| | |
31.07.2017 19:57 -
Re: Elektrická parkovací brzda / C5 III
|
3085933
|
|
Lajči
|
Město: Michalovce, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0i 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 58 |
|
|
Svetla svietia Spinač by mal by resp bude na 99% dvojokruhovy
Len sa bojim či som neposkodil nejako ten motorcek tym vylomenim toho plastu
Snimač vymenim bez problemov Mam za sebou uz hadam aj zo 50
Svetla svietia Spinač by mal by resp bude na 99% dvojokruhovy
Len sa bojim či som neposkodil nejako ten motorcek tym vylomenim toho plastu
Snimač vymenim bez problemov Mam za sebou uz hadam aj zo 50
|
|
31.07.2017 22:06 -
|
3085940
|
|
Lajči
|
Město: Michalovce, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0i 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 58 |
|
|
No! Dohodnime sa takto! Keď to doriesim napiem čo a ako.
Myslim e motor s lanami bude ok.
No! Dohodnime sa takto! Keď to doriesim napiem čo a ako.
Myslim e motor s lanami bude ok.:palec
|
|
01.08.2017 08:18 -
|
3085976
|
|
Lajči
|
|
|
Apropo Pouil u niekedy niekto tu ltú núrku pod opierkou?
Ako to vlastne funguje resp má fungova?
Apropo Pouil u niekedy niekto tu ltú núrku pod opierkou?
Ako to vlastne funguje resp má fungova?
|
|
01.08.2017 21:15 -
|
3086272
|
|
Lajči
|
|
|
Mne ale ostala zatiahnuta Preto som sa pytal co sa robi tym snurkom V mojom voze to neurobilo nic
Mam prakticky stale zatiahnutu rucnu len som rozlomil tie plasty cez ktore prechadza lanko ku strmenu a odhakol som kladivko od strmena
Mne ale ostala zatiahnuta Preto som sa pytal co sa robi tym snurkom V mojom voze to neurobilo nic
Mam prakticky stale zatiahnutu rucnu len som rozlomil tie plasty cez ktore prechadza lanko ku strmenu a odhakol som kladivko od strmena
|
|
02.08.2017 08:53 -
|
3086384
|
|
artsvec
|
Město: Suice, Auto: Opel Insignia Country Tourer 1.6 16V - 200 koní | Počet příspěvků: 650 |
|
|
Tady je to popsané:
Tady je to popsané:
Přílohy: parkovací brzda - pouití - 01.JPG ( 130092b ) - parkovací brzda - pouití - 02.JPG ( 123188b ) - |
|
18.11.2017 09:34 -
|
3110592
|
|
Majerr
|
Město: Roznov p.R., Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 62 |
|
|
Panove, při výměně kotoučů jsem dal lanko kde mělo být. Zdálo se to v pohodě. Pak jsem aktivoval ruční brzdu, lanko z páky vypadlo a zatahlo se lanko. Jak ho ted dostanu ven? Zkousel jsem lutý pas v kabině abych cely system uvolnil a nic. Kdyz taham za lanko, vytahnout nejde. Mate prosim nekdo nějakou radu? Diky
Panove, při výměně kotoučů jsem dal lanko kde mělo být. Zdálo se to v pohodě. Pak jsem aktivoval ruční brzdu, lanko z páky vypadlo a zatahlo se lanko. Jak ho ted dostanu ven? Zkousel jsem lutý pas v kabině abych cely system uvolnil a nic. Kdyz taham za lanko, vytahnout nejde. Mate prosim nekdo nějakou radu? Diky
|
|
18.11.2017 13:15 -
|
3110634
|
|
jumep
|
|
|
pravdepodobne sa ti zosrotovalo vnutro brzdy a vytiahnut to uz nepojde
skor ako si aktivoval rucnu si tu brzdu naslapal a zasadol?
pravdepodobne sa ti zosrotovalo vnutro brzdy a vytiahnut to uz nepojde
skor ako si aktivoval rucnu si tu brzdu naslapal a zasadol?
|
|
19.11.2017 10:51 -
|
3110971
|
|
jruze
|
|
|
Majerr napsal(a): Diky za kritiku ale vecne mi to nepomohlo.
A co chces slyet? Opravit nepůjde nebo velmi obtíné - rozebrat normálně nejde ( rozrezat ano) a potom jde o to co se uvnitř stalo - nic na to neseene ,starí bude patně shánět a s rizikem jestli je OK . Ta rucka se v tomto případě zasroubuje na doraz a zasekne a v hodně případech se roseka ta plastová převodovka a tu neseene, pokud jsi vytáhl pojistku a zatahnuj ji je problém a myslím ze nepomůe ani proces zpět zajitění diagnostikou protoe je zasekla - zbývá jediná monost ji vypreparovat ven- rozebrat ,zjistit jak moc a co je patně a pokusit se ji znovu sloit. Bez uráky myslím ze tvé znalosti na to nestačí a málokdo do toho půjde.
Nebo chce slyet - to nic přijeď za deset minut je to opravené ? Jednu tu mám ta ale hlásí (jen po rozpadnutí plastového dorazu bovdenu) chybu síly zataení , potom tu mám dobrou elektroniku z jiné kde se rozlámala převodovka kdy pán ručku odjistil a zatáhnul jako ty.Cena ručky na vrakáči se pohybuje kolem 10000,- pokud ji seene.----- u je to lepí ?
Pokud to bude rozebírat mení deklík je elektronika , větí je mechanizmus ručky. hodně těstí.
V příloze má utroby el.ručky
A co chces slyet? Opravit nepůjde nebo velmi obtíné - rozebrat normálně nejde ( rozrezat ano) a potom jde o to co se uvnitř stalo - nic na to neseene ,starí bude patně shánět a s rizikem jestli je OK . Ta rucka se v tomto případě zasroubuje na doraz a zasekne a v hodně případech se roseka ta plastová převodovka a tu neseene, pokud jsi vytáhl pojistku a zatahnuj ji je problém a myslím ze nepomůe ani proces zpět zajitění diagnostikou protoe je zasekla - zbývá jediná monost ji vypreparovat ven- rozebrat ,zjistit jak moc a co je patně a pokusit se ji znovu sloit. Bez uráky myslím ze tvé znalosti na to nestačí a málokdo do toho půjde.
Nebo chce slyet - to nic přijeď za deset minut je to opravené ? Jednu tu mám ta ale hlásí (jen po rozpadnutí plastového dorazu bovdenu) chybu síly zataení , potom tu mám dobrou elektroniku z jiné kde se rozlámala převodovka kdy pán ručku odjistil a zatáhnul jako ty.Cena ručky na vrakáči se pohybuje kolem 10000,- pokud ji seene.----- u je to lepí ?
Pokud to bude rozebírat mení deklík je elektronika , větí je mechanizmus ručky. hodně těstí.
V příloze má utroby el.ručky
Přílohy: 12042016293.jpg ( 797150b ) - 12042016294.jpg ( 843321b ) - 12042016295.jpg ( 735108b ) - 12042016296.jpg ( 796948b ) - 12042016297.jpg ( 806119b ) - |
|
| |
|
|