| | |
03.07.2016 19:52 -
Re: Nesouměrné brdění
|
2969608
|
|
milda67
|
|
|
o.k. zkusím to jetě jednou sundat a očistit to a kdy mi soused půjčí hodinky tak změřím i tu házivost , jen je mi divné,e to stejné dělalo i před výměnou kotoučů, vlastně kvůli tomu jsem je měnil.
o.k. zkusím to jetě jednou sundat a očistit to a kdy mi soused půjčí hodinky tak změřím i tu házivost , jen je mi divné,e to stejné dělalo i před výměnou kotoučů, vlastně kvůli tomu jsem je měnil.
|
|
03.07.2016 19:56 -
|
2969613
|
|
jumep
|
|
|
este mohlo nacat ten naboj, sice si neviem predstavit ako, ale nic nie je nemozne
ak bude hadzat ten kotuc (samozrejme hodinky uchyt na napravu) tak zmeraj aj samotny naboj
este mohlo nacat ten naboj, sice si neviem predstavit ako, ale nic nie je nemozne
ak bude hadzat ten kotuc (samozrejme hodinky uchyt na napravu) tak zmeraj aj samotny naboj
|
|
03.07.2016 20:06 -
|
2969615
|
|
milda67
|
|
|
o.k. vyzkouím....je to tak jak píe,krom třepání to nic nedělá, s autem můe jet 150km/h a ani se nehne,ale jak se dotkne brzdy tak se třese,e ho sotva udrím.
o.k. vyzkouím....je to tak jak píe,krom třepání to nic nedělá, s autem můe jet 150km/h a ani se nehne,ale jak se dotkne brzdy tak se třese,e ho sotva udrím.
|
|
12.07.2016 20:11 -
|
2972610
|
|
milda67
|
|
|
Tak záhada vyřeena. Pravdu měli ti kteří mi říkali,e kotouče Brembo jsou na houby. Uplně nové, prý lepí a draí typ, lakované...jeden házel skoro milimetr a druhý přes dva milimetry. Po srovnání na soustruhu auto krásně brzdí bez problémů.
Tak záhada vyřeena. Pravdu měli ti kteří mi říkali,e kotouče Brembo jsou na houby. Uplně nové, prý lepí a draí typ, lakované...jeden házel skoro milimetr a druhý přes dva milimetry. Po srovnání na soustruhu auto krásně brzdí bez problémů.
|
|
13.07.2016 13:22 -
|
2972818
|
|
Mahony
|
Město: Praha-Lhotka, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 373 |
|
|
Já dával nedávno předek i zadek Bremba kotouče+desky a brzdí mi to úplně parádně Objednával sem je na nějakým eshopu, to je mi divný, jestli mu nedali nějaký padělky
Já dával nedávno předek i zadek Bremba kotouče+desky a brzdí mi to úplně parádně :-o Objednával sem je na nějakým eshopu, to je mi divný, jestli mu nedali nějaký padělky :nevim
|
|
14.07.2016 09:24 -
|
2973025
|
|
ink
|
Město: Řím, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 163 |
|
|
ja mám disky ABE, totálne v pohode a relatívne lacné, platničky ATE, tie ok.
ja mám disky ABE, totálne v pohode a relatívne lacné, platničky ATE, tie ok.
|
|
14.07.2016 13:18 -
|
2973098
|
|
milda67
|
|
|
Nechci aby se to tu strhlo v diskuzi kdo má jaké kotouče a které jsou lepí, na to je jiné vlákno. Já jsem je normálně objednal v e-shopu, kde beru i jiné díly a ve bez problémů, destičky a zadní kotouče byly v pořádku a přední kotouče stály za prd (ve Brembo). Jestli je někdo přebalil za padělky to u asi těko zjistím, zvlát kdy jsem je kupoval v dubnu.
Nechci aby se to tu strhlo v diskuzi kdo má jaké kotouče a které jsou lepí, na to je jiné vlákno. Já jsem je normálně objednal v e-shopu, kde beru i jiné díly a ve bez problémů, destičky a zadní kotouče byly v pořádku a přední kotouče stály za prd (ve Brembo). Jestli je někdo přebalil za padělky to u asi těko zjistím, zvlát kdy jsem je kupoval v dubnu. :-((((
|
|
25.03.2019 11:37 -
|
3213138
|
|
discus17
|
Město: Vykov, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX Break | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Vaek66 napsal(a): Ahoj Chlapci a Chlapi,
mám takový problém. Moná mi někdo poradíte. Jednoho dne (cca před 14 dny) mi auto při malém přibrďování začalo poměrně prudce táhnout vlevo. Protoe mi při poslední prohlídce mechanik řekl, e destičky u brzy budou potřeba vyměnit, měl jsem za to, e jsou úplně sjeté a tak jsem je nechal vyměnit. Nezměnilo se vůbec nic. Tak jsem hned nechal vyměnit i přední kotouče (217.000Km). A popřád nic.
Pokud jedu rychle po dálnici, nebo dojíím auto a potřebuji jen lehce přibrzdit, auto začne táhnout vlevo (v podstatě sebou čumák cukne vlevo) , poud přilápnu brzdu, srovná se. Je to velmi nepříjené!
Čím to můe být? Mechanik říká, e přední i zadní brzdy jdou OK. Ale já vím, e nejsou
Díky za vá čas a rady.
Resil jsem to teď a byly to vymačkané čepy
Resil jsem to teď a byly to vymačkané čepy
|
|
25.03.2019 11:47 -
|
3213139
|
|
volnasek
|
Město: Sedlitě u FM, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX Break | Počet příspěvků: 14 |
|
|
Měl jsem stejný problém, byl to vytlučený silenblok na stabilizátoru. lo to vidět na lince na STK, jak se kontrolujou čepy
Měl jsem stejný problém, byl to vytlučený silenblok na stabilizátoru. lo to vidět na lince na STK, jak se kontrolujou čepy
|
|
09.07.2019 08:25 -
propadavani brzdoveho pedalu
|
3229275
|
|
mamakami55
|
Město: Liskovec 111, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Chtěl bych se zeptat kdy lápnu na brzdovy pedal tak mě to tahne na levou stranu co je to za problém děkuji za radu
Chtěl bych se zeptat kdy lápnu na brzdovy pedal tak mě to tahne na levou stranu co je to za problém děkuji za radu
|
|
09.07.2019 10:40 -
Re: propadavani brzdoveho pedalu
|
3229286
|
|
wenka
|
|
|
Ta strana kam to táhne brzdí víc. Zkus ruční brzdu za jízdy,jestli to bude stejné . Podíval bych se po sundání kola na brzdy a rozhýbal je.Taky se koukni na stav destiček a kotoučů to uvidí i bez odmontování třmenu.Jinak výměna minimálně destiček.
Ta strana kam to táhne brzdí víc. Zkus ruční brzdu za jízdy,jestli to bude stejné . Podíval bych se po sundání kola na brzdy a rozhýbal je.Taky se koukni na stav destiček a kotoučů to uvidí i bez odmontování třmenu.Jinak výměna minimálně destiček.
|
|
09.07.2019 12:44 -
|
3229302
|
|
mamakami55
|
Město: Liskovec 111, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Jsou tam nové kotouče i desky
Jsou tam nové kotouče i desky
|
|
09.07.2019 12:57 -
|
3229306
|
|
cjeky
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 133 |
|
|
Můou blbě sedět desky a pokud to měnil někdo kdo nezná c5 tak mohl pokodit pístky v brzdiči. Myslím e i u jedničkové c5 se zatáčí pístky kadá strana jinak.
Můou blbě sedět desky a pokud to měnil někdo kdo nezná c5 tak mohl pokodit pístky v brzdiči. Myslím e i u jedničkové c5 se zatáčí pístky kadá strana jinak. :nevim
|
|
09.07.2019 16:19 -
|
3229318
|
|
wenka
|
|
|
Přesně tak musí se zatáčet pístky.Na brzdiči na spodní straně je vylitá ipka.Pokud to někdo nerepasoval a nedal obráceně tak by to měl být směr zatáčení pístku.
Přesně tak musí se zatáčet pístky.Na brzdiči na spodní straně je vylitá ipka.Pokud to někdo nerepasoval a nedal obráceně tak by to měl být směr zatáčení pístku.
|
|
| |
|
|