| | |
09.03.2015 20:44 -
Re: LDS alebo LHD
|
2795904
|
|
jumep
|
|
|
to nebol vyrobca kto to tam nalial
to nebol vyrobca kto to tam nalial
|
|
26.03.2015 19:22 -
Re: LHM alebo LDS? LDS!!!
|
2802177
|
|
xm.milan
|
Město: Praha, Auto: C6/2.2 hdi biturbo | Počet příspěvků: 114 |
|
|
Tak jsem dneska měnil LDS a světe div se byla zelená světlá ne tak svítivá jako LHM ověřoval jsem to u Domanskyho a je to tak opět změna výroby plně mísitelná s původní.Výrobce Bilstein nr 06161 -Germany -Citroen 9979,A3.Vidět to tam po servisu tak propadám panice.
Tak jsem dneska měnil LDS a světe div se byla:palec zelená světlá:palec ne tak svítivá jako LHM ověřoval jsem to u Domanskyho a je to tak opět změna výroby plně mísitelná s původní.Výrobce Bilstein nr 06161 -Germany -Citroen 9979,A3.Vidět to tam po servisu tak propadám panice.;-)
|
|
26.03.2015 19:44 -
|
2802183
|
|
tomikm
|
Město: Tabor, Auto: Toyota Auris TS hybrid | Počet příspěvků: 443 |
|
|
před nějakými pěti lety jsem to sem u dával, tak to znovu opráím. .link. Já to mám v autě nalité.
před nějakými pěti lety jsem to sem u dával, tak to znovu opráím. http://kapaliny.heureka.cz/ferodo-lhs/specifikace/#section Já to mám v autě nalité.
|
|
26.03.2015 20:39 -
|
2802210
|
|
Hanz 397
|
|
|
tomikm napsal(a): před nějakými pěti lety jsem to sem u dával, tak to znovu opráím. .link. Já to mám v autě nalité.
Tu jsem onehdá kupoval z nouze taky(nakonec jsem zjistil,e stačilo dolít tak 3dl),ale teda zelená nebyla...
Je teda fakt,e je to asi pět let,take od tý doby mohli změnit barvivo...
Nicméně pro ty,co hledají nahradu(nepočítávm v nouzi) za LDS od Totalu,zajímal by mě důvod...
Tu jsem onehdá kupoval z nouze taky(nakonec jsem zjistil,e stačilo dolít tak 3dl),ale teda zelená nebyla... :-o
Je teda fakt,e je to asi pět let,take od tý doby mohli změnit barvivo...
Nicméně pro ty,co hledají nahradu(nepočítávm v nouzi) za LDS od Totalu,zajímal by mě důvod...
|
|
26.03.2015 21:09 -
|
2802214
|
|
jruze
|
|
|
Já osobně bych si to do auta nedal i kdybych měl jít pěky.Já kvůli nějaké takové.... jsem přiel o elektrický servo.Ale samo je to kadého věc
Já osobně bych si to do auta nedal i kdybych měl jít pěky.Já kvůli nějaké takové.... jsem přiel o elektrický servo.Ale samo je to kadého věc ;-)
|
|
27.03.2015 11:18 -
|
2802295
|
|
tomikm
|
Město: Tabor, Auto: Toyota Auris TS hybrid | Počet příspěvků: 443 |
|
|
jakou má barvu si zrovna nevzpomenu.....
Kdy mi před pěti lety měnili spojku, museli prý rozpojit potrubí hydrauliky, tak tam ty blbci nalili z neznalosti LHM. Kdy mi to při předání řekl, tak jsem se zhrozil, auto jsem mu tam nechal s tím, e to musí vyměnit za LDS a e budu chtít vidět prázdný flaky od toho, co tam nalil. Bohuel jsem mu neřekl, e tam chci Total LDS, ve snu by mně nenapadlo, e ji vyrábí i někdo jiný. No tak mu jeho dodavatel dodal Ferodo LDS. Dál u jsem to neřeil, bo jsem si přečetl, e je to syntetika.
jakou má barvu si zrovna nevzpomenu.....
Kdy mi před pěti lety měnili spojku, museli prý rozpojit potrubí hydrauliky, tak tam ty blbci nalili z neznalosti LHM. Kdy mi to při předání řekl, tak jsem se zhrozil, auto jsem mu tam nechal s tím, e to musí vyměnit za LDS a e budu chtít vidět prázdný flaky od toho, co tam nalil. Bohuel jsem mu neřekl, e tam chci Total LDS, ve snu by mně nenapadlo, e ji vyrábí i někdo jiný. No tak mu jeho dodavatel dodal Ferodo LDS. Dál u jsem to neřeil, bo jsem si přečetl, e je to syntetika.
|
|
27.03.2015 12:33 -
|
2802304
|
|
xm.milan
|
|
|
Tak předpokládám,e je to reakce na me.Kapalinu co jsem popisoval jsem nezvolil jako náhraku přila mi i s pístnicemi na předek od Domanskýho.syntetika to je a citroen specifikace to má nic nijak levná taky nebyla.Určite nekoupím nové pistnice a pak tam naleju nějakou srčku abych uetřil 2 kila?Mám své auto rád a proto do něj sypu.
Tak předpokládám,e je to reakce na me.Kapalinu co jsem popisoval jsem nezvolil jako náhraku přila mi i s pístnicemi na předek od Domanskýho.syntetika to je a citroen specifikace to má nic nijak levná taky nebyla.Určite nekoupím nové pistnice a pak tam naleju nějakou srčku abych uetřil 2 kila?Mám své auto rád a proto do něj sypu.:-d
|
|
27.03.2015 14:27 -
|
2802326
|
|
ink
|
Město: Řím, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 163 |
|
|
u toho febi son homologaciu pre citro HA nevidel...
ak ma niekdo averziu voci totalu elebo chce zelene, skor by som skusil motul multi hf
.link.
u toho febi son homologaciu pre citro HA nevidel...
ak ma niekdo averziu voci totalu elebo chce zelene, skor by som skusil motul multi hf
https://www.motul.com/it/it/products/oils-lubricants/multi-hf
|
|
27.03.2015 15:21 -
|
2802337
|
|
xm.milan
|
|
|
ink napsal(a): u toho febi son homologaciu pre citro HA nevidel...
.link.
Proti totalu nic nemá jen mi příel tenhle ojej a hom.je tato Citroen 9979,A3 a pokud se něco pokaka díky oleji dodanému pro konkrétní vozilo tak to mě stat nic nebude jde to zanima.naftu taky neřeím jen ukládam účty kdyby něco.
Proti totalu nic nemá jen mi příel tenhle ojej a hom.je tato Citroen 9979,A3 a pokud se něco pokaka díky oleji dodanému pro konkrétní vozilo tak to mě stat nic nebude jde to zanima.naftu taky neřeím jen ukládam účty kdyby něco.
|
|
12.01.2017 20:33 -
|
3028111
|
|
Marsiano
|
Město: Sokolov, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 90 |
|
|
Ahoj mám dotaz, měl jsem únik LDS, v obchodě s autodíly total fluid lds neměli a dali mi kapalinu lhm, e prý to tam můu nalít. e je to stejný. Dolil jsem 0,8l a ujel jsem cca 250km a servo začalo vydávat divné zvuky a jde dost stuha. Po pročtení vlákna jsem zjistil, e jsem asi v háji. Půjde to jetě zachránit?
Ahoj mám dotaz, měl jsem únik LDS, v obchodě s autodíly total fluid lds neměli a dali mi kapalinu lhm, e prý to tam můu nalít. e je to stejný. Dolil jsem 0,8l a ujel jsem cca 250km a servo začalo vydávat divné zvuky a jde dost stuha. Po pročtení vlákna jsem zjistil, e jsem asi v háji. Půjde to jetě zachránit?
|
|
12.01.2017 20:35 -
|
3028113
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
vymenit kompletni napln LDS a co nejrychleji !!! Do obchodu zajit a rozbit jim drzku !!!
vymenit kompletni napln LDS a co nejrychleji !!! Do obchodu zajit a rozbit jim drzku !!!
|
|
12.01.2017 20:40 -
|
3028119
|
|
Marsiano
|
|
|
Jo to mám sto chutí udělat, mám fakt nervy a bojim se, e servo u je v háji a kdo ví co jetě. To bude chtít asi nějak propláchnout co? Mám tam nalít 4l a vypustit a pak zas dalí 4l?
Jo to mám sto chutí udělat, mám fakt nervy a bojim se, e servo u je v háji a kdo ví co jetě. To bude chtít asi nějak propláchnout co? Mám tam nalít 4l a vypustit a pak zas dalí 4l?
|
|
12.01.2017 20:53 -
|
3028133
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
Marsiano napsal(a): Ahoj mám dotaz, měl jsem únik LDS, v obchodě s autodíly total fluid lds neměli a dali mi kapalinu lhm, e prý to tam můu nalít. e je to stejný. Dolil jsem 0,8l a ujel jsem cca 250km a servo začalo vydávat divné zvuky a jde dost stuha. Po pročtení vlákna jsem zjistil, e jsem asi v háji. Půjde to jetě zachránit?
Bylo by dobre uvest obchod, ve kterem ti tak pekne poradili, aby si ostatni priste dali pozor.
Bylo by dobre uvest obchod, ve kterem ti tak pekne poradili, aby si ostatni priste dali pozor.
|
|
12.01.2017 20:57 -
|
3028141
|
|
Marsiano
|
|
|
J + M Autodíly, s.r.o. Sokolov
J + M Autodíly, s.r.o. Sokolov
|
|
12.01.2017 21:06 -
|
3028153
|
|
Hanz 397
|
|
|
Marsiano napsal(a): Jo to mám sto chutí udělat, mám fakt nervy a bojim se, e servo u je v háji a kdo ví co jetě. To bude chtít asi nějak propláchnout co? Mám tam nalít 4l a vypustit a pak zas dalí 4l?
Koupil bych aspoň 10 litrů LDS, to LHM bych vypustil,točením volantu bez zapnutýho klíče z rejdu do rejdu bych se toho pokusil co nejvíc dostat ze serva (můe zvednout přední nápravu,aby se ti točilo líp). Nalil LDS zvednul auto párkrát nahoru,pustil dolu,odvzdunil servo (zase točením z rejdu do rejdu,tentokrát s běícím motorem), znova vypustil stejně,jako před tím. Nalít zase jako před tím a chvíli jezdit. No a třeba za 14 dní zkontrolovat,jak olej vypadá a v případě pochybností znova vyměnit...
A jak psal Luki rozbít jim v krámě hubu,brejle a hodinky...
Koupil bych aspoň 10 litrů LDS, to LHM bych vypustil,točením volantu bez zapnutýho klíče z rejdu do rejdu bych se toho pokusil co nejvíc dostat ze serva (můe zvednout přední nápravu,aby se ti točilo líp). Nalil LDS zvednul auto párkrát nahoru,pustil dolu,odvzdunil servo (zase točením z rejdu do rejdu,tentokrát s běícím motorem), znova vypustil stejně,jako před tím. Nalít zase jako před tím a chvíli jezdit. No a třeba za 14 dní zkontrolovat,jak olej vypadá a v případě pochybností znova vyměnit...
A jak psal Luki rozbít jim v krámě hubu,brejle a hodinky...
|
|
12.01.2017 22:13 -
|
3028178
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1299 |
|
|
Pokud je to mechanické čerpadlo ( na řemenu), tak LHM tomu neublíí.
Pokud je to elektrika tak nevím ...
Pokud je to mechanické čerpadlo ( na řemenu), tak LHM tomu neublíí.
Pokud je to elektrika tak nevím ...
|
|
12.01.2017 22:31 -
|
3028183
|
|
jumep
|
|
|
1.6 je mechanicke cerpadlo
ten unik nepokracuje zeby to vytieklo?
vymena kvapaliny je samozrejma
1.6 je mechanicke cerpadlo
ten unik nepokracuje zeby to vytieklo?
vymena kvapaliny je samozrejma
|
|
12.01.2017 22:31 -
|
3028184
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
a k comu tam vlastne doslo ked sa to zmiesa = lds s lhm, syntetika s mineralom?
okrem toho ze sa to nemiesa, co sa tam udeje? neni to ako mazanie motora, len kvapalina na natlakovanie piesta.
a k comu tam vlastne doslo ked sa to zmiesa = lds s lhm, syntetika s mineralom?
okrem toho ze sa to nemiesa, co sa tam udeje? neni to ako mazanie motora, len kvapalina na natlakovanie piesta.
|
|
12.01.2017 22:36 -
|
3028185
|
|
Marsiano
|
|
|
Díky za rady, bohuel nemám nikoho s diagnostkou, tak to budu muset odvzdunit manuálně. Jestli jsem to pochopil dobře, tak jeden odvzduňovák je někde vzadu u nápravy a druhý vpředu ? Jak dostanu z oběhu tu kapalinu co je v trubkách? To stačí nalít 3l párkrát nahoru dolu a ono se to nějak promíchá, pak to musím zas znovu odvzdunit a vypustit a bude to čistý? Co ve to můe zničit to, e je to teď namíchaný? Volant jde dost ztuha a jdou slyet takový divný zvuky jako by s čerpadla, kdy se točí volantem.
Díky za rady, bohuel nemám nikoho s diagnostkou, tak to budu muset odvzdunit manuálně. Jestli jsem to pochopil dobře, tak jeden odvzduňovák je někde vzadu u nápravy a druhý vpředu ? Jak dostanu z oběhu tu kapalinu co je v trubkách? To stačí nalít 3l párkrát nahoru dolu a ono se to nějak promíchá, pak to musím zas znovu odvzdunit a vypustit a bude to čistý? Co ve to můe zničit to, e je to teď namíchaný? Volant jde dost ztuha a jdou slyet takový divný zvuky jako by s čerpadla, kdy se točí volantem.
|
|
| |
|
|