| | |
13.03.2017 21:45 -
Re: Hydraulické čerpadlo - BHI
|
3049342
|
|
Pedrox
|
Město: Hradec Králové, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 5 |
|
|
kotvu jsem do pračky nedal, na to poslouil spray na čitění PCB a kartaček na zuby.
Pojistky k BHI nejsou pod BSM, mám solo plochou pojistkovku mezi akumulatorem a blatnikem.
Pojistky tam nesou maxi, ale roubované mini ANL. Plastový červený kryt jde sundat snadno, ale vysadit blok pojistek aby byly ostatní pojistky v výměně, určitě taky jde, ale jednodue jsem na to nepřiel a hlavně jsem to nechtěl polámat.
kotvu jsem do pračky nedal, na to poslouil spray na čitění PCB a kartaček na zuby.
Pojistky k BHI nejsou pod BSM, mám solo plochou pojistkovku mezi akumulatorem a blatnikem.
Pojistky tam nesou maxi, ale roubované mini ANL. Plastový červený kryt jde sundat snadno, ale vysadit blok pojistek aby byly ostatní pojistky v výměně, určitě taky jde, ale jednodue jsem na to nepřiel a hlavně jsem to nechtěl polámat.
|
|
13.03.2017 21:53 -
|
3049346
|
|
jumep
|
|
|
ked vytiahnes baterku tak sa to da normalne vytiahnut a otocit
ked vytiahnes baterku tak sa to da normalne vytiahnut a otocit
|
|
13.03.2017 22:00 -
|
3049347
|
|
Pedrox
|
Město: Hradec Králové, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 5 |
|
|
Dík moc, tak to bude ono, aku ven. Tak to přítě a budu pod kapotou vyzkouím. Akumulator jsem měl samo odpojenej, nechtěl jsem riskovat e budu svářet. Kadopadně jsem měl kliku, e pojistka na motor je hned ta první ze zhora.
Dík moc, tak to bude ono, aku ven. Tak to přítě a budu pod kapotou vyzkouím. Akumulator jsem měl samo odpojenej, nechtěl jsem riskovat e budu svářet. Kadopadně jsem měl kliku, e pojistka na motor je hned ta první ze zhora.
|
|
13.03.2017 23:08 -
|
3049359
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
Pedrox napsal(a): kotvu jsem do pračky nedal, na to poslouil spray na čitění PCB a kartaček na zuby.
mas recht,ja prehlidnul ze mas x7...
mas recht,ja prehlidnul ze mas x7...
|
|
14.03.2017 19:26 -
|
3049640
|
|
jumep
|
|
|
ale uz aj to poriesili, staci si kupit nove vicko a je po probleme (teda ked sa tam toho nenaleje vela)
ale uz aj to poriesili, staci si kupit nove vicko a je po probleme (teda ked sa tam toho nenaleje vela)
|
|
13.04.2017 11:22 -
Odpalena poistka na hydraulike
|
3059135
|
|
gregy11
|
Město: Spisska nova ves, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) | Počet příspěvků: 8 |
|
|
Zdravim páni. Sem tam sa mi za jazdy odpali poistka 50A pravdepodobne od cerpadla hydractivu. Podvozok funguje normalne ked poistku vynemim. Co moze sposobovat prepalenie poistky ? Deje sa to pocas jazdy iba vypise chybu a omedzenei ze mam ist do 90km/h. Ked zastavim cerpadlo uz nefunguje a auto klesne uplne dole
Zdravim páni. Sem tam sa mi za jazdy odpali poistka 50A pravdepodobne od cerpadla hydractivu. Podvozok funguje normalne ked poistku vynemim. Co moze sposobovat prepalenie poistky ? Deje sa to pocas jazdy iba vypise chybu a omedzenei ze mam ist do 90km/h. Ked zastavim cerpadlo uz nefunguje a auto klesne uplne dole
|
|
13.04.2017 19:11 -
Re: Odpalena poistka na hydraulike
|
3059209
|
|
jumep
|
|
|
uplne normalne a je to tu popisane nespocetne vela krat
zatecene cerpadlo hydrauliky
uplne normalne a je to tu popisane nespocetne vela krat
zatecene cerpadlo hydrauliky
|
|
28.04.2017 17:09 -
|
3063070
|
|
mejla77
|
Město: Unho, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Ahoj,
tak dneska jsem musel vyměnit pojistku pro hyd. čerpadlo. Díky této diskusi jsem to měl vcelku rychle, jen přidávám pár fotek pro C5 X7, a snad potvrzuji , e je dobrý vyndat i baterku kvůli vycvaknutí pojiskové skříně.
Snad to někomu pomůe Milan
Ahoj,
tak dneska jsem musel vyměnit pojistku pro hyd. čerpadlo. Díky této diskusi jsem to měl vcelku rychle, jen přidávám pár fotek pro C5 X7, a snad potvrzuji , e je dobrý vyndat i baterku kvůli vycvaknutí pojiskové skříně.
Snad to někomu pomůe Milan
Přílohy: IMG_20170428_145615.jpg ( 1158576b ) - pojistky (zelená orig) IMG_20170428_142510.jpg ( 1475761b ) - vycvaknuti skříně IMG_20170428_142304.jpg ( 1317300b ) - detail (první zleva po výměně) |
|
28.04.2017 17:15 -
|
3063077
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
..a je cas nejen vymenit pojistku ale i resit proc se prerusila
..a je cas nejen vymenit pojistku ale i resit proc se prerusila
|
|
28.04.2017 18:11 -
|
3063091
|
|
mejla77
|
Město: Unho, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 2 |
|
|
jj, ale to musím nejdřív dojet do servisu na napojení diag. , nechtělo se mi tahat břicho po zemi, tak to snad vydrí
jj, ale to musím nejdřív dojet do servisu na napojení diag. , nechtělo se mi tahat břicho po zemi, tak to snad vydrí
|
|
28.04.2017 18:16 -
|
3063095
|
|
jumep
|
|
|
tam ti diag nic nepovie, tam je najskor zateceny motor bhi
tam ti diag nic nepovie, tam je najskor zateceny motor bhi
|
|
14.05.2017 21:21 -
|
3066029
|
|
Dada2086
|
Město: Karviná, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 36 |
|
|
Ahoj vem, blbne mi hydraulika a podle veho to hlásí chyby a nekomunikuje to s ničím jeliko tam je asi nevhodné BHI, které tam dal nějaký odborník dříve - jeho číslo je 9654068680. To fungovalo naprosto správně v jiné C5 2,7HDi ale s chudí výbavou ne mám já ale u mě toto nejede a ani to z toho druhého auta u mě nejelo a čísla OEM se shodovala....
Jste mi prosím někdo ochotni poradit, jaké do mého auta skutečně pasuje-podle mého mechanika to není správný díl/číslo BHI?
C5 2,7HDi 150kW 2009 Tourer Exclusive
VIN mi končí....54026161
Děkuji moc za pomoc a rady.
Ahoj vem, blbne mi hydraulika a podle veho to hlásí chyby a nekomunikuje to s ničím jeliko tam je asi nevhodné BHI, které tam dal nějaký odborník dříve - jeho číslo je 9654068680. To fungovalo naprosto správně v jiné C5 2,7HDi ale s chudí výbavou ne mám já ale u mě toto nejede a ani to z toho druhého auta u mě nejelo a čísla OEM se shodovala....
Jste mi prosím někdo ochotni poradit, jaké do mého auta skutečně pasuje-podle mého mechanika to není správný díl/číslo BHI?
C5 2,7HDi 150kW 2009 Tourer Exclusive
VIN mi končí....54026161
Děkuji moc za pomoc a rady.
|
|
26.05.2017 16:17 -
|
3069635
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Tak po výměně koulí a LDS stejný jev jako jsem četl u DOUFAKA, čerpadlo hodně hlučnějí ne dříve, dokonce i pomalejí reakce na zvedání, nael jsem nedotaené víčko na nádobce, po dotaení zvedá o hodně dřív, ale to hlasitějí vrčení přetrvává, dříve lehké bzučení a nyní hlasitějí vrčení, doufám e to časem odezní stejně jak u něj, jinak po té výměně jízda nemá chybu, dříve na nerovnostech odskakoval i zadek a bouchání na nerovnostech, houpe to úplně jinak, to museli bít po smrti snad vechny koule co tam mám.
Tak po výměně koulí a LDS stejný jev jako jsem četl u DOUFAKA, čerpadlo hodně hlučnějí ne dříve, dokonce i pomalejí reakce na zvedání, nael jsem nedotaené víčko na nádobce, po dotaení zvedá o hodně dřív, ale to hlasitějí vrčení přetrvává, dříve lehké bzučení a nyní hlasitějí vrčení, doufám e to časem odezní stejně jak u něj, jinak po té výměně jízda nemá chybu, dříve na nerovnostech odskakoval i zadek a bouchání na nerovnostech, houpe to úplně jinak, to museli bít po smrti snad vechny koule co tam mám. :-d
|
|
26.05.2017 19:07 -
|
3069685
|
|
jumep
|
|
|
daj tomu nejake km, ono sa to skludni
daj tomu nejake km, ono sa to skludni
|
|
11.06.2017 10:14 -
|
3073510
|
|
brixtr
|
Město: Milovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 191 |
|
|
jeliko mi rupla ta dlouhá hadice od hydrauliky tak mi vytekl totálně olej. po výměně a nalití nové LDS se nastartovalo, ale auto pořád na zemi. po chvíli se ze serva vyvalil bílý dým. auto se nezvedlo ani nekleslo i kdy to na pp ukazovalo zvedání/klesání. bude se měnit celé čerpadlo ale zarazilo mne e po odpojení čerpadla nelo ani nastartovat, je to normální?
jeliko mi rupla ta dlouhá hadice od hydrauliky tak mi vytekl totálně olej. po výměně a nalití nové LDS se nastartovalo, ale auto pořád na zemi. po chvíli se ze serva vyvalil bílý dým. auto se nezvedlo ani nekleslo i kdy to na pp ukazovalo zvedání/klesání. bude se měnit celé čerpadlo ale zarazilo mne e po odpojení čerpadla nelo ani nastartovat, je to normální? :D
|
|
11.06.2017 10:44 -
|
3073513
|
|
brixtr
|
Město: Milovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 191 |
|
|
díky za odpověd, snad u pak pojede auto jako po másle. poslední dobou sem do něj narval u nějak moc
jen dotaz abych byl chytřejí. z jakého duvodu to nejde? tady sem se dočetl e immo v čerpadle není
díky za odpověd, snad u pak pojede auto jako po másle. poslední dobou sem do něj narval u nějak moc :D
jen dotaz abych byl chytřejí. z jakého duvodu to nejde? tady sem se dočetl e immo v čerpadle není
|
|
| |
|
|