| | |
12.02.2020 15:57 -
Auto nepřirozeně houpe
|
3258927
|
|
buki
|
Město: Kolín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 22 |
|
|
Zadek rukou hodně propruí a houpe se, předek je normálně tuhý. Jízda přes nerovnosti jako jeptika v četníkovi. Jinak se dá zvednout a sníit normálně. Ve dělá jak má, jen to ukrutné houpání.
Nic nebouchá a nekřupe. Na dorazy taky nejde. Prosím čím by to mohlo být.Děkuji
Zadek rukou hodně propruí a houpe se, předek je normálně tuhý. Jízda přes nerovnosti jako jeptika v četníkovi. Jinak se dá zvednout a sníit normálně. Ve dělá jak má, jen to ukrutné houpání.
Nic nebouchá a nekřupe. Na dorazy taky nejde. Prosím čím by to mohlo být.Děkuji
|
|
12.02.2020 16:30 -
Re: Auto nepřirozeně houpe
|
3258938
|
|
buki
|
|
|
Pozoruji to tak měsíc. Nic s tím nebylo děláno. Jen mi čas od času začne stříkat okolo těsnění přední pravé koule. Vyměním těsnění a zase je třičtvrtě roku pokoj, ne to zase začne u té samé téci.
Pozoruji to tak měsíc. Nic s tím nebylo děláno. Jen mi čas od času začne stříkat okolo těsnění přední pravé koule. Vyměním těsnění a zase je třičtvrtě roku pokoj, ne to zase začne u té samé téci.
|
|
12.02.2020 17:25 -
|
3258956
|
|
jumep
|
|
|
ludia si velmi vela krat zlu gulu mylia s tym ze je to prilis makke a hupave, ono je to prave tvrde a jedine co pruzi je pneumatika
ludia si velmi vela krat zlu gulu mylia s tym ze je to prilis makke a hupave, ono je to prave tvrde a jedine co pruzi je pneumatika
|
|
12.02.2020 17:32 -
|
3258959
|
|
buki
|
|
|
Ta koule mi začne téct a po - jak jsem psal 3/4 roce. Take namontováno OK. Koule KO - tvrdé auto, to dávno vím. Právě proto mě to zaráí, e se moc houpu. Mám C5 ji nějaký rok a tak vím jak se má chovat a jak se doposud auto chovalo. Proto mě tento nynějí stav překvapil. Jako kdy přejedete zvlněnou silnici nebo koleje normálním autem bez tlumiče a jen makají pruiny.
Ta koule mi začne téct a po - jak jsem psal 3/4 roce. Take namontováno OK. Koule KO - tvrdé auto, to dávno vím. Právě proto mě to zaráí, e se moc houpu. Mám C5 ji nějaký rok a tak vím jak se má chovat a jak se doposud auto chovalo. Proto mě tento nynějí stav překvapil. Jako kdy přejedete zvlněnou silnici nebo koleje normálním autem bez tlumiče a jen makají pruiny.
|
|
12.02.2020 17:57 -
|
3258961
|
|
buki
|
|
|
To jo. To mi přijde jako kdy koule je natvrdo, nepropruí a vekerý tlak se "dere" vude. Ale auto pruí normálně. Teda doposud ne začalo houpat. Taky jsem jel ulicí s částečně vyteklou kapalinou a to byla houpačka. Proti tomu nynějí houpání nic není.
To jo. To mi přijde jako kdy koule je natvrdo, nepropruí a vekerý tlak se "dere" vude. Ale auto pruí normálně. Teda doposud ne začalo houpat. Taky jsem jel ulicí s částečně vyteklou kapalinou a to byla houpačka. Proti tomu nynějí houpání nic není.
|
|
13.02.2020 14:52 -
|
3259084
|
|
Henry
|
|
|
to: buki
A přijde na to co to dělá, tak mě napi - já si to udělám taky - moc by se mě to líbilo
P.S. Při výměně toho těsnění se ti tam nedostal vzduch??? Potom by jsi měl vzduchový podvozek a ne hydraulický.
to: buki
A přijde na to co to dělá, tak mě napi - já si to udělám taky - moc by se mě to líbilo:-))))
P.S. Při výměně toho těsnění se ti tam nedostal vzduch??? Potom by jsi měl vzduchový podvozek a ne hydraulický.:palec
|
|
13.02.2020 17:30 -
|
3259087
|
|
del42sa
|
Město: Praha, Auto: | Počet příspěvků: 441 |
|
|
PATaMAT napsal(a): patně to chápe, a spousta lidí to patně popisuje, říká, e to auto straně "houpe" a ono vlastně skáče - rychlé krátké hupy pouze na pneumatikách při KO koulích. Je to velmi časté nedorozumění a naprosto běný mylný popis situace.
já to z jeho popisu taky pochopil, e předek je normal ( tedy o.k. ) a jen zadek mu hrozně houpe a je a příli měkký. Pokud tím svým popisem myslel, e je předek tvrdý jako kámen (auto poskakuje) a zadek je v pohodě, tak to asi popsal dost neikovně
já to z jeho popisu taky pochopil, e předek je normal ( tedy o.k. ) a jen zadek mu hrozně houpe a je a příli měkký. Pokud tím svým popisem myslel, e je předek tvrdý jako kámen (auto poskakuje) a zadek je v pohodě, tak to asi popsal dost neikovně ;-)
|
|
14.02.2020 21:24 -
|
3259186
|
|
STRUCTOR
|
Město: Praha 8, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 88 |
|
|
mno...a pokud by jsi chtěl koule na pokusy jak je obměkčit....mam jedny v garái, jsou ok, ale jen pro jistotu jsem koupil nové....take ty původní..jsou free
mno...a pokud by jsi chtěl koule na pokusy jak je obměkčit....mam jedny v garái, jsou ok, ale jen pro jistotu jsem koupil nové....take ty původní..jsou free
|
|
| |
|
|