| | |
26.11.2020 22:54 -
Re: Brzdové třmeny
|
3292610
|
|
Tony_Z
|
Město: Okr. Kladno, Auto: C5 III (X7) Tourer 2.2HDi 125Kw (4HT, 2009); C5 I 2.0HDi 80Kw (RHZ, 2002) | Počet příspěvků: 519 |
|
|
To je nějaký divoký. Co to nechat vyfotit a hodit sem fotku.
A také napsat výrobce a kód výrobku toho třmenu, který se ti tam snaí nasadit.
To je nějaký divoký. Co to nechat vyfotit a hodit sem fotku.
A také napsat výrobce a kód výrobku toho třmenu, který se ti tam snaí nasadit.
|
|
27.11.2020 00:49 -
|
3292623
|
|
jruze
|
|
|
Co vím tak na C5 I a II jsou zadní brzdy na vech motoryzacích schodné
Co vím tak na C5 I a II jsou zadní brzdy na vech motoryzacích schodné :nevim
|
|
27.11.2020 08:46 -
|
3292642
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1299 |
|
|
Pokud není upadlé uhnilé ouko na zajiovací roubek, tak lze staré brzdy kvuli vyhnilé dosedací ploe přehodit pravá za levou ... nové gumičky v sadě stojí pár korun, není na tom co repasovat, jen vyčistit a zaloit nové gumičky. Jak píou jiní, vechny zadní brzdy na c5 I a II jsou stejné. Ale - to auto sem někdy u viděl a ničemu se nedivím ...
Pokud není upadlé uhnilé ouko na zajiovací roubek, tak lze staré brzdy kvuli vyhnilé dosedací ploe přehodit pravá za levou ... nové gumičky v sadě stojí pár korun, není na tom co repasovat, jen vyčistit a zaloit nové gumičky. Jak píou jiní, vechny zadní brzdy na c5 I a II jsou stejné. Ale - to auto sem někdy u viděl a ničemu se nedivím ... ;-)
|
|
27.11.2020 12:50 -
|
3292670
|
|
fastarrow
|
Město: Havířov, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 56 |
|
|
Foto nemám, protoe jsem odcestovaný a auto dělá mechanik. Nakonec tam pasovaly třmeny firmy HELLA. Ty tam seděly a taky měly větí poadovaný rozměr jak jsem psal v prvním příspěvku. Maxgear pasovaly přední třmeny v pohodě, zadní nikoliv.
Foto nemám, protoe jsem odcestovaný a auto dělá mechanik. Nakonec tam pasovaly třmeny firmy HELLA. Ty tam seděly a taky měly větí poadovaný rozměr jak jsem psal v prvním příspěvku. Maxgear pasovaly přední třmeny v pohodě, zadní nikoliv.
|
|
27.11.2020 12:54 -
|
3292671
|
|
Hanz 397
|
|
|
A nemohly ty mení třmeny být na Xantu? Ta má myslím mení... Naím severním sousedům, co větinou dělají ty repasy, je to větinou umák, co do které krabice zabalí...
A nemohly ty mení třmeny být na Xantu? Ta má myslím mení... Naím severním sousedům, co větinou dělají ty repasy, je to větinou umák, co do které krabice zabalí...
|
|
27.11.2020 13:34 -
|
3292674
|
|
jumep
|
|
|
maxgear hovori snad sam za seba
maxgear hovori snad sam za seba
|
|
27.11.2020 14:33 -
|
3292679
|
|
fastarrow
|
Město: Havířov, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 56 |
|
|
číslo produktu sedí dle VIN (ověřeno nezávisle) Původně jsem kupoval tyto: .link. Jinak jak jsem psal, mechanik koupil nezávisle na mne i jinou draí značku (nevím jakou) ale stejně to nelo. Nakonec se to podařilo s třetí sadou od Helly. Konzultoval jsem to například s motora.cz, kde mi řekl e by mi nabídl ty samé. Atd. NO nic, u je to vyřeené, kdyby se s tím někdo setkal, tak třeba mu to pomůe vyřeit tento problém, proto jsem tu ten příspěvek nechal.
Díky vem.
číslo produktu sedí dle VIN (ověřeno nezávisle) Původně jsem kupoval tyto: https://imdily.cz/brzdovy-trmen-maxgear-820175 Jinak jak jsem psal, mechanik koupil nezávisle na mne i jinou draí značku (nevím jakou) ale stejně to nelo. Nakonec se to podařilo s třetí sadou od Helly. Konzultoval jsem to například s motora.cz, kde mi řekl e by mi nabídl ty samé. Atd. NO nic, u je to vyřeené, kdyby se s tím někdo setkal, tak třeba mu to pomůe vyřeit tento problém, proto jsem tu ten příspěvek nechal.
Díky vem. :palec
|
|
| |
|
|