| | |
18.10.2011 09:02 -
Nejde nastavit výka do krajních poloh a nefunguje posilovač
|
2419735
|
|
pavelry
|
Město: Praha 6, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) | Počet příspěvků: 11 |
|
|
Mám dotaz - včera večer jsem zajíděl autem do garáe, vyjel jsem hned po nastartování - auto bylo před tím v nejnií poloze a nestačilo se zvednout, take jsem krábnul podvozkem o práh garáe. Tak jsem počkal, zvednul auto do třetí polohy (1-nejnií, 4-nejvyí), zaparkoval a ve ok. Ráno nastartuju a ...- nefunguje mi posilovač a auto nejde nastavit na nejnií a nejvyí pozici . hlásí to " not authorised něco...". Prostřední dvě polohy fungují. A do toho veho se mi začaly automaticky po vypnutí motoru slápět zpětná zrcátka, co před tím nefungovalo......co to má znamenat?????
Poradíte někdo, co se stalo a co s tím?? Nemůe to být něco v elektronice???
děkuju za radu
Mám dotaz - včera večer jsem zajíděl autem do garáe, vyjel jsem hned po nastartování - auto bylo před tím v nejnií poloze a nestačilo se zvednout, take jsem krábnul podvozkem o práh garáe. Tak jsem počkal, zvednul auto do třetí polohy (1-nejnií, 4-nejvyí), zaparkoval a ve ok. Ráno nastartuju a ...- nefunguje mi posilovač a auto nejde nastavit na nejnií a nejvyí pozici . hlásí to " not authorised něco...". Prostřední dvě polohy fungují. A do toho veho se mi začaly automaticky po vypnutí motoru slápět zpětná zrcátka, co před tím nefungovalo...:-o...co to má znamenat:nevim?????
děkuju za radu
|
|
18.10.2011 09:08 -
Re: Nejde nastavit výka do krajních poloh a nefunguje posilovač
|
2419736
|
|
tief
|
|
|
Mas tam dost LDS ? Zrcatka sa u C5 1 sklapaju po zamknuti auta nie po vypnuti motora.
Mas tam dost LDS ? Zrcatka sa u C5 1 sklapaju po zamknuti auta nie po vypnuti motora.
|
|
18.10.2011 09:18 -
|
2419740
|
|
jruze
|
|
|
Takle na dálku asi moc ne.Jde o to e nikdo neodhadne o co si zespodu krtnul,kolik je tam LDS,jestli je tam řemen přísluenství atd.. Ovládání pro zrcátka a tuto funkci je na čalounění dveří řidiče.Elektroinstalace není snad nikde tak dole aby za normálních okolností dolo k jejímu pokození(jedině korektor). A proč bylo auto v nejníí poloze?
Takle na dálku asi moc ne.Jde o to e nikdo neodhadne o co si zespodu krtnul,kolik je tam LDS,jestli je tam řemen přísluenství atd.. Ovládání pro zrcátka a tuto funkci je na čalounění dveří řidiče.Elektroinstalace není snad nikde tak dole aby za normálních okolností dolo k jejímu pokození(jedině korektor). A proč bylo auto v nejníí poloze?
|
|
18.10.2011 09:29 -
|
2419741
|
|
jumep
|
|
|
chybu si spravil hlavne v tom ze so stal na brzde, auto sa v tom pripade NEDVIHA
co sa tam deje teraz je fakt tazko zistitelne z toho co si popisal
posilovac na V6 ma variabilny chod a tento chod ovlada BHI, cize v diagnostike by sa mozno dalo nieco najst
chybu si spravil hlavne v tom ze so stal na brzde, auto sa v tom pripade NEDVIHA
co sa tam deje teraz je fakt tazko zistitelne z toho co si popisal
posilovac na V6 ma variabilny chod a tento chod ovlada BHI, cize v diagnostike by sa mozno dalo nieco najst
|
|
18.10.2011 09:32 -
|
2419742
|
|
tief
|
|
|
Mam ale pocit ze keby tam bola chyba posilovaca detekovatelna tak to napise chybovu hlasku. Ak je ale malo LDS tak tak tupoucka C5 o tom netusi vivat BX a cidlo hladiny lhm za 3kc
Mam ale pocit ze keby tam bola chyba posilovaca detekovatelna tak to napise chybovu hlasku. Ak je ale malo LDS tak tak tupoucka C5 o tom netusi :-D vivat BX a cidlo hladiny lhm za 3kc :-D :-D :-D
|
|
18.10.2011 09:50 -
|
2419743
|
|
pavelry
|
Město: Praha 6, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) | Počet příspěvků: 11 |
|
|
Napsal jsem to blbě - zrcátka se sklopila a po zamčení, ne po vypnutí motoru.Auto bylo dole, páč jsem ho spustil do spodní polohy. Vim, e kda pak chci vyjet, e to trvá cca 1-2 minuty, ne se zvedne do jízdní polohy, ale prostě jsem zapoměl a vyjel hned a neuvědomil jsem si, e do garáe mám nájezd - hrb.
Napsal jsem to blbě - zrcátka se sklopila a po zamčení, ne po vypnutí motoru.Auto bylo dole, páč jsem ho spustil do spodní polohy. Vim, e kda pak chci vyjet, e to trvá cca 1-2 minuty, ne se zvedne do jízdní polohy, ale prostě jsem zapoměl a vyjel hned a neuvědomil jsem si, e do garáe mám nájezd - hrb.
|
|
18.10.2011 09:54 -
|
2419744
|
|
jumep
|
|
|
jeden racionalny dovod na spustanie auta do spodnej polohy? (okrem toho ked vezem babku ktora je dost imobilna a na jej nastupenie a vystupenie je auto dobre v spodnej polohe - co pouzivam fakt len na tu dobu jej nastupenia / vystupenia, potom vraciam hned do jazdnej polohy)
zrcatka sa sklapaju po zamceni normalne, da sa to aktivovat / deaktivovat na paneli dveri (pri C5 1)
takze ti ostala len jedna vec a to ze co robi BHI - zajdi na diagnostiku .. viac tu tazko poradit
jeden racionalny dovod na spustanie auta do spodnej polohy? (okrem toho ked vezem babku ktora je dost imobilna a na jej nastupenie a vystupenie je auto dobre v spodnej polohe - co pouzivam fakt len na tu dobu jej nastupenia / vystupenia, potom vraciam hned do jazdnej polohy)
zrcatka sa sklapaju po zamceni normalne, da sa to aktivovat / deaktivovat na paneli dveri (pri C5 1)
takze ti ostala len jedna vec a to ze co robi BHI - zajdi na diagnostiku .. viac tu tazko poradit
|
|
18.10.2011 09:58 -
|
2419745
|
|
jruze
|
|
|
tief napsal(a):
Také mne to překvapilo e nabouchaj auto po střechu elektronikou a starý dobrý osvědčený systém kontroly hladiny a tlaku LHM-LDS vypustili a to jetě vylepili vyzuální kontrolu.
Také mne to překvapilo e nabouchaj auto po střechu elektronikou a starý dobrý osvědčený systém kontroly hladiny a tlaku LHM-LDS vypustili a to jetě vylepili vyzuální kontrolu.
|
|
18.10.2011 15:01 -
|
2419778
|
|
pavelry
|
|
|
Tak jsem kontroloval hladinu LDS a tam bude asi problém, je jí asi málo. nevím ale, jestli to odečítám správně. Má na hladinu vliv, v jaké je auto poloze a jak je natočený volant? Auto je na rovině, poloha hydrauliky normální, volant na středu - kola rovně. Kdy odroubuji víčko LDS, tak je v hrdle taková věc...nevím, jak se tomu říká, ale předpokládám, e hladina LDS by měla sahat ke spodní ploce té věci...nebo se mýlím????. Z venku na nádrce je značka MAXI, ale hladinu tam nevidím
Tak jsem kontroloval hladinu LDS a tam bude asi problém, je jí asi málo. nevím ale, jestli to odečítám správně. Má na hladinu vliv, v jaké je auto poloze a jak je natočený volant? Auto je na rovině, poloha hydrauliky normální, volant na středu - kola rovně. Kdy odroubuji víčko LDS, tak je v hrdle taková věc...nevím, jak se tomu říká:-o, ale předpokládám, e hladina LDS by měla sahat ke spodní ploce té věci...nebo se mýlím????. Z venku na nádrce je značka MAXI, ale hladinu tam nevidím
|
|
18.10.2011 15:51 -
|
2419786
|
|
.45acp
|
|
|
Auto má být v nejnií poloze a hladina by měla být minimálně na dně té věci.
Auto má být v nejnií poloze a hladina by měla být minimálně na dně té věci.
|
|
18.10.2011 16:14 -
|
2419789
|
|
jruze
|
|
|
Má,ale není to tak markantní rozdíl.Hladina se měří tak e : auto do spodní polohy a hladina na dno toho koíčku.Moc si stím zvedáním a poutěním nehraj nebo bude shánět BHI (motor k němu)
Má,ale není to tak markantní rozdíl.Hladina se měří tak e : auto do spodní polohy a hladina na dno toho koíčku.Moc si stím zvedáním a poutěním nehraj nebo bude shánět BHI (motor k němu)
|
|
18.10.2011 16:51 -
|
2419792
|
|
jumep
|
|
|
vacsina ludi naleje moc LDS !!!
ako bolo povedane, auto dole a maximalne ma byt zaliate dno kosika ... spravny postup je odtlakovanie diagnostikou, vtedy sa nastavuje hladina na znacku
vacsina ludi naleje moc LDS !!!
ako bolo povedane, auto dole a maximalne ma byt zaliate dno kosika ... spravny postup je odtlakovanie diagnostikou, vtedy sa nastavuje hladina na znacku
|
|
18.10.2011 19:44 -
|
2419827
|
|
.45acp
|
|
|
Taky doufám, e něco vydrí. Ne, e bych se v tom vozil jako ve výtahu, ale vyuívam zvýení světé výky k přejídění různých terénních nerovností. Asi jako větina ostatních.
Taky doufám, e něco vydrí. Ne, e bych se v tom vozil jako ve výtahu, ale vyuívam zvýení světé výky k přejídění různých terénních nerovností. Asi jako větina ostatních.
|
|
18.10.2011 20:01 -
|
2419830
|
|
jumep
|
|
|
400t km auto malo asi 0.5-0.8mm zabehanu drazku, uhliky na 50%
isto to nieco vydrzi, smrt tomu dava zatecena lds alebo voda atd.
400t km auto malo asi 0.5-0.8mm zabehanu drazku, uhliky na 50%
isto to nieco vydrzi, smrt tomu dava zatecena lds alebo voda atd.
|
|
18.10.2011 21:06 -
|
2419872
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
pavelry napsal(a): Mám dotaz - včera večer jsem zajíděl autem do garáe, vyjel jsem hned po nastartování - auto bylo před tím v nejnií poloze a nestačilo se zvednout, take jsem krábnul podvozkem o práh garáe. Tak jsem počkal, zvednul auto do třetí polohy (1-nejnií, 4-nejvyí), zaparkoval a ve ok. Ráno nastartuju a ...- nefunguje mi posilovač a auto nejde nastavit na nejnií a nejvyí pozici . hlásí to " not authorised něco...". Prostřední dvě polohy fungují. A do toho veho se mi začaly automaticky po vypnutí motoru slápět zpětná zrcátka, co před tím nefungovalo... ...co to má znamenat ?????
děkuju za radu
nebylo zodpovězeno: uveď důvod proč dává auto do nejnií polohy????? a přítě prosím do jedného vlákna pouze jeden dotaz - jeden problém!!!! ne míchat zrcátka s polohou auta, díky
nebylo zodpovězeno: uveď důvod proč dává auto do nejnií polohy????? a přítě prosím do jedného vlákna pouze jeden dotaz - jeden problém!!!! ne míchat zrcátka s polohou auta, díky ;-)
|
|
19.10.2011 03:37 -
|
2419950
|
|
jruze
|
|
|
Odpovím částečně : KO AKU= při startu pokles napětí na 8v co vyřadilo počítače .
Odpovím částečně : KO AKU= při startu pokles napětí na 8v co vyřadilo počítače .
|
|
| |
|
|