| | |
07.02.2016 18:02 -
Re: zadní pístnice
|
2916977
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Dobrý nápad, budu vědět přítě
Kdy mi auto v létě padalo (testem přepadu jsem zjistil problémovou stranu), tak jsem si taky koupil nová těsnění, sundal manetu, závlačku a pak jsem skončil stejně jako Carlosek.
Nechal jsem to prozatím být, jen celý píst pod manetou očistil, dal manetu zpátky - a milé překvapení, přestalo to padat
Asi jsem něco z toho pístu očistil - hadrem, jeho dotlačením do krajní polohy nebo pootočením - a těsnění nebylo jetě zničené.
Dobrý nápad, budu vědět přítě :-)
Kdy mi auto v létě padalo (testem přepadu jsem zjistil problémovou stranu), tak jsem si taky koupil nová těsnění, sundal manetu, závlačku a pak jsem skončil stejně jako Carlosek.
Nechal jsem to prozatím být, jen celý píst pod manetou očistil, dal manetu zpátky - a milé překvapení, přestalo to padat :-d
Asi jsem něco z toho pístu očistil - hadrem, jeho dotlačením do krajní polohy nebo pootočením - a těsnění nebylo jetě zničené.
|
|
07.02.2016 18:17 -
|
2916980
|
|
jumep
|
|
|
neviem, cena manzety neni taka aby som ju setril a robil dieru do ramena, teoreticky je to oslabenie, aj ked myslim ze problem to nebude
neviem, cena manzety neni taka aby som ju setril a robil dieru do ramena, teoreticky je to oslabenie, aj ked myslim ze problem to nebude
|
|
10.02.2016 16:32 -
Re: zadní pístnice - díra v tyčce
|
2917668
|
|
Dařby
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) | Počet příspěvků: 8 |
|
|
Při řeení problému s El. parkovací jsem skouknul zadní pravou pístnici (trochu dole umatěná od LDS) a objevil jsem díru v tyčce, viz příloha.
- Objevil jsem ji a na podruhé (z pohledu od sundaného kola nebyla vidět)
- Poprvé jsem vyčistil jen spoustu bordelu dole v hrdle manety, začalo to trochu kapat (ne hned)
- Podíval jsem se na to podruhé a nael jsem tu díru plnou bordelu
Dotaz:
- Jde to zrepasovat - nějaká opravná sada nebo je nutná nová pístnice?
Při řeení problému s El. parkovací jsem skouknul zadní pravou pístnici (trochu dole umatěná od LDS) a objevil jsem díru v tyčce, viz příloha.
- Objevil jsem ji a na podruhé (z pohledu od sundaného kola nebyla vidět)
- Poprvé jsem vyčistil jen spoustu bordelu dole v hrdle manety, začalo to trochu kapat (ne hned)
- Podíval jsem se na to podruhé a nael jsem tu díru plnou bordelu
Dotaz:
- Jde to zrepasovat - nějaká opravná sada nebo je nutná nová pístnice?
Přílohy: zadni_pistnice.jpg ( 93604b ) - Zadní pístnice - díra |
|
10.02.2016 16:39 -
|
2917681
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Tohle nezrepasuje. lo by to zavařit, zakalit, přebrousit, ale výsledek bude značně nejistý. Nejspí by to v tom místě brzy prasklo, nebo by se to znova vysypalo.
Tohle nezrepasuje. lo by to zavařit, zakalit, přebrousit, ale výsledek bude značně nejistý. Nejspí by to v tom místě brzy prasklo, nebo by se to znova vysypalo.
|
|
10.02.2016 18:48 -
|
2917783
|
|
jumep
|
|
|
istejsie mas novu piestnicu
tie piestnice su stavane ako nerozoberatelne, takze kym to niekto nebude robit vo velkom tak ta celkovo bude stat nova lacnejsie
a je treba kontrolovat raz za cas tie manzety nech sa nerozpadne aj inde ina
istejsie mas novu piestnicu
tie piestnice su stavane ako nerozoberatelne, takze kym to niekto nebude robit vo velkom tak ta celkovo bude stat nova lacnejsie
a je treba kontrolovat raz za cas tie manzety nech sa nerozpadne aj inde ina
|
|
10.02.2016 18:50 -
|
2917785
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Proboha co se s tím dělo?
Já je mám po 10 letech a 250kkm jako nové a věřím, e stejně je na tom i větina majitelů C5 I - i s daleko větími nájezdy.
Proboha co se s tím dělo?
Já je mám po 10 letech a 250kkm jako nové a věřím, e stejně je na tom i větina majitelů C5 I - i s daleko větími nájezdy.
|
|
29.02.2016 16:11 -
|
2923759
|
|
mrazek
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) | Počet příspěvků: 62 |
|
|
čus bus,měl bych dotaz,jaký je průměr té spony na manetě pístnice.Byl jsem v citroenu a málem jsem pad pod pult kdy mi prozradil cenu přez 300,-kč, nechce se mi plazit pod autem abych to změřil a na kanál chci být připraven,e bych si jí sehnal jinde. Díky moc za info
čus bus,měl bych dotaz,jaký je průměr té spony na manetě pístnice.Byl jsem v citroenu a málem jsem pad pod pult kdy mi prozradil cenu přez 300,-kč, nechce se mi plazit pod autem abych to změřil a na kanál chci být připraven,e bych si jí sehnal jinde. Díky moc za info
|
|
29.02.2016 17:44 -
|
2923822
|
|
mrazek
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) | Počet příspěvků: 62 |
|
|
myslí pouze pérové bez roubu ? nebo drátové dvojité se roubem
za tu z XMa chtějí v citroenu pouze 106,-kč
myslí pouze pérové bez roubu ? nebo drátové dvojité se roubem
za tu z XMa chtějí v citroenu pouze 106,-kč :-d
|
|
01.03.2016 17:47 -
|
2924298
|
|
mrazek
|
|
|
tak dneska jsem byl zase v citroenu,spony z XMa mají stejný průměr ale nabídli mi pouze celé balení 20 kusů za cenu 38,-kč za kus
tak dneska jsem byl zase v citroenu,spony z XMa mají stejný průměr ale nabídli mi pouze celé balení 20 kusů za cenu 38,-kč za kus
|
|
01.03.2016 18:39 -
|
2924325
|
|
mrazek
|
|
|
no jetě jsem je v ruce neměl,take nevím ale mám na zítra slíbené spony z pračky,jeden mecho na to kukal a říkal e se mu to válí v garái (kdysy se tyto běně dávaly do praček) mi by vlastně stačily pouze ty kousky se závitem + opěrka drát bych pouil původní
no jetě jsem je v ruce neměl,take nevím ale mám na zítra slíbené spony z pračky,jeden mecho na to kukal a říkal e se mu to válí v garái (kdysy se tyto běně dávaly do praček) mi by vlastně stačily pouze ty kousky se závitem + opěrka drát bych pouil původní
|
|
01.03.2016 21:05 -
|
2924364
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1299 |
|
|
e si to ty, kamaráde ... .link. Nejsem teď doma, tak ti neřeknu kterej rozměr tam pasuje nejlíp.
e si to ty, kamaráde ... :-d http://www.metal-trade.cz/cs/eshop/item/251-spona-dratena-w1 Nejsem teď doma, tak ti neřeknu kterej rozměr tam pasuje nejlíp.;-)
|
|
|
Mirek H
|
Město: Podborany, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi PACK | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Dobrý den prosím zda by jste mi neporadili kde seenu manetu na hydraulický pístek u levého zadního kola
Dobrý den prosím zda by jste mi neporadili kde seenu manetu na hydraulický pístek u levého zadního kola
|
|
20.03.2016 22:07 -
|
2930358
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1299 |
|
|
;-)
Přílohy: spony.jpg ( 1133962b ) - |
|
| |
|
|