| | |
20.06.2011 13:00 -
Hlučné hydraulické čerpadlo
|
2397860
|
|
mikimi
|
Město: LUBNÁ, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 13 |
|
|
Ahoj lidičky stala se mně nemilá věc a to začala mně téct LDS kapalina a to o levé přední koule pod tím těsněním
Bohuel jsem to zjistil a, kdy začalo vrzat servo a jít ztuha-ádná hláka málo kapalin nic takového.
Auto přitom nekleslo jetě dolu
Dolil jsem téměř tři litry LDS- bohuel auto se teď zvedá velmi pomalu hlavně s té nejnií polohy.
Skouel jsem to mnohokrát nahoru a dolu jesi se to vzpamatuje-bohuel.
Největí hrůzu mám z čerpadla je od té doby hodně hlučné-mám se obávat e je KO?
Pročítal jsem Fórum ale o hlučnosti jsem nic nenael
Předem dík za kadou radu
Jetě jsem teď zjistil ,e při plném rejdu se předek přizvedne a po uvolení volantu jetě se trochu přizvedne a hned se vrátí na původní výku co se to děje-?
Ahoj lidičky stala se mně nemilá věc a to začala mně téct LDS kapalina a to o levé přední koule pod tím těsněním
Bohuel jsem to zjistil a, kdy začalo vrzat servo a jít ztuha-ádná hláka málo kapalin nic takového.
Auto přitom nekleslo jetě dolu
Dolil jsem téměř tři litry LDS- bohuel auto se teď zvedá velmi pomalu hlavně s té nejnií polohy.
Skouel jsem to mnohokrát nahoru a dolu jesi se to vzpamatuje-bohuel.
Největí hrůzu mám z čerpadla je od té doby hodně hlučné-mám se obávat e je KO?
Pročítal jsem Fórum ale o hlučnosti jsem nic nenael
Předem dík za kadou radu
Jetě jsem teď zjistil ,e při plném rejdu se předek přizvedne a po uvolení volantu jetě se trochu přizvedne a hned se vrátí na původní výku co se to děje-?
|
|
20.06.2011 19:15 -
Re: Hlučné hydraulické čerpadlo
|
2397894
|
|
mikimi
|
|
|
Díky za reakci
To zvedání při maximálním rejdu jsem vypozoroval na místě v garái
Před chvilkou jsem přijel-najel jsem asi 15km a to čerpadlo trochu ztichlo
Ale nedokáu posoudit zdali úplně jak to bylo před tím-protoe nedělám nic jiného ne poslouchám čerpadlo
paranoia....
Díky za reakci
To zvedání při maximálním rejdu jsem vypozoroval na místě v garái
Před chvilkou jsem přijel-najel jsem asi 15km a to čerpadlo trochu ztichlo
Ale nedokáu posoudit zdali úplně jak to bylo před tím-protoe nedělám nic jiného ne poslouchám čerpadlo
paranoia....
|
|
20.06.2011 19:40 -
|
2397900
|
|
C5stepan
|
|
|
Mikimi nemá to daleko do Zlámance. Je tam ikula přes francouze (i s diag.). Zkus to.
Mikimi nemá to daleko do Zlámance. Je tam ikula přes francouze (i s diag.). Zkus to.
|
|
20.06.2011 19:56 -
|
2397901
|
|
mikimi
|
|
|
Dík za info
Já jsem bohuel z Lubné od Rakovníka
Dík za info
Já jsem bohuel z Lubné od Rakovníka
|
|
20.06.2011 20:03 -
|
2397904
|
|
mikimi
|
|
|
Uvidím co to udělá zítra při cestě do práce cca 20km pak bych to zkusil
Uvidím co to udělá zítra při cestě do práce cca 20km pak bych to zkusil
|
|
20.06.2011 20:38 -
|
2397947
|
|
TheOne
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 373 |
|
|
nebo točit volant vpravo a vlevo dokud se to neodvzduní kompletně samo, mělo by se to přestat v rejdu zvedat. A jestli se to zvedá, tak má asi i vadný, snímač natočení volantu, jestli se mýlím, opravte mě! A pochybuju, e by servo protlačilo tlak, a tak e by to zvedlo ele. ventil a předek
nebo točit volant vpravo a vlevo dokud se to neodvzduní kompletně samo, mělo by se to přestat v rejdu zvedat. A jestli se to zvedá, tak má asi i vadný, snímač natočení volantu, jestli se mýlím, opravte mě! A pochybuju, e by servo protlačilo tlak, a tak e by to zvedlo ele. ventil a předek:nevim
|
|
20.06.2011 20:41 -
|
2397954
|
|
Hanz 397
|
|
|
Mě praskla hydr.trubka dozadu(2x) a pokadý mi uteklo skoro vechno LDS. Kdy jsem to dal dohromady(výměna tý trubky je fakt kultura...),tak docela trvalo,ne se sebral ze země a čerpadlo vrčelo,jako vzteklej pitbul. Ale kdy se to zvedlo,odvzdunil jsem servo a nechal jsem to pár minut stát,tak ztichlo a od tý doby,u rok a něco mam klid. Ten hluk můe způsobovat i to,e při tom odvzduňování ten olej docela hodně napění. A toho nadzvedávání předku v rejdech jsem si taky vimnul. Ale myslim,e to je ok,e to dělá konstrukce tý nápravy-nějak extra jsem to nezkoumal.
Mě praskla hydr.trubka dozadu(2x) a pokadý mi uteklo skoro vechno LDS. Kdy jsem to dal dohromady(výměna tý trubky je fakt kultura...),tak docela trvalo,ne se sebral ze země a čerpadlo vrčelo,jako vzteklej pitbul. Ale kdy se to zvedlo,odvzdunil jsem servo a nechal jsem to pár minut stát,tak ztichlo a od tý doby,u rok a něco mam klid. Ten hluk můe způsobovat i to,e při tom odvzduňování ten olej docela hodně napění. A toho nadzvedávání předku v rejdech jsem si taky vimnul. Ale myslim,e to je ok,e to dělá konstrukce tý nápravy-nějak extra jsem to nezkoumal.
|
|
20.06.2011 21:11 -
|
2397997
|
|
Mamlas
|
|
|
To zvednuti pri natoceni kol se tu myslim uz nekde probiralo nebo to bylo na starym foru citroeny.cz. Pokud si dobre pamatuju, tak to delal vyskovy korektor.
To zvednuti pri natoceni kol se tu myslim uz nekde probiralo nebo to bylo na starym foru citroeny.cz. Pokud si dobre pamatuju, tak to delal vyskovy korektor.
|
|
20.06.2011 21:58 -
|
2398059
|
|
Hanz 397
|
|
|
Mamlas napsal(a): To zvednuti pri natoceni kol se tu myslim uz nekde probiralo nebo to bylo na starym foru citroeny.cz. Pokud si dobre pamatuju, tak to delal vyskovy korektor.
Jo,to by asi docela mohl-jak se nakroutí stabilizátor,kdy vytočí rejd,tak musí změnit polohu. Ale asi je to spí vlastnost,ne vada,ne? Já vim,e jsou to oddělený systémy,ale kdy mi zdrhlo to LDS,tak se mi zavzdunilo i to servo a při jeho odvzduňování se z něj vracel napěněnej olej právě do tý společný bandasky. Takhle jsem to myslel.
Jo,to by asi docela mohl-jak se nakroutí stabilizátor,kdy vytočí rejd,tak musí změnit polohu. Ale asi je to spí vlastnost,ne vada,ne? Já vim,e jsou to oddělený systémy,ale kdy mi zdrhlo to LDS,tak se mi zavzdunilo i to servo a při jeho odvzduňování se z něj vracel napěněnej olej právě do tý společný bandasky. Takhle jsem to myslel.
|
|
20.06.2011 21:59 -
|
2398061
|
|
C5stepan
|
|
|
Sorry Mikimi, netuil jsem, e můe být víc Lubných. Stačilo se mrknout naa Tvůj profil. Ale stejně si myslím, e to nejde zvládnout v garái, leda tak u lidí podobných Jumepovi. Přeji úspěch!
Sorry Mikimi, netuil jsem, e můe být víc Lubných. Stačilo se mrknout naa Tvůj profil:-(. Ale stejně si myslím, e to nejde zvládnout v garái, leda tak u lidí podobných Jumepovi;-). Přeji úspěch:palec!
|
|
20.06.2011 22:19 -
|
2398081
|
|
c5vyskov
|
Město: Vykov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 612 |
|
|
Hanz 397 napsal(a): Jo,to by asi docela mohl-jak se nakroutí stabilizátor,kdy vytočí rejd,tak musí změnit polohu. Ale asi je to spí vlastnost,ne vada,ne? Já vim,e jsou to oddělený systémy,ale kdy mi zdrhlo to LDS,tak se mi zavzdunilo i to servo a při jeho odvzduňování se z něj vracel napěněnej olej právě do tý společný bandasky. Takhle jsem to myslel.
Při rejdu se ti zvedne celé auto. Ale ramena proti karoserii se nepohnou
Při rejdu se ti zvedne celé auto. Ale ramena proti karoserii se nepohnou:nevim
|
|
20.06.2011 23:21 -
|
2398118
|
|
jumep
|
|
|
pri vytoceni kolies sa pohne stabilizator a tym aj vyskac a dorovna sa to
az ked to pumpuje hore dole, tak je bud vyskac zly alebo tiahlo vymlatene
pri vytoceni kolies sa pohne stabilizator a tym aj vyskac a dorovna sa to
az ked to pumpuje hore dole, tak je bud vyskac zly alebo tiahlo vymlatene
|
|
21.06.2011 18:22 -
|
2398230
|
|
mikimi
|
|
|
Tak jsem dnes najel asi 90km a hydro .čerpadlo se zpamatovalo a u je zticha ,
Pravděpodobně tam byla asi ta pěna jak se tady psalo
Jak píe jumep s tím zvedáním v rejdu e by to mohly být výkáč ,nebo táhlo na to kouknu o víkendu,
Moné je e to dělalo i před tím.Ale nikdy jsem se toho nevimnou
Tak jsem dnes najel asi 90km a hydro .čerpadlo se zpamatovalo a u je zticha ,:-))))
Pravděpodobně tam byla asi ta pěna jak se tady psalo
Jak píe jumep s tím zvedáním v rejdu e by to mohly být výkáč ,nebo táhlo na to kouknu o víkendu,
Moné je e to dělalo i před tím.Ale nikdy jsem se toho nevimnou
|
|
21.06.2011 19:32 -
|
2398255
|
|
jumep
|
|
|
jo, ono cerpadlo je vzdy hlucnejsie po zavzdusneni a odvzdusnuje sa to dvihanim a spustanim, ale povacsine kazdemu poviem nech pojazdi a ono to stichne na normal
jo, ono cerpadlo je vzdy hlucnejsie po zavzdusneni a odvzdusnuje sa to dvihanim a spustanim, ale povacsine kazdemu poviem nech pojazdi a ono to stichne na normal
|
|
21.06.2011 22:03 -
|
2398293
|
|
Hanz 397
|
|
|
Jetě jeden poznatek k tomu zvedání v rejdech:já jsem si toho vimnul,kdy jsem dělal geometrii. Při meření rejdových úhlů se to nadzvedlo,ale čerpadlo bylo úplně zticha. Kdy jsem povolil,tak se to zas vrátilo. Je to jen poznatek,nedělám závěry-konstrukce některých systémů na citroenu mi zůstává stále záhadou
Jetě jeden poznatek k tomu zvedání v rejdech:já jsem si toho vimnul,kdy jsem dělal geometrii. Při meření rejdových úhlů se to nadzvedlo,ale čerpadlo bylo úplně zticha. Kdy jsem povolil,tak se to zas vrátilo. Je to jen poznatek,nedělám závěry-konstrukce některých systémů na citroenu mi zůstává stále záhadou:-d:-o
|
|
21.06.2011 22:35 -
|
2398299
|
|
Hanz 397
|
|
|
Jo,přesně takhle jsm to myslel(konstrukce,vlastnost,ne vada). Jsem rád,e si rozumíme
Jo,přesně takhle jsm to myslel(konstrukce,vlastnost,ne vada). Jsem rád,e si rozumíme:-d
|
|
| |
|
|