| | |
14.04.2015 19:44 -
Re: zadní pístnice
|
2810020
|
|
jumep
|
|
|
hlavne ten odvzdusnovak sam od seba nema ako zacat tiect
ja som ho vonku nikdy nemal, ale myslim ze bude rovnaky ako na zadnych brzdach
hlavne ten odvzdusnovak sam od seba nema ako zacat tiect
ja som ho vonku nikdy nemal, ale myslim ze bude rovnaky ako na zadnych brzdach
|
|
14.04.2015 22:37 -
|
2810115
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1299 |
|
|
MartinP. napsal(a): kape to ztoho ovzdusnovaku,nechci to dorvavat,radeji bych ho vymenil kdyz je puvodni,manzety jsou vymeneny a jsou od toho daleko
Má natečeno LDS v nápravnici, "napumpovala" ti to tam některá maneta - asi bude plná LDS, pomačkej je a uslyí jak to "chrochtá" do nápravnice ... Nebo to tam má natečeno jetě od starých manet ... Jestli ti vyměnili manety, tak ti teče asi stále LDS do manet z pístnice - je potřeba vyměnit těsnící Okrouek v pístnici na kraji, co to má stírat.
Odvzduňovák klidně vymotej očisti, nama závit ... a uvidí, e tím to fakt není a zase ho tam vra. Je to ocel kuel do hliníkového sedla, jako na zadních brzdách, závit M10x1.
Má natečeno LDS v nápravnici, "napumpovala" ti to tam některá maneta - asi bude plná LDS, pomačkej je a uslyí jak to "chrochtá" do nápravnice ... Nebo to tam má natečeno jetě od starých manet ... Jestli ti vyměnili manety, tak ti teče asi stále LDS do manet z pístnice - je potřeba vyměnit těsnící Okrouek v pístnici na kraji, co to má stírat.
Odvzduňovák klidně vymotej očisti, nama závit ... a uvidí, e tím to fakt není a zase ho tam vra. Je to ocel kuel do hliníkového sedla, jako na zadních brzdách, závit M10x1.
|
|
15.04.2015 18:43 -
|
2810456
|
|
MartinP.
|
|
|
mozna jsem tam nalil moc lds je to u maxu kdyz mam podvozek dole,manzety jsem menil pred 2 roky,ale ta jedna uz je trochu vlhka asi jak jsem menil loziska v v ulozeni,mozna jsem ji nechtene nacnul,lds nijak rapidne neubyva,ale hlidam si to
mozna jsem tam nalil moc lds je to u maxu kdyz mam podvozek dole,manzety jsem menil pred 2 roky,ale ta jedna uz je trochu vlhka asi jak jsem menil loziska v v ulozeni,mozna jsem ji nechtene nacnul,lds nijak rapidne neubyva,ale hlidam si to
|
|
24.01.2016 16:58 -
|
2910843
|
|
Carlosek
|
Město: Litomyl, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 26 |
|
|
Ahoj, u několik dní pročítám diskuze a jsem z toho jelen budu měnit prachovky na zadních pístnicích a jak jsem si tady přečetl tak je dobré vyměnit i těsnění, potřebuju 5272 28, 5272 30, 5272 32? Je to tak? mám C5 I 2001 2.0 HDI kombi, předem díky za odpověď.
Ahoj, u několik dní pročítám diskuze a jsem z toho jelen :-D budu měnit prachovky na zadních pístnicích a jak jsem si tady přečetl tak je dobré vyměnit i těsnění, potřebuju 5272 28, 5272 30, 5272 32? Je to tak? mám C5 I 2001 2.0 HDI kombi, předem díky za odpověď.
|
|
24.01.2016 17:32 -
|
2910852
|
|
jumep
|
|
|
pada ti zadok?
ak nie, vymen len tie manzety, na tie nepotrebujes nic viac ako manzety a vedet co s tym
pada ti zadok?
ak nie, vymen len tie manzety, na tie nepotrebujes nic viac ako manzety a vedet co s tym
|
|
24.01.2016 17:35 -
|
2910853
|
|
Carlosek
|
|
|
nepadá nic, manety u mám. Kluci tady psali kdy u se to dělá tak ve a se to za půl roku nedělá znova
nepadá nic, manety u mám. Kluci tady psali kdy u se to dělá tak ve a se to za půl roku nedělá znova :-)
|
|
24.01.2016 17:36 -
|
2910854
|
|
jumep
|
|
|
nevidim v tom ziaden dovod a hlavne ak by aj, tak to je to najmenej riesit aj potom
nevidim v tom ziaden dovod a hlavne ak by aj, tak to je to najmenej riesit aj potom
|
|
24.01.2016 18:16 -
|
2910872
|
|
Carlosek
|
|
|
A nemůe se to třeba při demontái roztrhnout nebo pokodit, potřebuju mit vechny díly a přes víkend to udělat abych mohl jezdit to auto u se nastálo dost jestli to stojí pár stovek tak bych to raději udělal a mám do konce ivotnosti toho auta pokoj, nasypal jsem do něj tolik peněz, e litr navíc mě nezabije....
A nemůe se to třeba při demontái roztrhnout nebo pokodit, potřebuju mit vechny díly a přes víkend to udělat abych mohl jezdit to auto u se nastálo dost :-D jestli to stojí pár stovek tak bych to raději udělal a mám do konce ivotnosti toho auta pokoj, nasypal jsem do něj tolik peněz, e litr navíc mě nezabije....
|
|
24.01.2016 19:08 -
|
2910890
|
|
jumep
|
|
|
nie, prave ked do toho vlezes mozes nieco nacat
kym si das pozor a nevytlaci ti piestik tak si uplne v pohode
manziet som menil uz kvanta, padajuce zadky a pretesnenia z toho su velmi zanedbatelna vec ... skutocne tam neni preco do toho sahat kvoli manzetam
nie, prave ked do toho vlezes mozes nieco nacat
kym si das pozor a nevytlaci ti piestik tak si uplne v pohode
manziet som menil uz kvanta, padajuce zadky a pretesnenia z toho su velmi zanedbatelna vec ... skutocne tam neni preco do toho sahat kvoli manzetam
|
|
25.01.2016 16:16 -
|
2911162
|
|
Carlosek
|
|
|
OK, dobře, a co ty jehly (závlačky) nevyplatí se je taky koupit léta na to nikdo neáhnul očekávám, e asi přijdou k úhoně
OK, dobře, a co ty jehly (závlačky) nevyplatí se je taky koupit léta na to nikdo neáhnul očekávám, e asi přijdou k úhoně :-D
|
|
25.01.2016 18:08 -
|
2911201
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Hlavně tu jehlu pořádně prostříkej a rozhýbej, jestli jí tam zalomí, je celkem problém ten zbytek dostat ven, my jsme jí pak vytloukali vrtáčkem.
Hlavně tu jehlu pořádně prostříkej a rozhýbej, jestli jí tam zalomí, je celkem problém ten zbytek dostat ven, my jsme jí pak vytloukali vrtáčkem. ;-)
|
|
25.01.2016 18:35 -
|
2911208
|
|
jumep
|
|
|
ked ju dostanes von, tak len vycistit a namazat
ked ju dostanes von, tak len vycistit a namazat
|
|
26.01.2016 16:07 -
|
2911364
|
|
Carlosek
|
|
|
hele jsou jenom roztrený, jedna je trochu poblitá ale né nějak závratně, já bych je přetěsnil, ale jetě jsem nedostal odpovd na mojí první otázku jestli ty objednávací čísla mám správně
hele jsou jenom roztrený, jedna je trochu poblitá ale né nějak závratně, já bych je přetěsnil, ale jetě jsem nedostal odpovd na mojí první otázku jestli ty objednávací čísla mám správně :-)
|
|
07.02.2016 14:46 -
|
2916822
|
|
Carlosek
|
|
|
Tak závlačky li vytáhnout skoro samy ale ta tyčka v tom kónusu nejde ven je to totálně zarezlé....nějaké rady?
Tak závlačky li vytáhnout skoro samy :-) ale ta tyčka v tom kónusu nejde ven je to totálně zarezlé....nějaké rady?
|
|
07.02.2016 15:35 -
|
2916852
|
|
jumep
|
|
|
ja mam na to take ucko spravene a surovo kladivom vyrazam
ja mam na to take ucko spravene a surovo kladivom vyrazam
|
|
07.02.2016 17:15 -
|
2916969
|
|
jruze
|
|
|
Kdy je nejhůř a potřebuji zachránit manety tak vyvrtám do ramene 6. díru(proti tyčce - ničemu to nevadí ) - vyráeč a jde to samo
Kdy je nejhůř a potřebuji zachránit manety tak vyvrtám do ramene 6. díru(proti tyčce - ničemu to nevadí ) - vyráeč a jde to samo;-)
|
|
| |
|
|