| | |
20.12.2017 09:01 -
Re: trubička od hydrauliky
|
3118980
|
|
Holobrádek
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 4 |
|
|
Zdravím,
Mám dotaz na zkuenějí.
Kolega se mi včera vyměňoval árovky a při tom vymontoval nádrku oleje do hydroactivu a vypadla mu hadice. nějaký olej vytekl, ale nebylo ho moc. Hadici se mu tam povedlo vrátit zpět. Chtěl jsem se jen zeptat, jestli se celý systém musí nějak odvzdunit nebo tak něco.
Jsem tak troku analfabet na tyhle věci.
Tak jsem chtěl poprosit o radu.
Zdravím,
Mám dotaz na zkuenějí.
Kolega se mi včera vyměňoval árovky a při tom vymontoval nádrku oleje do hydroactivu a vypadla mu hadice. nějaký olej vytekl, ale nebylo ho moc. Hadici se mu tam povedlo vrátit zpět. Chtěl jsem se jen zeptat, jestli se celý systém musí nějak odvzdunit nebo tak něco.
Jsem tak troku analfabet na tyhle věci.
Tak jsem chtěl poprosit o radu.
|
|
20.12.2017 09:41 -
|
3118982
|
|
jumep
|
|
|
toto sa este dnes niekomu podari?
system sa neodvzdusnuje (odvzdusni sa sam), ale olej treba doliat v odtlakovanom systeme a tu sponu pod blatnikom asi radsej vymenit za novu a lepsie pritiahnut
toto sa este dnes niekomu podari? :)
system sa neodvzdusnuje (odvzdusni sa sam), ale olej treba doliat v odtlakovanom systeme a tu sponu pod blatnikom asi radsej vymenit za novu a lepsie pritiahnut
|
|
21.12.2017 09:05 -
|
3119267
|
|
Holobrádek
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 4 |
|
|
Mockrát děkuji.
Mockrát děkuji.
|
|
07.02.2018 16:28 -
|
3129651
|
|
jumep
|
|
|
Tak dami a pani, C5 1 a 2 uz su mimo podporu citroenu, uz sa neda kupit predna trubkohadica na H3+
5270 RN - Diel sa u nedodáva - odkomunikované s FR
Tak dami a pani, C5 1 a 2 uz su mimo podporu citroenu, uz sa neda kupit predna trubkohadica na H3+
5270 RN - Diel sa u nedodáva - odkomunikované s FR
|
|
07.02.2018 21:50 -
|
3129737
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1299 |
|
|
Kdy u to dělám, dělám obě ... Já tu tlustou dělám v kuse na zářezný prstýnky od spoda jak je původní napojení za poloosou a k horní kouli, tu spojovací trubku vyhodím, a tu tenkou dělám celou novou, komplet z trubky a nahoře to napojím spojkou co se pouívá na zadku ten hliník kousek nad nápravou , nebo je monost to táhnout a k čerpadlu, tak e u nic nevařím, neletuji ... Nikdy sem nedával novou tuto sestavu, vdy oprava za zlomek ceny a napořád ... .link.
2007 - 2017 .... skončila jim povinnost tak na to serou
Chodí to k nám přes Slovensko a kdoví odkud .... a je to bída, bída, bída ... jeden díl mi vůbec nepřiel a přitom v rakouským skladu je pořád disponibilní !!!
.
Kdy u to dělám, dělám obě ... Já tu tlustou dělám v kuse na zářezný prstýnky od spoda jak je původní napojení za poloosou a k horní kouli, tu spojovací trubku vyhodím, a tu tenkou dělám celou novou, komplet z trubky a nahoře to napojím spojkou co se pouívá na zadku ten hliník kousek nad nápravou , nebo je monost to táhnout a k čerpadlu, tak e u nic nevařím, neletuji ... Nikdy sem nedával novou tuto sestavu, vdy oprava za zlomek ceny a napořád ... https://img21.rajce.idnes.cz/d2102/11/11365/11365527_d0edb65e87b6eb81f5b8444aeb6aae6b/images/po_oprave.jpg?ver=2
2007 - 2017 .... skončila jim povinnost tak na to serou
Chodí to k nám přes Slovensko a kdoví odkud .... a je to bída, bída, bída ... jeden díl mi vůbec nepřiel a přitom v rakouským skladu je pořád disponibilní !!!
.
|
|
07.02.2018 22:24 -
|
3129747
|
|
jumep
|
|
|
viem ze neni nfp pisane, ale toto sa pytali vo FR kde oznamili, len este to skratka nemaju nfp oznacene
toto "Diel sa u nedodáva - odkomunikované s FR" je citacia z citroenu
viem ze neni nfp pisane, ale toto sa pytali vo FR kde oznamili, len este to skratka nemaju nfp oznacene
toto "Diel sa u nedodáva - odkomunikované s FR" je citacia z citroenu
|
|
07.02.2018 22:33 -
|
3129748
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1299 |
|
|
Je to moné, takhle skonila trubkohadice do serva Xa hdi a to jetě rok před ukončením lhůty pro zásobování ... to je ta co mi růena slíbil dodat a dodnes na ni marně čekám, asi je na výletě v Albánii
Je to moné, takhle skonila trubkohadice do serva Xa hdi a to jetě rok před ukončením lhůty pro zásobování ... to je ta co mi růena slíbil dodat :-D a dodnes na ni marně čekám, asi je na výletě v Albánii :-P
|
|
07.02.2018 22:38 -
|
3129750
|
|
jumep
|
|
|
jo tu je to to iste, napr. tie lopatky na brzdy predne uz tiez cez rok nejdu objednat a hadica mala aspon do polky roka byt dostupna, lebo 10r faceliftu konci az tento rok
tak vieme ze hydraulika je podla lindy zastarana a draha, tak je jasne ze nebudu drzat extremne drahe komponenty ....
jo tu je to to iste, napr. tie lopatky na brzdy predne uz tiez cez rok nejdu objednat a hadica mala aspon do polky roka byt dostupna, lebo 10r faceliftu konci az tento rok
tak vieme ze hydraulika je podla lindy zastarana a draha, tak je jasne ze nebudu drzat extremne drahe komponenty ....
|
|
08.02.2018 09:25 -
|
3129883
|
|
PATaMAT
|
|
|
Na C5 II je bez ceny, na C5 I je s cenou .... Nerejpu, to bylo jen na dokreslení situace s náhr. díly
Na C5 II je bez ceny, na C5 I je s cenou .... Nerejpu, to bylo jen na dokreslení situace s náhr. díly ;-)
|
|
12.02.2018 19:05 -
|
3131269
|
|
kozoroh65
|
|
|
Ahoj chtěl bych se zeptat ,praskla mi hadička co je v podběhu nasunutá na trubičku ,nevíte někdo co je to za průměr a zdali se dá koupit i jinde ne v citroenu a jetě jestli je dole stejně nasunuta jako nahoře děkuji.
Ahoj chtěl bych se zeptat ,praskla mi hadička co je v podběhu nasunutá na trubičku ,nevíte někdo co je to za průměr a zdali se dá koupit i jinde ne v citroenu a jetě jestli je dole stejně nasunuta jako nahoře děkuji.
|
|
12.02.2018 20:11 -
|
3131353
|
|
gtv8
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 73 |
|
|
Koupit original a vymenit .link. a nebo jakoukoliv co snese olej a udelat to dle fantazie
Koupit original a vymenit https://autodilyhulin.cz/798-prepadova-hadice-predni-pistince-citroen-c5-a-xantia.html a nebo jakoukoliv co snese olej a udelat to dle fantazie
|
|
12.02.2018 22:52 -
|
3131462
|
|
PATaMAT
|
|
|
gtv8 napsal(a): Koupit original a vymenit .link. a nebo jakoukoliv co snese olej a udelat to dle fantazie to co si sem dal odkaz, je neskutečnej mejd, není to original ale náhraka mnohdy nepouitelná, byly nové na autě a za měsíc to zas teklo ... tak sem to rozdělal a co sem nael - zmetek - díra uplně na kraji a prasklá tenká stěna gumy- viz píloha ... kdy tak jedině origo Citroen a nebo opravit ....link.
to co si sem dal odkaz, je neskutečnej mejd, není to original ale náhraka mnohdy nepouitelná, byly nové na autě a za měsíc to zas teklo ... tak sem to rozdělal a co sem nael - zmetek - díra uplně na kraji a prasklá tenká stěna gumy- viz píloha ... kdy tak jedině origo Citroen a nebo opravit ...http://citroxa.rajce.idnes.cz/nastenka/#prepad.jpg
Přílohy: prepad_hulin.jpg ( 37334b ) - |
|
13.02.2018 05:56 -
|
3131507
|
|
kozoroh65
|
|
|
super děkuji objednám origo
super děkuji objednám origo
|
|
13.02.2018 11:36 -
|
3131602
|
|
gtv8
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 73 |
|
|
PATaMAT napsal(a): to co si sem dal odkaz, je neskutečnej mejd,...........
No, jen jsem proste nahodil. Mel jsem to samy. Vzal jsem hadici na benzin a urizl puvodni nad tim obdelnikem, a spojil vloenou trubickou, prital kabelbindrem. Jinak, diky za info o hulinu.
No, jen jsem proste nahodil. Mel jsem to samy. Vzal jsem hadici na benzin a urizl puvodni nad tim obdelnikem, a spojil vloenou trubickou, prital kabelbindrem. Jinak, diky za info o hulinu. :palec
|
|
| |
|
|