| | |
07.01.2013 21:00 -
Re: Brzdové třmeny
|
2537384
|
|
jumep
|
|
|
tie sroby su certifikovane a ciachovane, nejsu to blatove srobiky, preto maju nejaku cenu
ale skutocne si nepamatam ....
a brzdice ak s kotucmi davam pri oprave napravy VZDY dole, ked nejdu, lahsie sa to robi na stole (reze, vrta atd.) ako na aute
tie sroby su certifikovane a ciachovane, nejsu to blatove srobiky, preto maju nejaku cenu
ale skutocne si nepamatam ....
a brzdice ak s kotucmi davam pri oprave napravy VZDY dole, ked nejdu, lahsie sa to robi na stole (reze, vrta atd.) ako na aute
|
|
07.01.2013 21:01 -
|
2537385
|
|
Darja
|
|
|
Nejsou pevnostní? Cena by odpovídala....
Nejsou pevnostní? Cena by odpovídala....
|
|
07.01.2013 21:03 -
|
2537386
|
|
jumep
|
|
|
trieda 10.9
trieda 10.9
|
|
07.01.2013 21:04 -
|
2537387
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Obj. číslo - 4405 50
cena - 72,60 Kč s DPH
Obj. číslo - 4405 50
cena - 72,60 Kč s DPH
|
|
07.01.2013 21:04 -
|
2537388
|
|
Darja
|
|
|
tak asi tak... Já to objednám u babie.. dam vedět, kolik mi udělali ceničku
tak asi tak... Já to objednám u babie.. dam vedět, kolik mi udělali ceničku:palec
|
|
07.01.2013 21:19 -
|
2537396
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
no nechci v tom vrtat, ale jestli to jsou pevnostní třída 10.9, tak si myslím, e se dají moná i koupit v kovomatě za nepoměrně mení peníz, v Dc u Abraháma urča např. pevnostní rouby mají
no nechci v tom vrtat, ale jestli to jsou pevnostní třída 10.9, tak si myslím, e se dají moná i koupit v kovomatě za nepoměrně mení peníz, v Dc u Abraháma urča např. pevnostní rouby mají ;-)
|
|
07.01.2013 21:20 -
|
2537399
|
|
jumep
|
|
|
ja netvrdim ze nemaju, proste to neriesim a kupujem to od citroenu
ps. neni tam klasicky zavit, tak este pozor aj na to pri kupovani inde ...
ja netvrdim ze nemaju, proste to neriesim a kupujem to od citroenu :)
ps. neni tam klasicky zavit, tak este pozor aj na to pri kupovani inde ...
|
|
07.01.2013 21:26 -
|
2537412
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
No zas tak nízká cena to není. Potřebuje 4 rouby a jsou to 3 stovky. Ale není to zdrcující a nedoporučoval bych nikomu s tím experimentovat a nahrazovat to něčím "zaručeně" lepím. Přeci jen jsou to brzdy.
No zas tak nízká cena to není. Potřebuje 4 rouby a jsou to 3 stovky. Ale není to zdrcující a nedoporučoval bych nikomu s tím experimentovat a nahrazovat to něčím "zaručeně" lepím. Přeci jen jsou to brzdy.
|
|
07.01.2013 21:28 -
|
2537413
|
|
Darja
|
|
|
Tak ono dokáe najít levnějí alternativu, naprosto odpovídající originálu, ale zase záleí jestli má na to čas a jestli pro tebe není výhodnějí zavolat do citroenu a nechat si to dovézt a pod čumák. Já jsem líná a mam jiný věci na práci.
V případě, e by byl závit v háji, tak nepřemejslím, co mě bude čekat
Tak ono dokáe najít levnějí alternativu, naprosto odpovídající originálu, ale zase záleí jestli má na to čas a jestli pro tebe není výhodnějí zavolat do citroenu a nechat si to dovézt a pod čumák. Já jsem líná a mam jiný věci na práci.
V případě, e by byl závit v háji, tak nepřemejslím, co mě bude čekat :(
|
|
07.01.2013 21:33 -
|
2537415
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
Mikra napsal(a): No zas tak nízká cena to není. Potřebuje 4 rouby a jsou to 3 stovky. Ale není to zdrcující a nedoporučoval bych nikomu s tím experimentovat a nahrazovat to něčím "zaručeně" lepím. Přeci jen jsou to brzdy.
tady nejde o experiment, jen strojnícké tabulky, a kdy předseda říká, e je to třída 10.9, určo emkový, tak stačí, aby změřil průměr a řekl stoupání a dají se koupit, třída pevnosti je dána a výrobce ručí za to, tady nejde vůbec o roub, ani na co se pouívá, pouze o materiál z kterého je součást (roub) vyrobený
pozn. jinak pro znalce - lustrháček a taení vozidla
tady nejde o experiment, jen strojnícké tabulky, a kdy předseda říká, e je to třída 10.9, určo emkový, tak stačí, aby změřil průměr a řekl stoupání a dají se koupit, třída pevnosti je dána a výrobce ručí za to, tady nejde vůbec o roub, ani na co se pouívá, pouze o materiál z kterého je součást (roub) vyrobený ;-)
pozn. jinak pro znalce - lustrháček a taení vozidla :-D
|
|
08.01.2013 00:42 -
|
2537447
|
|
DrMarvin
|
|
|
jeste jedna technicka..co kdyz ten sroub nepujde a ja ho ukroutim?
v tom zadnim trmenu?
to pujde ven jedna radost co? asi jako ta zavlacka na zadni naprave
jeste jedna technicka..co kdyz ten sroub nepujde a ja ho ukroutim?:D
v tom zadnim trmenu?
to pujde ven jedna radost co?:D asi jako ta zavlacka na zadni naprave:D
|
|
08.01.2013 00:44 -
|
2537448
|
|
DrMarvin
|
|
|
najk napsal(a): tady nejde o experiment, jen strojnícké tabulky, a kdy předseda říká, e je to třída 10.9, určo emkový, tak stačí, aby změřil průměr a řekl stoupání a dají se koupit, třída pevnosti je dána a výrobce ručí za to, tady nejde vůbec o roub, ani na co se pouívá, pouze o materiál z kterého je součást (roub) vyrobený
pozn. jinak pro znalce - lustrháček a taení vozidla
kvuli usetreni 100-150kč nevim zda ma cenu se s tim hledat a hlavne kdo vi jestli to bude spolehlive jak origo..podle mne i kdyby byl rozdil 200 to nic neni:=)
kvuli usetreni 100-150kč nevim zda ma cenu se s tim hledat a hlavne kdo vi jestli to bude spolehlive jak origo..podle mne i kdyby byl rozdil 200 to nic neni:=)
|
|
08.01.2013 01:40 -
|
2537450
|
|
jruze
|
|
|
No kdy ho ukroutí(a to je problém i přes tu metrovou trubku jak mrchy drí) tak pilčičku(nebo ruzbrus a slabej kokouček) - těsně u tamena roub uříznout(ukroutí ho v brzdiči né v ramenu(závitu),potom roub varazit(vylisovat),vyčistit díru pro roub,prohodit brzdiče pravej za levej,nové rouby a sloit.(jetě přehodit odvzduňovák)
No kdy ho ukroutí(a to je problém i přes tu metrovou trubku jak mrchy drí) tak pilčičku(nebo ruzbrus a slabej kokouček) - těsně u tamena roub uříznout(ukroutí ho v brzdiči né v ramenu(závitu),potom roub varazit(vylisovat),vyčistit díru pro roub,prohodit brzdiče pravej za levej,nové rouby a sloit.(jetě přehodit odvzduňovák);-)
|
|
29.03.2013 19:58 -
|
2561100
|
|
DrMarvin
|
|
|
take dneska jsem se pustil do prohození zadních třmenů + očitění kvůli oxidaci.....levej el v klidu...je vidět e to u někdo dělal...závity jsou odvrtaný a je tam matka na konci....to lo dobře...ale druhej..pravej ani zaboha..metrová trubka....=ukroucený hlavy obou roubů....take kousek vymlátit a říznout flexou....třmeny sundaný.....jene teď přichází na řadu ta nejvetí sranda..je tam snad tuna lepidla a prostě rouby nejdou vymlátit z třemu ani zaboha....mlátil jse do toho dneska dvě a půl hodiny....i palící ( 7,5kg ) a prostě to nejde ven....novej 4500,- pěkný....v neděli jedu do praglu..mam jeden za 400-500,- a u se s citronem do ničeho nepotim...dneska jsem celý odpoledne nadával na původ auta a jejich konstruktéry:=)Prostě nevim jak u vás..ale na tom mým nic nejde
take dneska jsem se pustil do prohození zadních třmenů + očitění kvůli oxidaci.....levej el v klidu...je vidět e to u někdo dělal...závity jsou odvrtaný a je tam matka na konci....to lo dobře...ale druhej..pravej ani zaboha..metrová trubka....=ukroucený hlavy obou roubů....take kousek vymlátit a říznout flexou....třmeny sundaný.....jene teď přichází na řadu ta nejvetí sranda..je tam snad tuna lepidla a prostě rouby nejdou vymlátit z třemu ani zaboha....mlátil jse do toho dneska dvě a půl hodiny....i palící ( 7,5kg ) a prostě to nejde ven....novej 4500,- pěkný....v neděli jedu do praglu..mam jeden za 400-500,- a u se s citronem do ničeho nepotim...dneska jsem celý odpoledne nadával na původ auta a jejich konstruktéry:=)Prostě nevim jak u vás..ale na tom mým nic nejde:D
|
|
29.03.2013 20:16 -
|
2561103
|
|
Mikra
|
|
|
Jumep to tu myslím popisoval. Nejde-li to vymlátit, musí se to vytlačit lisem.
Já osobně bych to jetě nahřál, protoe mám autogen. Ale netvrdím, e by to pomohlo.
Jumep to tu myslím popisoval. Nejde-li to vymlátit, musí se to vytlačit lisem.
Já osobně bych to jetě nahřál, protoe mám autogen. Ale netvrdím, e by to pomohlo.
|
|
29.03.2013 20:49 -
|
2561122
|
|
Mikra
|
|
|
Nejsem ádný bééééčko. Nehřeju hliník do "ruda".
Souhlasím s tím, e pokud někdo není svářeč, tak nemá co ahat na autogen. Tomu by to fakt nejspí pomohlo k novým třmenům. Ale kdy je někdo tak extrémě ikovnej a skromnej jako já, tak si můe pomoct roztaností hliníku, případně povolením lepidla. Ale u jsem psal, e netvrdím, e to pomůe. Nezkouel jsem to.
Nejsem ádný bééééčko. Nehřeju hliník do "ruda". :-))))
Souhlasím s tím, e pokud někdo není svářeč, tak nemá co ahat na autogen. Tomu by to fakt nejspí pomohlo k novým třmenům. Ale kdy je někdo tak extrémě ikovnej a skromnej jako já, tak si můe pomoct roztaností hliníku, případně povolením lepidla. Ale u jsem psal, e netvrdím, e to pomůe. Nezkouel jsem to. :-d
|
|
| |
|
|