03.12.2017 19:48 -
Re: Klesání přední části vozu / C5 III
|
3115232
|
|
jruze
|
|
|
Jo - já chtěl jen říct e ta diag na toto nic moc, o zadním jsem mluvil proto e částečně můe ovlivnit celé pérování.A ja jsem psal zkuenost s KO předním - tak jsem to chování pérování na X7 tak úplně nepochopil - snad jen e se načte nějaký náhradí program a v tom je to nějak schopné fungovat - C5 I a II prostě vyhodí chybu a po čase spadne dolů (to v mém případě ta X7 neudělala)
Jo - já chtěl jen říct e ta diag na toto nic moc, o zadním jsem mluvil proto e částečně můe ovlivnit celé pérování.A ja jsem psal zkuenost s KO předním - tak jsem to chování pérování na X7 tak úplně nepochopil - snad jen e se načte nějaký náhradí program a v tom je to nějak schopné fungovat - C5 I a II prostě vyhodí chybu a po čase spadne dolů (to v mém případě ta X7 neudělala):nevim
|
|
04.12.2017 06:08 -
|
3115332
|
|
konqui
|
Město: Kousek od opavy, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 213 |
|
|
VIN mám VF7RWRHH4BL527321
Pokud live data nejsou live, tak je celá diag úplně naho***.
Zkusím na to jetě mrknout a se trochu oteplí.
VIN mám VF7RWRHH4BL527321
Pokud live data nejsou live, tak je celá diag úplně naho***.
Zkusím na to jetě mrknout a se trochu oteplí.
|
|
04.12.2017 07:55 -
|
3115341
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
no..na tve auto vyjde jedna naprava na cca 3000,nevim kde jsi vzal tech 5000
diagnostika na ho*** neni ,ale tak jako vse ma sve limity,nemysli si ze kdyz mas diagnostiku jsi vsemocny
samplerate u vetsiny merenych hodnot je skoro vterina,coz pro neco staci ,pro neco uz ale ne..ono vubec v diagboxu graf je uplne k ho***..pro tyto pripady se pouziva paraelni diagnostika
no..na tve auto vyjde jedna naprava na cca 3000,nevim kde jsi vzal tech 5000
diagnostika na ho*** neni ,ale tak jako vse ma sve limity,nemysli si ze kdyz mas diagnostiku jsi vsemocny
samplerate u vetsiny merenych hodnot je skoro vterina,coz pro neco staci ,pro neco uz ale ne..ono vubec v diagboxu graf je uplne k ho***..pro tyto pripady se pouziva paraelni diagnostika
|
|
| |