| | |
25.06.2012 00:57 -
Jak zvednout auto na hever a současně vypustit tlak hydrauliky?
|
2487115
|
|
pupak
|
Město: Praha 1, Auto: Citroën C6 2,2 HDI | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Srdečně zdravím vechny Citroën pozitivní!
Mám váný problém - nejsem schopen zvednout C6 na zvedák, aby byla ve vzduchu obě přední kola. Potřebuju při zvednutých OBOU předních kolech vypustit tlak z hydrauliky, tedy jakoe spustit auto úplně dolů. A ta věc to nechce a nechce udělat. Na displeji mi ukáe, e nespoutí... a nazdar. Kdy je podloená jedna strana, tak se spustí, kdy je podloená druhá strana, spustí se taky... kdy jsou podloené obě strany, spustit se odmítá. Hydrauliku bez tlaku potřebuju, abych mohl uvolnit obě poloosy. A to zas, abych mohl vyměnit nemocné spojkové loisko...
Moc prosím o pomoc... Díky!
Srdečně zdravím vechny Citroën pozitivní!
Mám váný problém - nejsem schopen zvednout C6 na zvedák, aby byla ve vzduchu obě přední kola. Potřebuju při zvednutých OBOU předních kolech vypustit tlak z hydrauliky, tedy jakoe spustit auto úplně dolů. A ta věc to nechce a nechce udělat. Na displeji mi ukáe, e nespoutí... a nazdar. Kdy je podloená jedna strana, tak se spustí, kdy je podloená druhá strana, spustí se taky... kdy jsou podloené obě strany, spustit se odmítá. Hydrauliku bez tlaku potřebuju, abych mohl uvolnit obě poloosy. A to zas, abych mohl vyměnit nemocné spojkové loisko...
Moc prosím o pomoc... Díky!
|
|
25.06.2012 09:03 -
Re: Jak zvednout auto na hever a současně vypustit tlak hydrauliky?
|
2487143
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Co opačný postup - vypustit tlak a pak zvednout.
A pokud má problém s výkou heveru, tak nejdříve palky pod přední kola.
Co opačný postup - vypustit tlak a pak zvednout.
A pokud má problém s výkou heveru, tak nejdříve palky pod přední kola.
|
|
25.06.2012 09:44 -
|
2487148
|
|
jumep
|
|
|
ono to ma svoj dovod
pred kompletnym dvihnutim C6 na hever ma byt otvorena nadrzka, inak hrozi poskodenie piestnic
odtlakovavat sa to ma diagnostikou, nejako nepocitali s tym ze C6 bude robit niekto samodomo alebo servis bez znalosti a diagnostiky
ono to ma svoj dovod
pred kompletnym dvihnutim C6 na hever ma byt otvorena nadrzka, inak hrozi poskodenie piestnic
odtlakovavat sa to ma diagnostikou, nejako nepocitali s tym ze C6 bude robit niekto samodomo alebo servis bez znalosti a diagnostiky
|
|
25.06.2012 13:59 -
|
2487217
|
|
Ladman
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer Exclusive | Počet příspěvků: 489 |
|
|
take vdy při celkovém zvedání auta musím mít otevřený uzávěr nádrky s LDS? I při výměně kol v pneuservisu?
take vdy při celkovém zvedání auta musím mít otevřený uzávěr nádrky s LDS? I při výměně kol v pneuservisu?
|
|
25.06.2012 14:01 -
|
2487220
|
|
jumep
|
|
|
ano a pri C6 plati rovnako
ano a pri C6 plati rovnako
|
|
25.06.2012 14:10 -
|
2487221
|
|
Ladman
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer Exclusive | Počet příspěvků: 489 |
|
|
tak to je dobrý, auto mám půl roku, zvednutý u bylo 2x při výměně kol, 1x na geometrii a asi i v servisu. V manuálu jsem nic takového nevyčetl, take jsem na to ani nikoho neupozorňoval. A nastavení výky před zvednutím zůstává na normálu nebo se nastavuje nejnií poloha? A pokud se zdvihá jen obyč. heverem na jedné straně, tak se otevírat nádrka nemusí?
tak to je dobrý, auto mám půl roku, zvednutý u bylo 2x při výměně kol, 1x na geometrii a asi i v servisu. V manuálu jsem nic takového nevyčetl, take jsem na to ani nikoho neupozorňoval. A nastavení výky před zvednutím zůstává na normálu nebo se nastavuje nejnií poloha? A pokud se zdvihá jen obyč. heverem na jedné straně, tak se otevírat nádrka nemusí?
|
|
25.06.2012 14:15 -
|
2487223
|
|
jumep
|
|
|
uz sme to tu davali raz
bod 7 prilohy
uz sme to tu davali raz
bod 7 prilohy
Přílohy: X7-zdvihanie_auta.pdf ( 561294b ) - |
|
16.12.2019 17:04 -
|
3251651
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
neviete ako X7 zdvihnu heverom bez rizika? Problem je v tom e auto nejde natartova aby sa dalo zdvihnu.
neviete ako X7 zdvihnu heverom bez rizika? Problem je v tom e auto nejde natartova aby sa dalo zdvihnu.
|
|
16.12.2019 20:48 -
|
3251679
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Odpoj baterii a má jistotu, e čerpadlo nesepne.
Odpoj baterii a má jistotu, e čerpadlo nesepne. ;-)
|
|
17.12.2019 08:16 -
|
3251700
|
|
citrus
|
|
|
Dik , neviem nakolko chlapci vedia s diag. Ak sa im to nepodari a zdvihnu to tak pokodenie piestnic je istota alebo to mou prei?
:palecDik :palec, neviem nakolko chlapci vedia s diag. Ak sa im to nepodari a zdvihnu to tak pokodenie piestnic je istota alebo to mou prei?
|
|
17.12.2019 13:20 -
|
3251705
|
|
citrus
|
|
|
Jardo, oprav ma ak sa mylim ale na novsich povolovat netreba. Nepisal som, je to rv 2016
Jardo, oprav ma ak sa mylim ale na novsich povolovat netreba. Nepisal som, je to rv 2016
|
|
17.12.2019 14:39 -
|
3251706
|
|
sgt
|
Město: Skalité, Auto: Citroen Grand C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 160 EAT8 SHINE | Počet příspěvků: 718 |
|
|
praveze na novsich treba, na C5 I/II netrebalo. U X7 sa odporuca povolit vicko.
praveze na novsich treba, na C5 I/II netrebalo. U X7 sa odporuca povolit vicko.
|
|
17.12.2019 16:27 -
|
3251712
|
|
citrus
|
|
|
tak to som trochu prekvapeny Vedel som e sa to týka len x7, ale il som v tom e to týka aut tak max do 2011 a potom to porieili inou zátkou.
tak to som trochu prekvapeny :nevim Vedel som e sa to týka len x7, ale il som v tom e to týka aut tak max do 2011 a potom to porieili inou zátkou.
|
|
17.12.2019 21:12 -
|
3251730
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Nepsal jsi, e chce zvedat celé auto, vlastně nanapsal jsi co chce dělat, proto má odpověď s odpojením baterie.
Samozřejmě jde auto zvedat s odpojenou baterii, nebo před zvedáním diagnostikou.
V návodu je kdy zvedá jedno kolo, nebo stranu, tak nejvyí poloha a o víčku nic psáno není, ale pokud zvedá celé auto, tak nejvyí poloha a odroubovat víčko nádrky, platí pro X7, tak asi bez rozdílu roku výroby.
Nepsal jsi, e chce zvedat celé auto, vlastně nanapsal jsi co chce dělat, proto má odpověď s odpojením baterie.
Samozřejmě jde auto zvedat s odpojenou baterii, nebo před zvedáním diagnostikou.
V návodu je kdy zvedá jedno kolo, nebo stranu, tak nejvyí poloha a o víčku nic psáno není, ale pokud zvedá celé auto, tak nejvyí poloha a odroubovat víčko nádrky, platí pro X7, tak asi bez rozdílu roku výroby.
|
|
17.12.2019 22:05 -
|
3251733
|
|
citrus
|
|
|
Dik za info chlapci
Dik za info chlapci
|
|
19.12.2019 22:20 -
|
3251929
|
|
Majo77
|
Město: Pieany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 148 |
|
|
No ale to vicko na LDS ma dierku, tak tym padom sa odsrobovat nemusi, nie?
No ale to vicko na LDS ma dierku, tak tym padom sa odsrobovat nemusi, nie?
|
|
20.12.2019 08:01 -
|
3251939
|
|
cjeky
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 133 |
|
|
No dírka tam sice je, ale já třeba mám zevnitř na té díře gumový "klobouček" který asi funguje jako zpětný ventil. Kdy povolí víčko, tak si nádrka kolikrát odfoukne. Moná proto se nádrky trhají.
No dírka tam sice je, ale já třeba mám zevnitř na té díře gumový "klobouček" který asi funguje jako zpětný ventil. Kdy povolí víčko, tak si nádrka kolikrát odfoukne. Moná proto se nádrky trhají. :nevim
|
|
| |
|
|