| | |
23.03.2020 16:57 -
Re: Elektrická parkovací brzda / C5 III
|
3263968
|
|
jumep
|
|
|
to ma len napadlo kvoli brzdovemu spinacu, ale aj ten hadze abs chybu
to ma len napadlo kvoli brzdovemu spinacu, ale aj ten hadze abs chybu
|
|
23.03.2020 17:01 -
|
3263970
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
diagnostika zdendo
muze to byt i spinac,nemusi to nutne znamenat ze je brzda v haji,problem nemusi byt v ani ni...
brzda prestane fungovat kdyz je problem s motorem,prevodovkou,brzdovej spinac,abs atd atd
diagnostika zdendo ;)
muze to byt i spinac,nemusi to nutne znamenat ze je brzda v haji,problem nemusi byt v ani ni...
brzda prestane fungovat kdyz je problem s motorem,prevodovkou,brzdovej spinac,abs atd atd
|
|
23.03.2020 17:07 -
|
3263971
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
kluci díky oboum za rady, zkusim zajet tady u nás k někomu, ale lexii tu nikdo nemá, po slubě bych zkusil naeho rejpala Jaroue.
kluci díky oboum za rady, zkusim zajet tady u nás k někomu, ale lexii tu nikdo nemá, po slubě bych zkusil naeho rejpala :-)) Jaroue. :-d ;-)
|
|
23.03.2020 23:01 -
|
3264050
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
jruze napsal(a): e bych měl nástupce ? Jsi trénovanej - strč hlavu pod auto a podívej se na dorazy lan jestli některé neprolezlo krz doraz (oko) brzdiče . deaktivuj a nepouívej dokud nebude jasno co jí je a se neposere jetě víc. (ale asistent rozjezdu nemá s ručkou nic - asistent rozjezdu nepouívá ke své činnosti ručku.
Takovej nástupce se jetě nenarodil.
Já jsem jenom napsal co mi nejde, ne e to spolu souvisí, je tma a zima, ne tam strkat svojí hlavu, raděj se stavim u tebe, je to pohodlnějí.
Zítra to omrknu, dnes opravdu nebyl čas, přinejhorim musí auto vydret asi 400km, ne se k tobě dostanu na diagnostiku, aby se zjistila příčina, moná zítra dopoledne cinknu.
Takovej nástupce se jetě nenarodil. :-))
Já jsem jenom napsal co mi nejde, ne e to spolu souvisí, je tma a zima, ne tam strkat svojí hlavu, raděj se stavim u tebe, je to pohodlnějí. :-)) :-d
Zítra to omrknu, dnes opravdu nebyl čas, přinejhorim musí auto vydret asi 400km, ne se k tobě dostanu na diagnostiku, aby se zjistila příčina, moná zítra dopoledne cinknu. ;-)
|
|
24.03.2020 21:51 -
|
3264247
|
|
63zdenda
|
|
|
Tak dorazem neprolezlo ani jedno lano, nicméně jsem ručku deaktivoval, ale je to bez ni na h...o, ráno musí ena vstávat, bo musí za mnou zavřít bránu, v kopci nechce auto stát bez té ručky.
Dnes jsem volal jednomu servisákovi, e bych se stavil na diagnostiku, nebral telefon, tak jsem se musel objednat u nás, ale nemá diagbox lexii, tak nevim, zda vůbec zítra něco ta jeho diagnostika ukáe, aby to nebylo větění z koule.
Tak dorazem neprolezlo ani jedno lano, nicméně jsem ručku deaktivoval, ale je to bez ni na h...o, ráno musí ena vstávat, bo musí za mnou zavřít bránu, v kopci nechce auto stát bez té ručky. :-d
Dnes jsem volal jednomu servisákovi, e bych se stavil na diagnostiku, nebral telefon, tak jsem se musel objednat u nás, ale nemá diagbox lexii, tak nevim, zda vůbec zítra něco ta jeho diagnostika ukáe, aby to nebylo větění z koule. :-d
|
|
24.03.2020 22:55 -
|
3264288
|
|
jruze
|
|
|
63zdenda napsal(a): Tak dorazem neprolezlo ani jedno lano, nicméně jsem ručku deaktivoval, ale je to bez ni na h...o, ráno musí ena vstávat, bo musí za mnou zavřít bránu, v kopci nechce auto stát bez té ručky.
Dnes jsem volal jednomu servisákovi, e bych se stavil na diagnostiku, nebral telefon, tak jsem se musel objednat u nás, ale nemá diagbox lexii, tak nevim, zda vůbec zítra něco ta jeho diagnostika ukáe, aby to nebylo větění z koule.
Zdendo myslím e bude a byl jsem na STK a potom jsem na to zapoměl.
Zdendo myslím e bude a byl jsem na STK a potom jsem na to zapoměl.;-)
|
|
25.03.2020 15:39 -
|
3264305
|
|
63zdenda
|
|
|
Tak jediná závada co diagnostika ukázala je spojkový spínač, ale jak jsem psal, není to diagbox lexie.
Jetě jsem se nedíval, ale domnívám se, e by měl být u spojkového pedálu, jak tam je chycený a jak se mění, nebyla by nějaká malůvka?
Nevím jestli mám jetě přístup na service.citroen.com abych se podíval ne schéma, ale jestli ho někdo má, prosim aby ho sem dal, pokud ho pole Jarou, prosim i s fakturou za schéma , přece jenom nejsem prokolený servisák.
Tak jediná závada co diagnostika ukázala je spojkový spínač, ale jak jsem psal, není to diagbox lexie.
Jetě jsem se nedíval, ale domnívám se, e by měl být u spojkového pedálu, jak tam je chycený a jak se mění, nebyla by nějaká malůvka?
Nevím jestli mám jetě přístup na service.citroen.com abych se podíval ne schéma, ale jestli ho někdo má, prosim aby ho sem dal, pokud ho pole Jarou, prosim i s fakturou za schéma :-d, přece jenom nejsem prokolený servisák. :-)) ;-)
|
|
25.03.2020 16:51 -
|
3264307
|
|
jumep
|
|
|
tam su 2, spinac a snimac, cislo chyby nemas?
tam su 2, spinac a snimac, cislo chyby nemas?
|
|
25.03.2020 17:06 -
|
3264308
|
|
63zdenda
|
|
|
Tak to nevím,zítra odpoledne se u mě staví ve slubě a načten to znova,pak dám vědět a po výměně chyba zmizí sama,nebo se bude muset vymazat?
Zatím díky za rady.
Tak to nevím,zítra odpoledne se u mě staví ve slubě a načten to znova,pak dám vědět a po výměně chyba zmizí sama,nebo se bude muset vymazat?
Zatím díky za rady.;-)
|
|
25.03.2020 17:57 -
|
3264309
|
|
Lajči
|
Město: Michalovce, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0i 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 58 |
|
|
Podla mna to moze byt spinac brzdovych svetiell alebo aj opotrebovane zadne brzdove dosticky
Podla mna to moze byt spinac brzdovych svetiell alebo aj opotrebovane zadne brzdove dosticky
|
|
25.03.2020 18:00 -
|
3264310
|
|
jumep
|
|
|
v podstate by mala sama, ostat len ako docasna
inak spinac je 2189 20, snimac polohy pedalu je 2189 22 a toto by som povedal ze je ten problem, tam bude aj chyba rucnej, ked je zly
v podstate by mala sama, ostat len ako docasna
inak spinac je 2189 20, snimac polohy pedalu je 2189 22 a toto by som povedal ze je ten problem, tam bude aj chyba rucnej, ked je zly
|
|
25.03.2020 23:01 -
|
3264365
|
|
jruze
|
|
|
63zdenda napsal(a): Tak jediná závada co diagnostika ukázala je spojkový spínač, ale jak jsem psal, není to diagbox lexie.
Nevím jestli mám jetě přístup na service.citroen.com abych se podíval ne schéma, ale jestli ho někdo má, prosim aby ho sem dal, pokud ho pole Jarou, prosim i s fakturou za schéma , přece jenom nejsem prokolený servisák.
Zdendo pro tebe udělám vyjímku - pokud by jsi chtěl pracovní postu tak za 200,-
Zdendo pro tebe udělám vyjímku;-) - pokud by jsi chtěl pracovní postu tak za 200,-:-d
Přílohy: pro zdendu zdarma.jpg ( 342213b ) - |
|
26.03.2020 17:50 -
|
3264463
|
|
63zdenda
|
|
|
jumep napsal(a): v podstate by mala sama, ostat len ako docasna
Tak je to ten snímač, závada C1396, objedná mi ho a snad ho zítra budu mít, pak uvidíme, díky.
Tak je to ten snímač, závada C1396, objedná mi ho a snad ho zítra budu mít, pak uvidíme, díky.
|
|
26.03.2020 21:40 -
|
3264517
|
|
63zdenda
|
|
|
jruze napsal(a): Zdendo pro tebe udělám vyjímku - pokud by jsi chtěl pracovní postu tak za 200,-
A kdy mi pole ten postup několikrát, budu mít také mnostevní slevu?
Tak to servisák objednal, volal mi, e je jenom originál, náhrada ne a ohledně koronaviru za 3 pracovní dny.
A kdy mi pole ten postup několikrát, budu mít také mnostevní slevu? :-d
Tak to servisák objednal, volal mi, e je jenom originál, náhrada ne a ohledně koronaviru za 3 pracovní dny. :-o
|
|
26.03.2020 21:59 -
|
3264519
|
|
jruze
|
|
|
63zdenda napsal(a): A kdy mi pole ten postup několikrát, budu mít také mnostevní slevu?
Tak to servisák objednal, volal mi, e je jenom originál, náhrada ne a ohledně koronaviru za 3 pracovní dny.
Mnostevní slevu hmmmm dobrá první je za 200 a kadý dalí za 190,- a to jsem zvědavej - já mám u týde objednáné věci a nic(něco občas příjde ale nikdy nevědí co - pokud je skladem tak to docela jde , ale pokud není tak má smolíka) chodí to od naich bratrů a je to dalek horí ne od číny. teď jsem objednával pal. filtr na 3.0HDI = skladem 1.kus za krásných 5800,- tak doufám e mne nikdo nepředeběhne.(pokud ano tak smolík - výroba nejede, druhoka není, čína nevím.
Mnostevní slevu hmmmm dobrá první je za 200 a kadý dalí za 190,- :-p a to jsem zvědavej - já mám u týde objednáné věci a nic(něco občas příjde ale nikdy nevědí co - pokud je skladem tak to docela jde , ale pokud není tak má smolíka) chodí to od naich bratrů a je to dalek horí ne od číny. teď jsem objednával pal. filtr na 3.0HDI = skladem 1.kus za krásných 5800,- tak doufám e mne nikdo nepředeběhne.(pokud ano tak smolík - výroba nejede, druhoka není, čína nevím.
|
|
01.04.2020 09:35 -
|
3265100
|
|
63zdenda
|
|
|
jruze napsal(a): Mnostevní slevu hmmmm dobrá první je za 200 a kadý dalí za 190,- a to jsem zvědavej - já mám u týde objednáné věci a nic(něco občas příjde ale nikdy nevědí co - pokud je skladem tak to docela jde , ale pokud není tak má smolíka) chodí to od naich bratrů a je to dalek horí ne od číny. teď jsem objednával pal. filtr na 3.0HDI = skladem 1.kus za krásných 5800,- tak doufám e mne nikdo nepředeběhne.(pokud ano tak smolík - výroba nejede, druhoka není, čína nevím.
Tak zatím to jetě nepřilo , zítra jdu ze sluby domů, myslel jsem, e domů pojedu s opraveným autem a ono nic.
Jaroui, peníze jsem ti poslal na účet několikrát a ádný postup na výměnu toho snímače jsi neposlal, jak to mám pak vyměnit, kdy nevím, jak je tam ten snímač připevněný a jak ho vyndat, kdy je tam hezky schovaný a není tam vidět?
Tak zatím to jetě nepřilo :-((((, zítra jdu ze sluby domů, myslel jsem, e domů pojedu s opraveným autem a ono nic.
Jaroui, peníze jsem ti poslal na účet několikrát a ádný postup na výměnu toho snímače jsi neposlal, jak to mám pak vyměnit, kdy nevím, jak je tam ten snímač připevněný a jak ho vyndat, kdy je tam hezky schovaný a není tam vidět? ;-)
|
|
01.04.2020 13:19 -
|
3265133
|
|
Dawe
|
Město: Praha, Auto: Peugeot 508 R8 2,0BHDi | Počet příspěvků: 151 |
|
|
Nevím odkuď jsi, ale podle burzy ND mají snímač i spínač skladem v Citroenu v Plzni, .link. kdyby náhodou
Nevím odkuď jsi, ale podle burzy ND mají snímač i spínač skladem v Citroenu v Plzni, http://autond.cz/hledani.php?dil=218922&stat=&vy=&sub1= kdyby náhodou ;-)
|
|
| |
|
|