| | |
29.11.2013 22:43 -
Re: Polohy Hydractive
|
2641998
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Já si "Polohy hydractive" představuju jako aktivní radovánky v bazénu. A tam teda jdou polohy vechny docela snadno. Nahoře i dole, jen to chce vydret s dechem.
Čtěte rychle, ubytovací důstojník je "gumoactive".
Já si "Polohy hydractive" představuju jako aktivní radovánky v bazénu. A tam teda jdou polohy vechny docela snadno. Nahoře i dole, jen to chce vydret s dechem. :-))
Čtěte rychle, ubytovací důstojník je "gumoactive". ;-)
|
|
22.12.2013 20:39 -
|
2649076
|
|
vasa
|
Město: Osečná, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 78 |
|
|
Řeilo se tu, jestli dávat auto dolů... Já mám opačný problém, při najídění do garáe musím auto zvedat, abych nekrtal podvozkem. Tak mě napadlo: nevadí, kdy ho nechávám ve zvýené nebo dokonce v nejvyí poloze?
Kdy přijdu po pár dnech a otevřu dveře, tak obvykle musí dorovnávat, vdycky je troku pokleslé, ne tedy úplně spadlé na zem, ale kousek jo A ne vdycky, záleí asi i na změně teploty venku...
Co myslíte, je to v pohodě, nebo ho mám po zajetí do garáe zase spoutět do normální polohy?
Řeilo se tu, jestli dávat auto dolů... Já mám opačný problém, při najídění do garáe musím auto zvedat, abych nekrtal podvozkem. Tak mě napadlo: nevadí, kdy ho nechávám ve zvýené nebo dokonce v nejvyí poloze?
Kdy přijdu po pár dnech a otevřu dveře, tak obvykle musí dorovnávat, vdycky je troku pokleslé, ne tedy úplně spadlé na zem, ale kousek jo :nevim A ne vdycky, záleí asi i na změně teploty venku...
Co myslíte, je to v pohodě, nebo ho mám po zajetí do garáe zase spoutět do normální polohy?
|
|
22.12.2013 20:52 -
|
2649098
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
mám to přesně taky tak, kdy opomenu zvednout, tak mi vzadu drbne zásuvka na přívěs o dlabu... nechávám, třeba celý víkend a po výjezdu se prostě nestarám, samo klesne, take něře a taky mi to zabzučí po otevření a pak jetě po nasednutí...
mám to přesně taky tak, kdy opomenu zvednout, tak mi vzadu drbne zásuvka na přívěs o dlabu... nechávám, třeba celý víkend a po výjezdu se prostě nestarám, samo klesne, take něře a taky mi to zabzučí po otevření a pak jetě po nasednutí...
|
|
22.12.2013 20:59 -
|
2649100
|
|
jumep
|
|
|
je to uplne normalne a zjavne si malo cital
1. auto aj 3 tyzdne nechavam vo vrchnej polohe v garazi, nicomu to nevadi
2. auto je poklesnute preto, ze gule po jazde boli zohriate aj dusik v nich a teda tam bol teoreticky vyssi tlak, po ochladnuti sa tento zmensil a auto tym pokleslo, po zobudeni (odomknuti) sa teda dorovna
ak do auta vojdes ked bude studene a zamknes ho potom, uz sa na dalsi den nedorovna, jedine ak by ti uchadzal tlak, pokial ale ani po tyzdni nesedi na zemi, tak to vobec neries
a ps. skor je lepsie ho nechat vo vyssej polohe ako ho dat dole a pri vychadzani zdvihat
je to uplne normalne a zjavne si malo cital
2. auto je poklesnute preto, ze gule po jazde boli zohriate aj dusik v nich a teda tam bol teoreticky vyssi tlak, po ochladnuti sa tento zmensil a auto tym pokleslo, po zobudeni (odomknuti) sa teda dorovna
ak do auta vojdes ked bude studene a zamknes ho potom, uz sa na dalsi den nedorovna, jedine ak by ti uchadzal tlak, pokial ale ani po tyzdni nesedi na zemi, tak to vobec neries
a ps. skor je lepsie ho nechat vo vyssej polohe ako ho dat dole a pri vychadzani zdvihat
|
|
22.12.2013 21:18 -
|
2649114
|
|
jruze
|
|
|
jumep napsal(a): je to uplne normalne a zjavne si malo cital
No s tou horní (nejvyí) polohou bych to nepřeháněl - v té poloze je to přetlakované a pro ty membrány to asi není to nej,zvýena podle mne stejná jako provozní - to je podle mne OK. Jinak souhlas - pustí dolů prakticky odtlakuje a čerpadlo točí jak o závod ne se zvedne
No s tou horní (nejvyí) polohou bych to nepřeháněl - v té poloze je to přetlakované a pro ty membrány to asi není to nej,zvýena podle mne stejná jako provozní - to je podle mne OK. Jinak souhlas - pustí dolů prakticky odtlakuje a čerpadlo točí jak o závod ne se zvedne;-)
|
|
22.12.2013 23:17 -
|
2649176
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
Podža mňa to nieje dobré ani pre silentbloky na prednej náprave. Tá najvyia poloha.
Podža mňa to nieje dobré ani pre silentbloky na prednej náprave. Tá najvyia poloha.
|
|
06.01.2014 20:52 -
|
2654486
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
parkujem nosom auta dole kopcom, co ma prekvapilo bolo ze pri vypnuti motora
klesol zadok skoro uplne dole a pri vypnuti klucom sa zdvihol predok. [na rovine vzdy klesne dole ] .
parkujem nosom auta dole kopcom, co ma prekvapilo bolo ze pri vypnuti motora
klesol zadok skoro uplne dole a pri vypnuti klucom sa zdvihol predok. [na rovine vzdy klesne dole ] .
|
|
17.06.2014 20:54 -
|
2706357
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
ozivim temu, vyhovuje mi parkovat v hornej polohe. je s tym nejaky problem, namaham nieco ked auto odstavim v hornej polohe aj na par dni, dik za fundovane odpovede, aha uz som zbadal, odpovede , tak nicomu to nevadi, ale asi to nebudem prehanat
ozivim temu, vyhovuje mi parkovat v hornej polohe. je s tym nejaky problem, namaham nieco ked auto odstavim v hornej polohe aj na par dni, dik za fundovane odpovede, aha uz som zbadal, odpovede , tak nicomu to nevadi, ale asi to nebudem prehanat
|
|
18.06.2014 08:11 -
|
2706458
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
Nenamahas nic..aspon obcas premae piestnice
Nenamahas nic..aspon obcas premae piestnice ;-)
|
|
18.06.2014 09:17 -
|
2706472
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Pístnice by promazal, kdyby dával auto dolů. Takhle je spí vystavuje vzduchu s moností zrezivění v případě slaný zimy. Řekl bych e zvednout teda ano, k tomu to je určený, ale nechávat zaparkovaný zvednutý bych nedělal. I kvůli přístupu zlodějů pod auto.
Pístnice by promazal, kdyby dával auto dolů. Takhle je spí vystavuje vzduchu s moností zrezivění v případě slaný zimy. Řekl bych e zvednout teda ano, k tomu to je určený, ale nechávat zaparkovaný zvednutý bych nedělal. I kvůli přístupu zlodějů pod auto.
|
|
18.06.2014 09:46 -
|
2706496
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
C5 III si při vypnutí motoru dost kecne dolů zejména předek. Říkají tomu parkovací poloha. Asi to nevymysleli pro srandu - zřejmě je z nějakého důvodu při parkování dobré mít auto níe, u C5 III tedy jetě níe ne je normální jízdní poloha.
C5 III si při vypnutí motoru dost kecne dolů zejména předek. Říkají tomu parkovací poloha. Asi to nevymysleli pro srandu - zřejmě je z nějakého důvodu při parkování dobré mít auto níe, u C5 III tedy jetě níe ne je normální jízdní poloha.
|
|
18.06.2014 11:11 -
|
2706546
|
|
jruze
|
|
|
V horní poloze namáhá víc membrány(alespoň podle mne) auto nepéruje tudí musí být membrány hodně prohnuté , v dolní odtlakované poloze je odlehčí
V horní poloze namáhá víc membrány(alespoň podle mne) auto nepéruje tudí musí být membrány hodně prohnuté , v dolní odtlakované poloze je odlehčí;-)
|
|
12.07.2014 22:38 -
|
2714795
|
|
jumep
|
|
|
parkovacia poloha je tam len pre "komfort" vystupovania
inak osobne kludne nechavam auto v akejkolvek polohe a zatial som nikdy nemal problem (okrem toho ked bolo extra dlho v hornej polohe na dvihaku, vedeli predne piestnice ostat vysiet na c5 1 a 2)
parkovacia poloha je tam len pre "komfort" vystupovania
inak osobne kludne nechavam auto v akejkolvek polohe a zatial som nikdy nemal problem (okrem toho ked bolo extra dlho v hornej polohe na dvihaku, vedeli predne piestnice ostat vysiet na c5 1 a 2)
|
|
22.09.2014 21:47 -
|
2735785
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Objevilo se u nás pár případů krádee katu a fapu,má otázka zní,kdy budu nechávat auto v nejnií poloze 10 hodin a více kadý den na parkoviti,zadělám si na nějaký problém? Co na to čerpadlo po nastartování,přeci jenom se začíná pomalu ochlazovat,nato pak přes zimu.
Objevilo se u nás pár případů krádee katu a fapu,má otázka zní,kdy budu nechávat auto v nejnií poloze 10 hodin a více kadý den na parkoviti,zadělám si na nějaký problém? Co na to čerpadlo po nastartování,přeci jenom se začíná pomalu ochlazovat,nato pak přes zimu. :nevim
|
|
22.09.2014 23:33 -
|
2735879
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
jruze napsal(a): Větinou se hydrauliky bojí - proto jdou po C8,picasech,C4 atd.. cvakni COčkem na přední rouru kulatinu a můe být v klidu - řeou to řezačkou na roury a ta je jim k prdu kdy je tam takováto překáka
Dobrej nápad s tou kulatinou,stejně se divim jak se tam vejdou,vejít se pod auto a jetě manipulovat s tou řezačkou,musi jednou rukou nasadit,druhou při otáčení utahovat,to je snad práce pro hubené děti.
Dobrej nápad s tou kulatinou,stejně se divim jak se tam vejdou,vejít se pod auto a jetě manipulovat s tou řezačkou,musi jednou rukou nasadit,druhou při otáčení utahovat,to je snad práce pro hubené děti.
|
|
23.09.2014 10:47 -
|
2736002
|
|
jumep
|
|
|
ked si tam das hever a dvihnes to tak tam vbehne uplne v pohode, smolu maju pri 1.6 (asi prva vyhoda 1.6 a toho spraseneho fapu v motorovom priestore co vidim )
kazdopadne tuto otazku tu uz niekto daval, osobne si myslim ze sa nic moc nestane ak ho nechas lezat dole, akurat pri odjazde sa budes zdrzovat
kazdopane X7 a C6 po zhasnuti kluca automaticky klesnu o kusok nizsie (neviem ci vsetky X7) a po zapnuti kluca sa zasa dvihnu do jazdnej polohy, cize ked to budes robit rucne ty a uplne dole, myslim ze nic sa nestane, maximalne mozno o nieco skor sa zoderu uhliky v BHI
ked si tam das hever a dvihnes to tak tam vbehne uplne v pohode, smolu maju pri 1.6 (asi prva vyhoda 1.6 a toho spraseneho fapu v motorovom priestore co vidim :D )
kazdopadne tuto otazku tu uz niekto daval, osobne si myslim ze sa nic moc nestane ak ho nechas lezat dole, akurat pri odjazde sa budes zdrzovat
kazdopane X7 a C6 po zhasnuti kluca automaticky klesnu o kusok nizsie (neviem ci vsetky X7) a po zapnuti kluca sa zasa dvihnu do jazdnej polohy, cize ked to budes robit rucne ty a uplne dole, myslim ze nic sa nestane, maximalne mozno o nieco skor sa zoderu uhliky v BHI
|
|
| |
|
|