| | |
18.04.2009 16:22 -
Teče olej z hydrauliky
|
660161
|
|
Tom K
|
|
|
Dnes kdy jsem měl zvednuté auto na zvedáku tak mi začalo tect LDS, mue mi někdo říct jaká má být správna poloha auta při doplnovani LDS???Protoe jeden prý profik to doplnoval a říkal e auto musí být zvednuty uplne nahoře a pak dolit na max. podle měto je kravina ne?? Jsou tam nejaky prepadovy hadicky? nebo kudy by mi to mohlo vytect
Dnes kdy jsem měl zvednuté auto na zvedáku tak mi začalo tect LDS, mue mi někdo říct jaká má být správna poloha auta při doplnovani LDS???Protoe jeden prý profik to doplnoval a říkal e auto musí být zvednuty uplne nahoře a pak dolit na max. podle měto je kravina ne?? Jsou tam nejaky prepadovy hadicky? nebo kudy by mi to mohlo vytect
|
|
18.04.2009 21:31 -
Re: Teče olej z hydrauliky
|
660172
|
|
jumep
|
|
|
uz sa to hovorilo x-krat staci si pohladat vo fore
auto ma byt v spodnej polohe a lds s h3+ ma byt na dne toho nalievacieho kosiku a pozor aby tam dany profik nenalial LHM
cely system je pod miernym tlakom, cize prepadova hadicka tam neni, ked to tece, treba najst kade
uz sa to hovorilo x-krat staci si pohladat vo fore
auto ma byt v spodnej polohe a lds s h3+ ma byt na dne toho nalievacieho kosiku a pozor aby tam dany profik nenalial LHM
cely system je pod miernym tlakom, cize prepadova hadicka tam neni, ked to tece, treba najst kade
|
|
18.04.2009 21:51 -
|
660174
|
|
Sena
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 92 |
|
|
Take:
- Nefunkční ASR a ESP (diagnostika - nediagnostika...)
- Nefunkční podsvícení palubky
- Svítí polovina displeje
- Motor nepravidelně vynechává po cca 1-3s.
- Zasekl se automat ( .... teče olej z turba...)
- Teče olej z hydrauliky
Tak teda nevím co jsi to koupil za auto. Rád bych se pletl ale připadá mi to, e si tady dělá z lidí srandu, nebo má autoservis a tady si doplňuje informace a nebo jsi fakt opravdu smolík ale v tom případě jdi to auto vrátit tam kde ti ho nadělili, protoe to snad není ani moný aby to auto mělo tolik závad a problémů.
Zdar
:-o
Take:
- Nefunkční ASR a ESP (diagnostika - nediagnostika...)
- Nefunkční podsvícení palubky
- Svítí polovina displeje
- Motor nepravidelně vynechává po cca 1-3s.
- Zasekl se automat ( .... teče olej z turba...)
- Teče olej z hydrauliky
Tak teda nevím co jsi to koupil za auto. Rád bych se pletl ale připadá mi to, e si tady dělá z lidí srandu, nebo má autoservis a tady si doplňuje informace a nebo jsi fakt opravdu smolík ale v tom případě jdi to auto vrátit tam kde ti ho nadělili, protoe to snad není ani moný aby to auto mělo tolik závad a problémů.
Zdar
|
|
19.04.2009 08:48 -
|
660180
|
|
Tom K
|
|
|
Sena napsal(a): Take: - Nefunkční ASR a ESP (diagnostika - nediagnostika...) - Nefunkční podsvícení palubky - Svítí polovina displeje - Motor nepravidelně vynechává po cca 1-3s. - Zasekl se automat ( .... teče olej z turba...) - Teče olej z hydrauliky Tak teda nevím co jsi to koupil za auto. Rád bych se pletl ale připadá mi to, e si tady dělá z lidí srandu, nebo má autoservis a tady si doplňuje informace a nebo jsi fakt opravdu smolík ale v tom případě jdi to auto vrátit tam kde ti ho nadělili, protoe to snad není ani moný aby to auto mělo tolik závad a problémů. Zdar
Bohuel je to tak, asi mám smůlu, já jsem to koupil a ve bylo ok, ale druhý den to začalo takhle blbnout a pomalu jsem nacházel i dalí chyby, on to zatím řeí a ve platí majitel auta já to nemám jetě ani přihláený, jo mě se taky zdá e je to hodně závad, ale dokud to platí on mě to nějak netíí, tedy kdy nepočítám e namám auto, v pondělí to vezu do Prahy tak tam se uvidí co a jak
:-o Take: - Nefunkční ASR a ESP (diagnostika - nediagnostika...) - Nefunkční podsvícení palubky - Svítí polovina displeje - Motor nepravidelně vynechává po cca 1-3s. - Zasekl se automat ( .... teče olej z turba...) - Teče olej z hydrauliky Tak teda nevím co jsi to koupil za auto. Rád bych se pletl ale připadá mi to, e si tady dělá z lidí srandu, nebo má autoservis a tady si doplňuje informace a nebo jsi fakt opravdu smolík ale v tom případě jdi to auto vrátit tam kde ti ho nadělili, protoe to snad není ani moný aby to auto mělo tolik závad a problémů. Zdar
Bohuel je to tak, asi mám smůlu, já jsem to koupil a ve bylo ok, ale druhý den to začalo takhle blbnout a pomalu jsem nacházel i dalí chyby, on to zatím řeí a ve platí majitel auta já to nemám jetě ani přihláený, jo mě se taky zdá e je to hodně závad, ale dokud to platí on mě to nějak netíí, tedy kdy nepočítám e namám auto, v pondělí to vezu do Prahy tak tam se uvidí co a jak
|
|
19.04.2009 09:10 -
|
660181
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
takze jsi koupil totalne ojezdenou kurvu...
myslim ze ani ty "placene" opravy ti nepomuzou
takze jsi koupil totalne ojezdenou kurvu...
myslim ze ani ty "placene" opravy ti nepomuzou :nevim
|
|
19.04.2009 09:17 -
|
660182
|
|
Tom K
|
|
|
proč mysllí e to nepomůe?? To jako to auto u nebude jezdit nebo co?
proč mysllí e to nepomůe?? To jako to auto u nebude jezdit nebo co?
|
|
19.04.2009 10:07 -
|
660184
|
|
Tom K
|
|
|
autodiag napsal(a): muzu se zeptat kolikate mas auto ? (tim nemyslim S120 nebo favorit) a kolik ze ta tva "novinka C5" stala?
mám 7. auto a C5 stála 129000 Kč
muzu se zeptat kolikate mas auto ? (tim nemyslim S120 nebo favorit) a kolik ze ta tva "novinka C5" stala?
mám 7. auto a C5 stála 129000 Kč
|
|
19.04.2009 10:38 -
|
660185
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
to jsi me prekvapil myslel jsem ze stala tak 90 nato co pises....
|
|
19.04.2009 10:42 -
|
660186
|
|
Tom K
|
|
|
autodiag napsal(a): to jsi me prekvapil myslel jsem ze stala tak 90 nato co pises....
hmmm bohuel ne no, ale prosím tě co myslí? kdy se to ve opraví bude auto ok nebo bude u na prd??
hmmm bohuel ne no, ale prosím tě co myslí? kdy se to ve opraví bude auto ok nebo bude u na prd??
|
|
19.04.2009 11:17 -
|
660187
|
|
tomikm
|
Město: Tabor, Auto: Toyota Auris TS hybrid | Počet příspěvků: 443 |
|
|
Tom K: Pokud to jde, tak auto vra. Jestli to bude opravovat na náklady prodávajícího někdo neznalý C5, moná ve spojízdní, ale kvalita opravy bude mizerná a oprava nevydrí dlouho a ty se s autem bude trápit dál a bude tě to stát ílený prachy.
Tom K: Pokud to jde, tak auto vra. Jestli to bude opravovat na náklady prodávajícího někdo neznalý C5, moná ve spojízdní, ale kvalita opravy bude mizerná a oprava nevydrí dlouho a ty se s autem bude trápit dál a bude tě to stát ílený prachy.:-(
|
|
19.04.2009 15:01 -
|
660201
|
|
Darja
|
|
|
ruce pryč od takových levnot. To bude zjeděný, stočený, rozjebabraný.. fuj
ruce pryč od takových levnot. To bude zjeděný, stočený, rozjebabraný.. fuj:-o
|
|
19.04.2009 15:26 -
|
660202
|
|
tief
|
|
|
No, jedina sanca jak s tohto spravit spolahlive auto je to odniest do ofiko citroen servisu a povedat "spravte to nehlede na cenu" ... pak je sanca ze to auto bude ok, ale cena oprav niekolko nasobne previsi jak aktualnu tak trhovu cenu auta ... v ofiko servise sa nebudu srat s hledanim pricin a podobne, pri naznaku zavady budu vsetko menit za nove diely a to potom skacu nuly na ucte jedna radost ...
No, jedina sanca jak s tohto spravit spolahlive auto je to odniest do ofiko citroen servisu a povedat "spravte to nehlede na cenu" ... pak je sanca ze to auto bude ok, ale cena oprav niekolko nasobne previsi jak aktualnu tak trhovu cenu auta ... v ofiko servise sa nebudu srat s hledanim pricin a podobne, pri naznaku zavady budu vsetko menit za nove diely a to potom skacu nuly na ucte jedna radost ...
|
|
19.04.2009 17:55 -
|
660203
|
|
tomikm
|
Město: Tabor, Auto: Toyota Auris TS hybrid | Počet příspěvků: 443 |
|
|
Přesně jak říká Darja a tief!!! A v oficiálních (nejen) Citroen servises jsou lidé, kteří tomu stejně moc nerozumí, take se s tím budou prát moná víc, ne mechanici, kteří C5 opravdu umí a nepracují v Citroenu.
Přesně jak říká Darja a tief!!! A v oficiálních (nejen) Citroen servises jsou lidé, kteří tomu stejně moc nerozumí, take se s tím budou prát moná víc, ne mechanici, kteří C5 opravdu umí a nepracují v Citroenu.
|
|
19.04.2009 19:39 -
|
660211
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
pouzivejte prosim slusnejsi slova dik
pouzivejte prosim slusnejsi slova :palec dik :D
|
|
| |
|
|