| | |
06.07.2011 13:57 -
trubička od hydrauliky
|
2400765
|
|
jambura3
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 18 |
|
|
Ahoj vichni,mám 2 problémy,praskla trubička od hydr.z nádobky do kostky,je to problém vyměnit,nebo na tom nic není?A druhý problém,stará bolest C5,zůstala mi v ruce klička od dveří řidiče,měnil ji u někdo?Je to pakárna nebo ...Jo mám C5, 2003,2.0hdi..Díky moc za rady.
Ahoj vichni,mám 2 problémy,praskla trubička od hydr.z nádobky do kostky,je to problém vyměnit,nebo na tom nic není?A druhý problém,stará bolest C5,zůstala mi v ruce klička od dveří řidiče,měnil ji u někdo?Je to pakárna nebo ...Jo mám C5, 2003,2.0hdi..Díky moc za rady.
|
|
06.07.2011 14:19 -
Re: trubička od hydrauliky
|
2400767
|
|
Mamlas
|
|
|
OT: Byt tebou tak tvuj prispecek rychle upravim a to s tou klickou dveri vymazu a umistim do prislusneho vlakna nez se tu ukaze nejaky cenzor. Uz se ulomena klicka kolikrat probirala tak staci hledat a je to tam i s navodem.
OT: Byt tebou tak tvuj prispecek rychle upravim a to s tou klickou dveri vymazu a umistim do prislusneho vlakna nez se tu ukaze nejaky cenzor:-)). Uz se ulomena klicka kolikrat probirala tak staci hledat a je to tam i s navodem.
|
|
06.07.2011 16:09 -
|
2400778
|
|
jambura3
|
|
|
Jejda kličku beru zpět,ale ta trubička : z nádobky vede kousek gumový hadičky do který je napasovaná ta trubička a ta končí v kostce kde je naroubovaná,jedná se mi o to,výměna vypadá jednodue ale po výměně to budu muset odvzdunit nebo ne?Nebo vyměním trubičku,doleju hydrauliku a frčím dál?Díky.
Jejda kličku beru zpět,ale ta trubička : z nádobky vede kousek gumový hadičky do který je napasovaná ta trubička a ta končí v kostce kde je naroubovaná,jedná se mi o to,výměna vypadá jednodue ale po výměně to budu muset odvzdunit nebo ne?Nebo vyměním trubičku,doleju hydrauliku a frčím dál?Díky.
|
|
06.07.2011 16:49 -
|
2400783
|
|
TheOne
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 373 |
|
|
klička je tu řeená, letuje se cínem atd... tvůj popis hadičky s trubičkou je nepřesný a kostka taky, kostkou myslí hydroblok (BHI) nebo čerpadlo serva???? Je to hadice nalisovaná do trubky co vede do serva nebo jak? zkus tady třeba dát fotku, a rada přijde myslím okamite.. Taky mám C5 I r.v. 2002
klička je tu řeená, letuje se cínem atd... tvůj popis hadičky s trubičkou je nepřesný a kostka taky, kostkou myslí hydroblok (BHI) nebo čerpadlo serva???? Je to hadice nalisovaná do trubky co vede do serva nebo jak? zkus tady třeba dát fotku, a rada přijde myslím okamite.. Taky mám C5 I r.v. 2002
|
|
06.07.2011 18:42 -
|
2400803
|
|
jumep
|
|
|
H3 nema ziadnu hadicu na tlakovej casti hydro
je to pevna trubka iduca odpredu dozadu na kocku
a tiez vpredu na kocku pri motore
takze to bud odfot co mas na mysli alebo lepsie popis
H3 nema ziadnu hadicu na tlakovej casti hydro
je to pevna trubka iduca odpredu dozadu na kocku
a tiez vpredu na kocku pri motore
takze to bud odfot co mas na mysli alebo lepsie popis
|
|
06.07.2011 19:22 -
|
2400809
|
|
TheOne
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 373 |
|
|
jumep napsal(a): H3 nema ziadnu hadicu na tlakovej casti hydro je to pevna trubka iduca odpredu dozadu na kocku a tiez vpredu na kocku pri motore
jo, myslel jsem tlakovou hadici co vede ze sevra
H3 nema ziadnu hadicu na tlakovej casti hydro je to pevna trubka iduca odpredu dozadu na kocku a tiez vpredu na kocku pri motore
jo, myslel jsem tlakovou hadici co vede ze sevra
|
|
06.07.2011 19:41 -
|
2400812
|
|
jambura3
|
|
|
Z tý nádoby na hydrauliku vede jenom jedna hadička,je to jenom kousek a do ní je napasovaná ta trubička,a ta vede do kostky z hliníku,má 4 vývody a jeden je právě ta trubička..
Z tý nádoby na hydrauliku vede jenom jedna hadička,je to jenom kousek a do ní je napasovaná ta trubička,a ta vede do kostky z hliníku,má 4 vývody a jeden je právě ta trubička..
|
|
06.07.2011 19:43 -
|
2400813
|
|
jumep
|
|
|
predpokladam ze tu kocku hlinikovu myslis hydroblok, nad kockou je cierny plast - spravne odhadujem?
predpokladam ze tu kocku hlinikovu myslis hydroblok, nad kockou je cierny plast - spravne odhadujem?
|
|
06.07.2011 20:35 -
|
2400818
|
|
jambura3
|
|
|
Nemyslim hydroblok,je nadrz do ktere se dolejva hydraulika,nahore je zatka,a asi tak v puli ty nadrzky vede hadicka dolu do ktere je napasovana trubicka,a ta trubicka vede dolu do stribrny hlinikovy kostky,asi rozdeluje tlak nebo k cemu nevim,kdyz tak to zitra vycvaknu...
Nemyslim hydroblok,je nadrz do ktere se dolejva hydraulika,nahore je zatka,a asi tak v puli ty nadrzky vede hadicka dolu do ktere je napasovana trubicka,a ta trubicka vede dolu do stribrny hlinikovy kostky,asi rozdeluje tlak nebo k cemu nevim,kdyz tak to zitra vycvaknu...
|
|
06.07.2011 20:41 -
|
2400821
|
|
jumep
|
|
|
vsetko co ide do nadrzky je nizkotlake
nafot to, lebo zeby tam bola kocka na spojenie prepadov sa mi nezda
vsetko co ide do nadrzky je nizkotlake
nafot to, lebo zeby tam bola kocka na spojenie prepadov sa mi nezda
|
|
06.07.2011 20:45 -
|
2400823
|
|
jambura3
|
|
|
Ja si myslim jestli ta trubicka nenasava hydrauliku do ty kostky a ta to rozdeluje do dalsich trubicek,jsou tam celkem 4 i s tou prasklou,ta kostka vypada jako u starych skodovek pod podlahou na brzdy...
Ja si myslim jestli ta trubicka nenasava hydrauliku do ty kostky a ta to rozdeluje do dalsich trubicek,jsou tam celkem 4 i s tou prasklou,ta kostka vypada jako u starych skodovek pod podlahou na brzdy...
|
|
06.07.2011 21:12 -
|
2400840
|
|
jumep
|
|
|
tie kocky maju len 3 vyvody a ide do nich trubka z hydrobloku (tenka kovova) a trubka smer jedno kolo a druha trubka smer druhe kolo a taku istu kocku mas este vzadu pod autom na strede napravy
predna kocka: .link. ; .link.
zadna kocka: .link.
tie kocky maju len 3 vyvody a ide do nich trubka z hydrobloku (tenka kovova) a trubka smer jedno kolo a druha trubka smer druhe kolo a taku istu kocku mas este vzadu pod autom na strede napravy
predna kocka: http://www.c5club.cz/graphics/dynamic/galeria/12685899834b9d259fc8afb.JPG ; http://www.c5club.cz/graphics/dynamic/galeria/12685901494b9d26450d360.JPG
zadna kocka: http://c5.jumep.com/ramena/thumbs/P1080046.JPG
|
|
06.07.2011 21:26 -
|
2400856
|
|
jruze
|
|
|
jumep napsal(a): tie kocky maju len 3 vyvody a ide do nich trubka z hydrobloku (tenka kovova) a trubka smer jedno kolo a druha trubka smer druhe kolo a taku istu kocku mas este vzadu pod autom na strede napravy
predna kocka: .link. ; .link.
zadna kocka: .link.
Psal o gumové hadičce tak jsem to pochopil tak e se jedná o některý přepad z pavouka a ne o tlakové.Asi by to fakt chtělo foto.
Psal o gumové hadičce tak jsem to pochopil tak e se jedná o některý přepad z pavouka a ne o tlakové.Asi by to fakt chtělo foto.
|
|
06.07.2011 21:27 -
|
2400857
|
|
jumep
|
|
|
jo, ale neviem o tom zeby prepad bol spajany niecim strieborny, hlinikovym
cize fakt idealne foto
jo, ale neviem o tom zeby prepad bol spajany niecim strieborny, hlinikovym
cize fakt idealne foto
|
|
06.07.2011 21:35 -
|
2400859
|
|
jumep
|
|
|
neda mi to, aby mal najk co zmazat
aky pretlak, rajcinovy?
neda mi to, aby mal najk co zmazat :)
aky pretlak, rajcinovy? :)
|
|
07.07.2011 12:30 -
|
2400920
|
|
jambura3
|
|
|
Tak ta trubicka je prepad spatky do nadrzky,prý to vymenim bez problemu,diky vsem za ochotu.
Tak ta trubicka je prepad spatky do nadrzky,prý to vymenim bez problemu,diky vsem za ochotu.
|
|
29.09.2015 16:05 -
|
2868455
|
|
koblih9
|
Město: Prachatice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 14 |
|
|
Zdravím vechny,
kdy se tady řeí trubičky hydrauliky,chci se zeptat,jak je to s trubičkami zadní nápravy.Při posledních přechodech na letní provoz jsem si viml,e jsou orezlé trubičky ve tvaru spirály eliminující pohyb nápravy.A protoe jsem zail, jak se dojídí posledních 80km z dovolené po gumových palkách, chtěl bych to řeit včas.U těchto trubek je spoj řeen převlečnou maticí a dotaením kov na kov jako u BX-ka nebo je systém jiný?
Díky za odpověď.
Zdravím vechny,
kdy se tady řeí trubičky hydrauliky,chci se zeptat,jak je to s trubičkami zadní nápravy.Při posledních přechodech na letní provoz jsem si viml,e jsou orezlé trubičky ve tvaru spirály eliminující pohyb nápravy.A protoe jsem zail, jak se dojídí posledních 80km z dovolené po gumových palkách, chtěl bych to řeit včas.U těchto trubek je spoj řeen převlečnou maticí a dotaením kov na kov jako u BX-ka nebo je systém jiný?
Díky za odpověď.
|
|
03.05.2017 09:04 -
|
3064010
|
|
kaza.xx
|
Město: Roztoky 37, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 16 |
|
|
Ahoj lidi,
sháním dílec hydraulické trubky pro C5 break 2003- Je to ten lisovaný dílec "nad/zad" levou nápravou. přimontovaný ke kastli. Kapeme vude kde stojíme :-/
byl jsem půl roku bez spodního krytu, take orezla a teď poutí, z toho nálisku ale není poznat kde (jestli ta spodní nebo horní). máte tucha co a jak?
Ahoj lidi,
sháním dílec hydraulické trubky pro C5 break 2003- Je to ten lisovaný dílec "nad/zad" levou nápravou. přimontovaný ke kastli. Kapeme vude kde stojíme :-/
byl jsem půl roku bez spodního krytu, take orezla a teď poutí, z toho nálisku ale není poznat kde (jestli ta spodní nebo horní). :nevim máte tucha co a jak?
|
|
| |
|
|