| | |
02.03.2021 15:48 -
Re: Polohy Hydractive
|
3302413
|
|
autocross
|
Město: Bystřice , Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Break | Počet příspěvků: 82 |
|
|
Přátelé, auto se mi zvedá samo od sebe do nejvyí polohy. I kdy odpojím ovladač. Čím to? C5 I 2.2HDi 2002
Přátelé, auto se mi zvedá samo od sebe do nejvyí polohy. I kdy odpojím ovladač. Čím to? C5 I 2.2HDi 2002
|
|
02.03.2021 17:08 -
|
3302426
|
|
autocross
|
|
|
Nepředcházelo tomu nic. Na displeji se to zobrazí, jak kdybych to tlačítko mačkal a kdy se tomu nechce, tak to tlačítkem dolů nedostanu. Diag bez chyb.
Nepředcházelo tomu nic. Na displeji se to zobrazí, jak kdybych to tlačítko mačkal a kdy se tomu nechce, tak to tlačítkem dolů nedostanu. Diag bez chyb.
|
|
02.03.2021 21:03 -
|
3302450
|
|
autocross
|
|
|
jruze: ono se to chová, jako kdybych tomu pořád dával povel nahoru i symbol na displeji to zobrazí. Při překročení rychlosti se to chová jak má, ale jakmile zpomalím, jde to zase nahoru.
jruze: ono se to chová, jako kdybych tomu pořád dával povel nahoru i symbol na displeji to zobrazí. Při překročení rychlosti se to chová jak má, ale jakmile zpomalím, jde to zase nahoru.
|
|
03.03.2021 09:43 -
|
3302493
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1299 |
|
|
autocross napsal(a): jruze: ono se to chová, jako kdybych tomu pořád dával povel nahoru i symbol na displeji to zobrazí. Při překročení rychlosti se to chová jak má, ale jakmile zpomalím, jde to zase nahoru.
Měl sem tu něco podobného, opačného. Auto stále padalo dolu kdy zastavilo, kdy jelo zvedlo se do polohy, stačilo zastavit na kiovatce a padlo. Bylo celé rozdrbané od předelých odorníků .... Proletoval sem studeňáky na tlačítkách a opravil rozpadenej a málo zasunutej konektor do BHI ... a ono to začlo fungovat jak má.
Mrkni na to tlačítko, proletuj kontakty. Mohla by být uloená poslední poloha ovládání na MAX a pak tlačítko přestalo fungovat. Ale proto e je v podmínka pro jízdu na výku, samo si auto sjede kdy dosáhne rychlost.
Měl sem tu něco podobného, opačného. Auto stále padalo dolu kdy zastavilo, kdy jelo zvedlo se do polohy, stačilo zastavit na kiovatce a padlo. Bylo celé rozdrbané od předelých odorníků .... Proletoval sem studeňáky na tlačítkách a opravil rozpadenej a málo zasunutej konektor do BHI ... a ono to začlo fungovat jak má.
Mrkni na to tlačítko, proletuj kontakty. Mohla by být uloená poslední poloha ovládání na MAX a pak tlačítko přestalo fungovat. Ale proto e je v podmínka pro jízdu na výku, samo si auto sjede kdy dosáhne rychlost.
|
|
03.03.2021 12:35 -
|
3302500
|
|
jruze
|
|
|
Já mám zase jiný problém : auto funguje jak má jde do vech poloh , dorovnává jak má - po téhle stránce ve OK akorád nikdy nevím v jaké je poloze (pokud se nepodívám) na displeji (RT5) při změně polohy nahlásí e je v minimální i přesto e polohu změní tak jak má jen ji nedokáe zobrazit v diagnostice bez chyby,měřené hodnoty vpořádku (sice vím v kde je chyba ale zatím jsem to neřeil - v jízdě to ničemu nevadí , nízkou polohu to za jízdy nehlásí , nesnaí se to nějak regulovat jen kdy dám povel na zvíení-sníení polohy a to i za jízdy nahlásí e je v nejníí poloze.( nikdo s hydrou nic nedělal jen jsem vyměnil komplet vechny čtyři dveře (dveřma a elektronikou v nich to není - jedná se o C5 II mé biturbo ) je to malá hádanka pro zdejí odborníky
Já mám zase jiný problém : auto funguje jak má jde do vech poloh , dorovnává jak má - po téhle stránce ve OK akorád nikdy nevím v jaké je poloze (pokud se nepodívám) na displeji (RT5) při změně polohy nahlásí e je v minimální i přesto e polohu změní tak jak má jen ji nedokáe zobrazit ;-) v diagnostice bez chyby,měřené hodnoty vpořádku ;-) (sice vím v kde je chyba ale zatím jsem to neřeil - v jízdě to ničemu nevadí , nízkou polohu to za jízdy nehlásí , nesnaí se to nějak regulovat jen kdy dám povel na zvíení-sníení polohy a to i za jízdy nahlásí e je v nejníí poloze.( nikdo s hydrou nic nedělal jen jsem vyměnil komplet vechny čtyři dveře (dveřma a elektronikou v nich to není - jedná se o C5 II mé biturbo ) je to malá hádanka pro zdejí odborníky :-)
|
|
03.03.2021 14:19 -
|
3302503
|
|
autocross
|
|
|
PATaMAT: to tlačítko bylo první po čem jsem el, ale ono funguje. Kdy se tomu zrovna samo od sebe nechce nahoru, tak to i poslouchá. Ale nastartuju auto v jízdní poloze a i kdy ovladač odpojím, tak to po nějaké době vyleze nahoru. Kouknu na ten konektor u BHI
PATaMAT: to tlačítko bylo první po čem jsem el, ale ono funguje. Kdy se tomu zrovna samo od sebe nechce nahoru, tak to i poslouchá. Ale nastartuju auto v jízdní poloze a i kdy ovladač odpojím, tak to po nějaké době vyleze nahoru. Kouknu na ten konektor u BHI
|
|
04.03.2021 15:31 -
|
3302556
|
|
autocross
|
|
|
Tak konektor u BHI v pořádku. Teď u mi to nejde dolů vůbec. Chová se to, jako by pořád někdo mačkal ipku nahoru, ale i kdy ten ovladač odpojím. Na diag je poloha -Horní
Tak konektor u BHI v pořádku. Teď u mi to nejde dolů vůbec. Chová se to, jako by pořád někdo mačkal ipku nahoru, ale i kdy ten ovladač odpojím. Na diag je poloha -Horní
|
|
04.03.2021 16:52 -
|
3302560
|
|
jumep
|
|
|
tlacitko ide do tachometra a z toho ide udaj dalej
skus odpojit tacho ci to bude robit
tlacitko ide do tachometra a z toho ide udaj dalej
skus odpojit tacho ci to bude robit
|
|
04.03.2021 18:45 -
|
3302577
|
|
autocross
|
|
|
jumep: díky, to zítra vyzkouím, sice to nejspí zůstane nahoře, ale na displeji by se to nemuselo zobrazovat jako neustálý stisk tlačítka
jumep: díky, to zítra vyzkouím, sice to nejspí zůstane nahoře, ale na displeji by se to nemuselo zobrazovat jako neustálý stisk tlačítka
|
|
04.03.2021 18:58 -
|
3302579
|
|
jumep
|
|
|
a prekrocenim 40 to zliezt do normalu a nevyliezt
a prekrocenim 40 to zliezt do normalu a nevyliezt
|
|
04.03.2021 19:04 -
|
3302580
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1299 |
|
|
A nemá teda problém na kabelái od tlačítka někde cvaklej, e se to propoji jako na max ...
A nemá teda problém na kabelái od tlačítka někde cvaklej, e se to propoji jako na max ...
|
|
04.03.2021 20:20 -
|
3302587
|
|
autocross
|
|
|
jumep: zkusím, jestli to teda sleze bez toho tachometru
PATaMAT: je to moný, ale můe se to vůbec stát, samo od sebe?
jumep: zkusím, jestli to teda sleze bez toho tachometru
PATaMAT: je to moný, ale můe se to vůbec stát, samo od sebe?
|
|
04.03.2021 21:51 -
|
3302604
|
|
autocross
|
|
|
Já bych klidně přijel, ale jinej okres. Je to holocaust
Já bych klidně přijel, ale jinej okres. Je to holocaust
|
|
04.03.2021 22:31 -
|
3302619
|
|
autocross
|
|
|
Tak to by lo
Tak to by lo
|
|
05.03.2021 17:33 -
|
3302684
|
|
autocross
|
|
|
Tak bez budíků se to nezvedá
Tak bez budíků se to nezvedá
|
|
06.03.2021 16:03 -
|
3302825
|
|
jruze
|
|
|
Mně asi nikdo stejně neodpoví tak u mne je problém v navy - kdy zapojím jinou tak je ve vpořadku - ve ukazuje jak má - ale jakmile tam vrátím tuto ( na kterou to fungovalo bezproblémů - byla tam minimálně rok) tak se tento problém vratí - problém vznikl také sám odsebe ani by stou navy někdo něco dělal 🤔 někdo nějaké vysvětlení?
Mně asi nikdo stejně neodpoví tak u mne je problém v navy - kdy zapojím jinou tak je ve vpořadku - ve ukazuje jak má - ale jakmile tam vrátím tuto ( na kterou to fungovalo bezproblémů - byla tam minimálně rok) tak se tento problém vratí - problém vznikl také sám odsebe ani by stou navy někdo něco dělal 🤔 někdo nějaké vysvětlení?
|
|
| |
|
|