| | |
04.01.2019 13:13 -
Re: Klesání zadní části vozu / C5 III
|
3199736
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1299 |
|
|
jruze napsal(a): To by bylo aby jsi si nerejpnul Vůbec nerejpu, jen sme tu trubky nedávno probírali a dával sem obrázky, i inzerát byl ... ten si i komentoval, tak sem myslel e si to pamatuje, se jen divím, e se tak zase ptá, jako kdyby si tu dlouho chyběl
zbytek okolo objednávky má v SZ ...
Vůbec nerejpu, jen sme tu trubky nedávno probírali a dával sem obrázky, i inzerát byl ... ten si i komentoval, tak sem myslel e si to pamatuje, se jen divím, e se tak zase ptá, jako kdyby si tu dlouho chyběl ;-)
zbytek okolo objednávky má v SZ ...
|
|
27.01.2019 16:01 -
|
3204230
|
|
Mr.Kev
|
Město: Jirkov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 11 |
|
|
Zdravím, tak mě dneska po cestě domů vyplouchla moje C5...při jízdě po dálnici z ničeho nic zadek el dolů a následovala hláka "suspension faulty". Tlačítky jde zvednout a drí, ale při návratu do výchozí pozice klesne zadek opět a dolů. Myslíte, e by to mohl být výkový korektor? Pokud ano, je po výměně nutné manuální nastavení výek v předu i v zadu? Případně čím jiným by to mohlo být? Tak to skáče, e se s tím ani nedá jezdit.
Zdravím, tak mě dneska po cestě domů vyplouchla moje C5...při jízdě po dálnici z ničeho nic zadek el dolů a následovala hláka "suspension faulty". Tlačítky jde zvednout a drí, ale při návratu do výchozí pozice klesne zadek opět a dolů. Myslíte, e by to mohl být výkový korektor? Pokud ano, je po výměně nutné manuální nastavení výek v předu i v zadu? Případně čím jiným by to mohlo být? Tak to skáče, e se s tím ani nedá jezdit.
|
|
27.01.2019 18:20 -
|
3204261
|
|
jumep
|
|
|
treba skontrolovat a pripadne vymenit ten klbik a nastavit vysku vzadu
treba skontrolovat a pripadne vymenit ten klbik a nastavit vysku vzadu
|
|
27.01.2019 18:27 -
|
3204262
|
|
Mr.Kev
|
Město: Jirkov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 11 |
|
|
jumep napsal(a): treba skontrolovat a pripadne vymenit ten klbik a nastavit vysku vzadu
Diky, jsem nad tím tak přemýlel, kdyby byl výkový korektor patný tak mi nefunguje ádná poloha ne? To mi ale fungue, jen u střední polohy jde zadek automaticky dolů, ostatní jsou ok. Kadopádně díky a mrknu na to.
Diky, jsem nad tím tak přemýlel, kdyby byl výkový korektor patný tak mi nefunguje ádná poloha ne? To mi ale fungue, jen u střední polohy jde zadek automaticky dolů, ostatní jsou ok. Kadopádně díky a mrknu na to.
|
|
27.01.2019 18:59 -
|
3204294
|
|
jumep
|
|
|
aj ostatne budu zjavne nizsie ako maju byt
aj ostatne budu zjavne nizsie ako maju byt
|
|
27.01.2019 19:09 -
|
3204295
|
|
Mr.Kev
|
|
|
jumep napsal(a): aj ostatne budu zjavne nizsie ako maju byt
No právě e ne, to jsem zkouel. Dám úplně nejvyí a předek i zadek vyjedou nahoru na stejnou úroveň. Potom dám "normální", předek sjede kus dolů a zadek sedne a na dorazy. Ale kouknu na to a dám vědět.
No právě e ne, to jsem zkouel. Dám úplně nejvyí a předek i zadek vyjedou nahoru na stejnou úroveň. Potom dám "normální", předek sjede kus dolů a zadek sedne a na dorazy. Ale kouknu na to a dám vědět.
|
|
27.01.2019 19:34 -
|
3204300
|
|
jumep
|
|
|
tak treba to pozret a tu ale bude asi aj vyskac zly
ale tazko povedat (bol pripad ked bol ten klbik zlomeny)
tak treba to pozret a tu ale bude asi aj vyskac zly
ale tazko povedat (bol pripad ked bol ten klbik zlomeny)
|
|
30.01.2019 16:02 -
|
3205043
|
|
Mr.Kev
|
|
|
Tak update, abych tu nelhal na tlačítka poloh se nezvedne vzadu vůbec (zůstává na dorazech), jen ve předu. Na ipky v kufru funguje
Tak update, abych tu nelhal :-) na tlačítka poloh se nezvedne vzadu vůbec (zůstává na dorazech), jen ve předu. Na ipky v kufru funguje :-)
|
|
30.01.2019 22:00 -
|
3205115
|
|
jumep
|
|
|
uz si 20x sa mohol zohnut s baterkou pod auto a pozret na ten klbik
uz si 20x sa mohol zohnut s baterkou pod auto a pozret na ten klbik
|
|
31.01.2019 08:07 -
|
3205133
|
|
jruze
|
|
|
no ale jedná se o X7 vzhledem k provedení a s tím jestli nacouval do sněhu tak asi bude (můe být) problém kolem nastavení - mohl ohnout drák s korektorem - to asi sám dohromady nedá ale určitě by zjistil v čem by mohl být problém.Po doplnění informací bych řekl e po tom co napsal Jumep jsou dalí přízpěvky zbytečné.
:palec no ale jedná se o X7 vzhledem k provedení a s tím jestli nacouval do sněhu tak asi bude (můe být) problém kolem nastavení - mohl ohnout drák s korektorem - to asi sám dohromady nedá ale určitě by zjistil v čem by mohl být problém.Po doplnění informací bych řekl e po tom co napsal Jumep jsou dalí přízpěvky zbytečné.
|
|
08.02.2019 08:51 -
|
3206586
|
|
dury
|
Město: Kopřivnice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 15 |
|
|
Zdar cépětkáři,
dva dny sem to tu pročítal a stejně bych rad probral jak řeit padání zadní část vozu.
V utery večer při jízdě spadl zadek, nenapsal ádnou hláku.
Včera sem dolil litr LDS. projel auto a povedlo se ovladanim z kufru zadek trochu zvednout.
Pak sem to projel a hlasil suspension systel faultly. a opět spadlo za jizdy
BHI nevrčí, hledal sem tu maxipojistku, ale mam blokle zada, tak sem to musel vzdat.
Pls kam dale se ma ubirat me snazeni problem vyresit? Diky
Zdar cépětkáři,
dva dny sem to tu pročítal a stejně bych rad probral jak řeit padání zadní část vozu.
V utery večer při jízdě spadl zadek, nenapsal ádnou hláku.
Včera sem dolil litr LDS. projel auto a povedlo se ovladanim z kufru zadek trochu zvednout.
Pak sem to projel a hlasil suspension systel faultly. a opět spadlo za jizdy
BHI nevrčí, hledal sem tu maxipojistku, ale mam blokle zada, tak sem to musel vzdat.
Pls kam dale se ma ubirat me snazeni problem vyresit? Diky
|
|
08.02.2019 10:25 -
|
3206605
|
|
xsedmička
|
Město: Kutná Hora, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 118 |
|
|
Zdravím bej tebou tak si dojedu někam na kanál nebo zdvi a skontroluju ASPOŇ ten korektor výky kdy to nechce řeit v nějakém servisu a snaí se neustále vyřeit problém sám.
Zdravím bej tebou tak si dojedu někam na kanál nebo zdvi a skontroluju ASPOŇ ten korektor výky kdy to nechce řeit v nějakém servisu a snaí se neustále vyřeit problém sám.
|
|
08.02.2019 11:50 -
|
3206607
|
|
dury
|
Město: Kopřivnice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 15 |
|
|
Ahoj,
díky za odpověď. Tak zatím sem jenom dolil LDS, nic víc, take ádná extra snaha doposud
Ne pojedu do servisu, tak bych rád prověřil alespoň základní věci - pojistka atp.
Ten korektor výky zkontrolovat jestli není nějak pokozen, nebo na co se zaměřit při kontrole?
Díky
Ahoj,
díky za odpověď. Tak zatím sem jenom dolil LDS, nic víc, take ádná extra snaha doposud ;-)
Ne pojedu do servisu, tak bych rád prověřil alespoň základní věci - pojistka atp.
Ten korektor výky zkontrolovat jestli není nějak pokozen, nebo na co se zaměřit při kontrole?
Díky
|
|
08.02.2019 12:48 -
|
3206609
|
|
xsedmička
|
Město: Kutná Hora, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 118 |
|
|
Vdy u ti chlapy napsaly co má zkontrolovat Jruze,Jumep
.pokud jsi zadek přizvedl z kufru tak BHI by mělo fungovat
Vdy u ti chlapy napsaly co má zkontrolovat Jruze,Jumep
.pokud jsi zadek přizvedl z kufru tak BHI by mělo fungovat :nevim
|
|
08.02.2019 12:59 -
|
3206610
|
|
xsedmička
|
|
|
Jetě jedna věc pokud na té zadní nápravě něco ohnutýho utrenýho stejně tě nemine servis a korekce nastavení podvozku jinak ten podvozek nebude nikdy fungovat správně to mám zase za sebou já.
Jetě jedna věc pokud na té zadní nápravě něco ohnutýho utrenýho stejně tě nemine servis a korekce nastavení podvozku jinak ten podvozek nebude nikdy fungovat správně to mám zase za sebou já.
|
|
| |
|
|