jaře a nasadí letňáky tak to přestane. Nebo to jak bylo ji psáno nachat na diagnostice vypnout ale pak u by ti to nefungovalo ani a nasadích zpět letňáky. Muselo by se to zase nechat zapnout nebo to nechat vypnutý na stálo a jezdit bez toho hlídání i na letňákách.
Zdravím
Jeliko mi němčina říká víc ne angličtina tak mám zapnutou němčinu. Jen pro upřesnění by měl být překlad takto:
" čtyři tlaková čidla informuji - KFZ vybavení nenalezeno"
to KFZ je v němčině zkratka,která označuje vybavení zabezpečující hlídání tlaku v pneumatikách
To označení vozidla jak psala Darja v němčině není KFZ, ale
PKW - osobní a LKW - nákladní
Mám toti stejné hláení také jsem přezul, ale po chvilce jízdy to hláení zmizí samo nebo ho snadno odmáčkne tlačítkem ESC na palubním počítači. Na jaře a nasadí letňáky tak to přestane. Nebo to jak bylo ji psáno nachat na diagnostice vypnout ale pak u by ti to nefungovalo ani a nasadích zpět letňáky. Muselo by se to zase nechat zapnout nebo to nechat vypnutý na stálo a jezdit bez toho hlídání i na letňákách.
|
|
26.12.2008 19:57 -
|
166375
|
|
tomikm
|
Město: Tabor, Auto: Toyota Auris TS hybrid | Počet příspěvků: 443 |
|
|
citrou: KFZ je zkratka pro výraz "Kraftfahrzeug" - volně přeloeno - motorové vozidlo nebo automobil. Pozdravuj svého němčináře
citrou: KFZ je zkratka pro výraz "Kraftfahrzeug" - volně přeloeno - motorové vozidlo nebo automobil. Pozdravuj svého němčináře :-))
|
|
27.12.2008 17:16 -
|
166376
|
|
Darja
|
|
|
Tomik: Nasi nemcinari asi nemecky neumeji A vlastne ani my.. aufídrzén, tohle je moc
:-))))
Tomik: Nasi nemcinari asi nemecky neumeji :-) A vlastne ani my.. aufídrzén, tohle je moc :D
|
|
07.01.2009 20:30 -
|
386407
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
.link.
http://www.c5club.cz/page/kod-39/sub-21.html
|
|
09.01.2009 18:20 -
|
386486
|
|
jumep
|
|
|
proste nemcina, treba nieco dodat?
proste nemcina, treba nieco dodat?
|
|
10.01.2009 12:16 -
|
386506
|
|
stano1
|
|
|
Aha, diky u som znovu o volačo múdrejí
Aha, diky u som znovu o volačo múdrejí :-)
|
|
| |
|
|