| | |
04.07.2014 10:51 -
Re: Elektrická parkovací brzda / C5 III
|
2712476
|
|
xalda
|
Město: Třebíč, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 7 |
|
|
díky moc.
díky moc.:palec
|
|
04.07.2014 21:18 -
|
2712633
|
|
Ladman
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer Exclusive | Počet příspěvků: 489 |
|
|
Není lepí vypnout si aut. ručku? Teda aspoň pro tu montá.
Není lepí vypnout si aut. ručku? Teda aspoň pro tu montá.
|
|
04.07.2014 23:06 -
|
2712668
|
|
paja.lbc
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 40 |
|
|
Ahoj vem, nevíte zda se dá vypnout upozornění na nazataenou ručku? Mám vypnuté automatické zataení ručky, a při vystupování na mě stále huláká, e není zataená. Docela mě to tve. Dík za odpověď.
Ahoj vem, nevíte zda se dá vypnout upozornění na nazataenou ručku? Mám vypnuté automatické zataení ručky, a při vystupování na mě stále huláká, e není zataená. Docela mě to tve. Dík za odpověď.
|
|
27.04.2015 07:04 -
|
2815074
|
|
OneGin
|
Město: Velký Krtí, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 BlueHDi 180k (133kW) Tourer | Počet příspěvků: 56 |
|
|
Zdravím, budem na C5 x7 menit zadné kotúče , platničky a kede je ručka elektrická, tak pri zapnutom zapažovaní ju odbrzdím, to mi je jasné. Ale chcem popritom to riadne vyčistit, vymenit gumičky vo valčekoch, nastriekat plechové títy a pod. teda bude to trvat trochu dlhie a nechcem aby bolo zapažovanie zatiaž zapnuté. Take otázka znie e ak v odbrzdenom stave odkvačím lanká zo strmeňov a následne vypnem kžúčik, či motorček nezatiahne lanká do bowdenu, alebo ich nepokodí. Dalej, sú nejaké komplikácie pri demontái piestika? Musím vymenit aj gumičky kvôli pokodenej prachovke. Za odpovede dakujem.
Zdravím, budem na C5 x7 menit zadné kotúče , platničky a kede je ručka elektrická, tak pri zapnutom zapažovaní ju odbrzdím, to mi je jasné. Ale chcem popritom to riadne vyčistit, vymenit gumičky vo valčekoch, nastriekat plechové títy a pod. teda bude to trvat trochu dlhie a nechcem aby bolo zapažovanie zatiaž zapnuté. Take otázka znie e ak v odbrzdenom stave odkvačím lanká zo strmeňov a následne vypnem kžúčik, či motorček nezatiahne lanká do bowdenu, alebo ich nepokodí. Dalej, sú nejaké komplikácie pri demontái piestika? Musím vymenit aj gumičky kvôli pokodenej prachovke. Za odpovede dakujem.
|
|
27.04.2015 08:32 -
|
2815101
|
|
sgt
|
Město: Skalité, Auto: Citroen Grand C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 160 EAT8 SHINE | Počet příspěvků: 718 |
|
|
Mne sa tak zdá, e keď zapne zapažovanie a odbrzdí ručnú (brzda+tlačítko), tak po opätovnom vypnutí zapažovania sa u nezatiahne. Myslím e sa zaahuje len pri vypínaní motora. Vak si to odskúaj, počuje kedy zaahuje a aj vidí na palubovke kontrolku.
Druhá monos je v menu palubného PC vypnú automatickú ručnú brzdu. Ak to tam nemá, dá sa to diagnostikou povoli, aby sa to objavilo v menu.
Mne sa tak zdá, e keď zapne zapažovanie a odbrzdí ručnú (brzda+tlačítko), tak po opätovnom vypnutí zapažovania sa u nezatiahne. Myslím e sa zaahuje len pri vypínaní motora. Vak si to odskúaj, počuje kedy zaahuje a aj vidí na palubovke kontrolku.
Druhá monos je v menu palubného PC vypnú automatickú ručnú brzdu. Ak to tam nemá, dá sa to diagnostikou povoli, aby sa to objavilo v menu.
|
|
27.04.2015 13:42 -
|
2815280
|
|
bluemotion
|
Město: Ronov p.R., Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 286 |
|
|
Normalne jak pise sgt kdyz vypnes zapalovani, pak jen otocis klic a odbrzdis manualne klidne muzes vypnout a uz se nezatahne..
Normalne jak pise sgt kdyz vypnes zapalovani, pak jen otocis klic a odbrzdis manualne klidne muzes vypnout a uz se nezatahne..
|
|
27.04.2015 20:36 -
|
2815429
|
|
OneGin
|
Město: Velký Krtí, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 BlueHDi 180k (133kW) Tourer | Počet příspěvků: 56 |
|
|
Díky chlapi, odskúané, je to tak ako píete, zajtra prídu 4 nové kotúče ATE aj s platničkami a cez víkend sa pustím do toho
Díky chlapi, odskúané, je to tak ako píete, zajtra prídu 4 nové kotúče ATE aj s platničkami a cez víkend sa pustím do toho;-)
|
|
27.04.2015 22:46 -
|
2815513
|
|
jumep
|
|
|
potom nezabudaj ze zadne platnicky sa nezatlacaju ale zatacaju
potom nezabudaj ze zadne platnicky sa nezatlacaju ale zatacaju
|
|
27.04.2015 23:35 -
|
2815523
|
|
jruze
|
|
|
Já osobně jí jen odbrzdím a vypnu klíček,ale teď jsem tu mněl jedu co pán odbrzdil,vypnul klíček a otevřel dveře,vyhákl lana a opět otevřel dveře - ručka se zatáhla-jedno lano se hozpletlo,ručka se zatáhla nadoraz a lana KO - nedají se vyměnit a mechanizmus za nesmysl- nevím co přesně dělal a proč se to stalo.
Já osobně jí jen odbrzdím a vypnu klíček,ale teď jsem tu mněl jedu co pán odbrzdil,vypnul klíček a otevřel dveře,vyhákl lana a opět otevřel dveře - ručka se zatáhla-jedno lano se hozpletlo,ručka se zatáhla nadoraz a lana KO - nedají se vyměnit a mechanizmus za nesmysl- nevím co přesně dělal a proč se to stalo.
|
|
28.04.2015 06:16 -
|
2815542
|
|
OneGin
|
|
|
jumep napsal(a): potom nezabudaj ze zadne platnicky sa nezatlacaju ale zatacaju
Ano, menil som si to aj na C4 a musel som vyrobit na piestiky kžúč s takými dvomi zubmi, tak myslím e to bude podobné.
Ano, menil som si to aj na C4 a musel som vyrobit na piestiky kžúč s takými dvomi zubmi, tak myslím e to bude podobné.
|
|
28.04.2015 06:21 -
|
2815543
|
|
OneGin
|
|
|
jruze : skúal som viackrát otvorit dvere pri odbrzdenom aute a vypnutom zapažovaní, ale okrem varovného tonu po otvorení dverí e je auto odbrzdené sa nič iné nedialo.
jruze : skúal som viackrát otvorit dvere pri odbrzdenom aute a vypnutom zapažovaní, ale okrem varovného tonu po otvorení dverí e je auto odbrzdené sa nič iné nedialo.
|
|
28.04.2015 08:11 -
|
2815562
|
|
jruze
|
|
|
Souhlasím stím e by se neměla zatáhnout , ale prý se to tak stalo - no a pokud by to tak v nějakém případě mohlo být tak to co je poháněno elektřinou eliminuje odpojení aku. Vlastní zkuenost nemám a nebyl jsem u toho, co to způsobylo nevím - nikdo nebo málo kdo řekne pravdu jak to zkutečně bylo.
Souhlasím stím e by se neměla zatáhnout , ale prý se to tak stalo - no a pokud by to tak v nějakém případě mohlo být tak to co je poháněno elektřinou eliminuje odpojení aku. Vlastní zkuenost nemám a nebyl jsem u toho, co to způsobylo nevím - nikdo nebo málo kdo řekne pravdu jak to zkutečně bylo.;-)
|
|
28.04.2015 16:13 -
|
2815683
|
|
jumep
|
|
|
naposledy mi stacili segerovky, isiel uplne lahucko
naposledy mi stacili segerovky, isiel uplne lahucko
|
|
28.04.2015 16:54 -
|
2815699
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
toto musim skusit s tou parkovacou brzdou, len teraz prsi a mam auto v kopci. ze ci sa to zas nezabrzdi . horim zvedavostou ci je to tak.
toto musim skusit s tou parkovacou brzdou, len teraz prsi a mam auto v kopci. ze ci sa to zas nezabrzdi . horim zvedavostou ci je to tak.
|
|
28.04.2015 19:41 -
|
2815738
|
|
jumep
|
|
|
nezabrzdi sa, ja to tiez tak bezne mavam
az po nastartovani a vypnuti motora ju samozrejme zatiahne
nezabrzdi sa, ja to tiez tak bezne mavam
|
|
28.04.2015 19:53 -
|
2815740
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
jumep napsal(a): nezabrzdi sa, ja to tiez tak bezne mavam
no to by bolo super, hned to zajtra skusim. aj ked ho zamknem centralom sa nezabrzdi ? no asi som toto prehliadol tuto podstatnu info
no to by bolo super, hned to zajtra skusim. aj ked ho zamknem centralom sa nezabrzdi ? no asi som toto prehliadol tuto podstatnu info
|
|
28.04.2015 21:03 -
|
2815795
|
|
jumep
|
|
|
zamykanie neviem, ale predpokladam ze nie, to som nikdy nepotreboval
zamykanie neviem, ale predpokladam ze nie, to som nikdy nepotreboval
|
|
29.04.2015 18:41 -
|
2815922
|
|
robo
|
|
|
no tak je to presne ako pisete, po vypnuti motora sa to zabrzdi a potom zapalovanie a odbrzdit. ani zamknutie auta potom nezabrzdi.
ze som na to 2 roky neprisiel sa radsej nejdem chvalit, celkovo mam na nejake skumanie auta malo vyhradeneho casu
vyhradeny cas vacsinou miniem na umytie
no tak je to presne ako pisete, po vypnuti motora sa to zabrzdi a potom zapalovanie a odbrzdit. ani zamknutie auta potom nezabrzdi.
ze som na to 2 roky neprisiel sa radsej nejdem chvalit, celkovo mam na nejake skumanie auta malo vyhradeneho casu
vyhradeny cas vacsinou miniem na umytie
|
|
| |
|
|