| | |
04.06.2018 21:36 -
Re: Elektrická parkovací brzda / C5 III
|
3161566
|
|
xantia.hd
|
Město: české Budějovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 94 |
|
|
Dá se z tohoto VIN VF7RWRHH4BL526957 uvedení do provozu 25.8.2011 nějak zjistit, jak je to s tím menu ruční brzdy? Zda se tím mám nějak zabývat nebo je to prostě neřeitelný problém a mám se smířit s tím, e vzhledem k cyklům ruční brzdy u etřím na celý modul ? Děkuji
Dá se z tohoto VIN VF7RWRHH4BL526957 uvedení do provozu 25.8.2011 nějak zjistit, jak je to s tím menu ruční brzdy? Zda se tím mám nějak zabývat nebo je to prostě neřeitelný problém a mám se smířit s tím, e vzhledem k cyklům ruční brzdy u etřím na celý modul ? Děkuji
|
|
04.06.2018 22:02 -
|
3161573
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
v tomto roce by to za predpokladu barevneho dash nemel byt problem...v pripade ambiente si jisty polozkou v menu nejsem
v tomto roce by to za predpokladu barevneho dash nemel byt problem...v pripade ambiente si jisty polozkou v menu nejsem
|
|
04.06.2018 22:08 -
|
3161574
|
|
jruze
|
|
|
Já jsem to chtěl po klukách ve značce a něco mumlali e je to němec a e to nejde - e je to do toho nepustí - jestli nemají p jinak uspůsobené (a protoe to bylo mladé auto tak na experimenty nehraju - se to vysere celé a zase budu mejdit po Olomouci nebo shánět jednotky aby to bylo alespoň jako dříve)
Já jsem to chtěl po klukách ve značce a něco mumlali e je to němec a e to nejde - e je to do toho nepustí - jestli nemají p jinak uspůsobené :nevim (a protoe to bylo mladé auto tak na experimenty nehraju - se to vysere celé a zase budu mejdit po Olomouci nebo shánět jednotky aby to bylo alespoň jako dříve):-p
|
|
04.06.2018 22:21 -
|
3161575
|
|
xantia.hd
|
Město: české Budějovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 94 |
|
|
autodiag napsal(a): v tomto roce by to za predpokladu barevneho dash nemel byt problem...v pripade ambiente si jisty polozkou v menu nejsem
budíky jsou barevné. ale kde ten problém hledat, resp. jak řeit ?
budíky jsou barevné. ale kde ten problém hledat, resp. jak řeit ?
|
|
04.06.2018 22:43 -
|
3161580
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
dash=dashboard=stit pristroju=budik
jsou dva zakladni typy,jeden je Colour= barevny a druhy je ambiente = oranzovy
barevny se jeste lisi vnitrnim FW
dash=dashboard=stit pristroju=budik
jsou dva zakladni typy,jeden je Colour= barevny a druhy je ambiente = oranzovy
barevny se jeste lisi vnitrnim FW
|
|
05.06.2018 20:07 -
|
3161780
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
ja mam ten posledny FL2013. ja to nemam v menu budikoch ale nikdy som sa neodhodlal to riesit v servise. stacilo ked nevedeli kde sa zapina denne LED svietenie....asi po 15min sa to podarilo. tiez som odmietol prepalovat software motora . mali na to nejaky pripis
ja mam ten posledny FL2013. ja to nemam v menu budikoch ale nikdy som sa neodhodlal to riesit v servise. stacilo ked nevedeli kde sa zapina denne LED svietenie....asi po 15min sa to podarilo. tiez som odmietol prepalovat software motora . mali na to nejaky pripis
|
|
06.06.2018 08:26 -
|
3161911
|
|
máca
|
|
|
konqui napsal(a): Samo ze nemam FL. A pry se po FL ani nenastavuji zrcatka dle pameti sedacky. Ale nevim co je na tom pravdy.
Mam FL zari 2012, v pameti zrcatka jsou. Jeste juknu na tu brzdu, ja to nehledala, mne vyhovuje, akorat, kdyz vyjizdim v kopci zpoza tesne zaparkovanych aut, je to makacka, ale da se to a neni to parkovani zas tak caste.
Mam FL zari 2012, v pameti zrcatka jsou. Jeste juknu na tu brzdu, ja to nehledala, mne vyhovuje, akorat, kdyz vyjizdim v kopci zpoza tesne zaparkovanych aut, je to makacka, ale da se to a neni to parkovani zas tak caste.
|
|
06.06.2018 09:23 -
|
3161918
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Na rozjezd do kopce je prece asistent nemajici nic společného s ručkou. Je zajimave jak moc lidi si to plete.U automatu je i ten asistent zbytecny, protoze hydromenic i do kopce chce auto mirne rozjet
K veci. Mel jsem auto v autorizaku na vymenu zadnich kotoucu. Sami mi nabidli misto origo za 8000 levnejsi verzi par za 2100 bez dph. Tak se nesnazi podojit klienta. A bez me vule mi vymenili uchytky a rozperky lanovodu. Super, pry to maji delat pri kazde vymene zadnich kotoucu. Cena srandovni.
K vypinani. U automatu maji prisny zakaz vypinat automatickou rucku i kdyby to slo. EU to bere jako velmi zavazny bezpecnostni prvek.
Na rozjezd do kopce je prece asistent nemajici nic společného s ručkou. Je zajimave jak moc lidi si to plete.U automatu je i ten asistent zbytecny, protoze hydromenic i do kopce chce auto mirne rozjet
K veci. Mel jsem auto v autorizaku na vymenu zadnich kotoucu. Sami mi nabidli misto origo za 8000 levnejsi verzi par za 2100 bez dph. Tak se nesnazi podojit klienta. A bez me vule mi vymenili uchytky a rozperky lanovodu. Super, pry to maji delat pri kazde vymene zadnich kotoucu. Cena srandovni.
K vypinani. U automatu maji prisny zakaz vypinat automatickou rucku i kdyby to slo. EU to bere jako velmi zavazny bezpecnostni prvek.
|
|
06.06.2018 11:15 -
|
3161931
|
|
Honzaho
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 16V THP 158k Tourer | Počet příspěvků: 150 |
|
|
Snad to není moc OT, můete mi někdo naznačit, jak pracuje asistent rozjezdu do kopce, pokud tedy nevyuívá mechanismus elektrické ručky?
Snad to není moc OT, můete mi někdo naznačit, jak pracuje asistent rozjezdu do kopce, pokud tedy nevyuívá mechanismus elektrické ručky?
|
|
06.06.2018 11:51 -
|
3161949
|
|
autodiag
|
|
|
ABS
ABS
|
|
06.06.2018 12:07 -
|
3161952
|
|
Honzaho
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 16V THP 158k Tourer | Počet příspěvků: 150 |
|
|
Dík, jetě bych potřeboval naznačit, proč mne to nenapadlo. Nebo radi ne, kdoví co bych se dozvěděl.
Dík, jetě bych potřeboval naznačit, proč mne to nenapadlo. Nebo radi ne, kdoví co bych se dozvěděl.:-))))
|
|
06.06.2018 18:12 -
|
3162043
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
V podstatě naprostý souhlas. Asi by to měla být nějaká pojistka, kdyby se totálně po... automat.
Za chvíli nás EU stejně přinutí vozit zaráeci klíny a mít s sebou bibli, abychom se mohli pomodlit, e se auto nerozjede.
Ale mám auto fakt koupené v ČR a je polepené nálepkami, e bez zataené ruční brzdy nesmí vystoupit, jinak si pro tebe dojde bauka Stalin.
V podstatě naprostý souhlas. Asi by to měla být nějaká pojistka, kdyby se totálně po... automat.
Za chvíli nás EU stejně přinutí vozit zaráeci klíny a mít s sebou bibli, abychom se mohli pomodlit, e se auto nerozjede.
Ale mám auto fakt koupené v ČR a je polepené nálepkami, e bez zataené ruční brzdy nesmí vystoupit, jinak si pro tebe dojde bauka Stalin.
|
|
06.06.2018 18:20 -
|
3162045
|
|
jumep
|
|
|
pretoze zjavne ten P kolik bude dost maly a hrozi jeho utrhnutie
pripadne ked ste mali tu cest vidiet "prvy autonomny autobus na slovesku" - v skratke autobus zostal na zastavke, porucha dveri, vodic instruktor si odskocil na wc, vodic v zacviku komunikoval s dispecingom
tam mu povedali odpoj baterku, mozno sa tie dvere resetnu a pojde to
autobus stal na zastavkovej brzde ktora sa odpojenim baterky odistila a tento sa rozbehol ...
situacia tu je taka, ze je to automat, zhasnes ho v zhone v D, ani ta v zhone nenapadne sahnut na paku, vyberes kluce a odides z auta, je v miernom kopceku, tak za 5min sa rozbehne
pretoze zjavne ten P kolik bude dost maly a hrozi jeho utrhnutie
pripadne ked ste mali tu cest vidiet "prvy autonomny autobus na slovesku" - v skratke autobus zostal na zastavke, porucha dveri, vodic instruktor si odskocil na wc, vodic v zacviku komunikoval s dispecingom
tam mu povedali odpoj baterku, mozno sa tie dvere resetnu a pojde to
autobus stal na zastavkovej brzde ktora sa odpojenim baterky odistila a tento sa rozbehol ...
situacia tu je taka, ze je to automat, zhasnes ho v zhone v D, ani ta v zhone nenapadne sahnut na paku, vyberes kluce a odides z auta, je v miernom kopceku, tak za 5min sa rozbehne
|
|
06.06.2018 18:24 -
|
3162046
|
|
vilous
|
|
|
Co píe Peter naprosto chápu. Prostě automat je více náchylný působit potíe i při vypnutém motoru. Člověk je zvyklý z mauálu, e tam dá 1 nebo Z a ani ufo s tím nepohne. U automatu to a tak důsledně neplatí, co budi varováním pro majitele automatu.
Co píe Peter naprosto chápu. Prostě automat je více náchylný působit potíe i při vypnutém motoru. Člověk je zvyklý z mauálu, e tam dá 1 nebo Z a ani ufo s tím nepohne. U automatu to a tak důsledně neplatí, co budi varováním pro majitele automatu.
|
|
25.09.2018 16:34 -
|
3181720
|
|
aMaty
|
Město: Liberec 11, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 8 |
|
|
Pánové zeptám se ...
Manety na lanovodech u ručky ... nečekaně se mě rozsypali (auto má 400tis km tak mají nárok) a rád bych tam nějaké dal. Nemá někdo nějakej typ co by tam mohlo pasovat? Citroen vtipně nabízí v tomto směru nejmení součástku za 26tis kč (celý komplet) co za to nedám dokud to nebude vyloeně nutné. Podařilos e mě schrastit podobné manetky u nás v krámě kde mají těsnění .... jene vnitřní průměr moc malý a nepodařilo se mě to nasadit na lanovod přes tu kuličku...
Pánové zeptám se ...
Manety na lanovodech u ručky ... nečekaně se mě rozsypali (auto má 400tis km tak mají nárok) a rád bych tam nějaké dal. Nemá někdo nějakej typ co by tam mohlo pasovat? Citroen vtipně nabízí v tomto směru nejmení součástku za 26tis kč (celý komplet) co za to nedám dokud to nebude vyloeně nutné. Podařilos e mě schrastit podobné manetky u nás v krámě kde mají těsnění .... jene vnitřní průměr moc malý a nepodařilo se mě to nasadit na lanovod přes tu kuličku... :nevim
|
|
25.09.2018 17:47 -
|
3181730
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1299 |
|
|
něco takovýho ? .link.
něco takovýho ? https://www.autotypautodily.cz/cz-detail-188489-manzetka-lanka-spojky-wartburg-353.html
|
|
25.09.2018 17:59 -
|
3181732
|
|
aMaty
|
Město: Liberec 11, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 8 |
|
|
To bude ono
Tohle je "vyzkoueno" nebo jen pro ilustraci?
To bude ono :palec
Tohle je "vyzkoueno" nebo jen pro ilustraci? :-)
|
|
26.09.2018 08:29 -
|
3181788
|
|
Danipet
|
|
|