| | |
01.02.2017 07:47 -
Náhodné vibrace auta při jízdě
|
3034984
|
|
edík
|
Město: Stříbrnice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 4 |
|
|
Zdravím vechny,
Chtěl bych Vás poprosit o radu a zda s tím máte taky někdo zkuenosti. Včera večer po napadení hodně sněhu jsem jel a zničeho nic se mě auto začalo divně třepat, po zastavení a vypnutí motoru sem znovu nastartoval třepání přestalo. To samé se mě stalo dneska ráno v rozmezí 9km dvakrát, při jizdě se mě zničeho nic auto rozvibruje (roztřese) a po shasnutí motoru a nového nastartování třepání přestane.
Stalo se Vám to nekomu, popřípadě máte nějaké rady a nápady ? díky
Zdravím vechny,
Chtěl bych Vás poprosit o radu a zda s tím máte taky někdo zkuenosti. Včera večer po napadení hodně sněhu jsem jel a zničeho nic se mě auto začalo divně třepat, po zastavení a vypnutí motoru sem znovu nastartoval třepání přestalo. To samé se mě stalo dneska ráno v rozmezí 9km dvakrát, při jizdě se mě zničeho nic auto rozvibruje (roztřese) a po shasnutí motoru a nového nastartování třepání přestane.
Stalo se Vám to nekomu, popřípadě máte nějaké rady a nápady ? díky
|
|
01.02.2017 09:24 -
Re: Náhodné vibrace auta při jízdě
|
3035022
|
|
edík
|
Město: Stříbrnice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 4 |
|
|
no asi pořídím radi sněnů rolbu ... jediné co me začné hlásit tak parkovací senzory e přestaly fungovat jinak nic, adný servis nic se neobjeví.
:D no asi pořídím radi sněnů rolbu :D ... jediné co me začné hlásit tak parkovací senzory e přestaly fungovat jinak nic, adný servis nic se neobjeví.
|
|
01.02.2017 09:51 -
|
3035076
|
|
edík
|
|
|
jj to je jasné e kdy tam je sníh, tak e to hlásí překáku ale přece ti nezačne vibrovat celé auto, nikdy to tak nedělalo, spí mě zneklidňuje to, e kdyby to bylo snihem, tak po znovu nastartování by to nejspí dělalo furt a nezmizelo by to, ale ja kdy se mě to rozvibruje tak zastavím, auto furt vibruje, zhasnu motor-nastartuji znovu a přestane to. Uvidím, zajedu na tu diagnostiku a pozjiuji co a jak.
jj to je jasné e kdy tam je sníh, tak e to hlásí překáku ale přece ti nezačne vibrovat celé auto, nikdy to tak nedělalo, spí mě zneklidňuje to, e kdyby to bylo snihem, tak po znovu nastartování by to nejspí dělalo furt a nezmizelo by to, ale ja kdy se mě to rozvibruje tak zastavím, auto furt vibruje, zhasnu motor-nastartuji znovu a přestane to. Uvidím, zajedu na tu diagnostiku a pozjiuji co a jak.
|
|
01.02.2017 10:02 -
|
3035077
|
|
Pedro
|
Město: Ostrava , Auto: Citroën Xantia Break 2.0 HDi Kat. (80kW) | Počet příspěvků: 127 |
|
|
A nemá tam zapnuto hlídání v jízdním pruhu. AFIN nebo jak se to jmenuje. Ten systém asi v zimě nefunguje (na sněhu).
A nemá tam zapnuto hlídání v jízdním pruhu. AFIN nebo jak se to jmenuje. Ten systém asi v zimě nefunguje (na sněhu).
|
|
01.02.2017 10:17 -
|
3035080
|
|
edík
|
|
|
Ne.e nemám, to skoro nepouívám, a to kdy je zaplé tak vibruje akorát sedačka, známí mě říkali e to mue být i neco s elektronikou nebo se spojkou ale tomu a tak nerozumím, take nemou soudit.
Ne.e nemám, to skoro nepouívám, a to kdy je zaplé tak vibruje akorát sedačka, známí mě říkali e to mue být i neco s elektronikou nebo se spojkou ale tomu a tak nerozumím, take nemou soudit.
|
|
01.02.2017 12:30 -
|
3035116
|
|
nVi
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) | Počet příspěvků: 111 |
|
|
A dělá to vyloeně motor a nebo vibrace jde od podvozku.
Mě včera vibroval takhle podvozek v určitých usecích kde bylo vice snehu ale jakmile jsem zastavil v koloně tak to ustalo.
Ale jezdil jsem teda jen po městě a vím e mám předek vý ne zadek,tzv patně nastavenou výku podvozku.
A dělá to vyloeně motor a nebo vibrace jde od podvozku.
Mě včera vibroval takhle podvozek v určitých usecích kde bylo vice snehu ale jakmile jsem zastavil v koloně tak to ustalo.
Ale jezdil jsem teda jen po městě a vím e mám předek vý ne zadek,tzv patně nastavenou výku podvozku.
|
|
01.02.2017 12:39 -
|
3035117
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Autor píe "kdy se mě to rozvibruje tak zastavím, auto furt vibruje", tak to přece nebude podvozkem. Navíc to vůbec nemusí souviset se sněhem - prostě se něco podělalo na motoru nebo spojce a to zrovna v ročním období, kdy je sníh.
Autor píe "kdy se mě to rozvibruje tak zastavím, auto furt vibruje", tak to přece nebude podvozkem. Navíc to vůbec nemusí souviset se sněhem - prostě se něco podělalo na motoru nebo spojce a to zrovna v ročním období, kdy je sníh.
|
|
01.02.2017 13:03 -
|
3035118
|
|
jruze
|
|
|
Po zhasnutí a opětovném nastartování to nemusí hned dělat - vysleduj kdy to začne dělat= rychlost ,otáčky (vybrace by s tímto mohli souviset a důvod proč po nastartování nejsou? - protoe nebylo dosaeno podmínek při kterých něco začne zlobit)
Po zhasnutí a opětovném nastartování to nemusí hned dělat - vysleduj kdy to začne dělat= rychlost ,otáčky;-) (vybrace by s tímto mohli souviset a důvod proč po nastartování nejsou? - protoe nebylo dosaeno podmínek při kterých něco začne zlobit)
|
|
| |
|
|