| | |
05.04.2012 18:13 -
Divný zvuk při zvedání auta
|
2466237
|
|
Leonidas.1
|
Město: Pohorská Ves, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 60 |
|
|
Ahoj,
mám problém se zvedáním auta - vdy kdy jsem přiel k autu tak při nastupování si krásně potichu zabzučelo a srovnalo si polohu... teď občas (nedělá to pokadé) auto při zvedání prostě vrčí a vydává zvuk trrrrr... sice se zvedne, ale buď mu to trvá déle nebo mě mate ten zvuk... nevím - dalí věc je, e i občas jde hůře zatáčet a při točení volantem to takté vydává podivný zvuk drhnutí... zkouel jsem auto zvednout do nejvyí polohy a to lo v pohodě a bez podivných zvuků... nevíte prosím někdo co s tím můe být... nechci auto hned dávat do servisu - u jsem se párkrát spálil tak hledám raději nejdřív na foru...
Předem děkuji za jakoukoliv odpověď
Ahoj,
mám problém se zvedáním auta - vdy kdy jsem přiel k autu tak při nastupování si krásně potichu zabzučelo a srovnalo si polohu... teď občas (nedělá to pokadé) auto při zvedání prostě vrčí a vydává zvuk trrrrr... sice se zvedne, ale buď mu to trvá déle nebo mě mate ten zvuk... nevím - dalí věc je, e i občas jde hůře zatáčet a při točení volantem to takté vydává podivný zvuk drhnutí... zkouel jsem auto zvednout do nejvyí polohy a to lo v pohodě a bez podivných zvuků... nevíte prosím někdo co s tím můe být... nechci auto hned dávat do servisu - u jsem se párkrát spálil tak hledám raději nejdřív na foru...
Předem děkuji za jakoukoliv odpověď
|
|
05.04.2012 18:27 -
Re: Divný zvuk při zvedání auta
|
2466243
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Vypadá to na vzduch v hydraulice. Otázka je, jak se tam dostal. Nemá málo LDS? Neteče ti to někde?
Vypadá to na vzduch v hydraulice. Otázka je, jak se tam dostal. Nemá málo LDS? Neteče ti to někde? :nevim
|
|
05.04.2012 18:39 -
|
2466245
|
|
Leonidas.1
|
Město: Pohorská Ves, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 60 |
|
|
tak po pročtení pár vláken jsem vyběhl ven a dal auto do nejnií polohy - opravdu to vypadá na chybějící LDS tak ho zkusím objednat a dolít... díkes...
tak po pročtení pár vláken jsem vyběhl ven a dal auto do nejnií polohy - opravdu to vypadá na chybějící LDS tak ho zkusím objednat a dolít... díkes...
|
|
05.04.2012 20:23 -
|
2466271
|
|
TheOne
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 373 |
|
|
jo, doplň LDS, je jí málo, taky se mi to stalo, zvedá se pomalu a moc se mu nechce viď. doplň a bude v pohodě ! Ale zjisti si unik. !
jo, doplň LDS, je jí málo, taky se mi to stalo, zvedá se pomalu a moc se mu nechce viď. doplň a bude v pohodě ! Ale zjisti si unik. !
|
|
05.04.2012 23:46 -
|
2466422
|
|
jardda
|
Město: Trhove sviny, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 109 |
|
|
A bude LDS dolívat tak dej auto do spodní polohy a naplň nádrku po spodek toho koíku se sítkem, toč volantem do plného rejdu na obě strany a to přestane kňučet tak to znova dolej a mělo by to být odvzduněný. A co se ůniku týče tak kdy vleze pod auto a sundá ten středový kryt tak tam je trubka uchycena v plastových drácích a vnich se to větinou prodře, alespoň tak jsem to měl já
A bude LDS dolívat tak dej auto do spodní polohy a naplň nádrku po spodek toho koíku se sítkem, toč volantem do plného rejdu na obě strany a to přestane kňučet tak to znova dolej a mělo by to být odvzduněný. A co se ůniku týče tak kdy vleze pod auto a sundá ten středový kryt tak tam je trubka uchycena v plastových drácích a vnich se to větinou prodře, alespoň tak jsem to měl já
|
|
06.04.2012 15:54 -
|
2466553
|
|
Leonidas.1
|
|
|
take díkes vem za odpovědi. Dnes jsem koupil 1 l LDS a nalil ho do nádobky... zahučel tam celej litr a je toho stále málo to tam toho asi moc nebylo co? Budu tedy muset jetě litránek dokoupit a začít hledat kde to utíká... no to je paráda
take díkes vem za odpovědi. Dnes jsem koupil 1 l LDS a nalil ho do nádobky... zahučel tam celej litr a je toho stále málo :( to tam toho asi moc nebylo co? Budu tedy muset jetě litránek dokoupit a začít hledat kde to utíká... no to je paráda :-(
|
|
06.04.2012 19:57 -
|
2466660
|
|
TheOne
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 373 |
|
|
já dolíval 2 flaky a jete by tam trochu vlezlo, take jetě ze 2 litry bych koupil určitě. První najdi únik . A to co nejrachleji (vlastní zkuenost) podívej se na trubkohadici vpředu dole u chladiče. Mě se tam vymačkala spona na hadici a teklo mi to. Tak hodně zdaru.
já dolíval 2 flaky a jete by tam trochu vlezlo, take jetě ze 2 litry bych koupil určitě. První najdi únik . A to co nejrachleji :palec (vlastní zkuenost) podívej se na trubkohadici vpředu dole u chladiče. Mě se tam vymačkala spona na hadici a teklo mi to. Tak hodně zdaru.
|
|
17.05.2012 14:23 -
|
2479187
|
|
Jimik
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Break | Počet příspěvků: 169 |
|
|
Mně to teče u prostřední koule vzadu (Hydroaktiv 3+). Máte s tím někdo zkuenosti? Koule? Trubky? Spoje? Je to celé od oleje, ale nevidím přesně odkud to teče.
Mně to teče u prostřední koule vzadu (Hydroaktiv 3+). Máte s tím někdo zkuenosti? Koule? Trubky? Spoje? Je to celé od oleje, ale nevidím přesně odkud to teče.
|
|
18.05.2012 18:34 -
|
2479398
|
|
Jimik
|
|
|
najk napsal(a): ja ti prostě poradím jako obyč laik: umej si to do čista do čista a pak to sleduj - co za odpověď očekává????
No budu muset. Jen jsem myslel, e tam bude třeba slabé místo a víc majitelů tam bude mít problém s určitou věcí.
Spí mě překvapilo, e to vůbec teče. Podle referencí, s hydraulikou nebývají problémy.Ani jsem nesladoval stav kapaliny a najednou jsem bez .
Diagnostika píe kadou kravinu, ale, e jezdím bez LDS je jí jedno. Hlavně, e sleduje vodu v ostřikovači
No budu muset. Jen jsem myslel, e tam bude třeba slabé místo a víc majitelů tam bude mít problém s určitou věcí.
Spí mě překvapilo, e to vůbec teče. Podle referencí, s hydraulikou nebývají problémy.Ani jsem nesladoval stav kapaliny a najednou jsem bez :nevim.
Diagnostika píe kadou kravinu, ale, e jezdím bez LDS je jí jedno. Hlavně, e sleduje vodu v ostřikovači :-d
|
|
18.05.2012 20:02 -
|
2479401
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
Jimik napsal(a): No budu muset. Jen jsem myslel, e tam bude třeba slabé místo a víc majitelů tam bude mít problém s určitou věcí.
Spí mě překvapilo, e to vůbec teče. Podle referencí, s hydraulikou nebývají problémy.Ani jsem nesladoval stav kapaliny a najednou jsem bez .
Diagnostika píe kadou kravinu, ale, e jezdím bez LDS je jí jedno. Hlavně, e sleduje vodu v ostřikovači
proboha ivého, má 10 let staré auto a si překvapen??????? e něco odelo
proboha ivého, má 10 let staré auto a si překvapen??????? e něco odelo ;-)
|
|
19.05.2012 07:03 -
|
2479475
|
|
Mamlas
|
|
|
Spis bych rekl ze ti prosakuje pistnice a pres odvetrani manzety ti to jde do napravnice a pak to z napravnice vyteka nekde uprostred. Zkusil bych kouknout do manzety jestli v ni je LDS nebo ne.
Spis bych rekl ze ti prosakuje pistnice a pres odvetrani manzety ti to jde do napravnice a pak to z napravnice vyteka nekde uprostred. Zkusil bych kouknout do manzety jestli v ni je LDS nebo ne.
|
|
19.05.2012 20:26 -
|
2479517
|
|
jumep
|
|
|
spravne je treba pozret mnozstvo LDS v manzete, nakolko tam ma byt nejaka
spravne je treba pozret mnozstvo LDS v manzete, nakolko tam ma byt nejaka
|
|
20.05.2012 10:06 -
|
2479537
|
|
Jimik
|
|
|
Diky za rady, budu pekulovat.
Diky za rady, budu pekulovat.
|
|
20.05.2012 21:16 -
|
2479665
|
|
jumep
|
|
|
pri vymene / po vymene sa ma do manzety naliat trocha lds, neviem presne kolko
takze tam nejaka musi byt
a prasknute manzety nepodcenovat a menit hned, ak teda nechces menit hrdzavu vypadanu piestnicu
pri vymene / po vymene sa ma do manzety naliat trocha lds, neviem presne kolko
takze tam nejaka musi byt
a prasknute manzety nepodcenovat a menit hned, ak teda nechces menit hrdzavu vypadanu piestnicu
|
|
20.05.2012 21:21 -
|
2479666
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Malinko LDS tam má být, kvůli mazání. Časem se dostavuje opotřebení pístnice a těsnění a LDS začne téct trochu víc. Problém by nastal, a kdy by to přesáhlo určitou míru. Např. by pod autem byla loue a nebo mizela LDS nějak rychleji z nádrky. Prasklý manety určitě vyměň, protoe jejich funkcí je hlavně zabránit vodě a bordelu v přístupu k pístnici. Pokud se bude dlouho jezdit s prasklou manetou, odrovná to pístnici docela spolehlivě.
Malinko LDS tam má být, kvůli mazání. Časem se dostavuje opotřebení pístnice a těsnění a LDS začne téct trochu víc. Problém by nastal, a kdy by to přesáhlo určitou míru. Např. by pod autem byla loue a nebo mizela LDS nějak rychleji z nádrky. Prasklý manety určitě vyměň, protoe jejich funkcí je hlavně zabránit vodě a bordelu v přístupu k pístnici. Pokud se bude dlouho jezdit s prasklou manetou, odrovná to pístnici docela spolehlivě.
|
|
| |
|
|