| | |
27.03.2016 14:18 -
Re: Vibrace do volantu apod. / C5 III
|
2933413
|
|
jumep
|
|
|
pisu tam ze sa to tyka aut s automatom, s tym ale tu nic neporiesis, mozes zajst do citroenu a vyziadat si upgrade riadiacej jednotky motora
pisu tam ze sa to tyka aut s automatom, s tym ale tu nic neporiesis, mozes zajst do citroenu a vyziadat si upgrade riadiacej jednotky motora
|
|
02.08.2016 08:34 -
|
2977375
|
|
igok
|
Město: Pezinok, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 517 |
|
|
Caute nechcem zatial zakladat novu temu, v principe to spada sem.
Par dni dozadu som si uvedomil ze ked tocim volantom, tak mi v nom daco puka. V prvom momente sa to javi ako ked mate zapnutu napr. lavu smerovku a volantom tocite do lava (preskakuje tam ten mechanizmus, ktory pri toceni opacne ma tu smerovku vyhodit) Problem je ze to puka aj bez zapnutej smerovky. Zda sa ako by ten praskavy zvuk vychadzal niekde zo snimaca polohy volantu alebo niekde tesne pod volantom. Nasiel som na youtube toto video, ktore zodpoveda mojmu problemu .link. , stretli ste sa uz niekto s niecim takym?
Caute nechcem zatial zakladat novu temu, v principe to spada sem.
Par dni dozadu som si uvedomil ze ked tocim volantom, tak mi v nom daco puka. V prvom momente sa to javi ako ked mate zapnutu napr. lavu smerovku a volantom tocite do lava (preskakuje tam ten mechanizmus, ktory pri toceni opacne ma tu smerovku vyhodit) Problem je ze to puka aj bez zapnutej smerovky. Zda sa ako by ten praskavy zvuk vychadzal niekde zo snimaca polohy volantu alebo niekde tesne pod volantom. Nasiel som na youtube toto video, ktore zodpoveda mojmu problemu https://www.youtube.com/watch?v=4FZWbUcAhzM , stretli ste sa uz niekto s niecim takym?
|
|
02.08.2016 08:50 -
|
2977385
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
predpokladam ze je ten svuk spis "plastovy"
vetsinou to dela mechanismus vraceni packy blinkru
predpokladam ze je ten svuk spis "plastovy"
vetsinou to dela mechanismus vraceni packy blinkru
|
|
02.08.2016 09:14 -
|
2977400
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
tady to mas
tady to mas
Přílohy: C5 (X7) - B3EG010RP0 - 1 - 18_10_2011 - Demontá - montá _ Volant s centrálními pevnými ovladači.pdf ( 1357188b ) - C5 (X7) - B3EG0110P0 - 0 - 10_10_2007 - Demontá - Montá _ Modul ovladačů pod volantem.pdf ( 778690b ) - C5 (X7) - B3EG0111P0 - 0 - 02_10_2007 - Demontá - Montá _ Otočný přepínač (Vozidlo se snímačem úhlu otočení volantu - ESP).pdf ( 529543b ) - Demontá - montá _ Airbag řidiče.pdf ( 558359b ) - |
|
21.09.2017 09:29 -
|
3096488
|
|
konqui
|
Město: Kousek od opavy, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 213 |
|
|
Ahoj,
Mám takový problém - vibruje mi volant od cca 130km/h. dělá to větinou jen po rovině, pokud mírně zatáčím na nějakou stranu, trochu se to zklidní. Někdy je klid pořád, někdy vibruje hodně. Nevíte co by to mohlo být? Kola jsou vyváené 2x jinými pneuservisy - jsou OK. Pneu nové na jaře, DEBICA PRESTO UHP 2
Ahoj,
Mám takový problém - vibruje mi volant od cca 130km/h. dělá to větinou jen po rovině, pokud mírně zatáčím na nějakou stranu, trochu se to zklidní. Někdy je klid pořád, někdy vibruje hodně. Nevíte co by to mohlo být? Kola jsou vyváené 2x jinými pneuservisy - jsou OK. Pneu nové na jaře, DEBICA PRESTO UHP 2
|
|
21.09.2017 20:00 -
|
3096592
|
|
jumep
|
|
|
poloos? skus to dvihnut a rozbiehat sa, malo by to byt citit a postupne sa zlepsovat ako to bude klesat, ak je to poloos
poloos? skus to dvihnut a rozbiehat sa, malo by to byt citit a postupne sa zlepsovat ako to bude klesat, ak je to poloos
|
|
21.09.2017 20:33 -
|
3096608
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
konqui napsal(a): Ahoj,
nechcem byt mudry ale toto mi robievala c4. furt od novoty. a vzdy to riesilo vyvazenie.
niekedy to spravili az v 3-4 servise. horror. ako mas tie nevyvazky, vplyvom rozdielnej polohy voci sebe to niekedy klepe viac a niekedy menej pri zatacani na dialnici.
problem je ze vyvazis aj vajco, neznamena to ze to bude dobre. lebo vplyvom roznych rychlosti sa tam motaju rozne harmonicke kmity.
skus hodit zimaky a najdi dalsie pneuservisy
nechcem byt mudry ale toto mi robievala c4. furt od novoty. a vzdy to riesilo vyvazenie.
niekedy to spravili az v 3-4 servise. horror. ako mas tie nevyvazky, vplyvom rozdielnej polohy voci sebe to niekedy klepe viac a niekedy menej pri zatacani na dialnici.
problem je ze vyvazis aj vajco, neznamena to ze to bude dobre. lebo vplyvom roznych rychlosti sa tam motaju rozne harmonicke kmity.
skus hodit zimaky a najdi dalsie pneuservisy :(
|
|
22.09.2017 00:53 -
|
3096647
|
|
Bobr53
|
|
|
No moná by nebylo od věci na zkouku zaměnit mezi sebou přední kola za zadní, je to jednoduché a můe to leccos napovědět.
No moná by nebylo od věci na zkouku zaměnit mezi sebou přední kola za zadní, je to jednoduché a můe to leccos napovědět.
|
|
22.09.2017 10:54 -
|
3096665
|
|
konqui
|
Město: Kousek od opavy, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 213 |
|
|
Vyměnit kola jsem samozřejmě zkouel. Vyvaovaly to 2 na sobě nezávislé servisy. Dělaly to i ty gumy předtím (nějaké sjeté zimní).
Nechcete mi trvdit, e dva servisy patně vyvaují a vibruje to vem?
Jumep: dvihnut a rozbiehat sa? vsak to dela az od 130km/h! samozrejme ze se nekdy rozjizdim z max svetle vysky, ale ono to vibruje jen pri vysokych rychlostech.
Nemůe to způsobovat volná náprava? Jak se dají poznat načaté silentbloky?
Vyměnit kola jsem samozřejmě zkouel. Vyvaovaly to 2 na sobě nezávislé servisy. Dělaly to i ty gumy předtím (nějaké sjeté zimní).
Nechcete mi trvdit, e dva servisy patně vyvaují a vibruje to vem?
Jumep: dvihnut a rozbiehat sa? vsak to dela az od 130km/h! samozrejme ze se nekdy rozjizdim z max svetle vysky, ale ono to vibruje jen pri vysokych rychlostech.
Nemůe to způsobovat volná náprava? Jak se dají poznat načaté silentbloky?
|
|
| |
|
|