| | |
03.06.2020 23:18 -
Re: Únik LDS na zadní pístnici
|
3272106
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1299 |
|
|
Vytáhni hadičku z manety, kdy toho bude moc, vyteče to tam dole a ne u nádobky do čerpadla ...
Vytáhni hadičku z manety, kdy toho bude moc, vyteče to tam dole a ne u nádobky do čerpadla ...
|
|
04.06.2020 11:27 -
|
3272121
|
|
Pagvelius
|
|
|
Aha, děkuju za radu. To se můe vytáhnout, kdy budu dávat z nejvyí polohy do nejnií?
Aha, děkuju za radu. To se můe vytáhnout, kdy budu dávat z nejvyí polohy do nejnií?
|
|
26.07.2020 13:41 -
|
3278162
|
|
PeLi
|
Město: Palárikovo, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 16V THP 158k | Počet příspěvků: 8 |
|
|
Zdravím páni.
Na dovolenke mi začal vyteka hydraulický olej z žavého zadného piestu. Preiel som tuto konferenciu, ale nenaiel som postup, ako to cele vymontova. Moc by ma zaujímalo, prečo to zrazu začalo kvapka. Vyzerá to na pokodené tesnenie. Mám najazdených len 35000km. Odhadom som na vzdialenosti 120km stratil asi 3 litre LDS. Zbadal som to a doma a do rána bol zadok auta na zemi. Po natartovaní sa mi zdvihlo len do základnej polohy a potom u ilo čerpadlo naprázdno Naastie sa do minúty vyplo.
Je moné rozobra piest bez pokodenia? Alebo zostáva mi navtívi servis? Len či sa dá ís autom aj keď je bez LDS?
ďakujem za akékožvek rady.
Zdravím páni.
Na dovolenke mi začal vyteka hydraulický olej z žavého zadného piestu. Preiel som tuto konferenciu, ale nenaiel som postup, ako to cele vymontova. Moc by ma zaujímalo, prečo to zrazu začalo kvapka. Vyzerá to na pokodené tesnenie. Mám najazdených len 35000km. Odhadom som na vzdialenosti 120km stratil asi 3 litre LDS. Zbadal som to a doma a do rána bol zadok auta na zemi. Po natartovaní sa mi zdvihlo len do základnej polohy a potom u ilo čerpadlo naprázdno :-( Naastie sa do minúty vyplo.
Je moné rozobra piest bez pokodenia? Alebo zostáva mi navtívi servis? Len či sa dá ís autom aj keď je bez LDS?
ďakujem za akékožvek rady.
Přílohy: WP_20200724_18_48_25_Pro.jpg ( 2400717b ) - |
|
26.07.2020 22:02 -
|
3278267
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1299 |
|
|
To bude těsnění u koule nebo u trubky, nebo prorezlá trubka. Pístnici asi nic nebude. Chce to zrcátko a podívat se nahoru nad kouli po otření, kde to teče ....
To bude těsnění u koule nebo u trubky, nebo prorezlá trubka. Pístnici asi nic nebude. Chce to zrcátko a podívat se nahoru nad kouli po otření, kde to teče ....
|
|
27.07.2020 09:19 -
|
3278305
|
|
PeLi
|
Město: Palárikovo, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 16V THP 158k | Počet příspěvků: 8 |
|
|
Tlaková hadica a vrch pri tej sivej guli je suchý. Ale keď stlačím ten gumový obal, tak z vrchu začne presakova a kvapka olej. V porovnaní s druhou stranou cíti, e je ten harmonikový obal plný oleja.
Dos ma zaujíma, čo sa tam stalo, ale nikde som nenaiel postup, ako vymontova ten piest
Tlaková hadica a vrch pri tej sivej guli je suchý. Ale keď stlačím ten gumový obal, tak z vrchu začne presakova a kvapka olej. V porovnaní s druhou stranou cíti, e je ten harmonikový obal plný oleja.
Dos ma zaujíma, čo sa tam stalo, ale nikde som nenaiel postup, ako vymontova ten piest :-(
|
|
05.08.2020 18:47 -
|
3279198
|
|
jumep
|
|
|
uz som asi na 3 autach riesil lava trubkohadicu, zacne ta hadica hore tiect
jednu som opravoval
druhy to riesil niekde v chorvatsku a treti po svojom
uz som asi na 3 autach riesil lava trubkohadicu, zacne ta hadica hore tiect
jednu som opravoval
druhy to riesil niekde v chorvatsku a treti po svojom
|
|
30.03.2021 12:27 -
|
3304979
|
|
Bery62
|
Město: Vlaim, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Dobrý den. Potřebuji vyměnit na zadní nápravě trubku přívodu hydraulické kapaliny, tu která je stočená do roubovice. V Citroenu mi řekli číslo origo dílu 5270QF. Ale není u k mání. Jaký je průměr trubky, a závit roubení. Nebo nemá někdo ponětí kde sehnat či nechat vyrobit. Děkuji.
Dobrý den. Potřebuji vyměnit na zadní nápravě trubku přívodu hydraulické kapaliny, tu která je stočená do roubovice. V Citroenu mi řekli číslo origo dílu 5270QF. Ale není u k mání. Jaký je průměr trubky, a závit roubení. Nebo nemá někdo ponětí kde sehnat či nechat vyrobit. Děkuji.
|
|
| |
|
|