| | |
13.02.2017 16:56 -
Změna výky podvozku
|
3039388
|
|
sustaka.z
|
Město: Kvasice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 7 |
|
|
Nefunguje tlačítko na změnu výky podvozku. Po zmáčknutí nereaguje na displeji taky nic neukazuje. Auto jsem ji s touhle závadou koupil. Nevíte někdo kde by mohl být problém. Děkuji.
Nefunguje tlačítko na změnu výky podvozku. Po zmáčknutí nereaguje na displeji taky nic neukazuje. Auto jsem ji s touhle závadou koupil. Nevíte někdo kde by mohl být problém. Děkuji.
|
|
13.02.2017 18:36 -
Re: Změna výky podvozku
|
3039427
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
A svítí ty tlačítka? - vyloupni je a koukni, jestli jsou vůbec připojený..
A svítí ty tlačítka? - vyloupni je a koukni, jestli jsou vůbec připojený.. ;-)
|
|
13.02.2017 18:53 -
|
3039429
|
|
sustaka.z
|
|
|
Tlačítko svítí a připojené je. Korektory provozní výku udrují. Chci vyměnit LDS,ale auto nejde spustit dolů a nejdou ani horní polohy.
Tlačítko svítí a připojené je. Korektory provozní výku udrují. Chci vyměnit LDS,ale auto nejde spustit dolů a nejdou ani horní polohy.
|
|
13.02.2017 19:18 -
|
3039440
|
|
sustaka.z
|
|
|
Mám verzi bez sportu. Tlačítko jsem vyměnit zkouel. Zkusím jak bude čas zajet na diagnostiku jestli něco ukáe.
Mám verzi bez sportu. Tlačítko jsem vyměnit zkouel. Zkusím jak bude čas zajet na diagnostiku jestli něco ukáe.
|
|
13.02.2017 21:09 -
|
3039482
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
ja som mal v tom tlačítko studený spoj. preletoval som a bolo to ok.
ja som mal v tom tlačítko studený spoj. preletoval som a bolo to ok.
|
|
13.02.2017 21:17 -
|
3039505
|
|
sustaka.z
|
|
|
To tlačítko co jsem zkouel bylo s tlačítkem sport a já mám bez tlačítka sport. Konektor do něj pasoval. Tak se na to taky jetě podívám.
To tlačítko co jsem zkouel bylo s tlačítkem sport a já mám bez tlačítka sport. Konektor do něj pasoval. Tak se na to taky jetě podívám.
|
|
28.02.2017 18:13 -
|
3045086
|
|
sustaka.z
|
|
|
Zkouel jsem dát druhé tlačítko co jsem si půjčil od kamaráda a nelo to taky. Nefungují mi ani tlačítka co jsou vedle rádia na zamknutí auta a osvětlení. Nemůe to mít nějakou souvislost,e by byl třeba vysunutý konektor? Nevíte někdo kam vede kabela od těchto tlačítek?
Zkouel jsem dát druhé tlačítko co jsem si půjčil od kamaráda a nelo to taky. Nefungují mi ani tlačítka co jsou vedle rádia na zamknutí auta a osvětlení. Nemůe to mít nějakou souvislost,e by byl třeba vysunutý konektor? Nevíte někdo kam vede kabela od těchto tlačítek?
|
|
28.02.2017 18:58 -
|
3045092
|
|
jumep
|
|
|
do tachometra
teda tlacitka na ovladanie vysky idu do tachometra, tie ostatne som nepozeral
do tachometra
teda tlacitka na ovladanie vysky idu do tachometra, tie ostatne som nepozeral
|
|
28.02.2017 22:10 -
|
3045151
|
|
sustaka.z
|
|
|
Myslí do přístrojovky? Tam je jeden konektor a ten je v pořádku zapojený. Myslel jsem ze by to mělo vést někde do řídící jednotky.
Myslí do přístrojovky? Tam je jeden konektor a ten je v pořádku zapojený. Myslel jsem ze by to mělo vést někde do řídící jednotky.
|
|
28.02.2017 22:12 -
|
3045152
|
|
jumep
|
|
|
ano, budik je riadiaca jednotka
ano, budik je riadiaca jednotka
|
|
04.03.2017 07:46 -
|
3046241
|
|
sustaka.z
|
|
|
Zkouel jsem přehodit přístrojovku z kamarádova auta a tlačítko ovládání pořád nefunkční. Navíc jsem kamarádovi tím přehozením přístrojovek udělal trochu problém protoe ta jeho si načetla najeté km z mého auta a kdy jsem mu ji nasadil zpět tak má teď na tachometru najeto o 75000km víc ne měl před tím.
Zkouel jsem přehodit přístrojovku z kamarádova auta a tlačítko ovládání pořád nefunkční. Navíc jsem kamarádovi tím přehozením přístrojovek udělal trochu problém protoe ta jeho si načetla najeté km z mého auta a kdy jsem mu ji nasadil zpět tak má teď na tachometru najeto o 75000km víc ne měl před tím.
|
|
04.03.2017 07:51 -
|
3046242
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
chudak kamarad..problem v budiku jsem nikdy nevidel...problem budes mit v kabelazi nebo tlacitku
z budiku to uz jde po komfortni CAN do BSI a z nej po CAN do do BHI,takze pokud ti funguje na BHI vse jak mas bude problem v kabelazi ,nebo v samotnem BHI nebo tak v nekterem snimaci,muze byt vydne i BSI (nic neobvykleho)
bude lepsi zajet k nekomu kdo ma ori diagnostiku a vi co ma delat a koune se ti nato
chudak kamarad..problem v budiku jsem nikdy nevidel...problem budes mit v kabelazi nebo tlacitku
z budiku to uz jde po komfortni CAN do BSI a z nej po CAN do do BHI,takze pokud ti funguje na BHI vse jak mas bude problem v kabelazi ,nebo v samotnem BHI nebo tak v nekterem snimaci,muze byt vydne i BSI (nic neobvykleho)
bude lepsi zajet k nekomu kdo ma ori diagnostiku a vi co ma delat a koune se ti nato
|
|
04.03.2017 09:36 -
|
3046278
|
|
Eattheday
|
Město: Ceska Lipa, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 49 |
|
|
Ty kilometry jsou dobrý no 😂😂 mě teď seřidil podvozek krásně Hanz397. Konečně super pojezd, měl sem ho totálně rozm...ej. Fakt machr. K dobrému mechanikovi bych jel i přes celou ČR
Naprosto luxusní pojezd konečně. Je to machr.
Ty kilometry jsou dobrý no 😂😂 mě teď seřidil podvozek krásně Hanz397. Konečně super pojezd, měl sem ho totálně rozm...ej. Fakt machr. K dobrému mechanikovi bych jel i přes celou ČR
Naprosto luxusní pojezd konečně. Je to machr.
|
|
20.04.2017 14:59 -
|
3060861
|
|
kaza.xx
|
Město: Roztoky 37, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 16 |
|
|
Mám dotaz také k výce podvozku, vlastně dva. Je moné e kdy stojíte na brzdě, tak se podvozek nezvedá? Mě to tak dělá. Teprve se budou opravovat lanovody a tak jsem bez ručky. Pořeboval jsem pod auto a zjistil jsem e kdy stojím na brzdě tak se auto nehne. Pokud brzdu pustím tak se zvedá i klesá.
A pak se chci zeptat, proč kdy auto stojí na parkoviti, se nadzvedává? Zaparkuju jdu po ichtě k autu a je nadzvednuté (typuju do polohy 2) Si chladí bříko?
Mám dotaz také k výce podvozku, vlastně dva. Je moné e kdy stojíte na brzdě, tak se podvozek nezvedá? Mě to tak dělá. Teprve se budou opravovat lanovody a tak jsem bez ručky. Pořeboval jsem pod auto a zjistil jsem e kdy stojím na brzdě tak se auto nehne. Pokud brzdu pustím tak se zvedá i klesá.
A pak se chci zeptat, proč kdy auto stojí na parkoviti, se nadzvedává? Zaparkuju jdu po ichtě k autu a je nadzvednuté (typuju do polohy 2) Si chladí bříko? :nevim
|
|
22.04.2017 17:39 -
|
3061271
|
|
shalafi
|
|
|
ak prides rano do prace a cez den ti na auto svieti, tak to je pomerne normalne.
ak prides rano do prace a cez den ti na auto svieti, tak to je pomerne normalne.
|
|
| |
|
|