| | |
27.12.2018 18:53 -
Re: Elektrická parkovací brzda / C5 III
|
3198686
|
|
jumep
|
|
|
skusit spravit kalibraciu
skusit spravit kalibraciu
|
|
27.12.2018 19:59 -
|
3198718
|
|
pepik8888
|
Město: Rudňany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 BlueHDi 150k (110kW) | Počet příspěvků: 79 |
|
|
Kalibracia nepomohla.Ale dakujem za radu.
Kalibracia nepomohla.Ale dakujem za radu.
|
|
27.12.2018 22:21 -
|
3198778
|
|
jumep
|
|
|
a aka je presne z diag ta chyba?
kazdopadne na 90% ta vymena neminie
a aka je presne z diag ta chyba?
kazdopadne na 90% ta vymena neminie
|
|
27.12.2018 22:51 -
|
3198783
|
|
jruze
|
|
|
tak tak - nebo moná zázrak
tak tak - nebo moná zázrak
|
|
27.12.2018 23:51 -
|
3198798
|
|
pepik8888
|
Město: Rudňany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 BlueHDi 150k (110kW) | Počet příspěvků: 79 |
|
|
Na zazraky som prestal verit uz davno,takze vymena.Chybalo mi nieco do noveho roka takze dakujem za rady.
Na zazraky som prestal verit uz davno,takze vymena.Chybalo mi nieco do noveho roka takze dakujem za rady.
|
|
28.01.2019 15:53 -
|
3204432
|
|
Doktor115
|
|
|
Zdravím pani, vedeli by ste mi napisat na co sa mam pripravit alebo co moze byt zle, ked mi rucna zatiahne ale uz nepovoli? Osobne rucnu nepouzivam ale na STK s tym asi budu mat problem Ziadnu chybu mi nevypisuje, motorcek je pocut aj pri zatiahnuti aj pri povolovani.
Zdravím pani, vedeli by ste mi napisat na co sa mam pripravit alebo co moze byt zle, ked mi rucna zatiahne ale uz nepovoli? Osobne rucnu nepouzivam ale na STK s tym asi budu mat problem :) Ziadnu chybu mi nevypisuje, motorcek je pocut aj pri zatiahnuti aj pri povolovani.
|
|
30.01.2019 22:09 -
|
3205117
|
|
jumep
|
|
|
sa pozri ktora packa ti ostava zaseknuta, v lepsom pripade to bude len strmen, otvorit a vycistit sa to da, ale nedoporucujem to, lebo neverim tomu ze ten naklepany mnohohran uz na dalsi krat bude dobre drzat
inak najhorsie co tym rucnym mozete robit je nepouzivat ich
sa pozri ktora packa ti ostava zaseknuta, v lepsom pripade to bude len strmen, otvorit a vycistit sa to da, ale nedoporucujem to, lebo neverim tomu ze ten naklepany mnohohran uz na dalsi krat bude dobre drzat
inak najhorsie co tym rucnym mozete robit je nepouzivat ich
|
|
20.02.2019 19:21 -
|
3208516
|
|
jruze
|
|
|
Mám také u X7 takovou zvlátnost : asistent rozjezdu funguje , auto nepřibrďuje,nikam to netáhne , ale jakmile dám plnej rejd doleva a stojím na brzdě tak po uvolnění pedálu brzdy zůstane (nebo se aktivuje) asitent rozjezdu - po otočení volantem do přímého směru (stačí jen o +- půl otočky) se odbrzdí potom můu opět dát plnej a u se asistent neaktivuje (pokud neselápnu brzdu) dělá to myslím jen na levou stranu bez ohledu jestli je auto na rovném úseku nebo do kopce . Zatím jsem to neřeil , nic to nehlásí a neměl jsem čas se s tím nějak zabejvat Jen nějakej nápad ? e by kalibrace natočení volantu ? (ničemu to nevadí jen je to divné)
Mám také u X7 takovou zvlátnost : asistent rozjezdu funguje , auto nepřibrďuje,nikam to netáhne , ale jakmile dám plnej rejd doleva a stojím na brzdě tak po uvolnění pedálu brzdy zůstane (nebo se aktivuje) asitent rozjezdu - po otočení volantem do přímého směru (stačí jen o +- půl otočky) se odbrzdí potom můu opět dát plnej a u se asistent neaktivuje (pokud neselápnu brzdu) dělá to myslím jen na levou stranu bez ohledu jestli je auto na rovném úseku nebo do kopce . Zatím jsem to neřeil , nic to nehlásí a neměl jsem čas se s tím nějak zabejvat ;-) Jen nějakej nápad ? e by kalibrace natočení volantu ? (ničemu to nevadí jen je to divné)
|
|
21.02.2019 09:02 -
|
3208556
|
|
Doktor115
|
|
|
Tak pricina zistena a na chvilku vyriesena. Ta packa za ktoru lanko ahá sa zadrhavala o ten cuplik co drzi pruzinku. Aj na jednej aj na druhej strane akurat spolujazdcova nezadrhava az tak ta sa pekne vracala
:-))Tak pricina zistena a na chvilku vyriesena. Ta packa za ktoru lanko ahá sa zadrhavala o ten cuplik co drzi pruzinku. Aj na jednej aj na druhej strane akurat spolujazdcova nezadrhava az tak ta sa pekne vracala :palec
|
|
21.02.2019 19:59 -
|
3208642
|
|
jruze
|
|
|
Tak zadna odezva ?
Tak zadna odezva ?
|
|
22.02.2019 10:06 -
|
3208699
|
|
Sisi
|
Město: Nesvačily, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 10 |
|
|
Ahoj. Mám dotaz jetě k elektrické ruční brzdě do automatu. Přestala nám fungovat a v jednom servisu nám ji vymontovali (a u si ji i nechali) a nic nám s tím neudělali. Teď máme monost koupit z havarované C5 III za 4500. Bohuel tomu nerozumíme,je potřeba se jich zeptat jetě na něco nebo stačí to,e to je z C5 III a nezáleí na roku výroby či obsahu?
Ahoj. Mám dotaz jetě k elektrické ruční brzdě do automatu. Přestala nám fungovat a v jednom servisu nám ji vymontovali (a u si ji i nechali) a nic nám s tím neudělali. Teď máme monost koupit z havarované C5 III za 4500. Bohuel tomu nerozumíme,je potřeba se jich zeptat jetě na něco nebo stačí to,e to je z C5 III a nezáleí na roku výroby či obsahu?
|
|
22.02.2019 22:11 -
|
3208820
|
|
nVi
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) | Počet příspěvků: 111 |
|
|
Podle Citroen Service by měli být stejné pro obě varianty.
Jen jsou tam nějaké revize. podle OPR. (viz. příloha)
Podle Citroen Service by měli být stejné pro obě varianty.
Přílohy: C5 (X7) - 0610 04 455510A - RUČNÍ BRZDA PODROB.pdf ( 165867b ) - |
|
22.02.2019 22:18 -
|
3208825
|
|
Doktor115
|
|
|
Teraz ma zaujíma, keď bolo auto núdzovo odbrzdené či mozem zatiahnu tú ručnú alebo či ozaj musím cez tú diagnostiku ju nejako nastavi. Niekde píu e im úplne v poriadku funguje po núdzovom odbrzdení a niekde zasa e musí sa to cez tú diagnostiku resp. do servisu zaniest. A potom aby si človek vybral.
Teraz ma zaujíma, keď bolo auto núdzovo odbrzdené či mozem zatiahnu tú ručnú alebo či ozaj musím cez tú diagnostiku ju nejako nastavi. Niekde píu e im úplne v poriadku funguje po núdzovom odbrzdení a niekde zasa e musí sa to cez tú diagnostiku resp. do servisu zaniest. A potom aby si človek vybral. :nevim
|
|
23.02.2019 10:58 -
|
3208860
|
|
Sisi
|
Město: Nesvačily, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 10 |
|
|
jruze napsal(a): Jak vymontovali a nechali ? A myslim ze jsou stejne ale nejsem si jisty jestli neni rozdil limuzina - break a jsem v D a nedostanu se do citroen serice - mam tu jen tablet
Mno... říkali, e je nefunkční, tak ji vymontovali a nechali si ji tam v tom servisu kdy jsme ji po pár dnech chtěli zpátky, protoe se mohla repasovat nebo tam mohla být chyba někde jinde, tak tvrdili, e jí u nemají. Take teď sháníme jinou Ok, tak my zkusíme vzít tuhle a uvidíme. Mě právě tvrdili, e je to jedno, jestli je to z krátký nebo dlouhý C5, ale raději jsem se chtěla zeptat jetě zde ne jí koupíme...
Mno... říkali, e je nefunkční, tak ji vymontovali a nechali si ji tam v tom servisu :-( kdy jsme ji po pár dnech chtěli zpátky, protoe se mohla repasovat nebo tam mohla být chyba někde jinde, tak tvrdili, e jí u nemají. Take teď sháníme jinou :nevim Ok, tak my zkusíme vzít tuhle a uvidíme. Mě právě tvrdili, e je to jedno, jestli je to z krátký nebo dlouhý C5, ale raději jsem se chtěla zeptat jetě zde ne jí koupíme...
|
|
23.02.2019 11:03 -
|
3208862
|
|
Sisi
|
|
|
nVi napsal(a): Podle Citroen Service by měli být stejné pro obě varianty.
Take by tam fungovat měla i z krátký, chápu to dobře? Důleitý je, aby prostě byla z C5 III?
Take by tam fungovat měla i z krátký, chápu to dobře? Důleitý je, aby prostě byla z C5 III?
|
|
| |
|
|