| | |
01.08.2011 20:02 -
Re: Homokineticky kloub
|
2404245
|
|
Darja
|
|
|
nemyslela jsem rozdíl mezi AP a M polovčelou, jen e V6 s 4hp20 má i v manuálu jiný polovčely ne 2,2 s 4hp20
nemyslela jsem rozdíl mezi AP a M polovčelou, jen e V6 s 4hp20 má i v manuálu jiný polovčely ne 2,2 s 4hp20
|
|
01.08.2011 20:04 -
|
2404246
|
|
jumep
|
|
|
ano, ved som to napisal ... dokonca su aj inac oznacene a maju ine objednacie cisla, chcelo by to premerat (mam tu 2.2 jednu a mozme na tvojej potom )
ano, ved som to napisal ... dokonca su aj inac oznacene a maju ine objednacie cisla, chcelo by to premerat (mam tu 2.2 jednu a mozme na tvojej potom :) )
|
|
01.08.2011 20:55 -
|
2404254
|
|
Darja
|
|
|
napi si to do TODO listu.. Bude to zajímavej pokus.
napi si to do TODO listu.. Bude to zajímavej pokus. :palec
|
|
01.08.2011 21:18 -
|
2404259
|
|
jumep
|
|
|
todo list nosi ten kto ma prist keby som mal este to si zapisovat ...
todo list nosi ten kto ma prist :) keby som mal este to si zapisovat ...
|
|
01.08.2011 22:15 -
|
2404283
|
|
Darja
|
|
|
za to mě bude nesnáet
za to mě bude nesnáet :)
|
|
19.03.2012 17:26 -
|
2459899
|
|
mirke
|
Město: Archlebov, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 28 |
|
|
Čau, mám podobný problém, ale...
Před 3 měsíci jsem měnil pravej vnějí kloub + loisko, teď mi auto začalo hučet, místama a vybrovat a jde to z pravé přední strany (cca při 70km/h). Myslíte, e je to vnitřní kloub? Nebo mohl odejít ten novej vnějí?
Čau, mám podobný problém, ale...
Před 3 měsíci jsem měnil pravej vnějí kloub + loisko, teď mi auto začalo hučet, místama a vybrovat a jde to z pravé přední strany (cca při 70km/h). Myslíte, e je to vnitřní kloub? Nebo mohl odejít ten novej vnějí? :nevim
|
|
19.03.2012 17:36 -
|
2459900
|
|
jumep
|
|
|
lozisko na poloosy si menil?
lozisko na poloosy si menil?
|
|
19.03.2012 20:17 -
|
2459952
|
|
mirke
|
Město: Archlebov, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 28 |
|
|
Loisko na poloose jsem neměnil, kloub jsem bral z elitu
A to hučení je spí hrčení, jak kdyby dřelo něco o kolo, ale nic nedře...
Loisko na poloose jsem neměnil, kloub jsem bral z elitu:-o
A to hučení je spí hrčení, jak kdyby dřelo něco o kolo, ale nic nedře...
|
|
21.09.2015 07:43 -
|
2865074
|
|
svejk
|
|
|
Ahoj, pravá poloosa měněna před rokem. A nyní kdy je auto v záběru na rovné silnici a do kopce to je jetě silnějí- vibrace na levé přední straně. Brzdy nový, gumy taky vyváený a geometrie taky. Je to levá poloosa? Najeto 311 tis. a je to asi jetě origo. Kupoval jsem c5 se 150 tis. Díky za rady
Ahoj, pravá poloosa měněna před rokem. A nyní kdy je auto v záběru na rovné silnici a do kopce to je jetě silnějí- vibrace na levé přední straně. Brzdy nový, gumy taky vyváený a geometrie taky. Je to levá poloosa? Najeto 311 tis. a je to asi jetě origo. Kupoval jsem c5 se 150 tis. Díky za rady
|
|
21.09.2015 13:50 -
|
2865194
|
|
ivanivan
|
|
|
Můe to být vnitřní kloub. Ten mi vibroval.
Můe to být vnitřní kloub. Ten mi vibroval.
|
|
20.02.2018 19:57 -
Levý přední homokinetický kloub
|
3133146
|
|
Mafa
|
Město: Třebíč, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 15 |
|
|
Dobrý den,
chci se zeptat - máte někdo zkuenost s výměnou levého předního homokinetického kloubu u C5 III (X7) Tourer, r.v. 2011, motor 2,0HDi 103kW (140HP)? Číslo dílu - celé poloosy je 3272rv. Objednal jsem samotný homokinetický kloub na tuto poloosu, ale problém je, e ten původní kloub nemůe mechanik za boha srazit. Není tam ten kloub nějak napevno z výroby? Dělal to tady u někdo na tomto autě prosím?
Dobrý den,
chci se zeptat - máte někdo zkuenost s výměnou levého předního homokinetického kloubu u C5 III (X7) Tourer, r.v. 2011, motor 2,0HDi 103kW (140HP)? Číslo dílu - celé poloosy je 3272rv. Objednal jsem samotný homokinetický kloub na tuto poloosu, ale problém je, e ten původní kloub nemůe mechanik za boha srazit. Není tam ten kloub nějak napevno z výroby? Dělal to tady u někdo na tomto autě prosím? :nevim
|
|
20.02.2018 20:04 -
Re: Levý přední homokinetický kloub
|
3133153
|
|
jumep
|
|
|
to je pomerne bezne ze to nejde zrazit
a je pomerne bezne ze nebude spravny ani ten klb co mate, lebo to sice predavaju ale nepasovalo to
kazdopadne pri tom klbe je aj nova pruzina a tato proste je prilis roztiahnuta a nemyslim ze sa ju podari stiahnut
asi 80% klbov ked menim manzetu nejde zrazit a robim to zozadu
odporucam kupit poloos - inak mozes spravit este variant ze ten kbl rozrezes aby si sa dostal k pruzine, dal ju von a potom to zlozil s novym klbom
to je pomerne bezne ze to nejde zrazit
a je pomerne bezne ze nebude spravny ani ten klb co mate, lebo to sice predavaju ale nepasovalo to
kazdopadne pri tom klbe je aj nova pruzina a tato proste je prilis roztiahnuta a nemyslim ze sa ju podari stiahnut
asi 80% klbov ked menim manzetu nejde zrazit a robim to zozadu
odporucam kupit poloos - inak mozes spravit este variant ze ten kbl rozrezes aby si sa dostal k pruzine, dal ju von a potom to zlozil s novym klbom
|
|
20.02.2018 20:24 -
|
3133177
|
|
Mafa
|
Město: Třebíč, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 15 |
|
|
Co to znamená "dělám to zezadu"?
Co to znamená "dělám to zezadu"?
|
|
20.02.2018 20:31 -
|
3133178
|
|
jumep
|
|
|
len ked sa meni manzeta tak davam dole triangel, to pri klbe nepomoze
len ked sa meni manzeta tak davam dole triangel, to pri klbe nepomoze
|
|
28.05.2018 13:22 -
|
3159880
|
|
LukoLVG
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 227 |
|
|
Moj taky postreh....
Zacalo mi cez manzetu prebijat mazivo vonku jar 2017, jemna trhlinka na jedno mieste. Mozno polroka bol tento stav a aj cosi poklepkavat. Najprv som vymenil tycky stabilizatora, tak nastvany silenbloky na ramene. Nasledne sme pozreli ze homokinetak, lebo uz co ine... Bol vybity ale pri vytoceni kolesa nepukal, ale mal dost velku volu vnutri. Tak sme vymenili ten (december2017). No vydrzal asi 3000km, opat som si vsimol po 500km jazde zafrkany podbeh a koleso od vazeliny a prebijajuca vazeny skrz manzetu ako je stiahnuta paskou. A opat sa zacina ozivat klepanie... Rozmyslam ze dalsiu manzetu stiahnem stahovacimi paskami co su na skrutku... Ake homokinetaky pouzivate?
Ja tak tajne dufam ze homokinetak je OK a vymenim horne ulozenia piestnic tie sa mi zdaju byt ze su vypraskane ale co dpc este moze po prejazde nerovnosti poklepkavat?
Tyc stabilizatora, spodny cap ci silentbloky vsetko Lemforder a vsetko je super stav. Cize mozny podozrivy opat homokinetak alebo horne ulozenia piestnic ktore sa mi zdaju byt popraskane alebo este??
Piestnica?
Prcic, nemam aktualne volny nikde zdvihak a davat neznamym servisakom sa bojim...
Mate nejake typy ako upevnit manzenu s tymi stahovaci paskami tak aby to casom nepresakovalo?
Moj taky postreh....
Zacalo mi cez manzetu prebijat mazivo vonku jar 2017, jemna trhlinka na jedno mieste. Mozno polroka bol tento stav a aj cosi poklepkavat. Najprv som vymenil tycky stabilizatora, tak nastvany silenbloky na ramene. Nasledne sme pozreli ze homokinetak, lebo uz co ine... Bol vybity ale pri vytoceni kolesa nepukal, ale mal dost velku volu vnutri. Tak sme vymenili ten (december2017). No vydrzal asi 3000km, opat som si vsimol po 500km jazde zafrkany podbeh a koleso od vazeliny a prebijajuca vazeny skrz manzetu ako je stiahnuta paskou. A opat sa zacina ozivat klepanie... Rozmyslam ze dalsiu manzetu stiahnem stahovacimi paskami co su na skrutku... Ake homokinetaky pouzivate?
Ja tak tajne dufam ze homokinetak je OK a vymenim horne ulozenia piestnic tie sa mi zdaju byt ze su vypraskane ale co dpc este moze po prejazde nerovnosti poklepkavat?
Tyc stabilizatora, spodny cap ci silentbloky vsetko Lemforder a vsetko je super stav. Cize mozny podozrivy opat homokinetak alebo horne ulozenia piestnic ktore sa mi zdaju byt popraskane alebo este??
Piestnica?
Prcic, nemam aktualne volny nikde zdvihak a davat neznamym servisakom sa bojim...
Mate nejake typy ako upevnit manzenu s tymi stahovaci paskami tak aby to casom nepresakovalo?
|
|
28.05.2018 15:31 -
|
3159897
|
|
jumep
|
|
|