| | |
27.03.2015 11:21 -
Re: Brzdové třmeny
|
2802297
|
|
tomikm
|
Město: Tabor, Auto: Toyota Auris TS hybrid | Počet příspěvků: 443 |
|
|
MartinP. napsal(a): tak vcera vymeneny predni trmeny,dnes ovzdusneno,nechtelo to paradne brzdit,jakoby gumovy pedal,neslo to ani do smyku,sedlo si to do smyku to jde,ale auto moc netahne jakoby to pribrzdovalo,mate nekdo skusenosti s novymi trmeny?diky,jeste dotaz jsou predni ovzdusnovaky stejny jako zadni?diky
no tak vyzkouej, jestli ti kola přibrdujou a uvidí.
no tak vyzkouej, jestli ti kola přibrdujou a uvidí.:-o
|
|
27.03.2015 11:51 -
|
2802299
|
|
MartinP.
|
|
|
opraveno,prave kolo brzdilo skoro porad,rozdelal jsem to,jak pluje trmen tak ty pistky byly asi moc namazany a byl vnich vzduch,moc vylezali kdyz jsem je zatlacil proto kolo brzdilo porad,vycisteno dal jsem mene vazeliny a ok brzdi jak das
opraveno,prave kolo brzdilo skoro porad,rozdelal jsem to,jak pluje trmen tak ty pistky byly asi moc namazany a byl vnich vzduch,moc vylezali kdyz jsem je zatlacil proto kolo brzdilo porad,vycisteno dal jsem mene vazeliny a ok brzdi jak das
|
|
27.03.2015 11:56 -
|
2802300
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Nerozumím tomu, jednou ti to brzdí, jednou ne, můe bít stará brzdová kapalina, jestli jsi jí měnil, mohlo se zavzdunit ABS, samostavy by si měli sednout po pár zabrzdění, pokud přibrďuje, buďto plovoucí třmen, nebo stačí seřídit ruční brzdu.
Nerozumím tomu, jednou ti to brzdí, jednou ne, můe bít stará brzdová kapalina, jestli jsi jí měnil, mohlo se zavzdunit ABS, samostavy by si měli sednout po pár zabrzdění, pokud přibrďuje, buďto plovoucí třmen, nebo stačí seřídit ruční brzdu. :nevim
|
|
27.03.2015 12:25 -
|
2802301
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Zdendo, neře to. Martin to vyřeil správně. Moc vazelíny na čepech brzdiče, to je častá chyba, kterou lidi dělaj a projevuje se to přesně takhle.
Zdendo, neře to. Martin to vyřeil správně. Moc vazelíny na čepech brzdiče, to je častá chyba, kterou lidi dělaj a projevuje se to přesně takhle.
|
|
27.03.2015 12:52 -
|
2802309
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Jj, ne jsem to naukal, Martin zatím napsal, asi se přihlásím na kurs psaní.
Jinak ta vazelína umí hezky zlobit, kdy jsem to dělal poprvé, myslím brzdy, také jsem patlal a myslel jak je to to nejlepí pro čepy, opak byl pravdou, hodně lidí dělá tuto chybu a jetě dá nesprávnou vazelínu, na čep se má dát pouze lehký film, pak pomůe a neublíí, kdy nemám tu správnou, raději po vyčitění nechám na sucho, patná vazelína můe naleptat gumičku na spodním čepu a je vystaráno.
Jj, ne jsem to naukal, Martin zatím napsal, asi se přihlásím na kurs psaní. :-d
Jinak ta vazelína umí hezky zlobit, kdy jsem to dělal poprvé, myslím brzdy, také jsem patlal a myslel jak je to to nejlepí pro čepy, opak byl pravdou, hodně lidí dělá tuto chybu a jetě dá nesprávnou vazelínu, na čep se má dát pouze lehký film, pak pomůe a neublíí, kdy nemám tu správnou, raději po vyčitění nechám na sucho, patná vazelína můe naleptat gumičku na spodním čepu a je vystaráno. ;-)
|
|
27.03.2015 16:30 -
|
2802346
|
|
MartinP.
|
|
|
bylo tam taky hodne vzduchu,druha strana myslim si ze tam padlo tak stejne vazeliny ta je byla ok,davat mene vazeliny a po zmacknuti pistku vypustit vzduch z manzetky
bylo tam taky hodne vzduchu,druha strana myslim si ze tam padlo tak stejne vazeliny ta je byla ok,davat mene vazeliny a po zmacknuti pistku vypustit vzduch z manzetky:-d
|
|
27.03.2015 16:43 -
|
2802347
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
S tou vazelínou opravdu pozor. Měla by to být nějaká neropná, třeba na bázi glycerinu, no prostě něco na mazání brzd. Ropný produkty obvykle naleptají gumu. Jak ten gumový krouek na čepu, tak ty prachovky navrchu. Na netu je spousta vazelín na brzdy a tak se vyplatí nějakou koupit a mít ji doma.
S tou vazelínou opravdu pozor. Měla by to být nějaká neropná, třeba na bázi glycerinu, no prostě něco na mazání brzd. Ropný produkty obvykle naleptají gumu. Jak ten gumový krouek na čepu, tak ty prachovky navrchu. Na netu je spousta vazelín na brzdy a tak se vyplatí nějakou koupit a mít ji doma.
|
|
28.03.2015 19:52 -
|
2802655
|
|
MartinP.
|
|
|
presne tak,dal jsem tam tu kterou jsem dostal ke trmenum
presne tak,dal jsem tam tu kterou jsem dostal ke trmenum;-)
|
|
25.05.2015 15:37 -
|
2825162
|
|
BlueSeven
|
Město: Černovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 613 |
|
|
Nemůu na service.citroen.com najít pravý ofuk kotouče, který je přidělaný pod drzákem třmenu. Kdo mě navede ve které skupině to je, pod brzdami jsem to nenael...
Nemůu na service.citroen.com najít pravý ofuk kotouče, který je přidělaný pod drzákem třmenu. :-(((( Kdo mě navede ve které skupině to je, pod brzdami jsem to nenael...
|
|
25.05.2015 16:06 -
|
2825180
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
DEFLEKTOR VZDUCHU BRZD KOTOUČE?
4827 30 LEVÝ
4827 31 PRAVÝ
Mechanické části - > Brzdění -> Potrubí
DEFLEKTOR VZDUCHU BRZD KOTOUČE?
4827 30 LEVÝ
4827 31 PRAVÝ
Mechanické části - > Brzdění -> Potrubí
|
|
25.05.2015 16:35 -
|
2825186
|
|
Mikra
|
|
|
Brzdění/Potrubí/BRZDY ABR PŘÍD VEDENÍ
EDIT: Pardon, neviml jsem si, e u to TomasT napsal.
Brzdění/Potrubí/BRZDY ABR PŘÍD VEDENÍ
EDIT: Pardon, neviml jsem si, e u to TomasT napsal.
|
|
25.05.2015 17:48 -
|
2825197
|
|
vemda
|
Město: Třebíč, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 113 |
|
|
DEFLEKTOR VZDUCHU BRZD KOTOUČE u spolujezdce mi schází. Je to moc na závadu? Nejsem závodník, tak jestli je to nezbytné pro provoz nebo to lze ignorovat? Jaké máte názory či zkuenosti. Dík za názor.
DEFLEKTOR VZDUCHU BRZD KOTOUČE u spolujezdce mi schází. Je to moc na závadu? Nejsem závodník, tak jestli je to nezbytné pro provoz nebo to lze ignorovat? Jaké máte názory či zkuenosti. Dík za názor.
|
|
25.05.2015 18:04 -
|
2825203
|
|
jumep
|
|
|
vela ludi ich ma poulamovane, je to lepsie ked to tam je, ale da sa jazdit aj bez toho
vela ludi ich ma poulamovane, je to lepsie ked to tam je, ale da sa jazdit aj bez toho
|
|
19.11.2015 22:38 -
|
2889132
|
|
heavy
|
Město: Hronov, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 13 |
|
|
Prosím o radu, dnes jde měnil přední brzdové destičky a vyčistila a navázal plovoucí čipy. Po namontování mi přibrďuje pravé kolo, jako kdy se destičky nerozvolní. Nedalo mi to , sundal jsem brzdit vyndal lístek ve vyčistil a sloil zpět a výsledek téměř stejný. Ruční brzda chodí jak má a páka se vrací. Při mazání plovoucích čepů je na spodním taková gumové vloka, nemůe se stát e po navázání vazelinou nabobtná a pak se to v tom místě zatuhne a desky se neumoňují jak by měly? Předem díky za rady a zkuenosti
Prosím o radu, dnes jde měnil přední brzdové destičky a vyčistila a navázal plovoucí čipy. Po namontování mi přibrďuje pravé kolo, jako kdy se destičky nerozvolní. Nedalo mi to , sundal jsem brzdit vyndal lístek ve vyčistil a sloil zpět a výsledek téměř stejný. Ruční brzda chodí jak má a páka se vrací. Při mazání plovoucích čepů je na spodním taková gumové vloka, nemůe se stát e po navázání vazelinou nabobtná a pak se to v tom místě zatuhne a desky se neumoňují jak by měly? Předem díky za rady a zkuenosti
|
|
19.11.2015 22:53 -
|
2889136
|
|
jumep
|
|
|
aku vazelinu si tam dal a ako to ide hybat?
aku vazelinu si tam dal a ako to ide hybat?
|
|
20.11.2015 07:13 -
|
2889157
|
|
heavy
|
Město: Hronov, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 13 |
|
|
Pouil jsem AK2 pro valivá a kluzná loiska, no pravda je e mi připadne e ten spodní čep s tou gumu jde tí, jako by se tam vytvářel podtlak
Pouil jsem AK2 pro valivá a kluzná loiska, no pravda je e mi připadne e ten spodní čep s tou gumu jde tí, jako by se tam vytvářel podtlak
|
|
20.11.2015 08:54 -
|
2889170
|
|
63zdenda
|
|
|
Mírný podtlak tam je vdycky, kdy povytáhne samotný čep, tak se vrátí, jestli jsi dal patnou vazelínu, naleptá ti to tu gumu a čep nebude pracovat jak má, prodává se vazelína přímo na brzdy, kdy tam dá vazelíny moc, je to také patně, stačí nanést jenom slabej film, pokud nemá origo vazelínu, nech to raději na sucho.
Mírný podtlak tam je vdycky, kdy povytáhne samotný čep, tak se vrátí, jestli jsi dal patnou vazelínu, naleptá ti to tu gumu a čep nebude pracovat jak má, prodává se vazelína přímo na brzdy, kdy tam dá vazelíny moc, je to také patně, stačí nanést jenom slabej film, pokud nemá origo vazelínu, nech to raději na sucho.;-)
|
|
20.11.2015 10:08 -
|
2889186
|
|
jumep
|
|
|
ono tam toho nesmie ist vela tej vazeliny, len jemne namazat
a to co si pouzil presne nalepta tu gumu a prestane to chodit uplne, je tu toho na tu temu dost napisaneho
ono tam toho nesmie ist vela tej vazeliny, len jemne namazat
a to co si pouzil presne nalepta tu gumu a prestane to chodit uplne, je tu toho na tu temu dost napisaneho
|
|
| |
|
|