| | |
23.03.2012 13:24 -
Funguje mi správně hydraulika?
|
2461576
|
|
Blodmen
|
Město: Kratonohy, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 150 |
|
|
Ahoj. U mé C5 II mi asi nějak zlobí hydraulika. Po zmáčknutí tlačítka se větinou nic neděje a do chvíle, kdy otevřu dveře. Pak najednou začne fungovat. Předpokládám e tak by to být nemělo. Víte někdo co s tím? Auto jsem koupil před měsícem a pán mi říkal, e ji nechal zkontrolovat a e je v pořádku. Při předvádění fungovala normálně. Po zmáčknutí jelo auto hned nahoru.
Ahoj. U mé C5 II mi asi nějak zlobí hydraulika. Po zmáčknutí tlačítka se větinou nic neděje a do chvíle, kdy otevřu dveře. Pak najednou začne fungovat. Předpokládám e tak by to být nemělo. Víte někdo co s tím? Auto jsem koupil před měsícem a pán mi říkal, e ji nechal zkontrolovat a e je v pořádku. Při předvádění fungovala normálně. Po zmáčknutí jelo auto hned nahoru. :nevim
|
|
23.03.2012 13:58 -
Re: Funguje mi správně hydraulika?
|
2461581
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Nestojí při tom na brzdě?
Nestojí při tom na brzdě?
|
|
23.03.2012 18:44 -
|
2461608
|
|
tesy
|
Město: Stříbro, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 14 |
|
|
nastartuj , zmáčkni tlačítko hydrauliky , trochu přidej plyn ... a dej jí chvilku
nastartuj , zmáčkni tlačítko hydrauliky , trochu přidej plyn ... a dej jí chvilku ;-)
|
|
23.03.2012 19:17 -
|
2461616
|
|
Blodmen
|
Město: Kratonohy, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 150 |
|
|
chlapi - je jasný e mám nastartováno!!! Ale co ta brzda? na té se opravdu nesmí stát?? Tím si nejsem jistý..
chlapi - je jasný e mám nastartováno!!! Ale co ta brzda? na té se opravdu nesmí stát?? Tím si nejsem jistý..
|
|
23.03.2012 19:50 -
|
2461628
|
|
Blodmen
|
|
|
hned ráno to s tou brzdou vyzkouím. Díky moc.
hned ráno to s tou brzdou vyzkouím. Díky moc.
|
|
23.03.2012 19:53 -
|
2461634
|
|
Hanz 397
|
|
|
jruze napsal(a): ale blokuje to podle mne i elektronicky né jen kruhovej pohyb z. ramene.
To by moná stálo za to zjistit. Ale u jsem si párkrát vimnul,e kdy jí omylem selápnu při startování(jsem zvyklej z práce-ty blbci německý mají seláplou brzdu,jako podmínku startu),e hned,jak jí pustim,tak ten zadek doslova vyletí nahoru... Take nevím
Ps.:4 Blodmen:moná by nebylo patný si napsat do profilu,jaký má auto...
To by moná stálo za to zjistit. Ale u jsem si párkrát vimnul,e kdy jí omylem selápnu při startování(jsem zvyklej z práce-ty blbci německý mají seláplou brzdu,jako podmínku startu),e hned,jak jí pustim,tak ten zadek doslova vyletí nahoru... Take nevím :nevim
Ps.:4 Blodmen:moná by nebylo patný si napsat do profilu,jaký má auto...
|
|
23.03.2012 19:56 -
|
2461637
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
je to blokovane elektricky tou noznou brzdou. ak vyleti zadok alebo cele auto a cerpadlo vrci aj ked sa na brzde stoji tak je zly spinac brzdovy.. ono si vysku kontroluje a caka kedy odide signal z brzdy a potom hned reguluje bud hore alebo dole.
je to blokovane elektricky tou noznou brzdou. ak vyleti zadok alebo cele auto a cerpadlo vrci aj ked sa na brzde stoji tak je zly spinac brzdovy.. ono si vysku kontroluje a caka kedy odide signal z brzdy a potom hned reguluje bud hore alebo dole.
|
|
23.03.2012 20:04 -
|
2461645
|
|
Hanz 397
|
|
|
zhrado napsal(a): je to blokovane elektricky tou noznou brzdou. ak vyleti zadok alebo cele auto a cerpadlo vrci aj ked sa na brzde stoji tak je zly spinac brzdovy.. ono si vysku kontroluje a caka kedy odide signal z brzdy a potom hned reguluje bud hore alebo dole.
Těch snímačů je tam víc,nebo je vícestupňový(světla,ostatní jednotky,..),? Nebo je jednoduchej a BSI ho rozdává? Brzdová světla mi svítí,ale čerpadlo fakt vrčí,i kdy stojím na brzdě... a předek se mi v tu chvíli normálně zvedá a zadek ne
Těch snímačů je tam víc,nebo je vícestupňový(světla,ostatní jednotky,..),? Nebo je jednoduchej a BSI ho rozdává? Brzdová světla mi svítí,ale čerpadlo fakt vrčí,i kdy stojím na brzdě... a předek se mi v tu chvíli normálně zvedá a zadek ne
|
|
23.03.2012 21:34 -
|
2461657
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
Aha, tak potom je mozne ze ked sa stoji na brzde tak je regulovany iba predok? zadok by nemal byt pretoze ako sa zadok dviha / klesa tak sa otacaju kolesa a to brzda brani a tym padom sa auto nedviha. ale zas frantici to maju vymyslene tak aby sa neoslnovalo svetlami tak predok by mal byt vzdy nizsie. a info sa bere z obycajneho snimaca brzdoveho. nieje tam nic ine a ten snimac je dvojpinovy takze jednoduchy...
Aha, tak potom je mozne ze ked sa stoji na brzde tak je regulovany iba predok? zadok by nemal byt pretoze ako sa zadok dviha / klesa tak sa otacaju kolesa a to brzda brani a tym padom sa auto nedviha. ale zas frantici to maju vymyslene tak aby sa neoslnovalo svetlami tak predok by mal byt vzdy nizsie. a info sa bere z obycajneho snimaca brzdoveho. nieje tam nic ine a ten snimac je dvojpinovy takze jednoduchy...
|
|
23.03.2012 22:35 -
|
2461671
|
|
jumep
|
|
|
ked stojis na brzde, nemalo by to ist nijako
ale v ramci sumu v CANe obcas to vie zblbnut a spusti sa cerpadlo
vzdy som si ale vsimol toho ze zadok bol volny (abs odblokovane zadne kola, pedal tvrdy hore), ale nepripisujem to inteligencii toho, ale len zblbnutemu systemu
inak informacia o brzde sa bere z brzdoveho spinaca, stara verzia ich ma dva, ked neni tempomat tak jeden tam dokonca neni zapojeny, od 2003, mozno nieco skor je tam dvojity spinac
ked stojis na brzde, nemalo by to ist nijako
ale v ramci sumu v CANe obcas to vie zblbnut a spusti sa cerpadlo
vzdy som si ale vsimol toho ze zadok bol volny (abs odblokovane zadne kola, pedal tvrdy hore), ale nepripisujem to inteligencii toho, ale len zblbnutemu systemu
inak informacia o brzde sa bere z brzdoveho spinaca, stara verzia ich ma dva, ked neni tempomat tak jeden tam dokonca neni zapojeny, od 2003, mozno nieco skor je tam dvojity spinac
|
|
23.03.2012 22:51 -
|
2461685
|
|
jumep
|
|
|
to je prirodzene motor - abs - bhi - bsi je poradie
cize prva na rane CANu je BHI
inak to co hovoris ma do seba nieco v tom ze presne bhi a brzda ako som popisoval to spravilo vzdy len pri pohybe a zabrzdeni
to je prirodzene motor - abs - bhi - bsi je poradie
cize prva na rane CANu je BHI
inak to co hovoris ma do seba nieco v tom ze presne bhi a brzda ako som popisoval to spravilo vzdy len pri pohybe a zabrzdeni
|
|
| |
|
|