01.02.2022 18:11 -
Hydraulika zadní nápravy / C5 I, II
|
3333202
|
|
mamutik
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 24 |
|
|
Ahoj. Chtěl jsem v servisu vyměnit loiska uloení zadní nápravy u mé C5 I, r.v.2005 a poradili mi, e bude dobré vyměnit i zrezlý válec hydraulického pérování (pravý- kat.číslo 527271). Akorát se prý u nevyrábí a mám si ho sehnat někde na vrakáči. Nevíte někdo o nějakém spolehlivém zdroji na takové díly, popř. můe někdo nabídnout? Dík.
Ahoj. Chtěl jsem v servisu vyměnit loiska uloení zadní nápravy u mé C5 I, r.v.2005 a poradili mi, e bude dobré vyměnit i zrezlý válec hydraulického pérování (pravý- kat.číslo 527271). Akorát se prý u nevyrábí a mám si ho sehnat někde na vrakáči. Nevíte někdo o nějakém spolehlivém zdroji na takové díly, popř. můe někdo nabídnout? Dík.
|
|
02.02.2022 08:34 -
Re: Hydraulika zadní nápravy / C5 I, II
|
3333208
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1299 |
|
|
mamutik napsal(a): Ahoj. Chtěl jsem v servisu vyměnit loiska uloení zadní nápravy u mé C5 I, r.v.2005 a poradili mi, e bude dobré vyměnit i zrezlý válec hydraulického pérování (pravý- kat.číslo 527271). Akorát se prý u nevyrábí a mám si ho sehnat někde na vrakáči. Nevíte někdo o nějakém spolehlivém zdroji na takové díly, popř. můe někdo nabídnout? Dík.
Ty pístnice jdou na 99% opravit. Nejsou nikde k dostání, proto e kadej to hned měni anikdo to neopravuje...
Já to repasuji, není problém poslat tu tvoji a obratem ti jde z5 opravená. Moná tu mám i na výměnu, e bych poslal napřed opravenou a tu starou by si a pak poslal ty.
Ty pístnice jdou na 99% opravit. Nejsou nikde k dostání, proto e kadej to hned měni anikdo to neopravuje...
Já to repasuji, není problém poslat tu tvoji a obratem ti jde z5 opravená. Moná tu mám i na výměnu, e bych poslal napřed opravenou a tu starou by si a pak poslal ty.
|
|
05.02.2022 10:39 -
Re: Hydraulika zadní nápravy / C5 I, II
|
3333499
|
|
jruze
|
|
|
Hydraulika začíná být problém - u se nedá skoro nic objednat 🤔 skoro ve NFP a i to co jakoby jde při pokusu = zrueno bez náhrady ( třeba tlak. trubka k servu na X7 biturbo ) take asi auto na vyhození = prostě nikde neeeee
Hydraulika začíná být problém - u se nedá skoro nic objednat 🤔 skoro ve NFP a i to co jakoby jde při pokusu = zrueno bez náhrady ( třeba tlak. trubka k servu na X7 biturbo ) take asi auto na vyhození = prostě nikde neeeee :-((((
|
|
| |