02.07.2017 00:41 -
Při vyích rychlostech klepe volant
|
3079354
|
|
Honza80kw
|
Město: Petřvald, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive Break | Počet příspěvků: 120 |
|
|
Ahoj, mám mení problém s klepáním volantu v rychlosti zhruba cca od 90-100km/h kdy stále přidávám. Měnil jsem čepy, silenbloky, kola mám vyváené. Jene kola jsou trochu do iatého tvaru, můe to být tím ? Auto jakoby nadskakuje, ale neujídí do strany. Díky za rady a tipy
Ahoj, mám mení problém s klepáním volantu v rychlosti zhruba cca od 90-100km/h kdy stále přidávám. Měnil jsem čepy, silenbloky, kola mám vyváené. Jene kola jsou trochu do iatého tvaru, můe to být tím ? Auto jakoby nadskakuje, ale neujídí do strany. Díky za rady a tipy
|
|
02.07.2017 08:12 -
Re: Při vyích rychlostech klepe volant
|
3079376
|
|
gtv8
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 73 |
|
|
Ano, odpovědě jsi si sám. Kolo je od slova kulatý. Jinak by se ta vec jmenovala io. Zajímalo by mne jak se mu v pneuservisu na to tvaří vyvaovačka.........
Ano, odpovědě jsi si sám. Kolo je od slova kulatý. Jinak by se ta vec jmenovala io. Zajímalo by mne jak se mu v pneuservisu na to tvaří vyvaovačka.........
|
|
24.02.2019 17:09 -
Re: Při vyích rychlostech klepe volant
|
3209002
|
|
LukoLVG
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 227 |
|
|
Aktuálne rieim podobnú vec-trasenie volantu.
Jemne trasie volant nad 120km/h ked sa chytí poriadne je to OK, ked ho pustim vidno ako sa jemne chveje. Začina to vadit nad 140km/h.
Robi to aj na letnych aj na zimny aj na cerstvo prevazenych kolesach, cize toto to nebude.
Kotuce a dosky su nove, brzdice su nove. Vsimol som si ze spolujazdcove koleso sa jemne sucha o brzdic. Po jazde na dialnici je kotuc teply pricom na druhej strane je zimny.
Na co sa zameriat?
Mate niekto takuto skusenost? Ist po lozisku alebo je skor naboj krivy...?
Mam dojem ako keby v jednom mieste sa kotuc zadrhaval viac...
Aktuálne rieim podobnú vec-trasenie volantu.
Jemne trasie volant nad 120km/h ked sa chytí poriadne je to OK, ked ho pustim vidno ako sa jemne chveje. Začina to vadit nad 140km/h.
Robi to aj na letnych aj na zimny aj na cerstvo prevazenych kolesach, cize toto to nebude.
Kotuce a dosky su nove, brzdice su nove. Vsimol som si ze spolujazdcove koleso sa jemne sucha o brzdic. Po jazde na dialnici je kotuc teply pricom na druhej strane je zimny.
Na co sa zameriat?
Mate niekto takuto skusenost? Ist po lozisku alebo je skor naboj krivy...?
Mam dojem ako keby v jednom mieste sa kotuc zadrhaval viac...:nevim
|
|
| |