| | |
15.01.2018 09:11 -
Re: Přední pístnice - únik LDS apod. / C5 III
|
3124616
|
|
kajman
|
Město: Písečná, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 144 |
|
|
jruze napsal(a): No i tak se mi to nezdá - to e je ta náprava sračková to vím ale i tak by to měla přeít bez úhony - to vypadá jakoby to někdo za to rameno zkouel zvednout (za jednu stranu) nechápu to. Při najetí na obrubník by to mělo spí odnést spodní rameno,ale v rejdu a něco vyího nad osu náboje by to bylo pravděpodobnějí(mohl někdo nacouvat na kolo a to ho zastavilo e autu-blatníku nic neudělal.
Ja myslim, ze vsechno muzu vyloucit. Cesty tu mame slusne, zena parkuje na firemnim parkovisti cumakem u zdi s kolama rovne. Jako jedine pravdepodobne se mi jevi ze byl pri parkovani plny rejd a nekdo u kauflandu do toho najel. Nechce se mi verit, ze by to bylo tak konstrukcne slabe. Auto je neposkozene. A jak jsem psal, na jizdnich vlastnostech nebylo poznat nic. Nema cenu nad tim premyslet. Vymenim to a hotovo.
Ja myslim, ze vsechno muzu vyloucit. Cesty tu mame slusne, zena parkuje na firemnim parkovisti cumakem u zdi s kolama rovne. Jako jedine pravdepodobne se mi jevi ze byl pri parkovani plny rejd a nekdo u kauflandu do toho najel. Nechce se mi verit, ze by to bylo tak konstrukcne slabe. Auto je neposkozene. A jak jsem psal, na jizdnich vlastnostech nebylo poznat nic. Nema cenu nad tim premyslet. Vymenim to a hotovo.
|
|
15.03.2018 20:42 -
|
3139847
|
|
igok
|
Město: Pezinok, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 517 |
|
|
Dnes som dal meni do servisu čelné sklo, niečo po obede mi volá chlapík z dielne e auto bude mono zobra po 15 hodine ale e si mám zo sebou radej donies hydraulický olej lebo počas roboty sa im z pod žavého predného kolesa začal vali olej. Nebral som to a tak váne ale keď som priiel, auto u vpredu lealo na dorazoch a pod nim barina oleja. Nasledovalo rýchle zháňanie LDS, potom doliatie asi 4 litrov a u som sa len modlil aby sa auto zdvihlo aby som s ním mohol odís aspoň domov. Olej na piestoch som pozoroval u asi rok ale nikdy mi pod autom nezostali iadne stopy po oleji, preto som to nerieil. Ale e to môe vzia taký rýchly koniec by mi nikdy nenapadlo Momentálne som nechal auto lea na bruchu so záchytnou vaňou pod žavým kolesom a idem riei nové piesty.
Teraz mám otázku do fóra, kožko stoja piestnice v Citroene a či sa radej neoplatí objedna tieto
.link.
.link.
alebo tieto, píu e sú originál Citroen
.link.
.link.
Dnes som dal meni do servisu čelné sklo, niečo po obede mi volá chlapík z dielne e auto bude mono zobra po 15 hodine ale e si mám zo sebou radej donies hydraulický olej lebo počas roboty sa im z pod žavého predného kolesa začal vali olej. Nebral som to a tak váne ale keď som priiel, auto u vpredu lealo na dorazoch a pod nim barina oleja.:-(((( Nasledovalo rýchle zháňanie LDS, potom doliatie asi 4 litrov a u som sa len modlil aby sa auto zdvihlo aby som s ním mohol odís aspoň domov. Olej na piestoch som pozoroval u asi rok ale nikdy mi pod autom nezostali iadne stopy po oleji, preto som to nerieil. Ale e to môe vzia taký rýchly koniec by mi nikdy nenapadlo :nevim Momentálne som nechal auto lea na bruchu so záchytnou vaňou pod žavým kolesom a idem riei nové piesty.
Teraz mám otázku do fóra, kožko stoja piestnice v Citroene a či sa radej neoplatí objedna tieto
http://www.auto-francie.cz/p/hydraulicky-valec-perovani-levy-citroen-c5-c6-5271-l5-5271j9-5271-k5-5271l3-5271-k7-5271k1
http://www.auto-francie.cz/p/hydraulicky-valec-perovani-pravy-citroen-c5-c6-5271l6-5271k0-5271k6-5271k8-5271l45271k1
alebo tieto, píu e sú originál Citroen
http://www.citroeny.eu/podvozek-a-rizeni-1626/hydraulicky-valec-predni-pravy-pro-citroen-c5-x7-5271l65271k0-5271k6-5271k8-5271l4-5271k1.html
http://www.citroeny.eu/podvozek-a-rizeni-1626/hydraulicky-valec-predni-levy-pro-citroen-c5-x7-5271l5-5271j9-5271k5-5271l3-5271k7-5271k1.html
|
|
15.03.2018 22:16 -
|
3139875
|
|
operatorXM
|
Město: Hrotovice, Auto: Citroen C6 2.7 HDi | Počet příspěvků: 138 |
|
|
Koupil jsem pístnici z toho obchodu auto-francie.cz a byla to originálka. Mně prolínala pístnice delí dobu (louičky nebyly) a jednou kdy jsem půjčoval kamarádovi zimní kola, tak jsem delí dobu měl auto na jedné straně na palkách a LDS vytekla ve větím moností. Pokud v sevisu auto zvedali a neotevřeli nádrku LDS, tak pístnice moná dorazili.
Koupil jsem pístnici z toho obchodu auto-francie.cz a byla to originálka. Mně prolínala pístnice delí dobu (louičky nebyly) a jednou kdy jsem půjčoval kamarádovi zimní kola, tak jsem delí dobu měl auto na jedné straně na palkách a LDS vytekla ve větím moností. Pokud v sevisu auto zvedali a neotevřeli nádrku LDS, tak pístnice moná dorazili.
|
|
16.03.2018 13:48 -
|
3139969
|
|
jruze
|
|
|
Jojo to sou origo - vdy vidí na nich aifelovku (trochu si popletli symbol citroena se symbolem francie)
Origo v citroenu stojí bez slev 7600,- (se slevou 15% nějakách 6400,-)
Jojo to sou origo - vdy vidí na nich aifelovku :-)))) (trochu si popletli symbol citroena se symbolem francie):-d
Origo v citroenu stojí bez slev 7600,- (se slevou 15% nějakách 6400,-)
|
|
16.03.2018 19:48 -
|
3140056
|
|
ret33
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0i 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 162 |
|
|
Nicméně to jsou originály. Výrobce je KYB, jako u originálů. Nikdo jiný pístnice ani nevyrábí. Normální smrtelník v Citroenu slevu na díly nedostane, pokud si nenechá provést i práce.
Nicméně to jsou originály. Výrobce je KYB, jako u originálů. Nikdo jiný pístnice ani nevyrábí. Normální smrtelník v Citroenu slevu na díly nedostane, pokud si nenechá provést i práce.
|
|
16.03.2018 20:33 -
|
3140062
|
|
igok
|
Město: Pezinok, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 517 |
|
|
Dnes som bol objedna v naom Pezinskom Citroene, budem meni obe strany lebo majú rozbité tie horne silenty - uloenie či ako to nazva. Pultová cena 304 kus. Doteraz mi pri platení skoro vdy, keď som kupoval drahie diely, dali 10% zžavu. Tak dúfam e aj teraz tak bude keďe to tam asi aj budem musie necha vymeni. Nemám inú monos lebo na cestu do Piean by som potreboval hádam aj 20 litrov LDS aby som tam doiel, tak silno to chčije
Dnes som bol objedna v naom Pezinskom Citroene, budem meni obe strany lebo majú rozbité tie horne silenty - uloenie či ako to nazva. Pultová cena 304 kus. Doteraz mi pri platení skoro vdy, keď som kupoval drahie diely, dali 10% zžavu. Tak dúfam e aj teraz tak bude keďe to tam asi aj budem musie necha vymeni. Nemám inú monos lebo na cestu do Piean by som potreboval hádam aj 20 litrov LDS aby som tam doiel, tak silno to chčije :-p
|
|
16.03.2018 23:45 -
|
3140078
|
|
jardda
|
Město: Trhove sviny, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 109 |
|
|
Jak píe jruze cena sedí nechal jsem je měnit před 14ti dny v citycar citroen ČB akorát od té doby při brdění auto táhne do leva.před tím to nedělalo tak nevím co se soudruhům v ČB nepovedlo.Měnil jsem přední.
Jak píe jruze cena sedí nechal jsem je měnit před 14ti dny v citycar citroen ČB akorát od té doby při brdění auto táhne do leva.před tím to nedělalo tak nevím co se soudruhům v ČB nepovedlo.Měnil jsem přední.
|
|
22.03.2018 21:38 -
|
3142113
|
|
igok
|
|
|
Tak u to mám hotové Vraj tak zničený piest tam ete nemali, nevidel som ho ale vraj tam bolo dačo utrhnuté :
Take ako som predpokladal dali mi 10% zlavu, čie piesty 275x2, práca 85 a zopár litrov oleja. 4litre aby som auto zdvihol a previezol z Autoskla domov, dalsi 1 liter aby som sa dostal do Citroen servisu a 2 potrebovali dolia po výmene piestov.
Tak u to mám hotové:-d Vraj tak zničený piest tam ete nemali, nevidel som ho ale vraj tam bolo dačo utrhnuté :nevim:
Take ako som predpokladal dali mi 10% zlavu, čie piesty 275x2, práca 85 a zopár litrov oleja. 4litre aby som auto zdvihol a previezol z Autoskla domov, dalsi 1 liter aby som sa dostal do Citroen servisu a 2 potrebovali dolia po výmene piestov.
|
|
16.02.2019 21:03 -
|
3207846
|
|
dzakobo
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 31 |
|
|
Ahoj vem,
Měl bych dotaz ohledně předních pístnic na C5 X7 r.v. 2014 2.2HDI 150kw. Dnes jsem pod autem nael loui LDS a předek byl na spodních dorazech. Doufal jsem, e jde jen o vypadnutý přepad, sundal jsem kolo a hledal... bohuel ádnou přepadovou hadičku jsem nenael. Okolo pístnice la jen hadice od brzd a nic dalího. Pístnice je mokrá od shora dolů viz foto. Jsou na nových C5 přepadové hadice nebo u ne? Já ji bohuel nikde nenael...
Předpokládám, e pístnice je na výměnu. Kdy jsem na to koukal, tak výměna by nemusela být nic hrozného (3 rouby z vrchu a jeden spodní). Nicméně dělat to sám nechci a jen nevím, zda bude stačit koupit LDS aspoň na dojetí někam do servisu?
Případně doporučítě nějaký servis v okolí Prahy (ideálně okolo letitě)
Díky moc
Ahoj vem,
Měl bych dotaz ohledně předních pístnic na C5 X7 r.v. 2014 2.2HDI 150kw. Dnes jsem pod autem nael loui LDS a předek byl na spodních dorazech. Doufal jsem, e jde jen o vypadnutý přepad, sundal jsem kolo a hledal... bohuel ádnou přepadovou hadičku jsem nenael. Okolo pístnice la jen hadice od brzd a nic dalího. Pístnice je mokrá od shora dolů viz foto. Jsou na nových C5 přepadové hadice nebo u ne? Já ji bohuel nikde nenael...
Předpokládám, e pístnice je na výměnu. Kdy jsem na to koukal, tak výměna by nemusela být nic hrozného (3 rouby z vrchu a jeden spodní). Nicméně dělat to sám nechci a jen nevím, zda bude stačit koupit LDS aspoň na dojetí někam do servisu?
Případně doporučítě nějaký servis v okolí Prahy (ideálně okolo letitě)
Díky moc
|
|
16.02.2019 21:36 -
|
3207856
|
|
dzakobo
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 31 |
|
|
Dělali mi na této straně loisko kola (cca měsíc zpátky)... Koukal jsem na auto hulin a pistnice vychazi cca 5500. Je potřeba něco dalího krom hydrauliky?
Díky
Dělali mi na této straně loisko kola (cca měsíc zpátky)... Koukal jsem na auto hulin a pistnice vychazi cca 5500. Je potřeba něco dalího krom hydrauliky?
Díky
|
|
17.02.2019 06:02 -
|
3207889
|
|
ret33
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0i 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 162 |
|
|
Pístnice vyrábí pouze KYB, ádná druhovýroba neexistuje.
5,5 nebude pod nákupem ani pod výrobou. Nebude to akorát z oficiální distribuce Citroen.
Pístnice vyrábí pouze KYB, ádná druhovýroba neexistuje.
5,5 nebude pod nákupem ani pod výrobou. Nebude to akorát z oficiální distribuce Citroen.
|
|
17.02.2019 11:27 -
|
3207972
|
|
eisy811
|
Město: , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 808 |
|
|
A co repas?
A co repas?
|
|
17.02.2019 16:06 -
|
3208019
|
|
ret33
|
|
|
V Číně se pístnice nevyrábí, do čínské X7 se nikdy nedávala hydra, take to Číňan neměl jak okopírovat. A KYB u pístnic není druhoka, je to originální a jediný výrobce pístnic.
V Číně se pístnice nevyrábí, do čínské X7 se nikdy nedávala hydra, take to Číňan neměl jak okopírovat. A KYB u pístnic není druhoka, je to originální a jediný výrobce pístnic.
|
|
| |
|
|