| | |
23.03.2009 19:34 -
Únik hydraulické kapaliny LDS
|
659606
|
|
milos
|
Město: Králův Dvůr, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 17 |
|
|
Teče mi hydraulická kapalina ze serva. Trubkohadice mám v pořádku, alespoň to tak vypadá. LDS prolíná z kolínka , které je zalisované v servo čerpadle viz foto: .link.
Dá se to nějak opravit ? Třeba utěsnit. Máte někdo s tímto problémem zkuenosti ? Předem díky za rady.
Teče mi hydraulická kapalina ze serva. Trubkohadice mám v pořádku, alespoň to tak vypadá. LDS prolíná z kolínka , které je zalisované v servo čerpadle viz foto: http://www.c5club.cz/showpic.php?cc=84224587&cmain=17050281&oid=155087854
Dá se to nějak opravit ? Třeba utěsnit. Máte někdo s tímto problémem zkuenosti ? Předem díky za rady.
|
|
23.03.2009 19:37 -
Re: Únik hydraulické kapaliny LDS
|
659607
|
|
jumep
|
|
|
nechces cele cerpadlo?
nechces cele cerpadlo?
|
|
23.03.2009 22:42 -
|
659612
|
|
tief
|
|
|
milos napsal(a): Teče mi hydraulická kapalina ze serva. Trubkohadice mám v pořádku, alespoň to tak vypadá. LDS prolíná z kolínka , které je zalisované v servo čerpadle viz foto: .link.
odmastit a epoxid ?
odmastit a epoxid ?
|
|
25.03.2009 23:58 -
|
659673
|
|
milos
|
Město: Králův Dvůr, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 17 |
|
|
jumep napsal(a): nechces cele cerpadlo?
Dík za nabídku. A má na 1.8 16v r.v.2003. Má na sobě tyto čísla : CLIENT : 9436086580 a N ZF : 7617 955 501
A za kolik ?
nechces cele cerpadlo?
Dík za nabídku. A má na 1.8 16v r.v.2003. Má na sobě tyto čísla : CLIENT : 9436086580 a N ZF : 7617 955 501
A za kolik ?
|
|
26.03.2009 07:13 -
|
659675
|
|
tomikm
|
Město: Tabor, Auto: Toyota Auris TS hybrid | Počet příspěvků: 443 |
|
|
.....koukám znovu na milosovu fotku, dle nátrubku je to strana sací.......to jsem ale mantinel. Omlouvám se
.....koukám znovu na milosovu fotku, dle nátrubku je to strana sací.......to jsem ale mantinel:-(. Omlouvám se;-)
|
|
16.04.2009 09:54 -
|
660097
|
|
Zdenál
|
|
|
milos napsal(a): Teče mi hydraulická kapalina ze serva. Trubkohadice mám v pořádku, alespoň to tak vypadá. LDS prolíná z kolínka , které je zalisované v servo čerpadle viz foto: .link.
Kdy jsi měl rozdělané čerpadlo, nepoznačil jsi rozměr gufera a těsnicího krouku? Čeká mě to za chvíli a rád bych to pořídil dopředu..
Dík
Kdy jsi měl rozdělané čerpadlo, nepoznačil jsi rozměr gufera a těsnicího krouku? Čeká mě to za chvíli a rád bych to pořídil dopředu..
Dík
|
|
02.09.2011 19:34 -
|
2411384
|
|
MiroC2001
|
Město: ilina, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Dobrý deň ... mám vežké problémy s únikom LDS v hydraulike, serve, alebo hadiciach. Poradíte mi niekto, kde zohna pouité hadice(trubky)? - lebo nové sú nekresansky drahé, Ď. Miro
Dobrý deň ... mám vežké problémy s únikom LDS v hydraulike, serve, alebo hadiciach. Poradíte mi niekto, kde zohna pouité hadice(trubky)? - lebo nové sú nekresansky drahé, Ď. Miro
|
|
02.09.2011 21:58 -
|
2411423
|
|
MiroC2001
|
Město: ilina, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) | Počet příspěvků: 2 |
|
|
zdenoc5 napsal(a): Najdi si firmu ktora opravuje vysokotlake hadice a zober sebou stare . Prehodia ti koncovky a mas to. Niekde to urobia aj na počkanie. V iline isto taka firma bude. Inač robia to aj v Púchove to ma niakych 50 km
Vďaka za radu, len sa chcem opýta, či s niečim takým má ty, alebo nejaký tvoj známy skúsenos, lebo keď dám raz hadice dole, ... , auto dojazdilo a stretol som sa s názorom, e sa jedná o nejakú "trojhadicu" tri pospájané dokopy a e sa to takto urobi nedá ...
No mono sa predsa len nájde niekto, kto to takto urobil a dodá mi odvahu sa do toho pusti. Ď, Miro
Najdi si firmu ktora opravuje vysokotlake hadice a zober sebou stare . Prehodia ti koncovky a mas to. Niekde to urobia aj na počkanie. V iline isto taka firma bude. Inač robia to aj v Púchove to ma niakych 50 km
Vďaka za radu, len sa chcem opýta, či s niečim takým má ty, alebo nejaký tvoj známy skúsenos, lebo keď dám raz hadice dole, ... , auto dojazdilo a stretol som sa s názorom, e sa jedná o nejakú "trojhadicu" tri pospájané dokopy a e sa to takto urobi nedá ...
No mono sa predsa len nájde niekto, kto to takto urobil a dodá mi odvahu sa do toho pusti. Ď, Miro
|
|
02.09.2011 22:00 -
|
2411425
|
|
jumep
|
|
|
ak mas na mysli tie co su ku guliam, dost tazko sa vytahuju, ale spravit sa daju, da sa to rozpliest, jedny som robil a menil
do serva je to v pohode, akurat odporucam nakupit nove tesnenia
ak mas na mysli tie co su ku guliam, dost tazko sa vytahuju, ale spravit sa daju, da sa to rozpliest, jedny som robil a menil
do serva je to v pohode, akurat odporucam nakupit nove tesnenia
|
|
02.09.2011 22:22 -
|
2411429
|
|
jruze
|
|
|
Akorát je jeden problém: v tlakové hadici k servu je tlumič,který nikdo neumí udělat a starý nevyndá-proto jsou na té hadici zmačklé ty spojky jako na spoji z trubkou.Nevím jak se bude chovat řízení bez toto.Proto jsou ty hadice tak drahé.
Akorát je jeden problém: v tlakové hadici k servu je tlumič,který nikdo neumí udělat a starý nevyndá-proto jsou na té hadici zmačklé ty spojky jako na spoji z trubkou.Nevím jak se bude chovat řízení bez toto.Proto jsou ty hadice tak drahé.
|
|
08.04.2013 17:40 -
|
2564543
|
|
zilovi.km
|
Město: Skalná, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 70 |
|
|
zdravím jetě jsem lds neměnil a chystám se na to ale zdá se mi e mi teče pod zadní nápravou takové prasátko (rozdělovč do koulí) nemohu nikde najít nové, má to vliv i na pérování auta?? auto je takové měkké při nerovnostech vozovky e se zhoupne a skoro krtne o zem, díky za odpovědi
zdravím jetě jsem lds neměnil a chystám se na to ale zdá se mi e mi teče pod zadní nápravou takové prasátko (rozdělovč do koulí) nemohu nikde najít nové, má to vliv i na pérování auta?? auto je takové měkké při nerovnostech vozovky e se zhoupne a skoro krtne o zem, díky za odpovědi
|
|
09.04.2013 06:51 -
|
2564953
|
|
zilovi.km
|
|
|
uprostřed pod zadní nápravou je hliníková kostka v takovém plastovém dráku a ta mi teče, pod jakým názvem jí seenu a za jakou cenu a má to dočinění viz. článek předelí??
uprostřed pod zadní nápravou je hliníková kostka v takovém plastovém dráku a ta mi teče, pod jakým názvem jí seenu a za jakou cenu a má to dočinění viz. článek předelí??
|
|
09.04.2013 14:29 -
|
2565080
|
|
zilovi.km
|
|
|
tak jsem nikde na int. obchodu nenael ani jednu tu přípojku, a má to co dočinění stím boucháním kdy se auto víc zhoupne na nerovnosti vozovky??
tak jsem nikde na int. obchodu nenael ani jednu tu přípojku, a má to co dočinění stím boucháním kdy se auto víc zhoupne na nerovnosti vozovky??
|
|
09.04.2013 14:54 -
|
2565086
|
|
fanda C5
|
Město: Most, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 77 |
|
|
zilovi.km napsal(a): tak jsem nikde na int. obchodu nenael ani jednu tu přípojku, a má to co dočinění stím boucháním kdy se auto víc zhoupne na nerovnosti vozovky??
Takové spel věci se kupují orig. v Citroenu, podle čísel a ne na netu, jetě by to mohl dodat Zdeněk Tobolík z Hulína, je tu někde na něj odkaz, ale taky to bude orig. Zas tolik neetřete a kupte pořádný kus.
Takové spel věci se kupují orig. v Citroenu, podle čísel a ne na netu, jetě by to mohl dodat Zdeněk Tobolík z Hulína, je tu někde na něj odkaz, ale taky to bude orig. Zas tolik neetřete a kupte pořádný kus.:-(
|
|
09.04.2013 19:07 -
|
2565182
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Ono stejně - pokud něco teče - tak to bude v některém vstupu trubičky do kostky a tam je těsnění.
V zásadě by stačilo vyměnit (ale jako samostatný díl ho nevidím) nebo třeba jen dotáhnout.
Ono stejně - pokud něco teče - tak to bude v některém vstupu trubičky do kostky a tam je těsnění.
V zásadě by stačilo vyměnit (ale jako samostatný díl ho nevidím) nebo třeba jen dotáhnout.
|
|
01.05.2013 18:36 -
|
2574328
|
|
jumep
|
|
|
osobne som sa stretol s tym ze manzeta tiekla dovnutra a nie von, prepadom to natekalo do napravy a vyteklalo okolo uchytov tej kocky - co vypadalo ze tece ta kocka
takze to skontroluj a zameraj sa na to
osobne som sa stretol s tym ze manzeta tiekla dovnutra a nie von, prepadom to natekalo do napravy a vyteklalo okolo uchytov tej kocky - co vypadalo ze tece ta kocka
takze to skontroluj a zameraj sa na to
|
|
| |
|
|