| | |
15.04.2009 19:02 -
barva LDS oleje
|
660070
|
|
citron
|
Město: Horní Slavkov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 12 |
|
|
Zdravím na fóru,chci se jen zeptat na barvu oleje v hydraulice.Mám toti v nádobce kapalinu barvy světlého oleje/do luta/.Ale barva Totalu FluideLSD,je do růova,tak nevím jakej olej tam vlastně mám,olej jsem zatím ádnej nedolíval,bojím se,e je tam jiná kapalina ne Tot.F.LSD.
Anebo se stářím oleje barva mění?.Auto je s Dánska,napadlo mne,e pouívají něco jiného...jen nevím co.Poradí snad někdo?Díky.
Zdravím na fóru,chci se jen zeptat na barvu oleje v hydraulice.Mám toti v nádobce kapalinu barvy světlého oleje/do luta/.Ale barva Totalu FluideLSD,je do růova,tak nevím jakej olej tam vlastně mám,olej jsem zatím ádnej nedolíval,bojím se,e je tam jiná kapalina ne Tot.F.LSD.
Anebo se stářím oleje barva mění?:palec.Auto je s Dánska,napadlo mne,e pouívají něco jiného...jen nevím co.Poradí snad někdo?Díky.:-):-)
|
|
15.04.2009 19:59 -
Re: barva LDS oleje
|
660073
|
|
mingees
|
Město: Tappernoje, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 69 |
|
|
Ja v Dansku bydim, tak bych ti to tu mohl zjistit..
Ja v Dansku bydim, tak bych ti to tu mohl zjistit..;-)
|
|
15.04.2009 22:43 -
|
660086
|
|
Darja
|
|
|
No, Totalacka je do cervena (alespon ve flasce).
Spis nez spekulovani, bych ji kompletne vymenila. Stejne se to ma kazdych 5 let udelat, kilometrum se moc verit neda. A budes mit jistotu.
No, Totalacka je do cervena (alespon ve flasce).
Spis nez spekulovani, bych ji kompletne vymenila. Stejne se to ma kazdych 5 let udelat, kilometrum se moc verit neda. A budes mit jistotu.
|
|
16.04.2009 07:19 -
|
660092
|
|
mingees
|
Město: Tappernoje, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 69 |
|
|
tady davaj do hydrauliky taky tu naruzovelou
tady davaj do hydrauliky taky tu naruzovelou
|
|
16.04.2009 07:40 -
|
660094
|
|
máca
|
|
|
citron napsal(a): Zdravím na fóru,chci se jen zeptat na barvu oleje v hydraulice.Mám toti v nádobce kapalinu barvy světlého oleje/do luta/.Ale barva Totalu FluideLSD,je do růova,tak nevím jakej olej tam vlastně mám,olej jsem zatím ádnej nedolíval,bojím se,e je tam jiná kapalina ne Tot.F.LSD. Anebo se stářím oleje barva mění? .Auto je s Dánska,napadlo mne,e pouívají něco jiného...jen nevím co.Poradí snad někdo?Díky.
Tak nevím, co jsi kde kupoval nebo viděl.Ale já kupovala od Totalu a lutou.Moná, e barva lahve je jiná a zkresluje to.
Zdravím na fóru,chci se jen zeptat na barvu oleje v hydraulice.Mám toti v nádobce kapalinu barvy světlého oleje/do luta/.Ale barva Totalu FluideLSD,je do růova,tak nevím jakej olej tam vlastně mám,olej jsem zatím ádnej nedolíval,bojím se,e je tam jiná kapalina ne Tot.F.LSD. Anebo se stářím oleje barva mění?:palec.Auto je s Dánska,napadlo mne,e pouívají něco jiného...jen nevím co.Poradí snad někdo?Díky.:-):-)
Tak nevím, co jsi kde kupoval nebo viděl.Ale já kupovala od Totalu a lutou.Moná, e barva lahve je jiná a zkresluje to.
|
|
11.05.2009 16:14 -
|
660769
|
|
citron
|
Město: Horní Slavkov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 12 |
|
|
Díky za odp.,prodejci lds olej popisují jako oranový, a na plastové flace je dokonce do červena, ale pravda je taková, e olej je světle naloutlý .Olej jsem koupil za 315,-v Mostě /PER-OIL/a dolil 1litr,tak teď počkám jestli se vytratí.Dík
Díky za odp.,prodejci lds olej popisují jako oranový, a na plastové flace je dokonce do červena, ale pravda je taková, e olej je světle naloutlý .Olej jsem koupil za 315,-v Mostě /PER-OIL/a dolil 1litr,tak teď počkám jestli se vytratí.Dík:-))
|
|
27.05.2009 17:47 -
|
661070
|
|
KvětoJBC
|
|
|
v jablonci nad nisou u AUTO DÍLY ČEJKOVI stojí tento olej 270, kč.
citron napsal(a): Díky za odp.,prodejci lds olej popisují jako oranový, a na plastové flace je dokonce do červena, ale pravda je taková, e olej je světle naloutlý .Olej jsem koupil za 315,-v Mostě /PER-OIL/a dolil 1litr,tak teď počkám jestli se vytratí.Dík
v jablonci nad nisou u AUTO DÍLY ČEJKOVI stojí tento olej 270, kč. Díky za odp.,prodejci lds olej popisují jako oranový, a na plastové flace je dokonce do červena, ale pravda je taková, e olej je světle naloutlý .Olej jsem koupil za 315,-v Mostě /PER-OIL/a dolil 1litr,tak teď počkám jestli se vytratí.Dík:-))
|
|
| |
|
|